Majstor i napaljena domaćica koja je dugo želela neobrezani kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Milan imam 37 godina, radim u jednoj firmi koja se bavi prodajom i isporukom nameštaja. Ja sam uglavnom monter, montiram isporučeno i popravljam reklamirano. Jednom prilikom smo imali isporuku mušterijama spavaću sobu i neke delove dnevne sobe. Ja sam ostao sa jednim kolegom da namontiram nameštaj, a ostali su se vratili…

Bračni par kojime smo isporučili nameštaj bili su nekih 33-35 ona, a muž joj je bio malo stariji… Imali su dete 9 godina staro. Kada smo završili sa sklapanjem, pozvali su nas za stolom gde je bio pripremljen kolač, kafa, sok i mantije (inače su muslimani i jako uredna i sređena familija)… Dok smo pili kafu i jeli kač, pričali smo o nekim nebitnim temama, a ja sam nekako uz priču uvek više poklanjao pažnju dami koja je bila obučena u neku haljinu dosta dubokog dekoltea, iz koje su joj sise dosta navirale i mogle se veoma dobro videt kada se nagne, a ona je to dosta često radila, reklo bi se namerno, nije imala bushalter. Guza joj je tako izazovno izgledala kroz onu sexi haljinu… Iskreno, kurac mi sve vreme dizao na nju…

A kada me je dotakla nogom ispod stola i onako izazovno pogledala u oči, ja sam explodirao… Jasno mi je bilo šta želi, znao da moram nešto da preduzmem. Ustali smo da idemo kući, a ja sam se, izlazeći na hodnik, zahvalio na kafi i svemu ostalom, pogledao nju i rekao joj:
– Gospođo, divim Vam se, veoma ste gostoprimljivi i još više lepi. Nisam Vam se ni predstavio, ja sam Milan. – Nasmešila se, kazala svoje ime i rekla mi:
– I ti si dobar majstor, extra…

Naravno, meni je bio cilj da saznam njeno ime, odmah sam je našao na Instagramu, poslao joj zahtev za praćenje, a ona odmah prihvatila… Poslao sam joj poruku, gde sam joj uputio komplimente na njen izgled, te kako mi je pomutila razum, koliko je sexy… Odgovor je bio da sam i ja na nju ostavio jak utisak. Naravno, svaki dan smo se dopisivali i postajali sve otvoreniji i opušteniji, čak smo i razmijenili nekoliko opuštenih fotki… Pitao sam je da li je bila sa nekim čiji kurac nije obrezan, rekla je da nije, ali da je pomisao na drugačiji veoma pali.
– Želiš li da ti pošaljem sliku mojeg kurca? – upitao sam je, odgovorila je sa „da”. Odmah sam joj poslao, inače sam veoma obdaren, 19-20 cm i veoma mi je debeo. Odgovorila je da mi je veoma lep i da ne može da veruje da mi je toliko velik i debeo. Rekla je da je mnogo i veći i deblji nego njenom mužu. Upitao sam je:
– Da li želiš da ga imaš?

Majstor i napaljena domaćica koja je dugo želela neobrezani kurac

Nekoliko minuta nije bilo odgovora, da bi stigla pouka i odgovor „da”. Dogovarali smo gde i kako, bilo je više predloga ali nesigurnih, a onda sam ja dao ideju da ona jedna vrata od ormara u spavaćoj sobi pokvari da ispadnu. Obijasnio sam joj sve kako da uradi, da pozove u moju firmu i onda ću ja napravit termin kada joj je muž na poslu a mali u školi.

Tako je i bilo – sve je odrađeno kako smo se dogovorili, ja sam došao sa alatom kod nje kući, otvorila je, bila je u istoj onoj haljini:
– Izvolite, majstore, uđite – rekla je sa izazovnim osmehom.
– Molim Vas gospođo, pokažite mi kvar.

Pošla je napred prema spavaćoj, a guza je tako nadirala kroz haljinu, jasno se videlo da nema gaćice. Ušla je u spavaću, ja sam bio odmah za njom, ispustio sam torbu, i odmah je uhvatio za ramena od pozadi, primio je uz mene. Kurac mi je tako bio tvrd, mislio sam da će probiti pantalone i gaće. Dodirivao je njenu mekanu guzu. Rukama sam joj mazio prelepe sise i ljubio joj vrat. Brzo se napalila i počela da se guzom nabija i njiše po mojem kurcu. Sve je više uzdisala, spustila je ruku pozadi i stezala moj kurac preko pantalona. Pokušavala je da otkopča šlic:
– Želiš li ga? Hoćeš li da ga oslobodiš?
– Mmmmm želim gaaa…

Izvolite, majstore, uđite…

Okrenuo sam je prema sebi, ljubili smo se u usta, a dok sam je ljubio, rukom sam joj stezao guzu… Ona je svojom rukom otkovčavala moje pantalone, a kada ih je oslobodila, pustio sam je da uživa u mojem nabreklom tvrdom kurcu. Spustila se, klekla na kolena, uhvatila ga rukom.

– Kakav ti je? – upitao sam je.
– Mmmmmm kako je moćan – izustila je.
– Sviđa li ti se što je neobrezan?
– Daaa, uvek me je palila pomisao i želja za ovakvim neobrezanim.
– E evo ti ga kurvice, puši ga, uživaj…

milfica puši kurac majstoru

Tako ga je željno posmatrala, pomerala mu tanku kožicu preko debelog glavića – to joj je bilo posebno interesantno… Lizala je najpre glavić, zatim ga ljubila celoga do jaja a onda i jaja, zatim ga je počela naglo pušiti… Koliko je debeo, zategle su joj usne okolo, uživala je dok ga je pušila i ljubila, lizala mu glavić…

– Hoću sada da me jebeš – rekla mi je, dok mi je držala kurac u ruci i gledala me u oči.
– Hoću droljo, hoću, jebat ću te kako god želiš.

Legla je na krevetu na leđa i raširila noge, primakao sam ga njenoj vlažnoj pički koja je jedva čekala da ga primi u sebe. Lagano sam joj ga uvlačio, milimetar po milimetar, ona je drhtala sva… Kada sam ušao do kraja, vrisnula je na glas:
– Aaaaaaaajjjjjjjjj…! – Počeo sam da ubrzavam ritam, ona je sve više vriskala: – Aaaaaajjjj, oooohhhh kako me jebeš, kako je dobar tvoj neobrezani kurac!
– Uživaš li kurvo da te jebe Srbin sa neobrezanim kurcem?
– Oooooohhhh uživaaam kako me rasturaaaš! – U toj pozi sam je jebo nekih 7-8 min a onda sam je okrenuo, legao sam na leđa, a ona se nabila na njega: – Hajde droljo, nabijaj se, nabijaj se na kurac koji si toliko željela. – Ona je bila kao pomahnitala kučka, tako se jako nabijala, a vriskala je iz sveg glasa…

devojka se sama nabija na kurac

Onda sam je malo zadigao i umirio da bih počeo da joj ga brzo i žestoko nabijam odozdo, a ona je bila van sebe…

– Aaaaaaajjjjjj šta mi to radiiiiš?! Rastura me tvoj prelepi kuraaaac oooooooooohhhh – ja nisam usporavao već nastavljao istim tempom – Ooooojjjjj svršavam – povikala je, stezala me, uvijala se, stenjala. Ja sam zastao i samo lagano mešao, celog me je zalila sokovima iz pičkice koje je ispuštala, dok sam ga lagano pomerao u njoj. Ljubio sam je i mazio, a nakon nekoliko minuta ponovo se napalila, počela je da se lagano nabija…
– Želiš li još kurvo? Želiš li još da te tvoj neobrezani kurac jebe?
– Mmmm želiiiiim, želiiiim gaaaa – i počela je da se nabija jače. Još par minuta sam je ostavio tako, a onda sam ustao:
– Hajde kurvice, puši ga, uživaj. – Uzela ga je onako vlažnog i pušila. Dok ga je pušila mumlala je nešto. – Mmmmmmm, kučkice koliko voliš ovaj moj neobrezani kurac?
– Mmmmm mnogooo ga volim! – Nabijao sam joj ga još par puta u usta i onda je okrenuo da se naguzi. Tako se naguzila a imala je tako dobru, malo veću guzu.

milfica se namešta da je tip jebe od pozadi

– Sada će da te puni od pozadi ovaj srpski neobrezani kurac pičkice, želiš li to?
– Želiiiim, jebiiii meee, hoću tvoj neobrezani kurac da me rasturaaaa! – Uhvatio sam je za kukove i lagano joj ga nabio, a ona je jaukala. Ubrzavao sam, sve brže i brže nabijajući ga. Ljubio sam joj vrat, dok joj ga nabijam, a ona je toliko vriskala da sam se plašio da komšije ne čuju… – Aaaaaaajjjjjj, kako me razbijaaaaaš, kako me jebeeeš!
– Da li te muž nekada jebe ovako kurvice?
– Neeeeee, nikada!
– Hoćeš li uvek da te jebem kada poželiš?
– Hoćuuuuuu!
– Sada ću u guzu da te jebem kučkice, da i guza oseti neobrezani kurac!
– Nemoooj, bolet će me, prevelik jeeee… – Pokušao sam, ali nije mogla da izdrži. – Jebi mi pičku, molim te eee – rekla je. – Ponovo sam joj ga nabio u pičku, ali ovog puta žestoko:
– Sada ćeš kurvo da vidiš kako te jebe Srbin sa neobrezanom kurčinom. Jel’ voliš ovaj srpski kurac droljice, je li ti dobar?
– Najlepšiiiii, aaaaaaajjjjjj, kako me jebeeeš! – Nisam stajao, rukom sam joj istovremeno drkao. Ponovo je počela da svršava, a i ja sam bio blizu.
– Jesi li svršila kurvo?
– Jesaaaaam…
– E sada ću i ja – izvadio sam ga, okrenuo je. – Klekni na kolena i puši ga kurvo! – Stavila ga je u usta i tako ga sisala jako. Bio sam blizu… – Hoću u usta da ti svršim kurvo!
– Neee, hoću po sisama, grlu i stomaku, nisam nikada u usta.

on nabija njenu glavu na svoj kurac

Izvadio sam ga i počeo da drkam, a ona je zadigla glavu i ja sam je uhvatio za kosu. Prvi mlazovi sperme su je udarili u bradu i slivali se naniže na sise.

– Zini i isplazi jezik kurvice!
– Neee, nisam nikada.
– Moraš da isprobaš droljooo! – Zinula je i isplazila jezik, a zadnje kapi sperme sam joj iscedio na jezik i usta – vidiš kurvice da je lepo, sviđa ti se? – Ona je mahala glavom potvrdno. Nisam joj dozvolio da ispljune spermu , već sam joj nabio kurac u usta tako da je sve morala progutat. – De kurvoooo, puši ovaj kurac o kojem si sanjala.

Povukao sam kožicu unazad da bi lakše olizala glavić…

– I kako ti je bilo sa spermom, je li OK?
– Mmmm… da… nisam znala da je tako.
– Hoćeš li sledeći put sve u usta?
– Mmmmm daa – rekla je…

tip svršava milfici po licu i u usta

Milan

Nastavak: Napaljena domaćica ponovo jaše… ovog puta dva neobrezana kurca

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x