Ponizni mužić vs alfa mužjak, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imao sam 25 kada sam počeo aferu sa udatom bankarskom službenicom, sve je počelo u fitnesu u kojem smo oboje trenirali. Ja, sportski građen, 2 metra i 105 kg, ona 42 godine 178 cm, 63 kg, plave kose, velike guze i ne tako velikih grudi, veoma zgodna za svoje godine. Počeo sam tako što sam se ponudio, ako treba neku pomoć u fitnesu, i tako smo počeli konverzaciju.

Svakim danom smo postali nekako bliskiji dok me nije zamolila da joj pokažem vježbe za zatezanje guze. Ja sam joj predložio duboki čučanj na “Smith” spravi. Dok sam stajao iza nje osjetio sam da mi se kurac digao, a ona je to primjetila, kako se oslikava na šortsu. Mene je malo bio stid ali tad mi priđe i reče da je to normalno u mojim godinama i da se opustim. Ja sam se od tog momenta napalio i počeo jače da treniram. Smješkala se kurvanjski kad je osjetila da mi je kurac dignut. Prišao sam joj hrabro, pružio ruku i rekao:

– Ja sam Ivan.
– Oo, drago mi je Ivane, Vanesa.

Počeo sam da je tjeram da radi čučanj, da ne zabušava, pa će dobit nove vježbe. Njoj se svidjela moja uloga trenera, vidno se uzbudila, a ja sam počeo zapovijednim tonom da joj govorim šta će da radi. I mene je palila ta situacija.

Kad smo završili trening pitala me je za Facebook, da se čujemo za idući trening. Naravno da sam dao ali tek treći dan me je dodala. Prihvatio sam, kasnije vidim 5-6 slika mi je lajkovala. Napisao sam joj: „Trening sutra u 7, nema kašnjenja.” Odgovorila je: „Dolazim.”

Ponizni mužić vs alfa mužjak

Pokazivao sam joj vježbe ali pošto je fitnes bio pun primjetio sam kako je drugi tipovi gledaju, mene je to dodatno uspalilo. Rekao sam:
– Još ova vježba i gotovo, ako uradiš pravilno, ići ćemo na kafu.

Ona je bila na koljenima ispred mene, sa rukama na podu i naizmjenično je zabacivala jednu nogu pa drugu nazad, a ja prekrštenih ruku iznad nje, kao alfa muškarac. Završila je. Naredio sam joj da se istegne i rekao da je čekam u kafeu preko puta. Istuširala se, došla je i počela je priču kako je udata i ima dvije kćerke ali da je muž laže i ima neku koja ga zavlači i koja mu uzima pare, kako ga nije poljubila tri godine… Pričala mi je kao da se dugo znamo.

Dopisivali smo se i trenirali češće, dok mi nije rekla da uživa dok joj naređujem na treningu. Rekao sam da volim da naređujem a da je njeno da slusa. To ju je uzbudilo. Kako joj se bližio rođendan zamolila me je da dođem u njen stan, kćerke će bit kod njenih roditelja, a ponizni mužić je kod svoje mame.

Išao sam tamo gde ju nikad nije dobro jebao njen ponizni mužić

Pozvonio sam, otvorila je vrata. Bila je mnogo jebozovna: crvene štikle, najlon čarape, crna suknja, bijela košulja, naočale, a kosa u punđi. Presjeklo me u prsima, rekao sam:
– Nisam te vidio nikad ovako sexy. – Nasmijala se, uzela flašu vina i nasula nam po čašu. Sjedili smo na uglu, pričali, popili smo po čašu vina i ona reče:
– Naspi nam novu čašu. – Ja je u čudu pogledam, a ona mi reče: – Ovdje ja naređujem. – To me je dodatno napalio. Bio sam u transu, kad stavi štikle preko mojih nogu i reče strogim glasom: – Skini ih! – Skinuo sam ih. –  Sad mi masiraj stopala. – Imala je lijepa stopala, 37 broj. – Sad ćeš ti na koljena i da ih tako masiraš. – Jedno stopalo sam masirao, pa drugo, dok je drugo bilo na mom kurcu koji samo što nije probio farmerke. – Sad ih ljubi – naredila je.

Pošto je imala malo stopalo, cijelo sam stavio usta, to ju je uzbudilo. Počela je da uzdiše, sve dok zvono na vratima nije prekinulo zabavu. Obula je štikle i otvorila, kad tamo njen mužić, i reče:
– Dragi, večeras ćeš vidjeti iznenađenje koje sam ti pripremila. – Ulazi taj ponizni mužić, nekih 173 cm, uglavnom manji od Vanese, u sobu. I reče: – Da te upoznam; ovo je Ivan, moj trener, a večeras mi je rođendan, slušat ćeš sve što ti kažem. Za početak sijedi i naspi Ivanu vino. Uvijek te je palila pomisao da gledaš da me neko drugi jebe, od sad ću ti to ispuniti. Za početak, slušaćeš šta ti Ivan i ja naredimo, a sad za mnom u sobu.

Ponizni mužić vs alfa mužjak

Kad su se vratili, imao sam šta da vidim: Vanesa ide a njen ponizni mužić četvoronoške puzi obučen u Vanesine crvene gaće, crveni grudnjak i samostojeće čarape. Bio sam iznenađen prizorom, kad mu naredi da joj ljubi štikle, a meni se kurac ukrutio, osjetio sam kroz farmerke da hoće da izleti van. Vanesa je sjela pored mene i gurala mu štiklu u usta. Izgledalo je kao da je puši.

– Večeras si naša kurva – naredila mu je da skine štikle i da joj ljubi stopala, mene je to popalilo. Vanesa raskopča moje farmerke i krenu ga drkat. Imao sam veći kurac nego njen ponizni mužić. Vanesa mu reče: – Ovo je komad, a ne ko u tebe – smoki. Ne znam kako si mi napravio dvije kćerke s tim malim kurčićem. – Zatim mu naredi da mi ga puši. Ponizni mužić je prvo negodovao Vanesa mu opali šamar, a on poče da mi puši ko kurva. Tad sam rekao Vanesi:
– Mužić ti je prava drolja, želim da gleda kako te jebem. – Vanesu to popali, gurnu mi jezik u usta, uze moju ruku i stavi je ispod suknje. Osjetio sam da je mokra. Vanesa mu naredi da legne na pod, uze moj kurac i nastavi ga pušiti. Sisala ga je tako da sam pomislio da ću svršiti. Onda ustade, naredi mužiću da joj skine suknju, suknja pade na pod, i reče mu:
– Mužiću, složi je sad fino. Ako budeš dobar, daću ti da je pronosaš nekad. – Ja se uključih, rekoh:
– Baš bi mu lijepo stajala. – Ona reče: – Ti šuti i raskopčaj mi košulju. – Uzeo sam košulju i jako je rastrgao, dugmad su se rasula po sobi. Vanesa izusti: – Ovo je muškarac a ne mlakonja ko ti.

Nabija se na kurac i gura stopalo u usta robu

Naredio sam mužiću da ih skupi sve, a ponizni mužić posluša. Onda sam bacio Vanesin grudnjak i naredio mu da ga donese u ustima. Vanesu je to jako popalilo, skinuo sam joj crne čipkaste gaće i mužiću stavio u usta i naredio:
– Gledaj kako ti ženu jebem!

Sjela je na moj kurac koji samo što nije eksplodirao. Nabijala se jako a mužić je samo gledao dok mu nisam naredio da joj liže šupak. Izvadio je gaćice iz usta i počeo zabijat jezik u njen šupak. Istovremeno sam osjetio jezik na mom kurcu. Svršila je, osjetio sam kako mi je kurac mokar. Zatim sam je okrenuo na leđa i rekao mu:

– Sad meni liži šupak. – Na naše čuđenje, prihvatio je. Lizao mi je šupak kao prava drolja. – Dosta – rekao sam mu – lezi na leđa kujo! – Poslušao je bespogovorno, i njega je ova igra palila, vidim da mu se digao. Vanesi sam naredio da se naguzi, da je jebem dok joj liže pičku. Nabijao sam je jako dok nije još jednom svršila. Mene je ta činjenica napalila toliko da sam svršio u njenu pičku iz koje je curila moja sperma. Mužiću je naredila da poliže, što je i uradio. Rekla mu je da obriše moj kurac njenim gaćicama, što je i uradio, te mu je te iste gaće vratila u usta. Mene je prizor poniženog mužića napalio.

Ponizni mužić vs alfa mužjak

Vanesa mi je tad rekla:
– On je gledao kako me jebeš, sad ćeš ti gledat kako ga jebem. – Izvadila je strap-on, naredila mu da joj ga puši. Naguzila ga je i tako jako ga je jebavala da mi se kurac ukrutio. – Hoću da mužiću svršiš u usta, da guta ko drolja.

Stavio sam mu kurac u usta, vidjelo se da je u njemu čučala drolja, pušio ga je profesionalno. Izvadio sam i počeo da svršvam po licu 45-ogodišnjaka. Bio je umazan spermom. Naredio sam mu da pokupi ostatke i guta, što je i uradio. Vanesa je izvadila strap-on iz njega i dala mu da ga liže. Njegov kurčić je bio u erekciji, vidjelo se kroz Vanesine gaće.

– Sad ćeš za nama u WC – naredila mu je Vanesa. Išao je četvoronoške, izjeban kao kuja. – Sad ga izdrkaj na pločice – naredila mu je, to je i uradio. Ja sam se uključio, naredio sam mu da poliže svoju spermu, i to je uradio. – Zaslužio si tuširanje – rekla je Vanesa – uđi u tuš kabinu – ušao je. Naredila mu je: – Lezi. – Leže ponizni mužić go, samo u grudnjaku u tuš kabini, a Vanesa iznad njega poče da piški po njemu.

Ja sam s nevjericom gledao sve to i rekao:
– Mnogo si ti perverzna žena. – Ona, vidno je uživala i rekla je:
– Sad ćeš i ti da mi mužića popišaš. – Što sam i uradio. Bio je pravi ponizni mužić – rogonja.

riba jebe tipa sa strap-onom,

Od tada sve kućne poslove mužić radi: kuva djeci ručak, čisti, pere suđe, dok ja i Vanesa probamo razne ludorije u sexu. Za njegov rođendan smo mu kupili novi strap-on, kojim ga Vanesa jebe preda mnom.

Nastavak: Ponizni mužić vs alfa mužjak, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Extra priča,svaka čast,nastavak obavezno

1
0
Would love your thoughts, please comment.x