Poklon: I šibao me je, i ljubio po klitorisu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Poklon: Prut po goloj guzi, u javnosti

Više me nije bilo sramota da šetam gola. Ona mešavina stida, uzbuđenja, želje da mu udovoljim i straha da neko slučajno ne vidi šta se dešava od pre nekoliko minuta, nije me napuštala, ali sam se u kući osećala slobodno i bezbedno.

Dok sam na brzinu pržila jaja u kuhinji, čula sam zvuk bušilice iz sobe. Nije mi baš bilo jasno šta se dešava, ali nije bilo vremena da vidim šta on radi. Samo sam postavila sto i pozvala ga. Jeli smo u tišini, ja gola, samo sa ogrlicom za pse oko vrata, on potpuno obučen. Čudna scena. Na brzinu sam oprala suđe posle doručka, a on je samo sedeo i gledao me, čekao da završim. Pitala sam se šta će dalje da se dešava. Čim sam završila, ponovo mi je pokazao vezove. Bez reči mi ih je stavio na ruke i na noge.

– Tako, sada možemo da nastavimo – progovorio je. Ponovo me je neki leden prizvuk u njegovom glasu uplašio. Prvo što sam videla kada smo se ušli u sobu bile su alke koje je postavio na grede plafona. Dve su bile na gredi iznad kreveta, dve malo dalje ka sredini sobe, na drugoj gredi. Kroz svaku je bilo provučeno parče kanapa koji je visilo do poda. – Lezi na krevet, na leđa – čula sam ga kako kaže i već sam ležala gola na krevetu.

Gledala sam ga nepomično dok je kroz alke vezova na mojim nogama provlačio kanap koji je visio sa plafona i čvrsto ga vezivao. Onda je povukao kanape ravnomerno i počeo i moje noge da podiže sa kreveta. Osetila sam kao mi se mišići zatežu i noge razmiču, jer su alke bile prilično daleko jedna od druge. Skoro da me je podigao sa kreveta kada je napokon privezao kanape za krevet, ostavljajući me tako u potpuno raskrečenom položaju, sa raširenim nogama u vazduhu, potpuno izloženu njegovom pogledu.

Sledeće su na redu bile ruke. I njih je onesposobio vrlo brzo, vezao ih za uglove kreveta, svaku u poseban ugao, tako da sam mogla samo kukovima da se pomeram malo levo i desno ili na gore. Nekoliko trenutaka je samo uživao u mom požaju, klizio pogledom po mom telu. Onda je seo pored mene na krevet, mazio me po kosi i po licu nežno, prelazio vrhovima prstiju po usnama.

Ljubila sam njegove prste, jedan po jedan. Nista nismo govorili. Postavio mi je jastuk ispod glave podižući je tako da sam lepo mogla da vidim polozaj mojuh u V raširenih i vezanih nogu, dok je ustajao i svlačio majicu, zatim onako do pola go uzimao najdužu šibu u ruku i presekao vazduh njom par puta. Strah me je ponovo preplavio. Prvi udarac je oštro pao na untrašnju stranu mojih butina, potpuno izloženu i zategnutu. Bol me je paralisao istog trenutka. Nisam mogla da zamislim koliko je taj deo moga tela osetljiv. Kao da me je isekao nožem, a već je sledeći udarac parao vazduh i pao na moje telo. Bol je bio tako snažan i koncentrisan da je bilo skoro neizdrživo. Zatim još jedan odsečan, kratak fijuk kroz vazduh i ponovo strašna bol, ovoga puta po unutrašnjoj strani moje druge butine. Telo mi je refleksno poskočilo na krevetu.

* * *

Vrisnula je već posle trećeg udarca. Prva dva su izazvala samo nemu zgranutost, a lepo sam mogao da vidim njeno lice iskrivljeno u bolnu grimasu.

– Neeeee… Nemoj višeeee… Staniiii – glas joj je bio iskren vrisak izazvan bolom. I jesam stao samo na trenutak da razmislim. Možda je ovo bilo ipak previše za nju, ali bilo je neodoljivo. Morao sam da nastavim, samo brže, da bol bude jača, da je odvedem do granice potpunog predavanja. I nastavio sam. Od kolena naniže po unutrašnjoj strani butina šiba je nemilosrdno padala i po jednoj i po drugoj butini. Trzala se kao u ludilu na krevetu, iskolačenih, očajnih, crvenih očiju od suza.

Poklon: I šibao me je, i ljubio po klitorisu

– Nemoj… Nemoj više srećo… Stani malo… Ahhhh… nemoj… Pusti me… Aghhhhh.. Molim te nemoj… Ajjaaooh… Pa, stani… maaaaalo… neeee… pa… pa… aaaaggghhaaaa… boliiii… stani… aggghhh… stani ljubavi… – čulo se u sobi uz opojni zvuk šibe koja seče vazduh i pada na golu kožu. Crvene šare, izukrštane po njenim butinama od kolena naviše, pojavljivale su se jedna za drugom. Bila je crvena u licu i jedva je dolazila do vazduha kada sam napokon stao. Telo joj se jos trzalo, glasno je jecala i plakala. Ostavio sam šibu i seo pored nje i pogledao je. Tresla se i gledala me preklinjujuće.
– Hoceš da mi pušis malo, pa da nastavimo? – prvi put sam joj rekako ovako nešto.
– Jao sreco, hoću, dođi – rekla je bez razmišljanja bolnim glasom.

Stvarno mi je u trenutku bilo žao. Razvezao sam joj ruke, noge sam ostavio onako reskrečene i pustio je da mi otkopča pantalone. Onda sam jastuk pomerio iza njenog vrata, gurnuo joj glavu na dole i kleknuo na krevet iznad njene glave, izvukao ga i stavio na njene usne, koje su taman bile i pravcu u kom treba da budu. Odmah ih je otvorila i samo sam jednim pokretom unapred ušao u njena usta skroz, do jaja, i počeo polako da ulazim i izlazim iz nje. Kratko, samo par trenutaka, onda sam ga izvukao. Još uvek je isprekidano jecala, ali mi je sad jezikom polako prelazila preko jaja.

– Tako, tako – odobravao sam dok je nastavljala i rukom prelazila preko mog ukrućenog prijatelja iz najranijih dana. Onda sam ponovo seo pored nje. – Gotova je pauza. Kazi mi, šta hoćeš prvo? Da ti oduzmem drugu nevinost… od pozadi… analno… ili da nastavim sa batinama… bičevanjem… između nogu?

Bila je zbunjena i uplašena. Još uvek je krako jecala…

– K… Kako sta hoću prvo? – promucala je.
– Lepo… obe stvari će se desiti… čekaju te… samo u ovom trenutku možeš da biraš. – Gledala me je i ćutala. – Dobro, onda ću ja da odlučim – rekao sam i ponovo joj vezao ruke za krevet. Nije se ni na trenutak opirala.

* * *

Bila sam zbunjena, nisam znala sta da mislim, a ruke su mi već bile ponovo vezane. Gledala sam ga kako ustaje, uzima bič, stavlja onaj nastavak sa puno krtakih kožnih traka i vraća se do kreveta. Ponovo je povlačio kanape i dizao me s krevet još više. Sada sam se samo gornjim delom leđa oslanjala na krevet.

dom jebe svoju robinju u usta

Krv mi je jurnula u glavu, ostila sam kako mi lice gori, a butine su me jos jače bolele od rastezanja. Ponovo je uvezao kanape. Njegova ruka je bila između mojih raskrečenih nogu, milovala me, palila, zatim njegov jezik. Kroz moje isprekudane jecaje provlačili su se uzdasi zadovoljstva. Trajalo je sve to nekoliko minuta, ali nisam mogla da zaboravim na bič koji je spremno čekao u njegovoj ruci. Što ovo duže potraje, biću osetljivija, boleće više. Pitala sam se da li i on to zna.

Imala sam vremena da se pripremim. Onda se iznenada povukao podigao bič i ošinuo iz sve snage između mojih nogu. Kao da me je stotinu malih iglica ubolo istovremeno, ali ipak je bilo bolje nego što sam očekivala. Sledeći udarac izmamio mi je kratak uzdah. Pokušala sam refleksno da skupim noge, ali sam se samo podigla koji santimetar više ka novom udarcu. Još jedan kratak uzdah i bol koji je postajao jači. Nije bio zadovoljan. Spustio je bič na krevet i ponovo dohvatio šibu. Vrisnula sam kada sam to videla.

– Nećeš valjda… Neću… – pokušavala sam da se odvežem i bacala po krevetu, naravno bez uspeha – Neću moći to da izdržim… Nemoj molim te – zaplakala sam ponovo a da me nije ni dotakao. – Nemoj molim te – ponovila sam.

Gledao me je s visine. Oči su mu gorele, videla sam strast, želju, bes. Videla sam ljubav.

Izgledao je moćno, a ja sam sama sebi delovala tako jadno. Položio je šibu na moj stomak i lagano je povlačio na gore, prema grudima. Za promenu, ovaj dodir me je blago golicao, a kada je vrhom šibe prešao preko leve bradavice, osetila sam da se istog momenta stvrdnula i u ukrutila, gotovo neprijatno. Taj dodir me je umirio. Možda ipak neće – pomislila sam prestrašena idejom da me tanak prut šiba između nogu. Imala sam iskustvo i znala sam kakav je osećaj kada udari po unutrašnjoj strani nogu. Vrh je bio najgori, kao da cepa kožu. Toga me je gotovo panično bilo strah. Da me vrh šibe ne ošine po klitorisu. Lako je mogao da me iseče.

Šiba mi je sad bila na vratu i klizila ka licu. Ukočila sam se. Ima i gorih stvari od one koja me je toliko uplašila. Šta ako mu padne na pamet da me ošine po licu? Ali ne, nemoguće. Verujem da je tada video užas u mojim očima, jer se blago nasmejao.

– Bila si veoma hrabra do sada – rekao je – Mislim da ćes uspeti da izdržiš.

I dalje sam ležala ukočeno, sleđena od prethodne misli. Delovalo mi je kao da mi prepušta izbor. Ili šiba po licu ili između nogu. Nisam se dvoumila.

– Pokušaću – rekla sam. Pomazio me je po kosi. Bila sam spremna da podnesem sve. Srce mi je udaralo kao ludo.

* * *

Nisam očekivao da će tako brzo da se smiri. Pa ipak, samo nekoliko reči je bilo dovoljno da je ubedim, iako se onaj prestrašeni izraz nije skidao sa njenog lica. Još uvek sam šibom mazio njeno lice, prelazio vrhom lagano preko obraza, stigao do usana.

– Poljubi prut – rekao sam – Hoću da čujem kako tražiš da te šibam između nogu.

Pocrvenela je. Šiba je stajala na njenim usnama. Veoma lagano sam, tek da je malo prodrmam, podigao šibu i ponovo je spustio na njene usne, kao izuzetno blad udarac. Oči su joj se raširile od straha. Tada sam shvatio šta je mislila. Naravno da mi nije padalo na pamet da je šibam po licu, ali je njoj to očito bio okidač za predavanje, najveci strah. Brzo je poljubilja prut. Nasmejao sam se u sebi.

Poklon: I šibao me je, i ljubio po klitorisu

– Molim te, išibaj me između nogu… Ali nemoj jako ljubavi… Čuvaj me – čuo sam kako izgovara plačnim glasom.
– Da te išibam gde? – želeo sam da je još malo ponizim .

Trenutak ćutnje. Pocrvenela je još više. Ponovio sam isti pokret kao malopre, podigao šibu i spustio je na njene usne. Reakcija je bila tačno onakva kakvu sam očekivao. Ponovo strah u očima. Ponovo poljubac.

– Isibaj me po pički ljubavi… I budi nežan molim te… Plašim se.

Znao sam da se plaši. Pomerio sam šibu sa njenih usana i vratio se do druge strane kreveta. Ispred mene njene u V raširene noge, butine sa tragovima šibanja, prelepa guza. Očaravajuće. Bila je glatko izbrijana između nogu. Ni jedne dlačice da je zaštiti.

Spustio sam šibu na taj najnežniji, najosetljiviji deo njenog tela, i lagano prelazio po klitorisu. Noge su joj se zgrčile od straha. Morao sam da odredim jačinu udarca, nisam smeo da preteram. Malo sam podigao šibu i lagano ošinuo. Nije se čuo fijuk samo lagani udarac pruta o kožu. Uzdahnula se, više od straha. Drugi udarac je bio nesto jači, čulo se kako šiba seče vazduh. Vrh je udario sa prednje strane. Još jedan, slabiji uzdah. Svaki sledeći udarac bio je nešto jači od prethodnog.

* * *

U početku je bio blag. Udarci su bili krajnje nežni, čak prijatni. Iznenadila sam se reakcijom mog tela. Da li od adrenalina ili nečeg drugog, palila sam se, želela ga, lagano sam mogla da stignem do orgazma. Kako su udarci postali jači, tako je bol provladao. Privih dvadesetak prijatni, drugih pomalo bolni, ali šibanje se zahuktavalo. Kratak fijuk, osetila sam da me je vrh šibe zakačio po klitorisu, rezak bol ponovo mi je naterao suze na oci. Nisam se bunila.

Svaki udarac je bio bolniji od prethodnog. Neki su završavali na klitorisu, neki pored njega.

Plakala sam i trudila se da ne jecam glasno, pa ipak nije mi to polazilo za rukom stalno. Onda je napravio pauzu, spustio glavu među moje noge, počeo da me ljubi. Drhtala sam celim telom kada je klitoris uhvatuo usnama u počeo nežno da ga sisa i igra se sa njim jezikom. Sekunde su me delile od orgazma, kada je prestao i nastavio da me šiba. Ovaj put bilo je bolnije. Na već osetljivu kožu od prethodnih udaraca, dodao je vrelinu i želju da svršim. Prvi udarac ponovo mi je naterao suze na oči. Noge su mi lagano trnule, ali se i dalje nisam žalila. Novi udarac. Nisam uspela da se uzdržim, telo je reagovalo na bol. Vrisnula sam. Sledeći je bio iste snage, pa još jedan, pa još jedan… Brojala sam u sebi. Dvadest pet puta je ošinuo i uspevao da me natera da posle svakog udarca vrisnem. Suze su mi same tekle. Onda je stao. Razvezao je kanape na mojim nogama, što je bilo pravo olakšanje. Peklo me je između nogu. Skupila sam se kao beba kada mi je razvezao i ruke.

tip ribi jezikom liže klitoris

– Vidiš da si izdržala – rekao je kroz osmeh. – Moja hrabra devojčica. – Da ne lažem, prijala mi je ova pohvala. Kako je koji trenutak prolazio, sve sam ga više želela. Ćutali smo nekoliko minuta, taman koliko mi je trebalo da se povratim.
– Šta dobijam kao nagradu za pokazanu hrabrost? – pitala sam dok sam brisala oči i suze. Izgledalo je kao da nikako nije očekivao takvo pitanje.
– Šta želis? – odgovorio je kratko.

Lagano krvotok je prokružio po mojim nogama. Nisu više bile utrnule kao pre, ponovo sam ih osećala kao svoje. Želeo je da danas budem njegova kurva, a sada sam rešila da mu ispunim želju.

* * *

I ponovo je uspela da me iznenadi. Ne zato što je vrlo hrabro izdržala šibanje, tu nije imala mnogo izbora, već zbog scene koja je usledila. Podigla se na sve četri, kao mačka krenula prema meni, podigla ruku, blago me zagrebala po stomaku i stustila ruku između mojih nogu.

– Želim njega kao nagradu – gledala me je u oči kada je to rekla. Nije pomerala pogled. – Želim ga odmah, duboko u meni, želim da me nateraš da svršim jednom, dva puta, sto puta. Želim da ga ljubim, da ga mazim, sisam, ližem. Hoću i ti mene da ljubiš, odmah. – Zastala je za trenutak. Nije pomerala pogled. – Jebi me. Neka to bude moja nagrada.

Samo sam joj povukao glavu bliže i već je željno otvorila topla, vlažna usta, i uvukla ga gotovo celog…

– Hoću lutko, jebaću te. Sad ga primi celog u usta. Udahni duboko – rekao sam.

Poslušala je. Uhvatio sam je za kosu i povlačio joj glavu dok ceo kurac nije ušao u njena usta. Držao sam je tako gotovo minut, nisam je puštao. Tek kada sam osetio da se davi, pustio sam je. Naglo se povukla unazad i duboko udahnula. Sama je odmah skupila usne oko glavića i počela da ga sisa. Osećao sam kako se unutra igra jezikom. Pomerao sam se kukovima napred-nazad i uživao. I ona je.

– Ti baš voliš da pušiš kurac lutko – rekao sam u trenutku kada je odmakla glavu za trenutak.
– Volim – odgovorila je kroz osmeh. – Je li to nešto loše?
– Naravno da nije, samo nastavi, ali hoću i ja tebe da ljubim – želeo sam da osetim njen ukus, a i zaslužila je da uživa malo.

* * *

Promenio se i položaj i situacija. Ležao je na krevetu, lice mu je bilo tik ispod mojih raširenih nogu, ja preko njega, sisala sam mu kurac, nisam ga vadila iz usta. Klasična 69-ka. Uživala sam dok me ljubio, lizao klitoris i jezikom ulazio u mene. Odlično je to radio, poznavao me, znao šta volim.

Poklon: I šibao me je, i ljubio po klitorisu

Osetila sam njegove ruke na guzi, kako me miluju i stežu. Onda me je blago udario. Osetila sam da mu je želja time porasla. Koliko je to bilo moguće, kurac mu je postao još tvrđi. Nije me to začudilo, ali osetila sam da me pali još više, što nisam očekivala. Izgleda da sam duboko u sebi krila mazohističku prirodu. Želela sam da nastavi da me udara, što jače, da mi svrši u usta, da me ispuni celu kada uđe u mene. Zato sam svesno počela da pomeram kukove i trljam se o njegove usne i bradu. Udario me je još jednom, ovoga puta jače. Ubrzala sam pomeranje kukova, a sve sam brže uvlačila i izvlačila njegov kurac iz usta. Vrh njegovog jezika je brzo radio po mom klitorisu, a udarci su postajali sve jači i brži. Guza mi je ponovo bila vrela, ali mi je sada prijalo.

Kada je klitoris stegao među usne i nastavio da ga brzo sisa i liže, podigla sam glavu da uhvatim malo vazduha i snažno uzdahnula. Osećaj je bio predivan. Nije prestajao, a udarci su jedan za drugim padali na moje dupe. Znala sam da je crveno, znala da uživa, a i on je znao da ja uživam. Spustila sam glavu naniže i lizala mu muda, očekujući svoj orgazam. Ne dugo. Dok sam svršavala, udarce više nisam ni osećala. Samo sam čula zvuk kada njegova ruka udari o moju kožu.

Orgazam je bio žestok. Noge i celo telo su mi se tresli gotovo minut. Iscrpljena u trenutku, samo sam se srušila pored njega na krevet.

* * *

Ležala je na stomaku i još uvek se na svakih dvadesetak sekundi tresla. Nikada nisam video da ovako burno doživi orgazam. Tada sam sigurno znao da ovaj vikend nije jedino BDSM iskustvo koje ću imati sa njom. Svidelo joj se. Želela je da je povredim.

Ustao sam i legao pored nje, mazio po kosi dok se nije malo smirila. Pogledala me je mazno i spustila glavu naniže. Oslonjena obrazom na moj stomak ponovo je, ovoga puta polako, lizala vrh mog kurca. Gurnuo sam joj glavu naniže i već se vlažna toplota prostrla svud po njemu. Gledao sam je sa uživanjem dok je sve brže i brže nastavljala da se igra sa njim.

Onda sam je pomerio i povukao je naviše, prvo glavu a onda i kukove. Shvatila je i uz osmeh, dok me je gledala u oči, primila ga u sebe. Skliznuo je u nju bez otpora. Oči su joj se raširile pa skupile i zatvorile. Uživala je. Dok me je tako gola i vrela jahala, igrao sam se sa njenim bradavicama. Kukovima je počela sve brže da se kreće. Sa grudi, niz leđa, ruka mi je skliznula do njene čvrste guze. Bila je vrela.

Prešao sam u polusedeći položaj a ona je nastavila da se pomera lagano ubrzavajući tempo kretanja kukova. Ruke su joj se sklopile oko mog vrata. Sa takvim osloncem još je više uživala. Sama je diktirala brzinu i ponovo sve više palila. Omogućio mi je ovaj položaj da je uhvatim za guzove. Poluzatvorenih očiju mazno je uzdahnula. Prijalo joj je.

Onda sam podigao jednu ruku malo naviše, do njenih leđa, a drugom je udario po levoj strani dupeta, ni jako ni blago. Želeo sam da vidim njenu rekciju. Nije stala ni na trenutak, kao da je upravo to očekivala, samo je otvorila oči pogledala me i osmehnula se.

Sada je nisam udarao brzo, ali je svaki put udarac bio snažan. Kratak uzdah i ništa više, bila je njena reakcija. Ali deset minuta i dvadesetak udaraca kasnije, mokra od znoja, tresla se i grčila oko mog kurca u još jednom orgazmu. Nije se odmarala posle toga. Kada je izvukla kurac iz svoje pice uzela za je odmah u usta. Drkala ga je i sisala, a ja nisam mogao dugo da izdržim, jedva minut. Svu spermu je primila u usta, gotovo da ništa nije otišlo van. Sada sam se ja tresao od zadovoljstva.

devojka se sama nabija na kurac

Legli smo jedno pored drugog, goli, mokri od znoja i zadovoljni. Nije bilo šta da se kaže.

Nastavak: Poklon: Nateraću te da vrištiš od bola i užitka

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

marija25000


Ženu ne možeš posedovati. Ona samo može voljno da se preda … ako zaslužiš.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x