Počela sam uživati u trojkama, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imam divnog dečka Mirka već dvije godine. Na početku nam je intimni odnos bio savršen, a u zadnje vrijeme sve se promijenilo. Sve smo se manje seksali a i kada jesmo, nisam svršila. Već sam zaboravila kako je to biti izgubljen u transu orgazma. Mirko se trudio ali nije išlo.

Jednog dana me je zatekao kada je rekao da se za dva sata sredim, neka se okupam, namirišem, obrijem svoju ribicu i obučem nešto izazaovno. Poljubio me je i otišao. Poslušala sam ga i učinila to. Skroz sam obrijala svoju ribicu, kako ju je Mirko volio zvati, i depilirila se… Sredila sam se potpuno. Tada sam si počela milovati i klitoris i par puta sam si zabila prst. Nekako mi je postajalo ugodno i sve sam teže disala. „Ahahaha… mmmmm… aaaaaahh”, jecala sam i uzdisala. Svršila sam, ali nije to bilo nešto posebno. Bilo mi je ugodno i lijepo ali nisam se izgubila u orgazmu. Pitala sam se jesam li bolesna. Ubrzo sam se uvjerila u suprotno…

dira se pod tušem

Mirko je došao sa svojim prijateljem Željkom. Željko je bio jako zgodan. Moja prijateljica jebavala se s njim i kaže da je postala ovisna o njemu. Čak da bi mu platila da je jebe. „Draga poznaješ Željka? E sada ćemo te obojica dovesti do orgazama kakvog ne pamtiš”, rekao mi je Mirko i šokirao me.

Počela sam se odupirati ali kada mi je Željko prišao i uvalio jezičinu u usta umirila sam se. Kako se smo dobro ljubi. Ljubio mi je vrat i u jednom potezu skinuo krpicu koju sam imala na sebi. Stajala sam gola pred njima i drhtala. „Prelijepa si”, rekao mi je Željko. Podigao me je i držeći me za stražnjicu i nosio do sobe.

„Skini se Mirko”, kao da mu je naredio dok je skidao sebe. Bila sam potpuno izbezumljena – ovako nešto nisam doživjela nikada. Ubrzo su obojica ostala potpuno gola. Željko je imao puuuuuno veći komad od Mirka. Vidjela sam kako pulsira i postaje sve veći. „Ajjjj”, izletjelo mi je iz grudi koje je obuzela vatra a tijelo trnci. Već sam se ovlažila. Željko se spustio kraj mene i počeo mi lizati i sisati nabrekle bradavice. „Aaaahhhhh…mmmmm…ohhhhhhh…”, tiho sam stenjala i uzdisala. Cijelo tijelo mi je obuzela vatra. Spuštao se niže, cijelo vrijeme ližući moj trbuh i pupak. Disao je kroz nos. „Jebote koja dobra pičkica…”, uzdahnuo je. Mirko mi je počeo dlanom gladiti bradavice pa ih lizati. Sve sam glasnije stenjala, jecala i uzdisala. A kada je Željko počeo lizati moj klitoris, trgla sam se i glasno jauknula.

oral trojka

Počela sam se tresti i jecati. Uvalio je svoju jezičinu u moj vlažni a već vreli otvor požudne pičke. Vrtio je jezikom, pa ga vadio i nabijao natrag. A cijelo vrijeme Mirko je lizao moje bradavice na koje sam inače jaako osjetljiva. I tada mi se tijelo izgubilo u ekstazi užitka. Jastukom sam prekrila glavu i vrisnula, a tijelo kao d mi je stresla struja. „Aaaaahhhhhhh…” O, kako divan osjećaj!

Maknula sam jastuk i vidjela kako Željko navlači kožicu preko glavića. Bože, pa on je postao još veći!!! Zadrhtala sam kao luda. Raširio mi je noge i malo ih podigao. Namjestio je glavić na ulaz i protrljao ga. Ciknula sam i zatvorila oči. Mirko si je drkao kurac. Željko ga je počeo gurati… „Jooooooj… aaaaaaj… maaaaajko milaa… uuuuhhhhh…”, stenjala sam kao luda. Rastvarao me je i cijepao.

Tek je ušao glavić, a ja sam bila mokra od znoja

Mirko, pa ti je ništa nisi razjebao”… No, Mirko je bio u transu od drkanja. Čula sam ga kako stenje i uzdiše. Zamagljenim očima sam ga vidjela, a onda se opet isključila. „Joj… jaoj… Kako je ogroman… polako…”, jecajući sam dahtala. Više nisam mogla govoriti. Počeo me puniti cijelu. Činilo mi se da mi reže prepone i cijepa unutrašnjost. Sve sam se više vlažila. Opustila sam se i primila ga do pola. Kako je bilo lijepo. Ovo je bila najljepša i najslađa bol u životu. Zavrtio ga je nastavljajući prodirati. „Ohhhh… jooooooj… aaaahhhh… uuuhhhh…”, sve sam glasnije stenjala i grčevito stiskala plahtu.

Tada je Željko počeo da me jebe… Uh koji osjećaj. Nije ga vadio cijelog, ali ga je žestoko vraćao unutra koliko je mogao, vrtio ga je u mojoj utrobi, pa ga je izvadio do kraja i naglo ga vraćao unutra.

spit roast

Kako je samo nabijao. Potpuno sam se izgubila u nekom transu. Moja prijateljica bila je u pravu: uistinu dobro jebe. Imao je strašnu tehniku… Tresla sam se, vrištala, jaukala, stenjala i znojila kao da trčim maraton… Sve je to palilo Mirka koji je steanjao kao lud. Nije ga nabio do kraja, nije mogao. Ali ovo je bilo fenomenalno. Izvadio ga je potpuno i svršio po mojim sisama. Još sam uvijek drhtala i stenjala, željela sam još. Ovakvo raturanje još nisam doživjela i bilo je nešto posebno.

„Želim još… jebite me… ” Bože, kakva žena može biti kada je napaljena, nisam ni znala do tada. Željko je vodio cijelu igru. Okrenuo me je i kleknula sam na koljena, a on mi je podigao guzu. Polizao je prste i počeo prodirati u moj šupak. „Ne”, prostenjala sam.

Nije me slušao. Čvrsto sam stiskala jastuk i jecala. S dva prsta me prodirao a onda je ugurao i treći. Mirko mu je donio kremu i namazao me. Osjetila sam taj ogromni glavić na mom šupku. Polako ga je počeo gurati. Meni se činilo da traje čitavu vječnost. Grizla sam si ruku, plakala, stenjala i vikala. Odjednom mi se vatra koju sam osjećala u kičmi i trbuhu proširila cijelim tijelom. I Željko ga je izvadio do pola i opet sjurio natrag. O, koji divan osjećaj. Prvi put sam jebana u guzu i bilo je lijepo.

Željko je naredio Mirku da legne a mene posjeo na Mirkovu batinu. O, kako sam lagano kliznula do kraja. Željko me je nagnuo i rekao da mirujem. Zatim mi je nabio svoju gromadu u šupak, na šta sam ja vrisnula i stresla.

jebana u guzu i pičku

Neko vrijeme smo tako stajali ne radeći ništa. Obojica u meni pulsiraju kao da će ekspodirati. Tresem se i molim ih da me počnu rasturati. Nekako smo uhvatili ritam. Nabijala sam se na Mirkovu kitu a Željko me je sve brže nabijao u šupak. Mislila sam da im se kurčevi sudaraju. „Aaaaaahh… ooooooo… hhhhhhhh… aaaaaaaahhhhhhh”, vrisnula sam na naletu prvog orgazma… Dalje ih je slijedilo još nekoliko prije nego je Željko svršio, a odmah za njim Mirko.

Svi troje smo svršili bar po dva puta

Na plahti pod nama bila je prava poplava. Ležala sam na trbuhu iscrpljena i umorna, izjebana kao nikada u životu. No, još uvijek nezasitna. Zgrabila sam Mirkov kurac i počela ga drkati a Željku pušiti. Lizala sam ga, pušila i što sam mogla više, uvlačila u sebe. Malo sam pušila njemu, malo Mirku.

Željko se namjestio iza mene i podigao mi guzove. Mislila sam da će mi opet rasturiti šupak ali nije. Nabio ga je u moju pohotnu i mokru pičku. Zastenjala sam i stisla plahtu. Bože, koliko puta ovaj čovjek može jebati. Nabijao mi ga je, a ja sam se gubila u ljepoti, slasti i nezapamćenom užitku. Tada mi se zamračilo pred očima. Zabio mi ga je do kraja i sav se stresao. „Ahhhhhh”, uzdahnuo je duboko. Čula sam Mirka da me pita jesam li dobro. Nikada nisam bila bolje. Sve je brže i snažnije ulazio u moju unutrašnjost koja je bila vrela, napaljena ali mokra. Zarila sam glavu u jastuk i zaplakala od ljepote i užitka nezapamćenog seksa.

cuckold

Moja prijateljica bila je u pravu. I ja bih mu plaćala da me češće ovako rastura. „Zašto plače?”, čula sam Mirka da pita. Željko je duko disao i dahtao. „Kad… kad ja… ahghhhh… kada ja jebem žene plaču od užitka”, viknuo je i on sav u transu, što je mene dovelo do još jednog orgazma. Kako volim kad muškarac vičući svrši. Činilo mi se da je izbacio litre sperme. „Bože, dugo nisam ovako svršio. Moramo ovo ponoviti”, rekao je Željko. „Da… da… hoćemo”, jecajući sam to potvrdila i jedva dočekala.

Željko se obukao i otišao. Čula sam Mirka kako mu se zahvaljuje. Ja se nisam mogla pomaknuti. „Nisi mene pitala želim li ja to ponoviti”, rekao je Mirko. Zgrabila sam u dlan njegov kurac i žestoko mu ga počela drkati, lizati ga i pušiti. Legao je, a ja sam ga uzjahala.

U mene kao da je ušla druga osoba nakon ovoga. Skakala sam po Mirku, jahala ga, ljubila i što sam duže mogla jebala sam ga na način koji je i mene iznenadio. I moj Mirko svršio je gotovo vrišteći. Tresao se i više nego ja. „O da, ponovit ćemo to sa Željkom”, rekao ja, brzo sam ga uvjerila. „Mogli bi i sa tvojom prijateljicom…”, dodao je ideju koja mi se svidjela.

obrnuta kaubojka

Nastavak: Počela sam uživati u trojkama, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Jebeno dobra priča mmmmmm

1
0
Would love your thoughts, please comment.x