Spontana Mara i njena slatka stopala

Registrovani korisnici ne vide reklame

Beše neko sumorno jutro došlo tada, sred novembra. Ni ne očekujem sunce u to vreme, al bi mi prijalo malo. Razbuđujem se polako, novi radni, nove radne pobede i slične fore. Momak (i dalje) od 30 godina, prosečnog izgleda, imao sam tada jednu dugu vezu, koja je funkcionisala dobro, al džaba sve to kada seksa ni za kurac, što bi se reklo. Al ajd’, moliš tako nekad da se zajebe i poželi te kao pre.

Elem, da ne dužim… Krenem ja lagano na šljaku, sivo sve oko mene, sumorno i bedno. Jedina dobra stvar oko ovog vremena je što žene tada nose suknje sa najlon čarapama, a to mi je fetiš od davnina, pa tako smirujem se gledanjem i drkanjem u slobodno vreme. A ponekad i u radno vreme.

Neko vreme se ponekad čujem sa Marom, legenda od žene, lepa, duhovita i iskrena. Onako drsko iskrena, al bar znaš na čemu si s njom. Uvek je bila druga i da savetuje i sasluša. Nikad nismo išli dalje od prijateljstva, iako smo pričali otvoreno o seksu, često smo se hvatali na ono „ma da bre, jebote isti smo po tom pitanju“ i ponekad meni tako padne misao da bih voleo da je imam. Makar jednom, na 5 min.

nylon fetish, foot dangling heel

Brineta, punijih i sočnih usana, slatka u licu, pegice po istom i po telu, al taman da to bude preslatko i lepo, bujne grudi (4 ili 5), jaka guza i prelepa stopala (imao sam sreću da i to vidim), a pogled što ima onako bezobrazan, to je nerealno. Onako i da te jebe i da te ubije u istom momentu. Pali na keca. Vidim jednu damu koja podseti na nju i aj da vidim kako je. Javim joj se: „Jutro, kafica, si živaaa?“ Voleo sam kod nje to što je brzo odgovarala. Kaže: „E ma jesam, glavobolja neka“, reko’: „Ma vreme takvo, uzmi lepo lek ili kurac, treće nema hahaha“. Imala je otvoren um i samo rekla: „Hahaha budalo jedna, kako si ti?“ Ja rekoh: „Ma evo idem ka poslu, nešto do kanca moram, al bukvalno da ostanem na 10 min“. „Eeee pa super, aj na kafu i trač partiju, da ti pričam eeee…“ Rekoh: „Aj može, javljam ti se kad završim šta imam“.

Pade dogovor. Inače, mesecima seks nisam imao sem moje verne desanke, tako da bih i drvo naguzio i razvalio više puta. Stignem ja do kanca, žurim da sve završim što pre. Javljam se ja:
– E gotov sam, mogu da krenem za 5 min.
– Top, e’o ja sam u kraju, dođi do kafića, neki na uglu, jebem li ga kako se zove, šaljem ti pin. – Rekoh:
– Ajd’, jesi sama ili…?
– Ma tu je ortakinja, al pali uskoro. – Rekoh:
– E dobro.

Stignem ja relativno brzo. Ona sama, priča telefonom, kad me je videla kaže:
– Eee aj zovem te kasnije – ostavlja cigaru i telefon – pa ’de si bre Džoniii? – Rekoh:
– Evo me, Maro legendo – zagrlimo se sočno. Ona nosi farmerke, beli džemper i crni džemper neki preko dugačak, al mekan. Na nogama je nosila crne neke čizme, blaga štikla, baš seksi. Imala je laganu šminku, karmin, obrve sređene i kosu sredila, bomba. Prelepa. Malo me je žicnulo kad sam je video, al reko OK, sve po starom.

Spontana Mara i njena slatka stopala

– Pa ’de si ti, šta ima?
– Ma evo cimanje, zezanje. Kod tebe?
– Jaooo, ma ne pitaj, frka sa onim mojim kretenom, znači izgleda da je imao drugu dok smo bili zajedno! – Rekoh:
– Maaajke ti? Tebe neko da vara Maro? Ma kenjaš bre.
– Majke mi, poludeću. Al pusti tog kurca, šta ima kod tebe? Kako je sa Milicom? – Ma rekoh:
– Pusti đavola, sve OK, al brate… ma seksa ni na pomolu. Dođe mi da koristim neke crne magije, majke mi. Drkanje nisam dobio, evo ima godina hahah.
– Hahahahaha pa tebi onda još gore, ovaj je makar mogao da jebe, al slepac, kreten. – Rekoh:
– Ma pusti debila bre, samo nek smo mi živi i zdravi. Šta će ti slepac, kad imaš mene?
– Hahaha ma jeste, i to što kažeš. Pa koliko dugo niste imali seks? – Pita me. Rekoh:
– Evo ima 7-8 meseci sigurno.
– Kukuuu, pa je l’ drkaš barem?
– Ma bre drkam, kako ne, al ne mogu samo to bre… jedino me nekad mine želja kad zamislim nekog u mom krugu ljudi, poznanika i to… kao neka afera ispadne gistro i ajd’.
– Hahahaha pa to je top, ako imaš fantaziju i smisla da smisliš… a je li, je l’ sam ja ikad bila fantazija?
– Hahahah – rekoh – ma viiiše putaaa.
– Ma sprdaš me? – Kaže mi.
– Ma veruj mi, hahaha. Ma šalim se malo… – Kaže ona meni:
– Neeee, aj’mo iskreno? – Rekoh:
– Dobro, jesam par puta možda, al ono… ko da je bitno.
– Pa Džonii kako nije? I šta si zamislio? – Ma – rekoh – bre, ne lupetaj, stvarno hoćeš da znaš?
– Daa!
– Pa pazi, e’o zamišljao sam kako me gledaš pohotno, ono tvoje „besna sam, al tucaj me“. – Kaže:
– Aha, znači ovako?

drkanje kurca stopalima u najlon čarapama

Kako me je pogledala, prozujala mi je strast kroz kičmu i direkt u kurac…

Rekoh:
– Da, baš tako hah… – i onda si se približila meni i dodirnula bedra nežno…
– Ovako? – Približi se toliko da su njene usne meni na očima, grudi spremne da uronim, a prsti samo pletu po bedrima. Rekoh:
– Baš… tako. – Već sada gubim dah i želim da je poljubim.
– I šta onda? – Upita me.
– Onda… si se bacila unazad i svoja slatka stopala stavila u moje međunožje. Ispod stola, da niko ne vidi, al da moj kurac poludi.
– Hmmm, sviđa mi se ta igra, da vidimo… ne gleda niko. – Zabacila se u nazad, gledala pogledom vrućim i polako izuvala čizmu. Njeno stopalo je bilo uvijeno u crni najlon. Mirisalo je predivno i kao da je znala da je to moj najveći fetiš.
– Hmmm, ti ko da si znala da obožavam najlon i stopala.
– Hahah kao da sam znala, ličiš mi na takvog lika. – Stavila je svoje malo stopalo na moj kurac preko pantalona i kurac je bukteo u gućama. Hteo sam da ga izvadim na sred i da je uzmem na stolu, al rekoh, čekaj… Mazila me je i gledala me kako uzdišem sve brže i brže… pogledom sam govorio „sad ili nikad“.
– E vidi, idem samo do kuće da vidim nešto. Hoćeš sa mnom? – Rekao sam joj.
– Mislila sam da nikad nećeš pitati – odgovorila je. Polako se obula i krenuli smo ka meni.

lizanje pičke u stojećem položaju

Usput smo se dodirivali na slabim tačkama, gledali pohotno i goreli. U sebi sam se pitao – kako bre ovo odjednom, al sam rekao – sad ili nikad. Želim to. Želim te.

Ušli smo u stan i sa vrata se uhvatili u naručje, ljubili se strasno sa jezikom i bez, usne su govorile samo strašću. Uhvatio sam je za guzove čvrste dok sam joj ljubio vrat, uzdisala je i govorila:
– Nikola… ah… – Svukao sam joj crni džemper odmah, za vrat je uhvatio rukom i približio sebi. Okrenuo sam je ka vratima, šibnuo po guzi nekoliko puta. – Uuuh, tako bre… šibni me jače. – Otkopčao sam joj farmerke spreda i skidao polako dok sam joj jezikom prolazio po donjem delu leđa i išao na tu slatku guzu. Polizao sam joj i ljubio dupe kao da je poslednja. Njene noge su bili umotane u crni najlon. To me je još jače palilo.
– Okreni se – rekoh.

Stavila mi je stopala na ramena…

Podigao sam se, pomazio je preko gaćica i rekao oduvek sam želeo da te izludim jezikom. Pomerio sam joj gaćice i jezikom prelazio po usnama i klitorisu. Polako, lagano i onda duboko i brzo. Prebacio sam joj jednu nogu preko ramena da mogu dublje i lepše da je ližem. Uzdisala je i mazila grudi i bradavice. Vlažila je svake sekunde i spremnija da primi kurac koji bukti u pantalonama.
– Dubljeee, aaaahh, dublje, tako liži mmmm – govorila je. Što je više pričala, sve sam više ludeo i goreo da je zadovoljim. – Daj tu kurčinu odmah. Vadi. Dođiii.

puši kurac i gleda ga u oči

Podigao sam se, bacio na sofu i uhvatio za kosu i glavu. Svukla mi je pantalone u sekundi. Tvrda kurčina od 18cm je bila tačno ispred njenih usana. Pljunula je kurac i zastenjala kako će ga pušiti. Prvo ga je ljubila i oblizivala, da krenem da gorim. Da puknem.
– Tako je ljubavi, ljubi taj kurac… on je tvoj, samo tvoj. Mmmmm. – Odjednom ga je samo ubacila u usta i zastala na sekund koliko joj je prijao kurac. Umela je duboko da ga ubaci. Polako je krenula, pa sve dublje i jače. – Tako je, puši tu kurčinu, aaaaa. – Prekinula par puta da ga ljubi i balavi. U jednom momentu sam joj uhvatio vrat i jebao duboko u usta. Samo je stenjala i prevrtala očima.

Izvadio sam kurac i podigao je. Zagrlio i legli smo na sofu. Digao sam joj stopala na ramena i uleteo lagano. Bila je vrela i prevlažna. Koliko me je palilo to, nije bila uska, skroz opuštena, al se osetilo da skoro nije imala seks. Uletao sam sve brže i brže, pravio pauze da glavićem prelazim po klitorisu, tu je samo govorila:
– Jaoooooooj, svršiću bre aaaaaa, ne još molim te, jos me jebi.
– Ma ćuti bre – i samo joj uletim sa kurcem. Dok sam je jebao, lizao sam i ljubio njena prelepa stopala. Njene grudi su i dalje bile u crnom čipkanom brusu. Skakutale su koliko smo se tresli zajedno. U jednom momentu me je uhvatila nogama oko struka. Samo je rekla:
– Nabij me uza zid. – Digao sam je i bacakao gore-dole dok su nam usne bile spojene i uzdisale. Krenula je sve jače da vrišti i priča: – Aaaaa, jebi me breee, napuni me kao pravu kučku. Samo me jebi ljubavi.

Spontana Mara i njena slatka stopala

Svaka njena reč me je terala da ubrzavam što više. U jednom momentu sam stao i stavio je na sto. Okrenuo je otpozadi. Uhvatio sam je za kosu i vukao dok sam je nabijao na kurac sve brže i dublje. Svaki njen uzdisaj je dizao brzinu na 300km.
– Aaaaaa, svršićuuu, jačeee daaa, ajdeeee. Mmmmmmmmm. – Trzala se kako svršava sve jače i jače. Kad je zastala, rekla je: – E sada ti srećo. Bacila se na kolena i krenula da guta svaki milimetar mog kurca. – Aaaaa, tako je. Ajde napuni usta svojoj kučki. Ajdeee. – Pušila je sve brže. Bio sam spreman da joj napunim usta do vrha.
– Evoo gaaa, aaa – uzeo sam kitu u ruke i prskao joj usta. Bilo je previše sperme jer plava muda…
– Mmmmm – progutala je sve i nakezila se.

Znao sam da ovo neće biti jedini put. Mazili smo se do kasno u noć i još nekolilo puta jebali. Želim te Maro. I tvoja slatka stopala…

svršavanje po faci

Valderama

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x