Kurati Rom mi je prvi probio guzu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav narode. Od ovog događaja je prošlo tačno dve godine. Mogu da kažem da mi je to promenilo život na neki način. Imao sam tad 18 godina i tada mi je jedan kurati Rom prvi put pocepao guzu.

Izgledam odlično, treniram, privlačim pažnju ljudi, i navikao sam na to. Često sam menjao devojke jer sam mogao da biram, a i verovatno me nije zanimalo da u tim godinama budem u ozbiljnijoj vezi. E sad, primetio sam da me pomalo lože i muškarci, ne ono da mi se neko svidi, ali imao sam jednog druga sa treninga sa kojim sam povremeno drkao, svako svoju kitu naravno, ali stvar je u tome što sam počeo da razmišljam da bih voleo da mu drkam, zanimalo me kakav je osećaj, itd.

Teško da bih nešto pokušao jer sam se plašio šta ako bude nekome rekao šta sam ga pitao. Da skratim. Škola mi je u centru grada i u blizini je jedna pekara. Društvo je htelo da na velikom odmoru sednemo u kafić, pa da pobegnemo sa sledećeg časa. Bio sam gladan pa sam rekao da ću da odem da jedem pa da im se pridružim.

gej zajedničko drkanje

Čekam u redu u pekari i primetim da čovek isped mene ima šorts pamučni, ali da nema gaće, u stvari da se od pozadi ništa ne ocrtava. Ne znam koji đavo me terao ali počeo sam da izvirujem da vidim od napred, kako se okretao na stranu da vidi šta ima od peciva, ja sam tako izvirivao da mu vidim od napred šorts. Lepo se videlo da mu visi kita kako se pomeri. Nisam ni primetio da se okrenuo skroz na stranu i da je mogao da vidi da mu buljim u kurac.

Rukom se počešao i okrenuo. Tad sam pogledao – u putanju je bio Rom od nekih 40 godina. Nisam mogao da se kontrolišem, sve vreme sam gledao u tom pravcu. On je završio pre mene, ja sam kupio svoje i izašao. Krenuo sam ka školi i provalim da on ide ispred mene. Okrenuo se i stao. Uhvatila me neka mala panika. Prolazim pored njega i on mi kaže:
– Mali, šta gledaš? – Inače sam pričljiv i prodoran, ali sad sam se ukipio. Gledam ga, kaže:
– Šta gledaš? – Rekao sam:
– Ništa – nasmejao se podrugljivo i kaže:
– U pekari, šta si gledao? – Zaledio sam se. Kurati Rom se rukom uhvatio preko šortsa za kurac i protresao ga, kaže:
– Ovo gledaš, a mali? – Opet sam rekao da nisam, on kaže:
– Šta nisi, sve vreme buljiš, što ne kažeš lepo da hoćeš da ga vidiš. – Brate, koliko mi je bilo neprijatno! Gleda me i kaže: – Aj dođi da ti pokažem. – Šokirao sam se, kaže: – Ajde evo ovde mi je stan, neće te ujesti. – Rekao sam da neću, on kaže: – Ajde bre kad već buljiš, bar lepo da ga vidiš.

Kurati Rom mi je prvi probio guzu

Ni dan danas mi nije jasno zašto sam pošao sa njim. Ulazimo u stan, ono baš kič. Svuda slike, neka dva momka, žena, on. Kaže:
– Ja došao iz Nemačke ranije, moji stižu sledeće nedelje pa sam sâm. Seo sam. Otišao je u drugu prostoriju. Vraća se, seda pored mene, hvata se za kurac preko šortsa i kaže: – Evo ga mali – i vadi kitu. Lep, taman, debeo kurac, polu opušten. Kaže: – Ajde uzmi ga da se skroz digne. – Nećkao sam se, ali uzeo sam ga. Prvi put sam držao tuđi kurac u ruci. Jako čudno, zanimljivo. Počeo sam da mu drkam. Kad se skroz digao bio je veći do mog, a prilično debeo. Onda kurati Rom kaže: – Aj poljubi čika Ganeta. – Rekao sam da to ne radim.

Uhvatio me je za glavu i privukao, nabio mi jezik u grlo i krenuo da me žvalavi. Bilo mi je baš gadno, ali nisam se pomerio. Kad je prestao, uhvatio me je za glavu i spustio dole. Kad sam ukapirao šta radi odmah sam stisnuo usta pa mi se njegov kurac trljao o facu. Rekao je:
– Zini, samo ga malo probaj. – Nisam popuštao, pa me je spustio još dublje i rekao: – Aj bar sisaj jaja. – Ne znam što ali otvorio sam usta i polizao mu jaja. Rekao je da ih polako sisam, što sam i uradio. Opet je pokušao da mi nabije kurac u usta ali izmakao sam se.

Skinuo se skroz, pa je rekao i meni da se skinem. Kurati Rom mi je prišao i mazio me po telu, ljubio. Pitao me jel’ mi neko lizao čmar. Rekao sam da nije, onda me jw pitao jesam li jebao nekad, rekao sam da jesam devojke. Nastavio je tako da me ispituje, stao je iza mene i rekao:
– Sad će čika Gane da ti navlaži pičkicu.

gej nabija drugom geju glavu na svoj kurac

Kurati Rom Gane spustio se i počeo je da mi liže bulju. Iskreno, jako mi je prijalo, lizao je i masirao je prstom. Počeo sam da stenjem i izbacujem guzu. Na trenutak sam pomislio – šta ja ovo radim jebote, ali toliko sam bio naložen da se nisam pomerao, pustio sam ga da me liže i polako tuca prstom. To mi je baš prijalo.

Odjednom se našao iza mene i ljubio me od pozadi po vratu. Osetio sam nešto toplo između guzova, a onda odjednom jak pritisak i bol. Krenuo sam da se izmaknem ali jako me je stegao i nisam imao gde, imao sam osećaj da me nešto cepa u bulji. Počeo sam da kukam, stiskao sam guzu, a kurati Rom mi je rekao da se opustim i da će proci čim se opustim. Samo sam želeo da pobegnem odatle, prošla me je i naloženost i sve, kao hladan tus.

Još jači pritisak i bol. Držao me je iz sve snage. Borio sam se ali onda me je tako stegnutog oborio na krevet. Bol nije popuštala, imao sam osećaj da me ovaj kurati Rom cepa iznutra. Samo sam hteo da prođe pa sam se opustio, tj. nisam se više koprcao, valjda je primetio pa me nije toliko stiskao. Osetio sam da ga vadi, ali onda opet ubod. Opet me je zabolelo, nastavio je da me kara, stenjao je. Ja sam samo ležao i čekao.

U jednom trenutku sam shvatio da me više ne boli, samo neki tup osećaj dok čekam da završi. Nabijao se u mene i stenjao. Ubrzao je i ispustio krik u trenutku kad ga je jako zabio u mene. Kada sam ustao osetio sam da curi iz mene. Tad me je uhvatila panika jer me je jebao bez kondoma. Rekao je da je zdrav i da se opustim.

Kurati Rom mi je prvi probio guzu

Osećao sam se kao govno, bio sam i besan. Zaleteo sam se na njega, ali uhvatio me i rekao:
– Mali, tražiš kurca a onda nećeš da uđe, ne može to tako. – Tražio mi je broj, nisam hteo da ga dam. Rekao je: – Bolje mi daj da ne dolazim do tvoje škole pa da tražim tvojim drugarima. – Pobesneo sam, počeo sam da ga psujem. Kurati Rom se samo smejao i rekao mi da budem dobar dečak i neće biti problema. Biio sam besan jer sam nemoćan i na kraju sam mu dao broj. Izleteo sam iz stana.

Nisam znao šta ću sa sobom; jebote, lik me jebao…

Koji kurac mi je ovo trebalo u životu? Rekao sam sebi da više nikad neću ni pomisliti na to.

Ceo taj dan sam bio smoren i kao kurac. Uveče mi stiže poruka: „Mali, sutra u isto vreme kod mene“. Pomislio sam – ovaj je lud, napisao sam: „Puši kurac“. Rekao je: „To ću sutra da te naučim kako se radi, napraviću dobru pičkicu od tebe“. Iskulirao sam, a onda mi je stigla poruka: „Mali ne zajebavaj se sa mnom ako nećeš da pokažem tvojim drugarima kako im drug lepo prima kitu“. Počeo sam da se gušim od panike, odmah sam ga pozvao, počeo sam da se derem i psujem. Rekao je:
– Mali, rekao sam ti, samo budi dobar i sve će biti OK. – Rekao sam da ne želim više, na šta je odgovorio da ne serem i da se vidi da volim kurac i da ću uživati kad me istrenira. Rekao je: – Sutra u isto vreme – i spustio slušalicu.

Ne znam dal’ sam više bio besan ili u panici. Celo jutro sam imao loš osećaj, ali plašio sam se da stvarno nekome ne kaže nešto, pa sam, čim je počeo veliki odmor, otišao do njega. Sa vrata me je poljubio, što mi se i dalje gadilo, i odmah mi je zavukao ruku pozadi i masirao mi čmar. Rekao je:
– Skidaj se – dok smo došli do kreveta, bili smo skroz goli.

gej pušenje kurca

Kurati Rom me je uhvatio za kurac i jako počeo da mi drka. Meni se odmah digao. Legao je i pokazao mi na svoj kurac. Počeo sam da mu drkam, kad je rekao:
– Sad ga puši polako.

Jako mi se gadilo, izbegavao sam, ali prodrao se pa sam počeo. Iskreno, mislio sam da je mnogo gore, osećao se miris kupke, tako da sam se malo opustio. Lizao sam mu ga, pušio kako sam znao, a on mi je davao istrukcije šta da radim.

Rekao je da legnem na leđa i da raširim noge. Iznenadio sam se kad je on moj kurac stavio u usta i počeo da mi puši. Rekao je:
– E mali, ovo očekujem od tebe sutra. – Onda se spustio i počeo čmar da mi liže, to mi je jako prijalo. Čak i prste kad mi je ubacivao. Uspravio se, namestio moje noge na ramena i opet sam osetio pritisak jak na rupici. Stegao sam se kako je krenuo da ulazi, rekao je: – Opusti pičkicu i uživaćeš.

Koliko god se trudio, nisam mogao da se opustim. Moj kurati Rom polako je ulazio i izlazio ali i dalje me je bolelo. Izvadio ga je a onda naglo nabio do kraja. To me je baš zabolelo. Još par puta tako… Rekao je:
– Ovako ću da ti opustim pičkicu, volim kad uživaju dok ih tucam.

Kurati Rom mi je prvi probio guzu

Još neko veme me je tako nabijao na kurac, a onda sam osetio da nema više tog bola što pecka, samo neki čudan osećaj. Kako je ubrzavao, tako je bol skroz nestala. Gledao sam ga u oči, nije mi bilo jasno šta se desilo, ali stvarno sam uživao dok me je karao. Kad je shvatio, nasmejao se i počeo žestoko da me cepa.

Namestio me je da se naguzim i odjednom sjurio kurac u mene. Lupao me je po bulji, vukao me za kosu. Sve jače me je tucao. U jednom trenutku sam osetio neko strujanje kroz telo, počeo sam da drhtim i shvatio da svršavam. Stenjao sam kao nikad, video je da svršavam, bez drkanja, i tako jako me nabio na kurac da je sperma samo šikljala iz mene. Tad je i on ispraznio jaja u meni.

Legao je pored, u glavi mi je bila milion i jedna misao. Od kajanja, do toga da želim opet. Ustao je i rekao:
– Aj sad u školu pa se čujemo posle.

Taj dan sam baš bio u problemu. Nisam znao šta da radim, a najviše me je cimalo što mi se svidelo, čak sam jedva čekao sutra da me opet kara.

Kurati Rom mi je prvi probio guzu

Sutradan ga nema, još malo će odmor, ni poruke ni poziva. Prošao odmor, ništa… Sačekao sam do kraja časova pa sam mu poslao poruku: „Šta se dešava“. Samo je napisao: „Dođi“.

Ulazim, on se smeje i kaže:
– Lepo sam ti rekao da ću napraviti pičkicu od tebe, ni dan nisi izdržao.

Moj kurati Rom me je ljubio, opet sam mu pušio… Tucao me je u više poza, i ovaj put mi je svršio u usta. Mislio sam da je gadnije… Rekao mi je da sve progutam, što sam i uradio.

Tih 6 dana smo se stalno nalaziti tu, a kad su njegovi došli, u početku me je kupio autom pa se negde zavučemo… Kasnije je iznajmio jedan stan gde smo se redovno nalazili, dok se nije vratio u Nemačku. I dalje me tuca svaki put kad dođe u Srbiju.

gej grubo karanje i ruka preko usta

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Ufff i ja bi sad nekog cigana za sebe 😈

1
0
Would love your thoughts, please comment.x