Zamenili su sestru za mene i jebali me

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav drugari, evo jedna priča koja se desila ljetos. Bili smo na odmoru i otišli na svadbu kod jednih naših daljih rođaka. Kao što rekoh, svadba ko svadba, puno naroda, zaželjeli se ljudi veselja, korona i zabrane su učinili svoje, narod se veselio, bilo je predivno, igralo se, plesalo se, zezalo, pilo, baš bio dobar štimung. U restoranu nas je zapalo da sedimo sa jednim društvom, bili su okrugli stolovi za kojim je moglo sesti šest osoba. Tako smo mi seli pored tri brata i sestre. Bili su mladi, najstariji 26 godina, a sestra najmlađa – 20. Super su izgledali, bili su u elementu, zezali smo se kao da se poznajemo čitav život.

Štimung je išao, primetila sam kad igramo da se momci uvijaju oko mene, da bi oni mene kresnuli. Kad sam to skontala, počela sam malo i koketirat, a oni su se još više napalili. Rekla sam Bokiju da bi ovi klinci da me jebu. On se nasmejo i reče:
– Sve znaš, sobu imamo u hotelu 50 metara od sale, ključ je kod mene, reci kad ti treba i vodi ih. – Ja se nasmejah i rekoh:
– Jesi ti zainteresovan za malu? – On se osmehnu i reče:
– Dobra je, mogao bih je potrošit, ali je mlada. – Ja mu rekoh:
– Nema veze što je mlada, kompeziraću. – On se nasmeja i reče:
– Tri za jedan, hahah – i ja se nasmejah i rekoh:
– Odi probaj u hotelu nać još jednu sobu a ostalo ću ja rešit.

Tako i bi – on je lagano izašao i rešio sobu. Kad se vratio prišao mi je i reko da imamo sobu do sobe. Ja sam mu rekla da krećem u akciju a on odgovori da će i on. Odmah je uzeo damu i krenuo sa njom da pleše i da je stišće uz sebe, ali i ona se prepustila. Momci su to malo primetili pa su me upitali šta onaj moj hoće od nnjihove sestre. Ja se nasmejah i rekoh:
– Isto ono što vi hoćete od mene. – Oni rekoše:
– Mi znamo da je naša sestra atraktivna ali puno je on stariji od nje. – Ja se malo uozbiljih i rekoh:
– Slušajte vi mene balavci jedni; ako vama ne smeta da jebete mene i vidim da su vam kurčevi već u zraku, onda se pomirite da i ona želi iskusnog muškarca u sebi. – Oni malo zastadoše, nije im bilo jasno kako ih ja odjeba’. Oni rekoše da sam u pravu i da je sve OK. Ja rekoh: – Ovako ćemo; ja ću vas trojicu odvest u hotel i potrošit, imaćete grupnjak, istrešćte svoja jaja u mene ali prvo sredite da moj muž odvede vašu sestru u sobu i izjebe. Ništa joj neće bit; ona sa njim jedan na jedan a ja sa vama tri na jedan.

Oni se malo primiriše, postade situacija malo zategnuta. Sve se smiri. Oni se povukoše, počeše malo više pit, ja i Boki opušteni. U jednom momentu priđe jedan od braće Bokiju i pita da li bi izašao sa njim vani. Boki odma pristade, ja ga pogledah. Boki se nasmeja i odoše. Nakon par minuta vratiše se unutra, Boki nasmejan kao i obično, a mali crven u licu, a suze samo što mu ne idu na oči – znala sam da je bilo sranje. Mali je uzeo čašu i počeo da pije u kap. Pio je pivo i rakiju zajedno. Prišla sam Bokiju i pitala ga jel’ sve OK a on se nasmeja i reče:
– Znaš da je… znaš ove klince kad popiju dve, misle da su boga uhvatili za jaja. Tako i on hteo da me ubode nožem pa sam mu dao dve roditeljske da se upiš’o odma, zato ne ustaje iza stola. Ne brini se ništa, biće on dobro.

Nakon pola sata jedan od klinaca mi priđe i pita jel’ stoji onaj dogovor, a ja rekoh da ne zato što je njegov brat napao Bokija i da to nije fer ponašanje. On me pogleda i pita da li su zato izlazili napolje, ja rekoh – da i da je hteo Bokija nožem. On pogleda u brata i reče:
– Mišo opet pravi sranje – reče mi – izvini, molim te. – Ja ga uzmem za ruku i kažem mu da se ne zezaju sa tim stvarima jer je Boki trener borilačkih veština i da se ne zezaju sa njim. On me poljubi u ruku i reče: – Izvinite molim vas, naš brat ima problema sam sa sobom, čim malo popije misli da je junak i sve bi silom rešavao. Mi ćemo to rešit. – Ode do Bokija, izvini mu se, priđe bratu, nešto sa njim popriča, njih dva priđoše tom trećem seronji i popričaše sa njim. Zatim ustadoše sva trojica i odoše.

dve lezbejke se ljube

Ja, Boki i lepa damica smo se opustili i ja rekoh Bokiju:
– Izgleda da će nam ona pravit društvo. – Ja je počnem malo hvalit kako mi to žene znamo, a ona se poče topit. Još je ja upitam da li bi želela provest noć sa nama. Malo je zbunjena ali alkohol radi svoje; reče da nije nikad tako nešto probala a mogla bi. Ja joj rekoh da kad joj se braća vrate popriča sa njima da ja idem sa njima a ona sa Bokijem. Kad ja njih potrošim, ja ću se pridružiti njima. Ona se nasmija i reče:
– Ložiš se na mlađe, kao i ja na starije hahah – i reče: – Od kad sam sa Bokijem zaplesala ne prestajem vlažit. – Ja se nasmejah i rekoh:
– Ova tvoja braća me pale al nisu baš za razmenu, ne bi dali tebe za mene. – Ona se nasmeja:
– Ma ko im jebe mater, pa neće oni mojom pičkom upravljat. Ako si za dogovor ja ću razgovarat sa njima. – Ja rekoh:
– Jesam – i već sam pod njen minić stavila ruku. Bila je vlažna, curilo je iz nje. Malo sam joj protrljala kliću i rekla da idemo do vecea. Ustala sam, i ona za mnom. Uzela me za ruku i krenule smo. Dok smo se držale za ruke, videla sam da se sva trese, znala sam da je adrenalin trese, da je gotova. Pogledala sam u Bokija i namignula mu. On se nasmejao i rekao:
– Luda si ko struja – znao je sve moje pokrete i sve moje poteze, kao i ja njegove. Znamo se kao da smo jedna osoba. Nas dvoje smo se našli, sumnjam da iko može ovako da se stopi kao ja i on. Znao je šta će se desit u WC-u.

Ušle smo unutra odmah u jednu od kabina, prislonila sam je uza zid, nabila joj jezik koji je ona prihvatila obema rukama.

Joj, zadigla je minić…

Počela sam da je ljubim po vratu i spuštam joj gaćice. Ona me je grlila. Kad sam joj spustila gaćice do kolena poljubila joj sise kroz majicu koja je više otkrivala nego pokrivala, počela je da stenje.

Zamenili su sestru za mene i jebali me

Digla sam se, uvalila joj jezik ponovo a zatim joj sjurila dva prsta u tu vlažnu picu. Ona se samo ukočila i počela da vibrira vrteći kukovima i stežući moje prste svojom picom. Da je nisam žvalila, vrištala bi ali ovako je bila tiha. Kad se smirila dala sam joj prste da ih oliže i dala joj papir da se obriše. Rekla sam joj da gaće ne oblači, da ih uzme u džep i da ih da Bokiju kad bude imala priliku. Ja sam skinula svoje i rekla joj da ću dat braći. Ona reče da je sve dogovoreno, ona će to rešit da idemo u hotel. Ja joj dam tableticu i kažem da popije, ako bi se omaklo da je Boki napuni da se ne plaši, neće zatrudnit. Ona me poljubi i reče da sam divna, da o svemu razmišljam.

Kad smo se vratile ona dva brata normalna su sedeli sa Bokijem i smejali su se. Bili su jako raspoloženi. Sele smo i pridružile se razgovoru. Jedan od braće se ponovo izvinio Bokiju za sve što je onaj seronja napravio, rekao je da su ga odvezli kući i da je sad u krevetu, da ne brinemo ništa. Ona je tražila da joj ispričaju šta se desilo. Ispričali smo joj i ona se izvinila.

Tako smo počeli da cugamo, da se još više opuštamo. Ona je ustala, uzela jednog od braće i zaplesala, ja sam uzela drugog, moj Boki se zavalio i gledao nas. Znala sam šta mu prija i šta ga pali; uživa kad se neko trudi da me zavede. Ja i malena smo se zamenile za momke, kad mi je rekao da sestra mu je rekla predlog i da se on slaže, jedino što bi voleo da je Boki pripazi da ne zatrudni i da je ne pocepa. Ja se nasmejah i rekoh:
– A vi mene hoćete čuvat? – On se osmehnu i reče:
– Sve si u detalje razradila, ne možemo ti pera odbit.

Završio se ples, njih dvoje su ostali pričajuć i đuskajuć. Ona je prišla meni i rekla:
– Sve je sređeno, posle žurke idemo negde tražit sobu. – Ja je poljubih i rekoh da je to rečeno. Ključ od jedne sobe je kod mene a od druge kod Bokija, samo kad krenemo idemo u sobe, uđemo u hotel sa zadnje strane da nas baš ne vide. Ona me zagrli i reče: – Baš si exstra, volim te k’o da si mi mama. – Ja joj rekoh:
– Biću ti mama, ali će morat braća da jebu mamu, hahaha. – Ona me pogleda:
– Onda će i Boki mjenjat tatu, pa će on morat jebat mene kao ćerku, hahaha. – Ona priđe Bokiju da mu dâ gaće i sede pored njega. Ja priđem momcima i kažem:
– Evo jedan poklon za vas pa ga bratski podelite. – On uze, pokaza bratu i nasmejaše se. Kaže:
– Hoćemo, bićemo ko dobra braća. – Ja rekoh:
– Jebiga, jedne gaće imam, a vas dvojica… Zato imam više rupa… – Oni se nasmejaše i rekoše:
– Ovi su ludi ko struja.

Zamenili su sestru za mene i jebali me

Vratili smo se za sto, pili, i to dobro cugali svi. Jelo se, zezalo. Kad je muzika odsvirala kraj Boki je otišao do šanka, uzeo dve kese od konobara i izašli smo. Prišao je jednom od braće i dao mi jednu kesu. Ušli smo u hotel sa zadnje strane. Kad sam otključala vrata, sestra im je rekla:
– Sretno braćo, čuvajte mamu i za posle. – Oni se nasmejaše:
– Hvala sejo, pazi i ti na tatu. – Ona im zahvali.

Ušli smo unutra, jedan od momaka je otvorio kesu i izvadio piće, natočio nam, i ja sam im rekla da se skidaju i dolaze pod tuš. Ja sam se skinula i ušla u tuš kabinu, a oni za mnom. Odmah je počela igra, jes da su bili pod alkoholom, ali su bili i brzi. Jednom sam drkala i sagnula se da mu popušim. Čim sam ga dotakla jezikom on poče da svršava. Drugi se zabi u mene sa guza i odma poče šricat…

Zamenili su mesta – ovog puta je malo duže trajalo, ali ne duže od pet minuta. Opet su me zalili. Kad smo se saprali, otišli smo na krevet, popili piće u kap. Ja sam se popela i zajašila jednog a drugi mi stavio u usta. Malo sam mu pušila, a onda se on premestio i stavio mi ga u guzu. Taman kad su uhvatili dobar ritam oba su počeli da špricaju.

Kad su prestali popili smo piće i rekla sam im da želim svršiti, da mi ližu, jebu me, da ne prestaju dok ne svršim. To su i radili; jebali su me, lizali, gurali prste… Uspela sam konačno da svršim. Oni su bili gotovi. Počela sam im pušit al ih je alkohol preuzeo a snaga izdala; samo su polegli. Ustala sam, pokrila ih plahtom, pozvala Bokija na tel. i rekla da otvori vrata jer su moji jebači pozaspali.

On mi je otvorio, ja uđem unutra, a mala leži na leđima, iz pice joj curi sperma i sokovi izmešani, po sisama razmazana sperma. Znala sam da joj treba odmora i malo zamene, jer, znajući ovog mog, ako je dvaput svršio već, onda joj sledi božanstveno rasturanje, to je njegova tatika koju samo ja znam. Posle drugog puta kad svrši, proceni ženu gde joj je G-tačka, a onda je samo podražuje, ne da joj da izgubi želju, a ’vamo je jebe, rastura i sat vremena ne vadi iz nje.

Prišla sam i počela da se mazim sa njom. Boki nije puno mario, odmah mi ga je nabio i počeo da me cepa. Uživali smo. Kad sam svršila onda smo zamenoili uloge; onda je nju cepao. Tad je počela da svršava, bila je baš glasna i svesna da ne moze više, i meni je bilo taman, al’ šta da radimo – moramo i Bokija namirit… Legao je na leđa, ja sam se nabila, a ona mu je sela na lice. Nas dve smo se ljubile i jedna drugoj mazile sike. Kad sam svršila, zamenile smo se: onda je ona skakala na kurcu a meni je Boki lizao, a nas dve smo se mazile.

Zamenili su sestru za mene i jebali me

Kad je Boki počeo da se trza, obe smo naslonile usta na njegov kurac, lizale i čekale tu slatku tečnost. Kad se smirio nazdravili smo, pogledali na prozor – bilo je već svanulo uveliko, sredili se, pogledali onu dvojicu; spavali su k’o bebe. Otišli smo, rešili sobe sa recepcijom i zamolili ih da ih ne diraju, nek se naspavaju. Nas troje smo otišli na kafu i klopu, hodali po gradu, odvezli nju kući, pozdravili se i dogovorili da nam se pridruži sledeći vikend na moru ako želi, mi čemo sve finansirat. Ona je pristala, samo mora rešit godišnji u firmi. Braći sam napisala poruku da su bili dobri, da treniraju jebačinu, da sledeći put budu izdržljivi.

Ja i moj Boki smo stigli u apartman u Rovinju, mala se javila da ulazi u bus i da će bit ujutro u Rovinju. Evo nam još jednog lepog odmora i uživanja, pa ako uspednem napisaću nešto šta se dešavalo. Pozdrav drugari i uživajte!

Nastavak: Jebala sam se sa maminim jebačem

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 5]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x