Na putu za krštenje, taksista tatica mi je lizao čmar

Registrovani korisnici ne vide reklame

Mislim da neke stvari stvarno mogu samo meni da se dese. Rodio sam se i odrastao u Francuskoj, pre nekih 3-4 godine sam počeo da dolazim u Srbiju i jako mi se svidelo. Svaki trenutak sam koristio da dođem ovde. Komunikativan sam, pa mi nije bio problem da brzo upoznam dosta ljudi u Beogradu. Imam 24 godine, bavim se fudbalom u Francuskoj. Mogu da kažem da sam lep momak, zgodan, bar na osnovu toga da mi stalno prilaze, i muško i žensko. Za sebe smatram da sam biseks. Što se muskaraca tiče, imao sam seks sa dva lika i to je to. Nikad nisam primao kurac, a nisam imao ni želju da to uradim. A pogotovo, niko mi još nije lizao čmar.

Čim su se otvorile granice, došao sam u Beograd. Uzeo sam taksi od aerodroma do stana. Ušao sam a taksista je odmah počeo priču. Nisam rekao da tamo živim jer znam da vole više para da uzmu ako im kažeš da nisi odavde 🙂 Nije prestajao da priča, ali bio je zanimljiv, sve je okretao na seks. Kad sam ga pogledao, procenio sam da ima nekih 45-50 godina, beef fazon, krupan, sa stomačinom. Nije mi to bilo privlačno nikad. U tih 20 min vožnje stigao je da mi ispriča kako mu se sin bavi fudbalom, da je on imao firmu ali je propao pa sad radi kao taksista, kako odavno ne jebe ženu, a stalno je napaljen, itd.

Kad sam izlazio insistirao je da upišem br. da ga zovem kad god treba, po jako niskoj cenu me dovezao ovde, pa sam to i uradio. Naravno, odmah sam krenuo sa izlascima i zezanjem sa društvom. Roditelji su me posle par dana zvali i rekli da treba da odem na neko krštenje kod rođaka u Novom Sadu. Nije mi se išlo, a te rođake nikad nisam ni upoznao. Niko od društva nije bio slobodan da me odveze, pa sam se setio taksiste. Rekao je da će me voziti. Sredio sam se lepo. Kad sam ušao u taksi odmah mi je dobacio:
– Oooo mali al’ si se picnuo! Ideš da karaš neke pičkice? – Rekao sam da idem kod rođaka na krštenje deteta i da ih nikad nisam upoznao pa ne znam ni šta će biti tamo. Rekao je nešto „suvog kurca” ali nisam znao šta to znači.

Napolju je počela kiša, dok smo stigli do tamo jedva je mogao da vozi koliko je padalo. Put se nije video. Rekao mi je da može da me sačeka pa da me vrati jer svakako ne može sad da krene nazad. Na krštenju je bilo OK, kao neka proslava u restoranu. Upoznao sam par riba ali sam završio sa nekim likovima i napio se kao stoka.

Na putu za krštenje, taksista tatica mi je lizao čmar

Kad je trebalo da krenem hteo sam da ostanem da noćim ali sam se setio da me taksi čeka. Pozvao sam ga i došao je. Seo sam unutra i tad je rekao:
– Auu al’ si ti pijan! – Zajebavao me kako umesto da karam ribice sedim ovde sa njim.

Kiša je ceo dan padala, i sad je pljuštalo pa je vozio sporo. Odjednom je počelo da lupa po kolima, kao grad da pada. Rekao je da mora da stane sa strane. Našao je neko isključenje i stao. Pričao je nešto o vremenu, neke gluposti, ispitivao me za žurku, onda je počeo da priča o pičkicama, šta bi dao da oliže sad jednu, samo da ga stavi unutra, ako ništa, bar da mu popuši, i sve je detaljno opisivao. U jednom trenutku je počeo da se smeje i kaže:
– Šta je mali, pa tebi se digao na mene? – Ja pogledam, a pantalone pucaju! Jebote, jel’ moguće da nisam ni osetio? Malo se izmakao i uhvatio svoj kurac preko trenerke i kaže: – Evo i meni. – Nastavio je da ga trlja tako preko trenerke. Onda mi je rekao: – ‘Ajde mali, slobodno ga izvadi, muškarci smo. Da svršimo, pa da idemo.

U tom trenutku je izvadio svoj kurac

Gledao sam ga; ne tako veliki, ali baš debeo, lep. Počeo je da zavrće kožicu. Opet mi je rekao:
– Šta je, nije valjda da nikad nisi ovo radio? – i onako iz zajebancije me je udario po kurcu. Ne znam zašto, ali palilo me je ovo pa sam i ja počeo moj da trljam preko pantalona. Opet je rekao: – ‘Ajde vadi ga. – Poslušao sam ga i izvadio. Bio je kao kamen, onda je rekao: – Vi mladi uvek u punoj snazi. – Onda me je iz čista mira uhvatio za kurac i počeo da mi drka. Nisam reagovao, pa je rekao: – ‘Aj hvataj ti moj.

Provukao sam ruku i uhvatio ga. U jednom trenutku je on prestao da drka moj i stavio ruku iza moje glave. Provukao me je ka sebi i poljubio. Prvo sam se zgadio i krenuo da se izmaknem, ali me je čvrsto uhvatio i zavukao mi jezičinu. A ja sam mu sve vreme drkao. Podigao je majcu i spustio moju glavu na bradavice, imao je dlakave sise i stomak, oko kurca isto, ali kraće. Sisao sam mu bradavice a on mi je pričao svašta.

Onda me je usmerio ka kurcu. Nisam hteo da pušim ovoj svinji, nekako mi se gadio. Kako sam se opirao, sve me je jače stiskao o gurao ka dole, sve dok mi njegov kurac nije bio na ustima. Otvorio sam usta i počeo da mu pušim. Nabijao mi je glavu do kraja kurca. Više me nije usmeravao, sâm sam mu pušio. Osetio sam da me mazi po leđima i ide ka dupetu. Zavukao je ruku u moje gaće i napipao čmar. Izmakao sam se i rekao „ne”. Opet me je spustio dole i rekao:
– Mali, ćuti i uživaj.

gej fingerovanje u kolima

Osetio sam prst, ali bio je vlažan. Trljao mi je čmar, a onda ga ubacio. Zabolelo me je, a on je nastavio da mi gura prst. Ja sam mu sve jače pušio jer je počelo da mi se sviđa. Opet me je zabolelo kad mi je stavio još jedan prst. Počelo je da mi prija, pa sam sam izbacivao dupe. Smejao se i rekao:
– Vidiš mali kako je lepo. – Izvadio je prst i počeo jako da mi nabija glavu na kurac. Onda me je uhvatio jako i nabio ga do kraja. Osetio sam da prska, slano, čudno. Držao me je tako i nisam imao gde, pa sam gutao, a on je samo ponavljao: – Gutaj, gutaj.

Kad se smirio, pustio mi je glavu. Uzeo je maramicu i obrisao se, upalio auto i rekao:
– Krećemo – ja sam sedeo sa tvrdim kurcem. Rekao mi je: – Spakuj ga u gaće. – To sam i uradio. Nije mi se spuštao uopšte.

Kad smo stigli do mog stana, umesto da stane ispred da izađem on se parkirao. Pitao sam ga šta radi, samo mi je rekao:
– Pa nismo još završili, hoću da ti ližem pičkicu. – Ušli smo u stan. Rekao mi je: – ‘Ajde prvo da se okupamo.

Otišli smo do tuš kabine. Skinuo se, gledao sam ga. Debeo ali nekako zategnut, visok. Nikad me to nije privlačilo, ali kod njega me je nešto ložilo. Rekao mi je:
– Šta čekaš, skidaj se.

Ušao sam u kadu, a on je počeo da me sapunja po celom telu. Okrenuo me je i trljao dupe. Osetio sam bol, ugurao mi je opet prst, ali jako lako je ušao. Počeo je brzo i jako da ga nabija, pa još jedan. Onda je stao. Osetio sam nešto vruće pozadi. Izmakao sam se, a on je pišao po mojoj bulji. Rekao je da se smirim pa sam stajao tako sve dok se nije ispišao do kraja. Rekao je:
– ‘Ajde sad malo da ga pušiš. Spustio sam se dole.

Osetio sam slan ukus, ali nastavio sam sve dok mi je nije do kraja digao u ustima

Okrenuo se i naguzio. Nisam znao šta hoće, pa me je rukom uhvatio za glavu dok sam klečao i usmerio me ka svojoj bulji. Lizao sam mu čmar, a on je stenjao. Pričao mi je da sam odlična pičkica, „liži tatici čmar”, itd.

Odmakao se i rekao da ustanem. Spustio se onda on i počeo da mi liže čmar. Stenjao sam, baš mi se svidelo, ulazio je jezikom u mene. Sve više sam se guzio a onda je rekao:
– Mali, spreman si da ti tatica dâ kurac.

Na putu za krštenje, taksista tatica mi je lizao čmar

Stao je iza mene i prislonio ga, osetio sam jak i oštar bol. Hteo sam da prestane, ali tako jako me je držao da nisam imao gde. Odjednom je ušao do kraja. Počeo sam da plačem od bola. Krenuo je polako da me jebe, ali i dalje me je baš bolelo. Posle nekog vremena je prestalo, a onda sam čak počeo da uživam. Sâm sam se guzio. Osećao sam njegov stomak iznad dupeta kako se trlja dok me nabija na kurac. Rekao mi je:
– Drkaj. – Počeo sam da drkam i jako brzo počeo da svršavam. Rekao je: – Aa, prija ti taticun kurac, čim svršavaš – i počeo jako da me nabija.

Odjednom je stao. Odmakao se i opet uključio tuš. Oprao se a onda izašao i uzeo peškir da se briše. Ja sam izašao za njim. Na vratima mi je rekao da budem spreman ovih dana, kad bude imao vremena, doći će opet da me napuni i rekao mi je da ga zovem „tatice”. To mi je bilo baš gadno.

Opet mi je lizao čmar… Pa ja njemu

Pre nego što je izašao, tražio mi je da se okrenem, raširio mi guzove, a onda gurnuo prst unutra. Rekao je:
– Vidiš kako lako ulazi kad te tatica podmaže…

Izašao je. Stajao sam go na sred stana i nisam znao šta se desilo. Jako sam se uplašio jer sam shvatio da me je jebao bez kondoma. Odmah sam ga pozvao ali nije mi se javio, zvao sam opet. Onda sam mu poslao poruku. Pozvao me je i rekao mi da se ne cimam i da možemo da odemo da se testiramo. Rekao sam da hoću.

Narednih par dana se nismo viđali dok ne stignu rezultati. Bili smo obojica negativni, a onda mi je rekao da ću zbog ovog cimanja dobiti po pičkici. Dešavalo se da mu dnevno pušim 2-3 puta. Nekad slaže ženu da radi treću smenu, a u stvari je kod mene i jebe me celu noć. Radio sam šta god mi kaže . Čak mi se to i sviđalo, postalo mi je zanimljivo da ga zovem „tatice”. Dok vozi mušterije, slika mi kitu preko trenerke i pošalje: „tatica jedva čeka da mu isprazniš jaja”.

Počelo je da mi se sviđa i pišanje, čak sam mu dao i u usta da mi piša. Svaki put sam morao da mu kažem „tatice, jel’ mogu da ti pušim?” ili „jebi me tatice”. Nikad se nisam jebao kao sad, mislim i na muško i na žensko.

Onda mi je rekao da hoće da me jebe sa još jednim. Rekao sam da ne znam dal’ bih to radio, ali mi je rekao da moram da ga slušam i da se ne pitam ništa. To se desilo pre 3 dana. Taj što je došao sa njim izgleda slično, samo je jako visok i ima dosta veći kurac. Ali i on je debeo, sa stomakom.

Prvo sam im obojico pušio, pa su me jebali jedan, pa drugi. Čak su pokušali i zajedno, ali nisu mogli da se nameste od stomaka. Taj drugi me je jebao sa kondomom, pa dok mi je tatica punio bulju, ovaj drugi je mi je prskao po licu.

Na putu za krštenje, taksista tatica mi je lizao čmar

Za par dana se vraćam u Francusku, pa koristimo svaku priliku da me jebe. Rekao mi je da hoće svaki dan da mu šaljem slike pičkice i kako se igram, a on će me nagraditi kurcem. Već sam isplanirao da krajem jula mogu opet da dođem u Srbiju i naravno, nastavim da se karam sa njim.

Nastavak: Tvrda kara mog taxiste-tatice

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odlična priča. Mislim da je autor iste dao dosta sebe biografskog u nju jer sam je u dahu pročitao.

Kako ti se ovako nešto može sviđati

Pa, sve je za ljude. Iskustvo više.

Naravno, Uroše, samo da je autor ove priče, stavio u kontekstu, neke druge proslave, ovako, proslava, krštenja, suviše određeni mesto, i ispada da čovek, samim naslovom svetogrdi, da mu nije stalo do morala, i da mu je slađe, nešto “naopako”, i “nastrano”, a nije, to je u genima.

To je Fulj nebi nikad pušio kurac užas

Zviznio bi šakom ko bi mi izdavio kurac i rekao puši

Pa što čitaš, gej priče. Ti nit mirišeš nit smrdiš. 😁😁😁

Da vidim kakve su te priče nzm kome se to može sviđati nebi nikad pušio kurac ni neću

8
0
Would love your thoughts, please comment.x