Opsednuta spermom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Obožavam spermu, da je razmazujem po sebi, gutam, pijem… Obožavam njen ukus, sladunjav ili gorak, nije mi bitno.

Bila sam šesti-sedmi razred osnovne škole kada sam pronašla tatine porno časopise u kojima su mi bile najinteresantnije fotke muškaraca kako svršavaju. Odlučila sam da upišem srednju medicinsku jer me je zanimalo ljudsko telo. Izrasla sam u dobru ribu za kojom su muški balavili.

U srednjoj školi sam prvi put popušila kurac jednom dečku u školskom toaletu. Bojažljivo sam ga lizala, da bi me on uhvatio za glavu i počeo da mi ga nabija u usta. Trebalo mu je manje od minute da mi počne puniti usta spermom.

Na brzaka je zakopčao farmerke i nestao. Ja sam još ostala u toaletu. Dugo sam mućkala njegovu semenu tečnost u ustima. Dopala mi se tako topla i sladunjava.

Osetila sam kako vlažim. Svukla sam pantalonice i gaćice, naslonila se na zid i počela da se mazim i dalje muljajući spermu u ustima. Nežno sam trljala klitoris. Malo kasnije sam zavukla prst u picu koja je bila još uvek nevina.

Polako sam ga uvlačila i izvlačila iz pice. Telo mi je počelo drhtati, a pica grčiti. Kao tajfun, orgazam je protutnjao kroz moje telo, ostavljajući za sobom osećaj zadovoljstva i blagog umora. Konačno sam progutala spermu koju sam sve do sada muljala u ustima.

To mi se jako dopalo i u narednom periodu sam većini dečaka iz razreda popušila kurčeve koji su mi punili usta spermom.

Nevinost sam izgubila na jednoj žurci kod drugarice kada sami mala 18 godina. Bila sam pijana. To je iskoristio moj najbolji drug koji me je odvukao u sobu.

Skinuli smo se. Čučnula sam i strpala sam još mlitavu kitu u usta. Pušila sam ga dok nije očvrsnuo. Rekao mi je da legnem na pod. Toliko sam se zanela da ga nisam čula. Tada me je odgurnuo, tako da sam sela na pod.

Legla sam, a on se namestio iznad mene. Osetila sam kako njegova kurčina prodire u mene. Da sam uživala, baš i nisam. Bolelo me je. Svršio je u mene. Srećom, nisam zakačila.

Na fakultetu sam upoznala jednog dečka sa kojim sam se počela zabavljati. Seks nam je bio dobar, obožavao je kada mu pušim i kada mu progutam spermu.

Nakon nekoliko meseci veze, meni je sve to postalo monotono. Odlučila sam da to promenim. Otvoreno sam mu rekla da želim nešto novo, da želim nove kite da me zalivaju spermom. Naravno, raskinuli smo, a ja sam već sledeći dan krenula u lov.

Obukla sam se krajnje izazovno, kratka suknjica koja jedva pokriva guzu i majičica na bretele, bez donjeg veša, i krenula na faks. Bilo je neko dosadno predavanje, pogledom sam lutala po amfiteatru, tražeći zgodne mužjake. Pogled mi se fokusirao na dvojicu frajera koji su sedeli jedan pored drugog. Pica mi je pulsirala već na samu pomisao na njihovu toplu spermu.

Videla sam prazno mesto pored njih, pa sam se prebacila tamo pod izgovorom da mi je odatle lakše da pratim predavanje. Odmah su me odmerili pogledom i nasmešili se. Pravila sam se kao da slušam predavanje, a ustvari sam ih izazivala.

Blago sam raširila noge, taman da im zagolicam maštu golim butinama. Bila sam već dobro mokra između nogu.

Uhvatila sam ruku tipa pored mene i stavila na svoju butinu. Brzo je shvatio šta mu je činiti. Povlačio je ruku u moje međunožje. Počeo je polako da mi trlja pičkicu. Nemogavši da se suzdržim, tiho sam uzdahnula. Igrao se sa mojim klitorisom, a onda sam osetila kako uvlači prst u nju.

Drugi frajer je pomno posmatrao šta se desava. Kad se završilo predavanje, dogovorili smo se da odemo u wellness centar. Odmah smo se otarasili bade-mantila.

Obojica su bili poprilično obdareni.

Kao da su čuli moje misli, ustali su i stali ispred mene vitlajući svojim polnim organima. Obojica su bila obrijana. Posmatrala sam ih sa divljenjem. Uhvatila sam rukama oba kurca i primakla usne. Naizmenično sam im lizala glaviće najviše se igrajući jezikom oko samog vrha…

Mazila sam im muda koja su bila tvrda i puna sperme. Dahtali su od uživanja. Kada su glavići bili dobro ubalavljeni, nastavila sam svoje putovanje jezikom niže prema mudima. Opet sam ih uzela u šake i počela drkati dok sam usisavala njihova muda u usta. Bivali su sve glasniji. Srećom, pa je sauna zvučno izolovana, tako da nije bilo šanse da nas čuju.

Užasno sam bila napaljena. Vratila sam se usnama do glavića i dok sam jednom drkala, drugom sam pušila i obrnuto. Radila sam to najbolje što znam ne bi li što pre osetila spermu u ustima. Uspela sam u svojoj nameri i to vrlo brzo. Jedan za drugim su mi punili usta mlečno belom spermom.

Progutala sam je u slast. Tog momenta sam i je doživela snažan orgazam.

Pošto nam je u sauni isticalo vreme, predložili su da se premestimo u sobu za masažu i da me izmasiraju kao nagradu za pušenje kakvo još nikada nisu doživeli. Pristala sam iako sam ispunila zadovoljstvom sva svoja čula, ali dobro karanje neće da škodi.

Obukli smo ogrtače i prešli smo u sobu za masažu koja je mirisala na eterična ulja. Na sredini sobe nalazio se sto za masažu. Rekli su mi da legnem na stomak i da se opustim, naravno gola. Skinula sam ogrtač i legla na stomak.

Prvo sam osetila kako mi sipaju ulje na leđa i guzu. Zatvorila sam oči i prepustila se njihovim rukama koje su nežno počele da prelaze preko mog vrata i leđa, pa sve do guze. Brzo sam se opustila. Usledilo je pravo masiranje dobrih petnestak minuta. Toliko mi je prijalo da sam se ponovo napalila. Taman kad sam pomislila kako bi bilo dobro da mi pomaze mačkicu, osetila sam prste koji se zavlače među moje noge.

Razmakla sam noge. Posle kraćeg maženja dva prsta su ušla u moju macu. Prostenjala sam. Nakon nekoliko brzih uboda prstima, rekao mi je da se okrenem na leđa i da stavim povez preko očiju koji mi je drugi lik dao.

Vezala sam oči. Raširili su mi noge i počeli je lizati. Uzdisala sam sve glasnije, tako da nisam čula da je u prostoriju ušlo još muških. Žvakali su mi usmine, sisali kliću, zabijali jezik u mene sve dok nisam doživela novi orgazam.

Telo mi je drhtalo. Čula sam neko šaputanje i shvatila da nismo samo nas troje u sobi. Jedan me je uhvatio za noge i povukao niže, stavio noge na svoja ramena i počeo da mi trlja picu svojom tvrdom kitom.

Prodirao je u mene polako, da bi nastavio sa snažnim nabijanjem. Dvojica su stali kod moje glave koju su okretali na stranu kako bi mi zabijali kurčeve u usta. Po glasu sam prepoznala vlasnika i shvatila da ih je šestorica.

Ređali su se jedan za drugim u mojoj pici, razvaljivali je. Orgazmi su se nizali. čula sam kako neki svršavaju, ali nigde nisam osetila spermu. Kad je i poslednji svršio, pomogli su mi da ustanem. Noge su mi klecale od uzbuđenja i umora.

Skinula sam povez, a njih šestorica su stajali oko mene. Jedan mi je dodao čašu i rekao mi je da popijem. U čaši njihova sperma…

Pijuckala sam u slast dok nisam sve ispila. Usledio je aplauz. Bilo je ovo nešto novo za mene. Srećna i iscrpljena sam otišla kući…

Posle faksa i specijalizacije sam se zaposlila kao lekar-urolog u jednoj privatnoj klinici. Moj atraktivan izgled i prijatan pristup pacijentima, doneli su mi je mnogo posla. Pretežno su to bili stariji muškarci zbog prostate i nemogućnosti postizanja erekcije. Bilo je i mlađih momaka, ali i dekica. I stidljivih i napadnih. Svako, na svoj način, mi je bio simpatičan.

Nedavno sam imala jednog mladog pacijenta. Čim me je ugledao, sav se pogubio. Kad sam mu rekla da se skine, stidljivo je rekao da mu je nezgodno. Digao mu se, videla sam po zbočini na trenerci. Stajao je stidljivo ispred mene, crven u licu.

Naglim pokretom sam mu svukla trenerku i bokserice. Njegova ukrućena kita stajala je pred mojim očima. Osmehnula sam se predivnom primerku muškosti. Navukla sam rukavice i prvo ga pitala kakav problem ima. Odgovorio mi je da ga je lopta udarila na nezgodno mesto i od onda ima bolove u mudima. Pregledala sam ih i ništa nisam primetila. Rekla sam mu da privuče stolicu i sedne ispred mene. Čim je seo, nežno sam uhvatila njegovu kitu i počela da povlačim kožicu. Iznenađeno je gledao u mene. Nasmešila sam mu se.

Čula sam ga da uzdiše. Spustila sam glavu u njegovo krilo. Držala sam njegovu kitu u korenu, a jezikom sam šarala po glaviću, a zatim sam ga sisala…

Nekako sam očekivala da će posle ovoga da svrši, ali prevarila sam se. Stavila sam ga u usta. Pušila sam ga sa velikim uživanjem, često menjajući ritam. Drugu ruku sam zavukla pod suknju. Gaćice su bile vlažne. Prsti su brzo našli put do moje uspaljene mace. Trljala sam kliću i sočno pušila kitu.

Izvadila bih ga ponekad, pljuvačkom ga pokvasila, malo drkala i ponovo trpala u usta. Posle nekih pola sata pušenja, on još nije bio blizu svršavanja.

Ustala sam i skinula sam gaćice. Kleknula sam na stolicu, zadigla suknju i natrćila se pred njegovom glavom. Osetila sam prvo kako prstima prelazi preko pice. Jedan prst je kliznuo u mene. Uzdahnula sam tiho. Tucao me je prstom sve brže. Jezikom je pronasao klitoris i počeo da ga liže, a zatim i sisa. Ova kombinacija me je uvek dovodila do ludila. Za vrlo kratko vreme sam doživela orgazam.

Odmah sam sišla sa stolice i sela. On je ustao, uhvatio me je za glavu i nabio mi kitu u usta. Sad je on diktirao tempo. Osetila sam da mi ulazi do grla. Počeo je sve glasnije da stenje.

Došao je trenutak koji ja najviše volim. Prvi mlaz sperme mi je otišao pravo u grlo. Svršavao je dugo i obilno. Svršila sam i ja…

Bio je i jedan bogati dekica, sedamdeset i nešto godina. Nije mu se dizao, a hteo je da zadovolji svoju duplo mlađu suprugu. Skoro godinu dana je trajao njegov problem. Bio je otvoren i opušten.

Rekla sam mu da se skine. Ubrzo je pred moje oči iskočio smežuran i mlitav kurac. Navukla sam rukavice i iscedila lubrikant na njih. Uhvatila sam ga i dobro ga podmazala. Polako sam mu drkala. Kroz priču sam ga navodila da počne da razmišlja o seksu. Govorio mi je svoje fantazije. Toliko se uneo u priču da nije ni primetio da mu se ukrutio.

Jedna od njegovih fantazija je i oralni seks, jer nikada mu nijedna nije popušila. Imao je lep komad mesa. Odlučila sam da obradujem dekicu. Čučnula sam i uhvatila mu kurac u korenu. Stavila sam ga u usta i počela pušiti.

Sve mu je bio tvrđi i napetiji. Dekica se ućutao. Naravno, drugom rukom sam trljala svoju macu… Mazila sam mu jaja. Nakon nekoliko minuta, počeo je da svršava. Za svoje godine, izbacio je solidnu količinu sperme koju sam po običaju progutala.

Bio je presrećan. Rekla sam mu da još nije za bacanje. Priznao je kako ga je žena zapostavila i da izbegava da ima intimne kontakte sa njim. Bilo mi ga je žao, pa sam mu na to odgovorila da slobodno dođe kada oseti potrebu za seksom. Zahvalio se i otišao je.

Dolazio je dekica još nekoliko puta i odlazio sav srećan. Nakon nekih godinu dana, dobila sam poziv od advokata. Dekica je umro i u testamentu je svo svoje bogatstvo prepisao na mene. Otvorila sam sopstvenu banku sperme, pošto je sve manje parova koji mogu imati decu.

Za sebe sam uvek imala svoj štek sperme za gutanje.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Sestro slatka luda si totalno majke mi

Hahah takve najviše volimo 😉

Volis li ti spermu Majo?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x