Tvrda kara mog taxiste-tatice

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Na putu za krštenje, taksista tatica mi je lizao čmar

I dalje sam imao taj glup osećaj, da nije trebalo to da radim, ali više mi se nije gadilo. Mogu da kažem da sam ceo taj dan razmisljao šta smo sve radili. Pokušavao sam sebe da obuzdam i nekako ubedim da to više neću da radim, ali kako mi prođe neka slika šta smo radili kroz glavu, tako se napalim.

Onda mi je poslao poruku da se sredim i da me čeka iznenađenje večeras. Nisam ništa odgovorio. Posle nekih sar vremena me je pozvao, nisam mogao da se javim jer sam bio u gradu sa ortacima. Zvao je opet pa sam se javio. Rekao je:
– Što se ne javljaš pičkice mala? – Morao sam da se foliram pred ortacima pa sam pričao raspoloženo sa njim i nisam mogao da objašnjavam. Rekao je: – O pa nisi sam. – Rekao sam:
– Evo sedim sa ortacima na piću. – Onda je rekao:
– A jel’ ortaci znaju kako voliš tatici da se nabiješ na kurac? – Presekao sam se, plašio sam se da neko nije čuo, ali nije mogao jer je bila buka okolo. Nastavio je da priča: – Spremi pičkicu za večeras, tatica jedva čeka da mu lizžeš muda – i tako neke stvari. Meni se, naravno, digao. Onda je rekao: – Sad idi do WC-a i slikaj tatici jednom pičkicu.

Završili smo razgovor, hteo sam da odem da slikam, ali nisam smeo da ustanem jer mi je kurac bio kao kamen. Stiže poruka: „nemoj da tatica čeka”. Posle nekog vremena mi se spustio pa sam otišao u WC. Zatvorio sam kabinu, skinuo se, naguzio i slikao. Odmah mi je odgovorio: „sad poliži prst i gurni ga unutra”. To sam uradio i slikao mu. Onda mi je odgovorio: „bravo maleni”.

Kad sam stigao kući razmišljao sam šta da radim. Hvatala me je panika jer sam kapirao da me ovo sve više loži i da samo o tome razmišljam. Pokušavao sam sebi da objasnim: on je muško, mator je, ne treba to da radim, i tako te stvari. Ali džabe, nisam mogao da mu kažem da neću više ništa, pa sam sebi rekao – ‘aj još večeras i to je to.

gej fingering od pozadi

Oko pola 11 je trebalo da dođe jer mu tad kao počinje treća smena (to je rekao ženi). Ja sam se sredio i čekao. Naravno, počeo sam da pijem da bih se opustio. Sav sam bio uzbuđen ali i nekako uplašen. Opet je ostavio auto dalje, ušao na zadnja vrata. Odmah me je ščepao i počeo da me ljubi. Ne znam koliko sam bio tako nabijen na zidu sa njegovim jezikom, kad se odmakao i krenuo u dnevnu sobu. Poneo sam mu pivo. Seo sam pored njega, gledao me i smeškao se. Rekao je:
– Do sad nisam bio sa lepšim dečkom, stalno sam napaljen zbog tebe. – Nekako mi nije prijalo ovo, a opet sam se osećao malo kao neka pička. Onda se okrenuo i rekao: – Doneo sam ti nešto.

Iz kese je izvukao neku kutiju. Kad je raspakovao, ispred mene je stajao vibrator. Gledao sam ga a on se smejao. Pitao sam šta je to, a on mi je rekao:
– Da možeš da se igraš kad tatica nije tu.

Bio sam šokiran. Prišao je opet i počeo da me ljubi. Niz vrat, pa mi je podigao majcu, ljubio sise, bradavice, stomak i tako sve do kurca. Skinuo me, spustio se i počeo nekako halapljivo da mi puši. Ložilo me je sve: njegovo disanje dok mi dudla, pa osećaj jezika oko glavića dok mi puši, sve. Raširio mi je noge i počeo da mi liže čmar. Ovo mi je baš prijalo, polako je ubacivao prste, pa lizao. Krema je već bila spremna, pa je namazao i dosta lakše ubacio prste. Gledao me je u oči dok sam ležao sa raširenim nogama, a on mi je brzo gurao dva prsta u čmar. Rekao je:
– E sad da probamo ovo. – Uzeo je vibrator i namazao ga kremom. Lagano ga je prislonio i počeo da gura. Nije mi je svideo osećaj, mnogo je bilje bilo pravim kurcem. Bolelo me je, ali polako ga je ubacivao dok nije ušao skroz. Ležao sam tako raskrečen a on je počeo polako da me kara vibratorom. Opuštao sam se, ali i dalje nisam uživao kao sa kurcem kad me tuca. A onda se desilo to da je uključio vibraciju. Kroz celo telo mi je prošla struja, naglo sam se cimnuo. Nasmejao se i rekao da se smirim.

Sve jače je vibrirao, a ja sam cvileo. Nisam mogao da se kontrolišem, sad da je jako i brzo gurao a ja nisam znao gde sam. Naglo ga je izvadio, pa ga opet celog ubacio, i tako nekoliko puta. Nisam mogao da se kontrolišem i sperma je krenula sama da mi prska. Kad je to video, brzo je stavio moj kurac u usta, a vibratorom nastavuo da kruži duboko u meni. Nisam mogao da prestanem da svršavam, a on je sve gutao.

Kad sam se konačno smirio, i dalje sam imao vibrator u sebi

Odjednom mi više nije prijalo, pa sam ga izbacio napolje. Ne mogu da kažem da me je grizla savest, ali razmišljao sam – ma ne treba ovo meni.

jedan gej drugome gura dildo u dupe

On se već skinuo i ispred face mi je stajala njegova tvrda kara. Pogledao sam ga a on je samo vlažnim glavićem prešao preko mojih usana i rekao:
– Zini. – Bio je vruć i sluzav, nisam se previše trudio da mu pušim, pa me je uhvatio za glavu i krenuo da napušava. Izvadio ga je i lupao me kitom po faci. Rekao je: – Vreme je da te tatica kara.

Okrenuo me je, bio sam nagužen, par puta me je udario po bulji a onda sam osetio kurac, polako je ušao. Nije me bolelo jer me već rasirio vibratorom. Odmah je krenuo žestoko da me tuca. Obojica smo stenjali. Vukao me je za glavu, ramena i jako se zabijao u mene. Počeo je jače da stenje i tako mi ga je jako nabio da sam pao celom dužinom a on na mene i sammo ga je još par puta tako jako zabio i umirio se. Svaki put kad ga tako jako ubode imam odećaj da ću da se upišam.

Legao je pored mene, ja se nisam pomerao i dalje sam ležao na stomaku. Duboko je disao, okrenuo se ka meni i isplazio jezik. Lizali smo se tako vrhovima jezika, ruku je držao na mojoj bulji, ceo prst je ubacio lagano unutra. Čuo sam zvuk i znao sam da sam pun sperme.

Pomerio se i samo smo ležali tako. Ne znam koliko je vremena prošlo, a on je rekao:
– Meni se ovo nikad nije desilo; kako te pogledam tako se napalim. – Nasmejao sam se. Podigao se i nešto je dohvatio. Pogledao sam i video da drži vibrator. Rekao je: – Al’ sam te napunio, i dalje si pun sperme.

Prislonio je vrh vibratora na moju bulju i ubacio mi ga je polako. Voleo bih da je to bila njegova tvrda kara, ali šta sad…

Ja sam i dalje ležao, isto kao kad je svršio u mene. Polako ga je ubacivao. Onda je rekao:
– ‘Aj lezi, raširi noge i guraj ga sam da te tatica gleda.

Tako sam i uradio. Više mi se sviđalo kad mi on to radi, ali me je lozilo što sam video da se odmah napalio i počeo lagano da ga drka dok sam ja nabijao vibrator sebi u bulju. Kako me je palio ovaj čovek, a nisam znao što. Podigao je i raširio noge, rekao je:
– Liži tatici čmar. – Sa vibratorom u bulji sam se spustio i počeo da mu ližem. Kružio sam jezikom okolo, pa po rupici celom dužinom, pa jezik unutra. Rekao sam mu da želim da svršim u njega. Samo je rekao: – Nastavi da ližeš.

Tvrda kara mog taxiste-tatice

Ne znam koliko je vremena prošlo. Rekao je:
– ‘Aj drkaj kitu, pa kad budeš hteo da svršiš, samo glavić ubaci i posle ćeš da poližeš sve.

Ležao je na leđima, sa raširenin nogama, namestio sam se tako da mi vrh kurca trlja njegov čmar dok sam drkao. Pričao je razne stvari koje su me ložile. „Tako je maleni”, „prskaj, puni tatici čmar”, i tako to.

Nisam mogao da izdržim, osetio sam da ću da svršim i naglo sam ušao u njega. Uleteo sam sam skoro pola kurca unutra. Jako je bio uzak i počeo sam da prskam spermu kao lud u njega. Bolelo ga je, pa je rukama udarao o krevet. Rekao je:
– Vadi, vadi. – Izvadio sam ga tek kad sam prsnuo i zadnji mlaz u njega. Mislio sam da ovaj put neće tražiti ali odmah mi je rekao: – A sad liži spermu. – Spustio sam se i lizao dok je on izbacivao iz čmara. Ovo mi je bilo gadno ali morao sam. Onda me je uhvatio za glavu i povukao na kurac. Gurnuo mi ga je u usta i rekao: – Puši tatici. – Lizao sam ga, dudlao, sisao jaja, gurao jezik u rupicu na glaviću i tad je rekao: – Evo ga, evo ga! – Nabio mi ga je do kraja u grlo i osetio sam vruće mlazeve. Gutao sam sve. Nastavio sam da ga ližem, sve dok se nije skroz spustio. Onda sam legao pored njega. Pitao me je: – Jel’ ti lepo? – Bio sam iskren pa sam rekao:
– Jeste. – Rekao mi je da ove stvari do sad nije radio. Kaže pojebe i ode, a sa mnom se cepa celu noć. Opet sam mu rekao da bih voleo i ja njega da karam. Samo je rekao:
– Rekao sam ti; kad budem želeo, sâm ću ti sesti na kurac, sâm ne pokusavaj ništa.

Smorio sam se, al’ šta da se radi. Mazio me je po licu. U jednom trenutku smo zaspali. Probudio sam se pre njega i gledao ga. Jebote, može otac da mi bude; krupan, veliki stomak, pravi muškarac, a ja se jebem sa njim. Ne treba ovo da radim, ali što sam ga više gledao, više sam bio napaljen.

Sve me je palilo: čvrste bradavice, dlakave grudi, taj stomak, dlake iznad kurca, tvrda kara, ma sve

Priblizio sam glavu i polizao mu bradavicu. Nije reagovao, onda sam počeo da je sisam. Trgao se, ali kad je skontao, nastavio je da leži. Neko vreme sam mu sisao bradavice, a on je duboko disao, ljubio sam mu stomak, pa lizao dlake iznad kurca. Već mu je bio polutvrd. Spustio sam se skroz, polizao sam ga celom dužinom; od jaja pa do vrha glavića. Zastenjao je, ponovio sam to još par puta, a onda ga stavio u usta.

Tvrda kara mog taxiste-tatice

Prijalo mi je da imam kurac u ustima, igrao sam se, a on je samo lagano stenjao. Onda sam ga opkoračio i namestio njegov kurac na ulaz u moj čmar. Polako sam se spustio do kraja. Kad je ceo ušao, počeo sam da mešam. Sve jače je stenjao, uvrtao sam mu i bradavice. Počeo sam jako da se nabijam. Uhvatio mi je kurac i drkao. Rekao je:
– ‘Ajde, isprazni tatici jaja.

Nabijao sam se sve dok kolena nisu počela da me bole. Video sam da je blizu, pa sam se jako nabio još par puta i on je svršio opet u mene. Kad se smirio, počeo je da mi drka dok je njegov kurac još bio u meni. Počeo dam da ga prskam po stomaku. Sve vreme mi je pričao: „tako je maleni, tako je, svrši za taticu”. Kad sam završio sa prskanjem, prstom je uzeo malo moje sperme sa stomaka i polizao je. Rekao je:
– ‘Aj poliži tatici stomak, ali nemoj da gutaš. – Onda me privukao i ljubili smo se sa mojoj spermom.

Sutradan me zvao da se nađemo ranije a onda da odemo na piće. Bilo mi je malo čudno, al’ ‘ajde. Došao je kod mene. Naravno ljubljenje, sad je sa vrata izvadio kurac, okrenuo me i počeo da mi liže čmar. Brzo me je podmazao i jako brzo je svršio u mene. Nisam znao šta se dešava. Onda je izvadio nešto malo, duguljasto. Rekao je:
– Sad ću ovo da ti stavim u pičkicu, pa idemo na piće. – Pitao sam ga da’l je lud i rekao sam da neću. Nije mi ni slušao, samo me je okrenuo u ubacio to u mene. Nasmejao se i rekao: – Tako, sad taticina sperma ne može da ti iscuri.

Plašio sam se da će se videti da imam nešto, pa mi je bilo jako neprijatno kad smo izašli. Bilo mi je čudno i dok sam sedeo. Baš jako neprijatna situacija. Rekao sam mu – ovo sad i nikad više. Dok smo sedeli na piću, osetio sam odjednom neku vibraciju i cimnuo se. Video je moj izraz lica i pitao:
– Šta bi maleni? – Pitao sam ga:
– Šta je ovo? – Pokazao mi je mali daljinski. Kako je pritisnuo dugne tako je zavibriralo. Cimnuo sam se i rekao da prestane. Opet je to uradio ali malo jače. Dobro je da oko nas nije bilo nikoga. Nastavuo je to da radi a meni je počeo da se diže. Rekao sam sebi – jebite koji si ti bolesnik, šta sam sebi dozvolio! Tiho je pričao kako tatica uživa da me gleda i tako neke gluposti a sve vreme je prtisako taj daljinski. Rekao sam mu da krenemo, rekao je – još malo. Onda mi je rekao:
– Spremi se – i okrenuo to na daljinskom do polovine kruga. Toliko je jako zavibriralo da sam poskočio, rekao sam mu da prekine i da krećemo. Sve vreme dok smo išli do auta je držao na toj jačini. Što je najgore, jako me je palilo to, i ta vibracija, uh…

Kad smo seli u auto, rekao sam mu besno da posle ovoga neću više da se viđamo. Namsejao se i rekao:
– Ti sad ne možeš bez taticinog kurca, sve ti je džabe – i uhvatio se za kitu preko farmerki. Još malo je pojačao vibraciju, rekao je: – Priznaj da uživaš. – Samo sam ćutao, nastavio je da pojačava vibraciju.

Krenuli smo. Onda je pričao kako će sad tatica da me nagradi što sam bio dobar i tako neke stvari. Duboko sam disao i počeo sam da stenjem, on je pričao:
– Vidiš kako tatica zna šta voliš! – Igrao se sa daljinskim, menjao jačinu a ja sam cvileo na sedištu.

Kako smo ušli u kuću, pojačao je do kraja. Nisam mogao da izdržim; skinuo sam se i bacio na krevet, počeo sam da drkam. Došao je brzo i počeo da mi puši dok je ovo vibriralo u meni. Svršio sam kao nikad u životu. Nisam mogao da prestanem da prskam u njegova usta.

Tvrda kara mog taxiste-tatice

Ležao sam iscrpljen. Nisam imao snage da progovorim. On se skinuo i namestio između mojih nogu, polako je izvukao ono iz mene. Osetio sam prazninu i kako sperma počinje da mi curi iz bulje. Prislonio je galvić i lagano ušao. Legao je preko mene, ja se nisam pomerao. Jebao me je, a njegov stomak mi je trljao kurac. Naglo je usta i rekao:
– ‘Aj da se kupamo. – Nisam i dalje imao snage ali sam ustao. Popio sam vodu i bilo mi je već lakše.

Ušli smo u kabinu, odmah me je spustio dole da mu pušim. Držao me je za potiljak, a onda rekao:
– Tatici se piša. – I počeo.

Iznenadio me je, ali već smo to radili, pa mi je bilo OK. Pišao mi je po ustima, telu.

Rekao je da ustanem brzo, okrenuo me je i pišao mi po rupici. Kad je završio, naglo ga je ubacio. Iako sam bio raširen, zabolelo me je. Nekoliko puta me je jako nabio i tad je svršio. Ja nisam imao snage da svršim opet, pa sam samo čekao da ga izvadi. Odmah je iscurela i sperma iz mene.

I tako, to je početak… Karamo se već godinu dana. Više nemam te tripove da me grize savest i to, prosto uživam u svemu i boli me kita.

gej piša robu u čmar

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Čitajući ove gay priče, kurac počinje da mi bude tvrd kao kamen, nemogu da verujem sta mi se dešava ne volim gay priče pogotovo da pušim nekome fulj

TO ZNAČI UROŠE DA POSTAJEŠ MUŠKA DROLJA KOJA CE DA PUŠI KURČEVE ČIM TI JE KURAC KAO KAMEN TI SI NAPALJEN NA GAY PRIČE NEĆEŠ PA PROHVATIŠ MOZKOM KURAC TE IZDAJE TI SI ONAJ LIK KOJI JE PLJUVAO GAY PRIČE, SADA SE SEĆAM SADA TI SE KURAC NADIŠE NA NJIH ZBOG VREĐANJA GAY PRIČA TREBA TE IZJEBATI DOBRO U USTA IZVRŠAVATI PO FACI NAĆU TE JA ILI NEKO SA SAJTA PA ĆEMO TE TUCATI DOBRO NISI TREBAO VREĐATI GAY PRIČE NAĆEMO TE I IZJEBAT

Uroše, poslušaj me probaj kurac, vidiš da prava priroda izbija polako iz tebe i to nije ništa strašno. Kurac je čudo, veruj mi svideće ti se. Za početak, uzmi kurac u ruke, pomazi ga malo, pomiluj jaja, pa polako, ići će to sve bolje i bolje. Podrška od mene i samo napred! Pa nemoj mi samo reći da nisi drkao tad kad ti se digao na ove priče!

Nisam rekao da bi pušio kurac nego da mi bude čvrst kao kamen kada čitam gay priče nzm zašto mi se to dešava gadim se na samu pomisao da pušim nekome

Mmm prica me bas napalila, da je meni takvog tipa pronaci

8
0
Would love your thoughts, please comment.x