Svingerska četvorka u japanskoj sauni

Bili smo sami u japanskoj sauni. Nije bila prevruća. Para je mirisala na aromatična ulja… Mislili smo da ćemo biti sami, ni na pamet nam nije padala misao da će ovo biti jedna svingerska četvorka…

Lagano sam se igrao opuštenim kurcem, a ona me je gledala i nasmijala se. Jednom rukom sam je počeo dirati po nozi, zatim po pici, pa ljubiti cice, čije su bradavice ubzo nabubrile pod mojim jezikom. I moj je već poluukrućen stajao.

Moji zapisi o zgodama i maštanjima (u paru i solo).

Ustala je i kleknula pred mene, uzela ga u ruku i lagano potegla od polunabreklog stanja do pune erekcije

Zatim ga je uzela u usta i počela pušiti. Prvo polako, obrađujući uglavnom glavić jezikom, a onda ga polako sve dublje gurajući u usta… Bili smo u oblaku pare, znojni, potpuno se posvetila njegovom obrađivanju…

Začuli su se zvuci. Brzo je zauzela svoje mjesto i jedan par u najboljim godinama je ušao u saunu. Ona je sjela do mene, a on do nje. Kroz paru me je pogledala, nisam baš ni pokušavao puno sakriti još nabrekao, ali ne više potpuno uspravan ud.

– Ova sauna stvarno blagotvorno djeluje na krvotok… – komentirala je novopridošla dama.
– Potpuno ste u pravu – rekoh – pravo mjesto za rješavanje svih napetosti, zato je i mi volimo…
– Ako se nastavite opuštati onako kao što ste radili prije nego što smo vas ulaskom grubo prekinuli, mozda će i moj dragi imati istu reakciju… – neočekivano otvoreno je komenitala, nasmiješivši se i dodirnuvši me po nozi, dok je drugom rukom krenula prema međunožju svog muža. – Samo vi nastavite, mi to volimo … – rekla je.
– Mislite, promatrati ili raditi? – našalio sam se.

Draga se vratila ispred mene i nastavila započeto. Ubrzo je gospođa slijedila njen primjer i počela pušiti mužu, kome se pri samom pogledu na nas već lagano digao. Na trenutak ju je prekinuo i približio se za jedno mjesto, tako da smo sjedili jedan do drugoga, a naše partnerice su nam, klečeći ispred nas, pušile.

dve devojke ližu isti kurac

U jednom trenutku gospođa je prestala i približila nam se, poljubila je nju u vrat, i šapnula joj:
– Dozvolite da se i ja malo priključim – njih dvije su počele simultano lickati moj kurac, svaka s jedne strane. Zatim je mijenjao mjesto u njihovim ustima.

Pogledao sam susjeda – zadovoljan tom scenom, lagano je natezao svoj već sasvim čvrst kurac… Ustao je i prišao dami s guza, podigao joj guzu, namjestio, i u par pokreta uklizio u njenu dobro podmazanu i očito razrađenu pičku.

On ju je jebao zguza, dok mi je ona pušila

Da se ne bi osjećala zapostavljeno, uhvatio sam curu za ruku i privukao je. Poljubili smo se, pipao sam je i ruka je završila na njenom nabreklom klitorisu i vlažnoj pici…

svingerska četvorka u sauni

Gospodin se snažno nabijao u daminu picu, sa svakim udarcem kao da je sve dublje i strasnije gutala moj kurac. U jednom trenutku ga je ispustila iz usta i duboko uzdahnula. Gospodin je u sličnom grču nabio u dubinu njene pice i očito ipraznio svoja jaja.

Nas dvoje još nismo svršili. Okrenuvši se leđima, draga me je opkoračila, uhvatila za batinu i naciljala je u svoju picu. U par pokreta, nabila se do kraja… Nabijala se, a dama je i dalje bila ispred nas i lickala joj klitoris i picu u koju sam lagano klizio. U jednom trenutku se snažno nabila, izvila prema daminom jeziku, i snažno svršila.

Kako nekim čudom, nakon svega još nisam svršio. Dama je kleknula na susjedno mjesto i pozvala me da je jebem zguza. Lako sam uklizio čitavom dužinom, pica joj se činila tako podmazana sokovima i njegovom spermom, i tako razrađena, da sam pomislio da zbog manjka trenja još dugo neću svršiti.

jebana spreda i otpozadi u sauni

Međutim, ona je počela stiskati vaginalne mišiće. Ne samo što sam se nabijao u nju, ona me je tim stiskanjem muzla i ubrzo sam u nekoliko snažnih mlazova i ja jako svršio u nju.

Sjeo sam dok je njen suprug kleknuo ispred nje i lizao njenu spermom ispunjenu picu… zadovoljno smo to promatrali. Našli smo nove prijatelje s kojima ćemo se opuštati.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments