Miris kita: Rođendanska želja (II deo)

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Miris kita: Rođendanska želja (I deo)

Trčimo uz stepenice vile zadihani i zajapureni. Mislim da smo ih prešli 200. Anđela nas vodi, tačnije vuče, pod jednu ruku Nemanju, a pod drugu mene. Za tren oka smo u njenim odajma.

Ova soba vredi kao cela moja kuća. Ispunjena je stilskim nameštajem i skupocenim predmetima. Ogledala su na sve strane, a na sredini sobe je rozi okrugli krevet sa baldahinom.

Počinje strasno da me ljubi i žvalavi a Nemenju jako odguruje da on pada na fotelju. Haljinu svlači preko glave i ostaje samo u gaćicama. Zaista ima prelepe grudi i ja odmah počinjem da sisam njene ukurućene bradavice. Dok ih sisam gledam u pravcu Nemanje koji na fotelji počinje da otkopčava šlic.

I eto ga, kroz otvor na pantalonama izleće prelepa mlada netaknuta kurčina. Dugačak je i ne toliko debeo, svakako je duži od mog i ima bar 20 cm. Mmm… šta bih dao da mi je sad u ustima. Šta bih dao da sad mogu da ga onjušim.

On ga guli laganim pokretima cimajući kožicu preko glavića pa na dole. Muda mu još uvek ne vidim.

Anđela me zaustavlja i vadi mi sise iz usta. Uspravlja me i počinje da mi skida majicu oktrijavući mišiće, maljave grudi i trbušnjake. Zatim otkopčava kaiš i jednim potezom mi skida bermude i gaće.

Nemanja, videvši moju debelu, ukrućenu i dlakavu kitu počinje brže da drka svoju. Anđela se sruči na kolena promatrajući mi ga sa svih strana.

– Kako je lep! – i ugura ga u usta.

Nemanja ustaje kako bi skinuo košulju i pantalone sve vreme fiksirajući moj kurac a zatim se ponovo smešta u fotelju. Jesam li već napisao da je prelep? Telo izvajano poput Apolona. Savršena definicija mišića i trbušnjaka. Vidi se da je izuzetno negovan i očuvan.

Svetlog je tena i na telu nema nijednu dlaku osim ispod mišica gde su tamni žbunovi. Muda glatka, čvrsta, okrugla i nekako sa tom velikom dužinom kurca deluju nesrazmerno. Primećujem da je iznad i oko kite sveže obrijan.

– Kako ti je dobar! – Anđela mi ga bučno cucla dok joj precum krklja iz grla, sliva se iz usta i pada na njene sise. Svaki put kad izvuče kitu iz usta ponavlja „kako je dobra!”

Miris kita, 2. poglavlje: Rođendanska želja (II deo)

U jednom trenutku ga naglo vadi iz svojih usta, čvrsto mi ga steže u šaci i dok kleči ispred mene okreće se prema Nemanji rukom mu pokazujući da priđe.

– Dođi – je sve što kaže i zvuči kao da mu zapoveda.

On ustaje sa fotelje i upućuje mi upitan pogled. Ja mu klimam glavom da je u redu. Dečko se bukvalno baca na pod otimajući ga iz njene šake i u jednom potezu guta celu moju nabreklu, balavu kitu prekrivenu precumom i Anđelinom pljuvačkom.

U prvom cugu osećam svoj glavić kako udara u njegove krajnike. On počinje da krklja i da se davi, a ja mu ga brzo vadim napolje. Kako sam mu ga izvadio on mahnito juri za kurcem da ga vrati u usta. U skorije vreme nisam video halapljivijeg i gladnijeg momka.

– Polako. Polako – govorim to upućujući mu blagi osmeh. Želim još da mu kažem – tu sam. Ne idem nigde. Uz tebe sam – ali to ne izgovaram. Moja uloga je da ovde budem alfa mužjak i jedini mi je zadatak da ih dobro izjebem. Ovog dečka i njegovu halapljivost razumem u potpunosti setivši se sebe i prvog popušenog kurca sa osamnaest godina. Bio sam još gladniji i zagoreniji. Sa kolikim sam žarom cuclao tu kitu da su me u više navrata odvajali od nje. Nemanja sada usporava ritam i počinje da ga liže sa svih strana i uglova istraživajući mu svaki milimetar. Vuče kožicu do korena kurca i nos prinosi do modrog glavića a zatim se čuje glasni uzdisaj i širenje nozdrva. Upija miris a zatim liže rubove glavića. Jezikom dolazi do njegovog vrha i pokušava da što više razdvoji rupicu. Ponovo se spušta do korena, a onda nastavlja još niže. Kitu mi diže i povlači ka gore kako bi neometano mogao da sisa dlakava jaja. Sada je prislonio nos uz njih i njuši ih kao ker. Osetim blaženstvo onog trenutka kad ih je cela strpao usta. Mulja ih u ustima i igra se s njima kao klikerima. Ni najmanje mu ne smeta što su mu usta puna dlaka. Kad ih konačno ispljune ponovo se ‘vata kurca, pljuje ga i počinje da mi ga drka iz sve snage nenormalnom brzinom.

Anđela i dalje kleči odmah pored sve vreme gledajući moju kitu i tehnike Nemanjinog pušenja. Prsti desne ruke su joj neprestano u pički koju masira i džara, dok su prsti leve nabijeni u njena usta zamišljajući da su nešto drugo. Ukoliko Nemanja nastavi da radi ovo šta radi, svršiću za četiri sekunde.

Miris kita, 2. poglavlje: Rođendanska želja (II deo)

Anđela skače na noge i odguruje Nemanju od mene koji iz klečećeg položaja pada na parket.

– Dosta je! – zapoveda mu, a zatim stavlja štiklu na njegovu butinu. – Ostani tu da ležiš. – Privlači me ka krevetu a zatim me ruši preko sebe. Ljubimo se uvaljivajući jezik jedno drugom. – Sad je vreme da ti oližeš mene.

Ližem joj sise, sisam bradavice, masiram ih i stiskam, a onda jezikom krećem prema dole. Prelazim pupak i dolazim do njene glatke pičke. Kako dolazim do njenih južnijih delova sve se više trtim preko nje s guzicom koja ide u vis pružajući Nemanji odozdo prelep pogled na moje razjapljeno maljavo dupe.

Dok joj ližem pičku razmišljam samo o njemu…

Da li vidi kako sam ga raširio za njega? Mogu da se kladim da pogled ne skida s mog čmara. Kladim se da vidi svaki njegov pokret, kako se sužava i širi. Kladim se da bi mi ovog trenutka nabio kurac do kraja. Ližem pičku i njene velike usne. U potpunosti je vlažna. Palacam i trljam jezikom po klitorisu. Iskreno ne znam ni šta radim ali to deluje. Anđela je na rubu ekstaze. Uvlačim joj prst, zatim još jedan i jako je džaram.

Miris kita, 2. poglavlje: Rođendanska želja (II deo)

– Ubaci celu! – mumla – celu šaku…

Velika je to devojka. Primala je ona i veće… Mogu samo da zamislim šta je sve stavljala u nju. Ako želi celu šaku, dobiće je.

Skupljam prste u pesnicu i prinosim je njenoj pičketini. Toliko je vlažna i lepljiva da se kunem da kako sam prineo šaku, ona se sama otvorila i progutala mi pesnicu. Nisam morao ni da je poguram, a šaka je već bila progutana u njenoj pički. Celo telo joj je prostrujalo i ona napravi nekakv grč.

– Ah, to, mmm. Raširi je – ponovo mumla i ponavlja: – Raširi mi pičku… Raširi pesnicu.

Uz veliki trud to i činim. To je bila ispunjena rođendanska želja. Ona jauknu od čistog zadvoljstva i osetih da mi šaka još vlažnija. Vadim je polako iz pičke a Anđela je odmah stavlja u svoja usta sisajući mi prste.

Miris kita, 2. poglavlje: Rođendanska želja (II deo)

Sada me obara na krevet i ja sam u ležećem položaju a ona je na meni. Iz fioke pored kreveta vadi kondom i stavlja mi ga.

Opkoračuje moje krupne butine i nasađuje se na kurac. Ceo, do muda joj je odmah ušao. Preuzima dominantnu ulogu i skače po njemu. Ubrzava ritam i sve je brža.

Najiskrenije sada pišem, ne mogu se porediti pička i muški čmar. Pička je rastegljiva i u njoj uvek ima prostora za još, što bi rekli – ima lufta, dok je čmar uzak i skuplja vam se oko kurca stiskajući ga, masirajući ga i još više nadražujući ga.

Gledam u njenu pičku kako mi guta kurac, u njene lepe sise, a po najviše, kradom, gledam u Nemanju koji ga na podu drka iz sve snage. Hoći li skoro kraj ovoj agoniji?

devojka se nabada čmarom na kurac

Nakon što se zasitila ove poze, sva mokra, prebacuje noge preko glave i guzeći se otvara svoj čmarić. U životu nisam video bleđi. Mora da svake nedelje ide na izbeljivanje anusa. Sigurno Stefan zna nešto o tome.

Nešto mi se ne liže njen čmar i odlučujem da joj ga odma sjurim i što pre završim sa ovim. Ustajem na krevetu, ciljam rupu i nasedam na nju u polučučnju. Krećem da je cepam životinjski. Iako sam se nadao da joj je čmar nešto uži, on to nije. Ipak je u pitanju pola Beograda. Naspram njene rupe, kurac mi deluje sitno.

– To Milane! To! Mmm, jače! Hoću kurac da ti pušim!

Iskobeljava se iz te poze i seda na pod. Dolazim do nje, jedna noga mi je na parketu a drugu dižem na krevet sa malo natrćrnom guzom. Krećem da je jebem u grlo. Jebem je jako ne dopuštajući joj da dođe do daha dok mi muda mlataraju i vise na sve strane. Ona dolazi do vazduha i obraća se Nemanji:
– Dođi. Liži mu čmar – a onda brzo nastavlja da se sladi mojim kurcem. Nemanja ponizno dopuza po parketu do moje natrćene guzice dok sa druge strane Anđela guta kitu. On polako prinosi glavu ka mom maljavom dupetu i osećam kako mi se čmar otvara pred njegovim očima. Pulsira i vibrira, širi se uvlačeći vazduh.

Odjednom osećam ubod, trzam se i tom prilikom nabijam karinu do samog korena Anđeli u grlo. Svom silinom i svom dužinom nabio je jezik u moj suvi čmar. Kao da je znao šta mi je najviše potrebno u tom trenutku.

Dečko zna šta radi…

Vadi ceo jezik iz čmara pa ga ponovo silovito vraća. Jebe me jezikom i to žestoko, što mi izuzetno prija. Neka me jebe, nije me briga, Anđela neće ni primetiti pušeći mi karu. Uvrće jezik u mom čmaru, okreće ga, ulazi jako duboko. Svršiću nastavi li ovako. On onda usporava, vadi jezik i palaca po površini čmara. Sisa ga i ljubi. Rukama mi razdvaja polutke i liže mi dlake na guzovima. Sisa svoj kažiprst i počinje da ga trlja o moj čmar. Ukoliko mi ga sad ugura svršiću momentalno Anđeli u usta.

Miris kita, 2. poglavlje: Rođendanska želja (II deo)

– Vreme je da ga primiš – prekide nas balava Anđela obraćajući se Nemanji. – Popni se na krevet.

Nemanja je raskrečen na sve četiri na krevetu sa istrćenom guzicom. Njegovo snažno bledo telo je prelepo. Na leđima mu se ističe svaki mišić. Guzovi i butine su mu tako zategnuti i čvrsti. Nema traga ni jedne jedine dlačice. Rascep između guzova mu je svetlo roze boje. Netaknuti čmarić mu je mali i zatvoren. Od samog pogleda na dole u stanju sam da doživim orgazam. Ovu prelepu sliku ću pamtiti dok sam živ i zaista je čast ovo probiti po prvi put.

Anđela se penje preko njega i sa obe šake mu razdvaja guzove i otvara čmarić otkrivajući njegovu ružičastu unutrašnjost. Pljuje po njemu a zatim ga malo tapka prstima.

– Spreman je. Razvali ga ko kurvicu – kaže ona upućujući mi vragolast osmeh.

Prvi instikt mi je da poližem taj čmar. Da ga lepo navlažim, da ga se lepo najedem, da uđem duboko jezikom ali u ovom slučaju to bi bilo gej. Provlačim kurčinu kroz njegove glatke guzove trljajući mu čmar. On jako uzdiše od uzbuđenja. Zatim pljujem na svoj kurac i počinjem da ga tapkam po obodu njegovog čmara. Na svako tapkanje se trza i uzdiše. Trese se i vidim da ga je strah.

Miris kita, 2. poglavlje: Rođendanska želja (II deo)

Anđela iz fioke uzima novi kondom i navlači mi ga.
– Kreni. Jebi ga nemilosrdno. – Prinosim mu ga uz čmar a on okreće glavu prema meni i nežno govori:
– Polako.

Potvrdno mu klimam glavom shvatajući da je to jedina reč koju mi je uputio ove večeri. Blagim pokretima guram glavić preko oboda njegovog čmara. Obod se otvara i polako guta glavić. Probadam ga sve više ga šireći.

Nemanja ječi i grčevito steže rupu. Ogromnu kitu neprestano drka i mogla bi svakog trenutka da eksplodira. Kurac mi je do pola u njegovom dupetu. Prodiranje i ne ide toliko teško uzimajući u obzir koliko mu je Anđela šakama razdvojila bulju i količine pljuvačke kojom mu vlaži čmar i njegovu unutrašnjost. Sad mi je ceo u njemu. Vadim ga, pa ponovo prodirem.

– Ahhh… mmm! – on ispušta zvuk za zvukom, a ja blago ubrzam ritam i prodirem još dublje. Više nema potrebe da mu Anđela širi bulju. Sad smo već prebacili u brzinu i guzica mu se adaptira na moj kurac. Bože, kako je uzak i vreo! Prava jedna rođendanska želja! Prizor od gore je prelep, njegovo mlado dupence guta celu moju debelu kurčinu.
– Aaa… aaaa… daaa! – ječi i skiči iz sveg glasa. – Anđela mu zavlači prste ruke u usta:
– Sisaj ovo.
– Mmm… mhmm – sisa ih, sav u ekstazi.

Miris kita, 2. poglavlje: Rođendanska želja (II deo)

Vadim mu kitu iz užarenog čmara primećujući koliko mu je promenio boju iz svetlo roze u crvenu od iritacije.

– Vrati ga… preklinjem te – zadihan se okreće ka meni i gleda me čežnjivim i molećivim pogledom.

Okrećem ga na krevetu bacajući ga na leđa, guzu mu privlačeći na samu ivicu kreveta. Njegove glatke noge prinosim sebi na ramena, pljujem na svoju kiti i njegovu rupu i ponovo krećem da prodirem.

– Ah… da… jebi me – a onda dodaje, sad već sigurnijim glasom: – Razbucaj mi moju mušku pičku.

Prodro sam i počinjem da ga cepam. Gledam njegovo bogovsko telo, koje se sija okupano znojem, savršeno izvajne grudi, mišiće na rukama, trbušnjake na stomaku, ogromni kurac i u čmar koji halapljivo, i sada bez ikakvih problema, prima moju kitu. Sve ovo želim da osetim pod jezikom. Želim da ga ližem celog, a najviše da gutam njegovu kitu. Da osetim ukus i miris njegovog znoja.

Anđela se odvojila od nas i u uglu kreveta čačkajući i mazeći pičku pažljivo posmatra kako karam Nemanju. Vidim da joj se sluzava pička cakli i da je na vrhuncu. On je u transu i ponavlja:
– Svršavam… svršavam – sve vreme ne prestajući da drka kurčinu. – Da, aaa, ah, daa! – viče.

Nastavljam da mu ga jako zabijam i nakon sedmog uboda kita mu eksplodira prskajući mu stomak. Grči se i uspravlja mi se na kiti. Svršava abnormalnu količinu sperme toliko guste i bele kao da ga četiri godine nije praznio. Tačnije, kao da mu se skupljalo od početka puberteta i sada konačno doživljava oslobođenje. Oslobođenje je prava reč. Razmazuje svoju spermu po trbušnjacima, a ja bih je najradije polizao sa njih.

Miris kita, 2. poglavlje: Rođendanska želja (II deo)

Vadim kurac iz njegovog čmara i uspravljam se na noge. Skidam kondom sa kite a zatim ga bacam na pod. Kako su njih dvoje već svršili red je da i ja doživim vrhunac i krećem da ga drkam.

Anđela mi prilazi od pozadi i obgrljuje moje mokro telo. Osećam kako su joj se sise zalepile o moja leđa. Ljubi mi vrat, dahće iza uveta, a rukama mi stiska i vuče bradavice dok Nemanja kleči ispred mene sa isplaženim jezikom.

– Svrši mu u usta – šapuće mi u uvo. – Red je da ovo droljica dobije šta je zaslužila.

Gledam u Nemanjine duboke plave oči i sa kojoj strašću fiksira moju kitu čekajući da iz nje poteče nektar. Njegov pogled otkriva toliku žeđ za supermom da mu je moram dati. To je već nečija rođendanska želja. Silovito mu nabijam celu kurčinu do krajnika. Toliko ga nabijam da su mu moje dlake na usnama i u nosu. Držim ga za potiljak glave da ne može da mrdne, a onda prskam.

Reka sperme teče niz njegovo grlo. Čuje se krkljanje i gutanje. Kako danas svršavam po četvrti put, sperma mi je sad mnogo ređa i više imam osećaj kao da pišam. Nakon pražnjenja vadim mu kitu iz balavih usta i očekujem da iz njih izleti sav precum, pljuvačka i sperma, međutim ni kap toga ne izlazi iz njih. Samo se čuje Nemanjina borba za vazduh. Dečko je sve progutao, do poslednje kapi.

– Koja si ti sebična droljetina – kaže mu Anđela nakon čega se svo troje zadihani i umorni rušimo na krevet. Samo ćemo na trenutak sklopiti oči.

Miris kita, 2. poglavlje: Rođendanska želja (II deo)

Budim se u pola noći u krevetu sa bladahinom sa još dvoje ljudi. Nemanjina ruka je preko mog ramena i osećam da je njegova mlitava kita pribijena uz moja donja leđa. Takođe mogu da osetim njegov vreli dah iza uveta. Sklanjam njegovu ruku i pokušavam da se iskobeljam između njih a da ih ne probudim.

– Hvala ti – čujem Nemanjin glas iza sebe.
– Na čemu? – pitam.
– Što si bio nežan i išao polako.
– Da, tako sam počeo, a onda te izjebao kao kurvu.
– To sam i želeo. Bilo je prelepo – gleda me smešeći se dečačkim osmehom otkrivajući blistvo bele zube. – Najlepša noć u mom životu.

Ustajem sa kreveta i pokušavam da nađem svoje stvari po sobi. Oblačim se i gladam u pravcu Nemanjinog prelepog nagog tela.

– Moram da idem – navukavši i poslednji deo odeće na sebi hvatam se za kvaku sobe.
– Mogli bi ovo nekad da ponovimo – kaže i odmah dodaje: – Samo ti i ja, bez nje.
– Možda – je sve što odgovaram i tiho se na prstima iskradam kroz odškrinuta vrata kao lopov usred noći ostavljajući njih dvoje u krevetu.

Mogli bi ovo nekada da ponovimo. Samo ti i ja, bez nje. Tumaram širokim hodnikom vile pokušavajući da dokučim kako sam se uopšte popeo do sobe, jer koliko se sećam bile su stepenice. Mnogo stepenica. Samo ti i ja, bez nje. Ove reči mi odzvanjaju u glavi i to je sve što želim i o čemu trenutno razmišljam.

Spustio sam se niz kružno stepenište i gde sad? A onda čujem iz prve prostorije sa leve strane uzdahe i stenjanje. Znate kako kažu, radoznalost je ubila mačku. Prilazim sve bliže vratima a zvukovi postaju sve glasniji i nasilniji. Virim kroz blago odškrinuta vrata, a imam i šta da vidim. U prostoriji koja liči na biblioteku, princezin tatica – Božidar Pavlović, zakucava mladu devojku crne duge kose. Devojka nema više od dvadeset godina i sada već vršti dok je ovaj cepa. Prislonjena je leđima na policu dok su joj noge obavijene oko Božidarovog struka. Drži je svojim snažnim rukama u vazduhu dok joj stojeći nabada kurčinu iz sve snage. Kako mi je okrenut odpozadi vidim da su mu mišićava leđa u potpunosti mokra i da mu se znoj sliva između tamnih dlakavih guzova a zatim curi na pod. Kita mi se ukrućuje kao prut i kunem se da bih mogao da svršim po peti put u ovom danu.

Crnokosa devojka je na samom vrhuncu i u trenutku nam se pogledi sreću. Vidi me kako se pred vratima hvatam za budžu na bermudama ali ništa ne reaguje. Ja odskačem svom silinom od vrata i bukvalno krećem da trčim uz hodnik. Konačno sam napolju. Dolazim do daha, hladni noćni vazduh toliko prija mojoj vreloj koži. Ubrzavam korak duž dvorišta i prolazim kroz kapiju ni ne osvrćujući se prema vili Pavlovića.

Miris kita: Rođendanska želja (II deo)

Nastavak: Miris kita: Blještave stvari (I deo)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.8 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

Milan Lepljivi


Kurac. Postoji li lepša stvar na svetu? Predmet mojih najvećih čežnji i skrivenih želja. Toliko različitih veličina, oblika, boja, aroma i ukusa. Taj miris kad vam se uvuče u nozdrve. Upoznaću vas sa nekoliko kurčeva koji upotpunjuju moj život i daju mu svrhu. Možemo da počnemo…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x