Zbogom nevinosti, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Žaklina… duga crna kosa, 1,65, 50 kg. Pre neki dan sam napunila 18 godina. Tada sam prvi put izgubila nevinost. Isprčaću vam kako sam par dana pred moj 18 razmišljala u sebi – Žaki, još si nevina, moraš da nađeš nekog ili više njih da te pojebu. Razmišljala sam kako da odaberem pravog. Rešila sam da krenem u akciju da pronađem pravog ili više njih i kažem – zbogom nevinosti!

Bila sam u školi, gimnazija koju pohađam. Pod izgovorom da moram u wc izašla sam sa časa, ušla sam u wc, izabrala kabinu koja nije bila u fukciji. To je bila kabina da čučevcem. Ušla sam unutra, nisam zatvorila vrata, skinula pantalone, čucnula i počela igru. Zavukla sam dva prstića između gača i trljala vrh ribice dok sam se drugom rukom pridržavala za zid WC kabine. Čim bi mi se prstići malo ovlažili od mojih sokova, ja bi ih izvadila i onako vlažne bi ih zavukla ispod majice i gurala do mojih malih sisa i malo se igrala sa njima pa ih vratila nazad na ribicu.

Sad sam spustila i gačice i sve više uživala u igri, na trenutak sam zatvorila oči, kad me trgnuo neki glas:
– Šta radiš to mala? – na vratima kabine stajao je domar Dejan (40 godina), obučen u radni kobinezon, na kome su bile zakačene razne alatke. – Zar ne vidiš da ova kabina nije u fukciji? Došao sam da je otpušim.

Zbogom nevinosti, I deo

Nisam se uplašila jer sam htela da sprovedem svoj plan u delo. Onako u čučećem polažaju sa rukom na pici sam ga priupitala:
– Majstore, da l’ imate alatke baš za svaku rupicu? Vidite, ova moja mala treba da se otpuši.
– Mala, ne igraj se, još si maloletna. – Ja sam mu rekla da sam već napunila 18 i tražim nekog sa dobrim kurcem i da ako je on pravi, ja ću ga pozvati da mi otpuši rupicu i molila sam ga da mi ga pokaže.

Dejan je ušao u kabinu, zatvorio vrata, otkopčao šlic i izvadio kurac. Ja sam prvi put videla kurac uživo; onako spušten imao je malo preko 20 cm. Uhvatila sam ga jednom rukom i gledala jedno vreme pa sam mu malo povukla kožicu dok nije izašao glavić, onda sam pitala Dejana dal’ mogu da ga probam kakvog je ukusa. On je rekao:
– Mala, sad nema nazad, slobodno se posluži. – Čim je malo narastao, ja sam prislonila glavić ustima i trljala usne kao kada nanosim karmin, levo-desno, pa sam isplazila jezik i polizala vrh glavića i rupicu na vrhu, pa ga malo uvukla u usta, samo glavić. Nisam znala šta da radim, nisam bila iskusna; par puta sam kući zamišljajući da pušim gurala šargarepu i krastavac.

Polako sam ga uvlačila u usta držeći ga za kurac šakom

Sve više i više i polako sam otvorom usta sve više stezala kurac u mojim ustima dok se on naslonio na vrata i sve više uživao. Polako sam stigla do korena moje šake koja je držala Dejanov kurac, a onda sam drugu ruku spustila na picu i trljala u ritmu u kojem sam pušila kurac. Prvo sam ja spustila vodu iz nje, pice, a Dejan se bližio vrhincu. Pošto sam se bojala da probam spermu, ispružila sam šaku, stavila na bradu, izvadila sam Dejanov kurac iz usta, malo izdrkala dok nije počeo da prska po mojoj faci. Sperma se slivala u ispruženu šaku. Kad smo svršili, ja sam istrčala u hodnik wc-a gde su se nalazili lavaboi i oprala spermu. Vratila sam se do Dejana koji počeo da otpušava čučavac, uzela mu broj i posle sam se vratila na časove.

pušenje u toaletu

Kad sam došla u svoj iznajmljeni stan, skinula sam sve sa sebe, otišla sam u tuš kabinu, pustila da voda ide na mene i onako stojeći u kabini, naslonjena na zid, dok je voda išla po meni, trljala ribicu sa slikom u glavi Dejanovog kurca, sve dok se nisu pomešali voda sa tuša i voda iz moje pice.

Sutradan raših da nastavim potragu, reših da se obučem malo slobodnije i uteknem nevinosti (dotle sam uglavnom nosila farmerke), a taj dan sam navukla suknju iz jednog dela koja se navlači od gore. Ima i sopojeni gornji deo gore. Nisam ništa ispod obukla, ni majicu, ni brus. Jer, šta će mi brus kad imam male sise. Suknja mi je stizala do kolena, ispod sam obukla crne tange. Baš čudna kobinacija: svetlo plava suknja i crne tange… Navukla sam nazuvice i obula starke, u ranac sam ubacila vlažne maramice za svaki slučaj. Ceo dan su moji vršnjaci gladali u moje glatke noge ali oni me nisu interesovali jer sigurno nemaju ono što meni treba.

Posle časova otišla sam u obližnji park, sela na klupu, malo povukla suknju na gore, uzela knjigu u desnu ruku, otvorila je na pola i pravila se da čitam. Tako, posle nekog vemena, s moje sleve strane seo neki čika od 50 i kusur godina i polako se približavao, a ja se pravila da ne primećujem. Onda sam osetila ruku na mojoj levoj butini, malo me je milovao pa mi zavlačio ispod suknje. Ja sam levom rukom preko suknje držala njegovu ruku na distanci da mi ne bi nabio prste u picu. On je drugom rukom otkopčao šlic, malo nabio svoju ruku unutra… Posle, kad je izvadio ruku ispod suknje uhvatio je moju levu ruku i povukao je i ugurao kroz šlic u pantalone. Ja sam osetila njegov kurac i počela da drkam sve brže, dok mi nije svršio u ruku. Posle je izvadio moju ruku iz pantalona, koja je bila lepljiva, ja sam izvadila maramicu iz ranca i obrisala ruku.

Zbogom nevinosti, I deo

Čika je već otišao, polako je padao mrak. Na klupi preko puta mene je seo opet neki čika, a ja sam, kad nije bilo nekog drugog u blizini malo raširila noge i podigla prednji kraj suknje, tako da sam čiki pružila dobar pogled. Čika se malo potrljao preko pantalona za jaja. Čim su se upalila svetla u parku i nije bilo mnogo ljudi, ja sam prišla čiki iza klupe i na uvo rekla u šaku:
– Hoćete da Vam ispraznim jaja?

On je ustao, otišao s ove strane i stojeći naslonio se na klupu, a ja sam se nagla i otkopčala mu šlic, rukom skinula gaće, a njegov kurac nije bio neke veličine. Spavao je u pantalonama, a ja sam nabila glavu u njegove pantalone i ustima izvadila kurac i malo se igrala dok nije narastao. Počela sam da mu pušim. Jednom rukom sam se pridržavala za klupu, a čika me je milovao po kosi dok sam mu pušila. Kad je bio pri kraju, ja sam se uspravila i naslonila na klupu pored njega i drkala dok nije počeo da prska po travi.

Malo sam obrisala lice, popravila šminku i krenula kući. Ušla sam u tramvaj, nije bilo mnogo ljudi pošto je bilo veče. Sela sam napred do ulaza na plastično sedište dok nisam čula glas vozača:
– Komšinice, nije ti ‘ladno da ideš tako obučena? – Bio je to Goran (45 godina), poznavala sam ga jer često tu mora da čeka na termin da pođe sa tramvajem, baš tu ispred moje zgrade. Stigli smo na stajalište, ostali putnici su izašli, a ja sam ostala da pravim društvo Goranu.

Nije mi bio prvi put da mu pravim društvo…

Ostala sam i došla do blizu Gorana, naslonjena na pult. Stajala sam i krenula prema njemu. Goran me je u jednom trenutku pitao:
– Mala, jel’ si počela da pušiš? – Meni proradilo nešto u glavi i odgovorila sam:
– Jesam, al’ ne cigare.
– Mala, nemoj da se šališ, nisi ti za te stvari.
– Misliš? – podigla sam suknju: – Pogledaj šta nosim ispod. – Zabezeknuto je gledao u moje međunožje. Samo je spustio glavu na moju ribicu a ja sam prekrila glavu sa suknjom.

Zbogom nevinosti, I deo

Osetila sam negov jezik kako mi prelazi preko ribice, a tange se uvukla malo unutra i svrbile su me. Dok mi je lizao pičku, ja sam mu rekla da sutra slavim punoletstvo i ako ima dobar kurac da ću da ga zovem da mi nabije umesto jezika. On je izvadio glavu ispod suknje i odmah otkopčao pantalone i malo raširio, a ja sam se spustila između njegovih nogu i počela da mu milujem jaja preko gaća, dok nisu nabrekla unutra.

Onda sam polako uvukla njegov kurac, i on je imo malo preko 20 cm. Malo sam ga uspravila i počela da ližem od korena jaja prema vrhu, sve do glavića, pa sam ga strpala u usta i počela da pušim. Već sam stekla neko iskustvo u pušenju, da sam to radila sve bolje i bolje. Kad se Goran bližio vrhuncu, rekao mi je:
– Mala, pazi da ne isflekamo pantalone, moram da vozim. – Ja razmišljala – šta ću? Progutaću spermu, pa šta bude.

Stegla sam usne dok mi je pola Goranovag kurca bilo u ustima, a drugu polovinu sam rukom drkala do mojih usta i nazad i nameravala sam da idem do kraja. Ubrzo sam osetila prskanje tople tečnosti po grlu. Nisam ispuštala kurac iz usta i počela sam da uvlačim tečnost i da je gutam. Imala je sladunjav ukus, sisala sam svu tečnost iz kurca. Kad sam završila, skinula sam glavu sa vrha glavića, izlazila je poneka kap sperme i cedila se na dole, a ja sam samo vrhom jezika pokupila spermu. Posle sam maramicama obrisala Goranov kurac i vratila mu ga u gaće, uzela broj telefona i otišla, a Goran je morao da vozi.

drkanje u javnosti

Celu noć sam razmišljala koga da pozovem da me izjebe prvi put: dal’ Dejana il’ Gorana? Ma oboje! Zbogom nevinosti!

Ujutru me je probudilo zvono. Pogledala sam kroz špijunku: bio je to Dragan (55 godina), gazda stana. Sigurno je došao po kiriju… Iako sam imala na sebi samo spavaćicu, otvorila sam mu. Ispod spavaćice sam imala samo gaćice.

Seo je na fotelju pored kreveta i jednog stočića. Ne znam dal’ ga napalilo što je spavaćica bila malo providna, videle su mi se bradavice od sisa i bele gaćice. Dragan me je par puta uhvatio za međunožje dok sam ja tražila pare za kiriju, pa mi je rekao:
– Mala, možemo da izračunamo na drugi način – ja sam rekla:
– Gazda, ne nudite nešto što je za mene malo? – On je rekao:
– Kako znaš ako ne proveriš?

Ja sam mometalno prišla Draganu, sela na stočić, otkopčala mu pantalone i izvadila mu kurac. Imao je samo 15 cm, ali dobar komad za njegove godine. Počela sam da mu pušim nagnuta prema njemu. Posle sam skinula spavaćicu, prstma uhvatila bradavice i pitala:
– Gazda, ovo baš pali – rekao je da, to ga pali.

Ustao je, stao je iznad mene, a ja mu pušila kurac. Kad sam napravila pauzu u pušenju pitala sam:
– Gazda, večeras slavim 18, hoćeš da dođeš da naplatiš kiriju? – Rekao je da hoće, a onda sam prislonila glavić na moje bradavice i trljala u krug, sve brže drkajući, sve dok nije počeo da prska po mom telu. Sperma mi se od gore cedila na dole. Dragan se obukao i izašao, a ja sam legla preko stočića i počela da mažem spermu po telu.

sperma po faci

Došlo je to veče, pica je počela da me peče

Spremila sam se za odobrano društvo, obukla sam bele unihopke na tufne, preko belu suknju na cvetiće i napravila sam kikice. Više sam ličila na devojčicu a ne na ženu koja hoću da postanem. Oglasilo se zvono na vratima, otborila sam. Prvi je došao Dejan, posle par minuta došli su i Dragan i Goran. Uvela sam ih unutra, Draganu sam rekla da sedne u fotelju, a Goranu i Dejanu da sednu na trosed. Ispred je bio stočić na kome je Dragan jutros svršo na mene. Poslužila sam ih tortom i pićem, sela na trosed pored Gorana i Dejana.

Čim su se poslužili, rekla sam:
– Momci, znamo zašto smo ovde – i bez pardona i lažne nevinosti Dejanu i Goranu zavukla ruke u pantalone, izvadila im kurčeve i počela da drkam dok ne porastu, pa sam se nagnula da pušim jednom dok sam drugom drkala, i to naizmenično, dok je Dragan izvadio svoju kurac, sedeći i gledajući prizor. Počeo je da drka.

Posle sam ostale raspremila, što dok su se sva trojca skinula potpuno, samo se ja nisam skinula. Legla sam preko stočića, rašila noge. Dejan je prišao napred, podigo suknjicu i počeo da mi rukom preko unihopki mazi picu, dok je Goran prišao drugoj ivici stola gde je bila moja glava. Ja sam otvorila usta, ispazila jezik, a on mi je prislonio kurac na jezik, dok sam jednom rukom zgrabila Draganov kurac i drkala mu. Dejan mi je prstom probušio rupu na unihopkama i počeo da liže pičku, dok se Goran pridržavao za sto i gurao mi kurac u usta, dok sam ja Draganu drkala.

Posle nekog vemena ja sam legla na trosed, pozvala Gorana da dođe da mi bude prvi. Podigao mi je suknjicu, polako je glavićem trljao po pici, malo mi gurno u rupicu. Radio je sve polako, dok glavić nije ušao, pa me je odjednom probio i sjurio mi kurac do kraja. Osetila sam oštar bol.

spit roast sa klinkom

Malo se primiro pa se povukao malo nazad, pa opet sjurio do kraja i sve brže je to radio, a ja sve više uživala. Posle nekog vemena čvrsto me je stegao, ne vadeći kurac iz moje pičkice. Okrenuo me je tako da je on bio dole a ja gore i malo sam mu poskakavala po kurcu, pa sam pozvala Dejana da priđe od pozadi.

Malo sam se primirila na Goranovon kurcu, a Dejan mi je rukama raširio guzicu, pljuno par puta u čmar i par puta gurno prst unutra. Onda je Dejan guruno kurac do kraja u moj čmar. Malo me je bolelo, a Goran i Dejan su me tucali u sedviču i sve brže to radili. Onda sam pozvala Dragana da priđe sa strane gde mi je glava bila slobodna i počela pušenje. Sve moje uzdisaje gušio je Draganov kurac u mojim ustima.

Pri kraju Dragan je sklonio moju ruku, uhvatio mi kikice i počeo da me žestoko jebe u usta. Mislila sam da ću da se ugušim, jaja su mu lupala o moja usta… Brzo je svršio i izvadio kurac, a meni je počela da izlazi sperma iz usta. Malo zatim, osetila sam da ova dvojca svršavaju u meni, i primirili su se.

Kad su ustali jedan pa drugi, a ja ležala izjebana, ovi dvoje, Dejan i Goran, su stajali pored kreveta. Pogledala sam ih, kurčevi su im bili krvavi i obojica su rekli:
– Dobrodošla u svet odraslih.

punjenje u sve rupe

Ja sam se okrenula, gosti su otišli, a meni izlazila krv iz pičkice. Čim sam pokupila snagu, otrčala sam u kupatilo, u obe rupe gurnula tampone, uzela sam jednu tabletu za posle seksa, skinula unihopke i suknju koje su bile krvave. Tako sam izgubila nevinost.

Nastavak: Zbogom nevinosti, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x