Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima, I deo

Miris njenjih pomalo znojavih stopala je toliko bio božanstven da sam u trenucima pomislio da ću pasti u komu. Rekao sam u sebi da se neću umiti i prati zube dok god budem osećao taj božanstven miris. Posle nekog vremena opet mi je naredila da nastavim sa lizanjem.

– Dosta si njušio, počinješ da me nerviraš, disšeš tj. grokćeš k’o svinja, liži mi stopala. Isplazi jezik! – Isplazio sam jezik i počela je sama da prelazi celom dužinom stopala preko njega. Posle nekoliko minuta, mi je naredila: – Nastavi dalje sam, zašto ja da se umaram kad imam tebe, kučko. – Počeo sam ponovo temeljno da ližem deo po deo stopala. – Obrati pažnju na pete, vidiš da su mi prljave, hodala sam danas ceo dan napolju u sandalama i bosa po kući. Hoću da se blistaju, kad ih dobro odradiš, takođe želim da mi između pristiju lepo oližeš svu prljavštinu i pokupiš sav znoj. Jasno?
– Jasno gospodarice.

Lizao sam temeljno ali jako pohotno. Želeo sam da osetim svaki deo njenih stopala i da očistim svaki delić prljavštine, kako bi ona bila zadovoljna.

Koliko god to bizarno zvučalo, sve što sam uspeo da skupim svojim jezikom progutao sam sa ogromnim zadovoljstvom. Zavlačio sam svoj jezik između njenih prstiju, želeo sam sve da osetim, svaki milimetar njenih stopala. Smenjivala je nogu s vrememena na vreme, ali tako da istovremeno i dalje drka i stiska moj kurac preko pantalona. Pantalone su mi postale skroz mokre i više nisam ni mario kolika je fleka, fokusirao sam se na njena stopala, želeo sam bude maksimalno zadovoljna.

Posle nekog vremena primetio sam da se napalila i da je počela da mazi svoju ribicu preko gaćica. Pokušavao sam da ne gledam u nju, nisam mogao da odolim da ne vidim njene reakcije. Počela je sve jače i jače da mazi uspaljenu ribicu, zadovoljno uzdiše i palaca jezikom oblizujući usne, ne obazirući se na mene. Gaćice su joj bile skroz mokre. Posle nekog vremena pomerila je gaćice u stranu i počela da mazi svoju ribicu, da trlja klitoris sve jače i jače i da se grči. Imala je prelepu usku ribicu sa frizuricom na vrhu koja je davala poseban šmek.

U jednom trenutku otvorila je oči i primetila da gledam u nju dok se zadovoljava. Ljutito me je pogledala i dreknula:
– Šta, ko ti je dozvolio da me ge gledaš jadniče, džukelo jedna!? – Gurnula me je snažno stopalom po sred lica. – Da li sam ti rekla da smeš da me gledaš? Nisu ti više dovoljna moja stopala, sad bi moj pičku da probaš, je li stoko?
– Izvinite Gospodarice, nisam želeo da Vas gledam i uvredim…
– Nisi, zašto si zinuo onda u moju pičku, a? Sviđa ti se? Želeo bi da je ližeš kao što ližeš moja stopala? – Ćutao sam, nisam znao šta da kažem, plasio sam se da šta god da kažem, da bi mozda mogao da je uvredim. – Dolazi ovamo, pseto jedno…

Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima, II deo

Pokazujući prstom na njena kolena, dopuzao sam do njenih kolena, stao i pogledao je u oči. Gospodarica mi je opalila takvu šamarčinu, onako pravu mušku, da sam sve zvedze video. Od siline udarca počelo je jako da mi zvoni u ušima…

– Ovo ti je samo opomena, da ne smeš da me gledaš, osim ako ja to ne dozvolim. Jasno crve?
– Razumem Gospodarice.
– Crve jedan odvratni, naučiću ja tebe poštovanju.

Nedugo zatim još jedan šamar, ali ovog puta u drugi obraz…

Zatim se Gospodarica pridigla, skinula svoje gaćice i okačila ih oko moje glave. Namestila ih je tako da mi je deo koji je bio mokar i na koji je padala njena ribica bio tačno ispred nosa i usta. Sve vreme sam ćutao i čekao njena dalja uputstva. Počela je da se smeje i rekla:
– Hahaha pa ti šou, da znaš kako ti dobro stoje na faci, ne bi ih nikad skidao, ovo moram da slikam, da se nisi mrdnuo.

Uzela je telefon, slikala me tako poniženog i jadnog sa njenim gaćicama preko glave. Ja sam se osetio jako neprijatno, nisam želeo da me slika, plašio sam se – neko to sutra može da vidi, ali sam sve vreme ćutao jer nisam želeo da uđem u raspravu. Znao sam da ako je budem slušao, mogu da zaslužim njeno poverenje i da će me zadržati kao svog roba i sex igraćku. Iškljocala nekoliko slika i rekla:
– Eto tako, sad ću te imati u telefonu. Kad god želim da se nasmejem i zabavim, pogledaću tvoju sliku da vidim koliko si jadan, hahahaha. Da li mirišeš moje gaćice pseto?
– Da Gospodarice, hvala Vam što ste mi dozvolili da mirišem Vase gaćice.
– I treba da mi se zahvaljuješ crve, samo to i možeš, da li misliš da bih dala da mi ližeš pičku? Hahaha? Nisi dovoljo dorastao njoj, ovo je za pravog picolizca i jebača, mislim da ćeš ti morati da se zadovoljiš mojim stopalima. Hahahaha.
– Hvala Vam Gospodarice.
– Nema na čemu crve, mada kad bolje razmislim, ako se dobro pokažeš na mojim stopalima, možda bih mogla da upotebim tvoj jezik u još neke svrhe, već imam neke ideje… – Zagonetno se osmehnula a potom naredila: – Ustani i skini te pantalone i gaće, ne mogu više da te gledam takvog mokrog.

Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima

Odmah sam ustao i u roku od sekunde skinuo donji deo garderobe sa sebe. Krenuo sam opet da kleknem na pod, a ona je viknula:
– Stani ko ti je dozvolio da klekneš? Skini majicu, želim da te vidim kompletno golog, a zatim klekni pored mene. – Uradio sam kako je naredila Gospodarica. Tako skroz go, samo sa njenim gaćama oko glave stojao sam kao kip. Počela je lagano stopalom da mi prelazi preko već davno mokrog i nabreklog kurca. – Pa ti si toliko mokar, k’o prava nedojebana kučkica, željna dobre jebačine. Moram ti priznati da mi se dopada što si obdaren, ali ti nije satisfakcija da ćeš moći da me jebeš, hahaha. – I dalje je prelazila nogom preko mog mokrog kurca, povrmeno blago šutirajući me u jaja i naredila: – Klekni! Dobro kučko, gde smo ono stali? Nastavi da mi ližeš stopala.

Nastavio sam bez pogovora, počeo sam da ližem a ona je i dalje drugom nogom dirala moj kurac i pohotno me gledala, istovremeno mazeći svoju ribicu. Posle nekog vremena promenila je nogu i stavila drugu nogu u moja usta, koja je do pre sekund bila i kružila oko mog glavića i kurca. Noga joj je bila potpuno mokra od mojih sokova. Obratila mi se:
– Vidi šta mi je tvoj kurac naporavio od mojih stopala, liži pseto, ne želim ni trunku tvoje sluzi na mojim nogama. – Istog trenutka mi je ubacila svih 5 prstiju u usta. Počeo sam da ih sisam i ližem svoju sluz sa njenih prstiju. Pomislio sam – bože, šta ja to radim, pa ovo nikad ni u 3 života mi ne bi palo na pamet? Ali neverovatno da je mene to još više napalilo. Izvadio sam njene prste i počeo halapljivo da oblizujem ceo taban, želeo sam sve da pokupim i zžrko sam želeo još i još… U tim trenucima sam bio na vrhuncu ali sam se suzdržavao kako sam znao i umeo, nisam smeo da svršim jer su me njene spontane reakcije non-stop iznenađivale. Primetio sam da je i nju napalilo što uživam u svojim sokovima, tako je i ona nastavila da drka svoju ribicu, sve jače i jače, i da se grči. Postajala je sve glasnija, pretpostavljao sam da je blizu vrhunca, želeo sam iznad svega da svrši i da bude zadovoljna. Ponovo mi je ubacila svoj nožni palac u usta i promrljala:
– Sisaj kurvo…

Počeo sam da sisam njen palac kao profesionala kurva, sve jače i jače, a ona se stezala i uzdisala sve brže i jače, istovremeno drkajući mi kurac drugim stopalom, sve brže i brže.

Gotovo! Svršio sam!!!

Mlazovi spreme su počeli da iskaču po njenom stopalu. Ona se nije obazirala, nego je i dalje trljala svoju pičkicu i zavlačila prste u nju. Nekoliko trenutaka kasnije snažno je vrisnula, znao sam da je svršila, a ja sam i dalje sisao njen palac. Nisam želeo da prekinem bez njene dozvole, iako sam imao žarku želju da makar na par sekundi uživam u njenom i mom orgazmu. Samo je ćutala i gledala me pohotno, ali odjednom je bacila pogled na svoje desno stopalo i iznenađeno i besno pogledala, a imala je šta i da vidi: njena noga se potpuo zabelela od moje spreme. Kako imam običaj da obilno svršavam, tako se nisam štedeo ni ovog puta.

ona mu drka stopalima i on svršava

– Molim? – Opalila me je tim istim stopalom preko face. – Ko ti je dozvolio da svršiš, stoko jedna? – Ćutao sam, nisam znao šta da kažem, negde u sebi sam očekivao da će i tako reagovati, jer ona u njenom silnom zanosu zadovoljstva nije u prvi mah ni primetila ni osetila da sam i ja svršio. – Pogledaj šta si uradio, svinjo odvratna! – Počela je besno da gleda u svoje stopalo prepuno spreme. – Ovo si sad uradio i nikad više, stoko jedna bezrepa. Da li ti je jasno?
– Izvinite Gospodarice, nisam mogao da se suzdržim. Opet mi je opalila šamar istim stopalom umazanim od sperme po faci. Sad sam i ja postao umazan od svoje vlasitite spreme.
– Tako svinjo jedna, nećeš ti biti pošteđen, a ja da nosim tvoj nered sa sobom. – Uzela je svoje drugo stopalo i počela da razmajuje moju spermu po njima, zagonetno smeškajući se. – Isplazi jezik džukelo, želim da poližeš sve do zadnje kapi. Jasno?

Počeo sam blago da se opirem, opet ista misao – jbt, na šta sam spao da ližem sopstvenu spremu? Ne, ne ne mogu ja to. S druge strane sam znao da ako sad to ne uradim, da ću je možda još više naljutiti ili pak izgubiti. Počeo sam u sebi da pričam – moraš, ovakvu ženu i stopala si oduvek želeo, moraššš. Počeo sam da ližem temeljno. U prvi mah mi je bilo tako bljutavo i odvratno da sam pomislio da ću povratiti, ali gledajući u njen oštar pogled i sarktastičan osmeh, počelo je da mi se dopada i odjednom iz potpunog gađenja, počinjem da uživam.

– Kakvog je ukusa pseto?
– Lepog Gospodarice.
– Hahaha kako si jadan, ližeš sopstvenu spremu. Za bolje i nisi, postaješ prava drolja.
– Hvala Gospodarice, Vaša drolja
– Mmmmm da… moja drolja, i bićeš samo moja drolja, jasno?
– Jasno Gospodarice. – Ona se i dalje zadovoljno smeškala, da bi mi u jednom trenutku rekla:
– Stani, dodaj mi telefon i zapali cigaru! – Učinio sam kako je tražila. – Nastavi sa poslom, droljo. – Nastavio sam sa lizanjem svoje spreme sa stopala, a ona je za to vreme zadovoljno pušila i počela opet da me slika, s vremena na vreme zaustavljajući da napravi koju fotografiju, suflirajući mi šta i kako da radim i kako da se postavim. – Tako droljo, pokaži mi svoju spremu u ustama, okreni facu da ti slikam obraz pun spreme hahaha… Gutaj to. Nemoj slučajno da sve nisi progutao, jasno?
– Jasno Gospodarice. – Kad sam završio sa lizanjem i čišćenjem, opet mi se obratila:
– Otiđi do kupatila, u ormariću pored lavaboa imaš crveni ruž, donesi mi. – Krenuo sam da ustanem, i opet je dreknula:
– Nisam ti dala dozvolu da ustaneš, hoću da četvoronoške odeš do kupatila. Tek kad dođeš do ormarića, ustani i uzmi ruž, i vrati se četvoronoške.
– Razumem Gospodarice. Uradio sam kako je zahtevala, brzo, kao pravi pas sam otišao četvoronoške do kupatila, uzeo ruž i vratio se. – Izvolite, Vaše Visočanstvo.
– Hvala droljo.

Stojao sam na kolenima tu pored nje i čekao njena sledeća naređenja. Gospodarica je imala neke sulude ideje…

Otvorila je svoj ruž i počela da piše nešto po mojim grudima, istovremeno smeškajući se. Kad je završila, uzela je opet telefon i slikala me takvog isranog od ruža.

– Znaš li šta sam sad upravo napisala kučko?
– Ne Gospodarice… – Uzela je telefon i pokazala mi fotografiju na kojoj je pisalo „Drolja Gospodarice Eme“. Nisam mogao da verujem šta je uradila, a da se ja i dalje nisam ni jednog trenutka potivio, i uopšte mi nije palo na pamet. Opet mi se obratila:
– Da li se slažeš sa ovim?
– Da Vaše Visočanstvo.
– Odlično, od sad si moje vlasništvo, moja drolja, pas, kučka, šta god poželim. Radićeš i dolazićeš kod mene kad god ja to poželim i naredim, ići ćeš svuda sa mnom i bićeš mi uvek pri ruci. Jasno?
– Jasno Gospodarice.
– Odlično, od sad pa nadalje zaboravi na svoj privatan život, one droljice što jebuckaš i što te jure, izlaske, društvo. Dobijaćeš slobodno onda kad ja to budem odobrila. Za sve što budeš želeo da uradiš, tražićeš dozvolu isključivo od mene, svoje slobodno vreme posle posla posvećivaćeš meni i mislićeš samo na mene. Biću tvoja jedina preokupacija. I Gospodarica. Da li sam bila dovoljno jasna?
– Da Gospodarice.
– Budeš li pokušao da me prevariš ili izgiraš moje poverenje, poniziću te tako da nećeš poželeti iz sobe da izađeš ceo svoj bedni život. Sve ove fotografije objavljivaću javno sa tvojim imenom, budeš li me prevario.
– Nikada Vas neću prevati i izdati, Vaše Visočanstvo. Stojim Vam na usluzi.
– Odlično, sad se obuci, spremi i možeš da ideš kući.

Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima

Počeo sam da se oblačim. U međuvremenu smo razmenili brojeve telefona i dala mi je instrukcije na koji način da komuniciramo. Kad sam se obukao, krenuo sam prema izlazu. Zaustavila me je i rekla:

– Stani, pošto si ti ovde samo kao pas, tako ćeš i izaći iz ovog stana, znači četvoronoške. Isto tako ćeš ulaziti na vrata dok ti ne dam dozvolu da možeš da ustaneš. Sad možeš da me pozdaviš. – Ispružila je ruku u pravcu mojih usana. Odmah sam je poljubio u ruku a zatim u jedno pa drugo stopalo. Nastavio sam da se krećem četvoronoške prema izlazu, ali me je ona opet zaustavila i dobacila: – Pseto da li si siguran da si sve odradio i završio sav posao koji si započeo? – Zbunio sam se, nisam znao šta je sledeće što će mi reći da uradim.
– Ne znam Gospodarice? Da li želite još nešto da uradim za Vas, Vaše Visočanstvo?
– Pa ti si izgleda pomalo zaboravan ili glup? Ahhhhh… Ćutao sam postiđeno gledajući u pod. – Samo si jednu sandalu olizao, mislim da ćeš morati i drugu. Ponećeš ih sa sobom kući, izglancati svojim jezikom, svaki delić, svaki milimetar. Želim visok sjaj, da budu kao da su upravo kupljene. Jasno?
– Jasno Gospodarice.
– Odlično, biće za tebe dosta posla, vidiš koliko u hodniku ima obuće za glancanje, spremne za tvoj robovski jezik. Ovo će ti bti dobar trening.
– Razumem Gospodarice.
– Da ne bude da sam toliko okrutna, pokloniću ti ove gaćice da ih poneseš kući, i da ih njuškaš i misliš na moju pičku. – U tom trenutku mojoj sreći nije bilo kraja, što se moglo videti i na mom licu. – Hmmm jel’ si zadovoljan crve?
– Prezadovoljan, Vaše Visočanstvo, najponiznije Vam se zahvaljujem na Vašoj pažnji i ovom poklonu.
– Ima i na čemu, hahahaha. Mirisaćeš i mislićeš na moju pičku kad god ti ja kažem i naredim, moći ćeš da drkaš taj tvoj bezvredni kurac, ali nećeš smeti da svršiš bez moje dozvole.
– Razumem Gospodarice. – Uzela je svoje gaćice i stavila mi ih u zadnji džep pantalona, a sandale stavila u usta, kao pravom psu.
– Tako, sad mi se gubi sa očiju, i budi spreman da dođeš čim te budem zvala. Spremi se pseto, biće ovih dana dosta posla za tebe, trebaš mi u top formi. Jasno? – Kako sam imao njene sandale u ustima, tako nisam mogao lepo da govorim i opet sam počeo da mrmljam:
– Jsno Gpdrce… – Otvorila mi je ulazana vrata, šutnula me u dupe i rekla:
– Marš napolje džukelo!!!

Izjurio sam četvoronoške napolje, sve do lifta, a ona je zalupila vrata.

Dok sam se vozio liftom, osećao sam se tako poniženim i jadnim, ali u isto vreme napaljenim i uzbuđenim, a najviše srećnim što sam našao moju domino damu koju sam toliko potajno priželjkivao.

gospodarica i rob četvoronoške

Kako je pored zgrade bila autobuska stanica i dosta ljudi, primetio sam da me gledaju i da mi se smeju, nisam znao šta nije uredu, pomislio sam – mora da je zbog ženskih sandala koje nosim. Nekoliko sekundi posle toga stigla mi je SMS poruka: „Vire ti gaćice iz džepa droljo. Hahahaha”

Nisam mogao da verujem da me je toliko javno ponizila a da nisam obratio pažnju, da je ona sve vreme gledala sa prozora kako idem prema kući. Koračao sam sve vreme gledajući u beton, nisam smeo da podignem glavu od srama, razmišljajući i premotavajući ceo film unazad, šta mi se dogodilo i kako su se moji snovi i maštarije pretvorili u javu. Naravno da nisam dugo čekao da ponovo vidim moju Boginju i budem u službi Njenog Visočanstva, ali to je već neka druga priča.

TragacBg

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Tragač BGD


Fetišista, ljubitelj ženske dominacije i cuckolda. Nadam se da ćete uživati u mojim pričama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Kakav si ti kreten

Da znaš brt
Što bi moja sestra rekla koji si ti komad budale 😂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x