Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Topli letnji dan. Kao po ustaljenom običaju, pred kraj radnog vremena pravim planove za ostatak dana i spisak osnovnih naminirnica koje moram uzeti u super marketu, koji mi je na putu prema kući. Konačno kraj radnog, a kako mi je kuća blizu posla, uglavnom se vraćam peške kući, volim posle posla da prošetam, uhvatim malo sunca i uživam lepom letnjem danu. Takođe je jedan od razloga zbog kojeg sam voleo da šetam na putu do kuće jeste što volim da posmatram ženski svet koji šeta u laganoj letnjoj garderobi koja više otkriva nego što pokriva i meni na taj način pruža veliko zadovoljstvo i uzbuđenje, tako da za mene k’o velikog voajera i fetišistu, leto je bilo omiljeno godišnje doba, koje sam jedva čekao da bih uživao maksimalno u njegovim blagodetima koje ono pruža. Nisam ni slutio da ću upoznati tog dana njena stopala.

Inače imam strašan fetiš prema ženskim stopalima, obožavam da vidim lepa ženska stopala u letnjoj obući; sandalama, platformama, japankama… Za mene je to predstavljalo neverovatno uzbuđenje, tako da sam na redovnom putu do kuće bio jako napaljen, jer bih obavezno nailazio na nekoliko lepih žena koje bi me izazivale i napalile kad bih pogledao u njihova stopala i obuću.

Tako napaljen, obavezno, čim bih došao kući, uhvatio bih odmah da drkam i da premotavam film podsećajući se njihovih divnih stopala. Ali tog dana desilo mi se nešto što ni u snu ne bih pomislio da može da mi desi.

Stigao sam do super marketa. Već na ulazu u sektoru za voće i povrće primećujem jednu stariju smeđokosu ženu između 40 i 45 godina, u kratkoj letnjoj haljini sa cvetnim dezenima, predivnih crta lica, divnih prirodnih grudi, jako lepe zadnjice i božanstvenih dugih nogu. Ali ono što je meni najviše palo za oko jesu njena božanska izvajna stopala u lepim kožnim sredbrim sandalama, predivnih dugih prstiju, sa bordo lakom na noktima, koji im je davao dodatni sexipil.

Ni trenutka nisam razmišljao, odmah sam prišao i stao tik pored nje, počevši, kao, da razgledam neko povrće koje me uopšte nije ni interesovalo, niti u planu kupovine. Pogledala me je i ja sam bojažljivo i pomalo sramotno pogledao u nju. Nastavila je da prebira po povrću, i ja takođe, naravno sve vreme zureći u njena stopala. U jednom trenutku sam namerno bacio krastavac koji sam uzeo u ruku, da izgleda kao da mi je slučajno isapo. Pao je baš gde treba, tik uz njene sandale sa štiklom od nekih 3-4 cm. Odmah sam se sagao da podignem krstavac, i konačno su mi tako divna stopala bila pred nosom. Pogled na njene duge, lepo izlakirane nokte, je bio prizor koji me je odmah napalio, kurac odmah počeo da se diže. Kako sam dobro obdaren, odmah se moglo primetiti da mi se kurac diže i da sam već postao jako uzbuđen. Pomislio sam – bože, šta bih dao da mogu samo na sekund da omirišem i osetim u svojim ustima ove divne prste I njena stopala… Kako sam se dizao, nisam mogao da odolim a da delom ruke kao slučajno ne dodirnem deo njene pete. Ustao sam i rekao:
– Izvinite: – Ona se simpatično nasmejala i rekla:
– Ništa, nema problema, dešava se.

drka kurac stopalima u čarapicama

Kako sam već bio poprilično napaljen, tako me je uhvatila blaga panika, uzeo sam onaj krastavac i otišao po ostale namirnice, sve vreme posmatrajući gde je ona i držeći korpu između stomaka i kurca, da drugi ne bi primetili moju erekciju. I dalje sam šetao po marketu razgledajući namirnice, sve vreme bacajući pogled gde je ona…

Kako sam uzeo sve što mi treba, namerno sam šetao po prodavnici, razgledao artikle, jer sam želeo da budem u isto vreme na kasi kad i ona. Posle nekog vremena primetio sam da je krenula prema kasi, a odmah za njom sam krenuo i ja, i konačno, stao sam odmah tik iza nje.

Kako je imala dosta namirnica, tako se i čekanje odužilo, što mi po prvi put nije teško palo, naprotiv, molio sam boga da potraje što duže, samo kako bih imao pogled na njeno telo, oblu zadnjicu i njena jebozovna stopala u predivnim sandalama.

Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima, I deo

Posle određenog vremena, završila je sa kupovinom i ja sam došao na red, i dok mi je prodavačica provlacila artikle kroz skener, tako sam ja gledao kako polako odlazi iz prodavnice, Imala je predivan graciozan hod, držanje prave dame, a zvuci njenih koraka tj. štikli su mi odzvanjali u ušima, a kurac samo pulsirao. Konačno, i ja sam završio sa plaćanjem. Kako nisam imao sitno, a i kasirka je ostala bez sitnog novca, zamolila me je da sačekam da ode do koleginice i ustni pare, a ja sam se toliko unervozio i u besu i uzbuđenosti rekao joj da zaboravi, i ostavio joj čitavih 2000 din, a da mi je račun izanosio nekoliko stotina dinara.

Užurbanim korakom sam krenuo prema izlazu i opet video moju damu iz super marketa, kako je imalala nekoliko punih kesa, tako da, verovano od težine, nije mogla ići brže, pa sam je sustigao i bio na nekoliko koraka iza nje, gledajući je s leđa i diveći se njenom telu. Posle nekoliko trenutaka vidim kako joj se najlonska kesa cepa i namirnice počinju da ispadaju i padaju oko nje. Odmah sam prišao da pomognem. U trenutku mog prilaska, ona se sagla tako da joj se pridigla već dosta kratka haljina i otkrila pogled na njenu savršeno izvajnu guzu koju su krasile crne tanga gaćice. Nesvesno ili ne, izgledalo je kao ozbiljna provokacija. Sagao sam se i počeo sa njom da skupljam namirnice koje su pale, a ona je, vidno iznervirana, počela da hukće i priča:
– O bože, ovo može samo meni da se desi… – Na šta sam ja odgovorio:
– Ništa, dešava se… – I blago se nasmejao, aludirajući na situaciju iz pordavnice, na šta se i ona odmah nasmejala. Tako, nastavljajući da skupljamo namirnice, smeškali smo se jedno drugom, a ja sam u jednom trenutku imao savršen pogled na njene gaćice, koje su jasno ocrtavale njenu ribicu, tj. njene usnice koje su se ocrtvale preko njenih tankih gaćica. Kako sam u tom trenutku imao naočare za sunce, nisam joj dozvolio da mi uhvati pogled. Ponudio sam joj odmah svoju kesu, da prebacimo namirnice i da joj pomognem sa stvarima do kuće. Ona je sa oduševljenjem to prihvatila.
– Hvala ti puno, jako si zlatan, malo je danas kavaljera koji bi uopšte prišli da pomognu. – Počeo sam da se pravdam, ali mi se već na obrazima moglo primetiti da mi je laskalo:
– Nije baš tako, mislim da bi svako prišao da pomogne. Usput, ja sam Dejan.
– Ema, drago mi je.

Kako smo sve pokupili, krenuli smo polako prema njenoj kući. Počeli smo neobaveznu priču, ispostavilo se da stanuje na nekoliko zgrada od mene. Kad smo došli do zgrade i lifta, pitala me je da li sam možda raspoložen da popijemo kafu i kako bi joj prijalo društvo za popodnevnu kafu. Ja sam sa zadovoljstvom to prihvatio, i krenuli smo prema njenom stanu. Dok smo se penjali liftom i dalje sam je odmeravao i divio joj se, pomislio sam da li je ovo samo neki predivan san ili se ovo zaista dešava? Došli smo do vrata, već na samom ulazu u stan sa leve strane odmah sam primetio brdo poređane ženske obuće; od raznih platfomi, baletanki, patika, cipela, do jednih predivnih crnih čizmi sa štiklom od sigurno 10 cm. Krenuo sam sa njom prema kuhinji da odložim namirnice na sto a zatim mi je ponudila da sednem u dnevnu sobu i ponovo počela da mi se zahvaljuje.

– Ja zaista ne znam kako da ti se zahvalim, mnogo si mi pomogao, ne bih ovo mogla sama da donesem do kuće. Kakvu kafu piješ?
– Nema na čemu, pa komišije smo pobogu, valjda smo tu da se pomažemo? Slađu, ali nemojte se deranžirati i maltretirati, sigurno ste umorni?
– Ni govora, sad ću ja da nam skuvam kafu, baš mi se pije.

Miris njenih štikli podsećao me je na njena stopala

Kako je stala pored mene tako se izula na sred dnevne sobe i ostavila svoje divne sandale na samo pola metra od mene, i otišla je do kuhinje. Izvinula mi se rekla da će brzo, samo da posklanja namirnice i zakuva kafu. Ostao sam sam u sobi, neprekidno zureći samo u njene sandale, razmišljajući kako da ih uzmem i da ih omirišem i obližem, sve vreme plašeći se će da Ema ne naiđe i uhvati me na delu. Sekunde su prolazile a ja sam kao teški ovisnik u krzi, sve vise počeo da se nerviram i znojim. Posle nekoliko tenutka skupio sam hrabrosti, moram to uraditi pa šta bude – pomislio sam u sebi. Brzinom svetlosti sam ščepao njenu sandalu i odmah prislonio nosu. Istog trenutka osetio sam predivan miris ženskih stopala, pomeđan sa znojem i kožom cipela, koji su u meni izazvali takvu reakciju da sam pomislio da ću se onesvestiti. Istog trenutka već iz nabreklog kurca počela je da mi se cedi velika količina sluzi koja mi se uvek javlja kad se preterano napalim, toliko je curila da sam osetio da su mi gaće bilo mokre za sekund i plašio sam se da mi ne probije kroz pantalone i da se ne vidi. Počeo sam brzo da ližem unutrašnjost njenih sandala, lizao sam kao halapljivo žedno pseto željno vode, želeo sam da osetim svaki deo njenih stopala na svom… Toliko sam se zaneo da me je Ema jednog trenutka dozvala iz kuhinje a da to nisam čuo, ponovo me je dozvala i čuo sam njene korake kako kreću prema sobi. Brzo sam bacio sandalu, ali ona je pala malo dalje od druge. Pogledao sam i uplašio se da li će nešto provaliti i pomisliti.

Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima, I deo

Ušla je u sobu i rekla pomalo začuđeno i ljutito:
– Dejane, jel’ ti mene čuješ kad te zovem? – Bojažljivo i onako ponizno sam rekao:
– Izvinite molim Vas, nešto sam se zamislio i odlutao!? – Sve vreme iz straha nisam smeo da je pogledam u oči, držeći pogled u pravcu poda. Pogledala me je, nasmešila se i rekla:
– Hahaha, u redu, shvatila sam. Sa koliko šećera piješ kafu, da li si za sok uz kafu?
– Jednu kašičicu, hvala, mogao bih.
– U redu sad ću ja…
Kako je otišla, tako sam brzo i tiho ustao kako bih vratio njenu sandalu koju sam bacio na drugi kraj, sve se nadajući da nije ništa provalila. Mada mi je njen osmeh i to „shvatila sam“ uneo dodatni strah. Bacio sam pogled na pantalone i video vlažnu fleku. Pomislio sam – sranje, šta sad da radim? Odmah nedugo zatim, Ema je ušla u sobu i poslužila kafu. Kako je sto bio niži, tako se ona nagla da mi prinese šoljicu kafe i sok, i tako sam imao tačno pogled na njene grudi, koje samo što nisu ispale iz brusa, dva bisera. Videlo se u startu da su prirodne, što mi se jako dopalo.
– Izvoli, Deki.
– Hvala Vam.
– Nadam se da je po tvom ukusu? – Nasmejao sam se i rekao:
– Mislim da jeste, po mirisu osećam da već obećava.

Nasmešila se i sela tik preko puta mene, a ja sam sve vreme onako jednom rukom diskretno prikrivao fleku, ali mi se kurac nije spuštao i mogao se jasno videti da je u erekciji. Počeli smo polako da ispijamo kafu i nastavili neobaveznu priču, započetu na putu do kuće. Posle nekog vremena pitala me je da li imam nešto protiv da pridigne svoje noge na sto, pravdajući se kako je jako umorna i kako je danas dosta poslova obavljala i da je bole noge. Naravno, nisam imao ništa protiv, šta više, bio sam oduševljen njenom idejom. Odmah je stavila noge na sto i počela da uvija i mazi stopalima jednu, pa drugu nogu. U meni je svaki njen sledeći potez izazivao sve veće oduševljenje, a ja sam se iz sekunde u sekundu diskretno približavao kraju fotelje, ne bi li bio još bliže njenim stopalima koja su toliko izazivala, da mislim da niko ne bi mogao da ostane imun na njih. Nedugo zatim, kako je vreme prolazilo i kako smo se raspričali, došli smo na temu veze i brakova. U startu sam provalio da nije u braku i da verovatno živi sama, jer, osim njenih stvari, nisam primetio ništa što bi ukazivalo da ima muža ili dečka sa kojim živi. Pitala me je:

– Inače, Deki, kako ljubav, imaš li devojčicu ili si možda oženjen?
– Nisam oženjen, trenutno nemam devojku, trenutno sam slobodan strelac. – Osmehnula se i rekla:
– Čudno, fin si momak, verovatno te devojke često spopadaju.
– Pa naiđe ponekad nešto, tu i tamo, ali je sve to prolazno, avanturistički, nisam još našao devojku koja bi… sa kojom bih mogao da budem kompatibilan i koja bi me trpela.
– Pa ti baš deluješ kao normalan, kulturan momak, nije valjda da si toliko težak i zahtevan?
– Naprotiv, treba mi neko ko će me razumeti u svemu i sa kim ću moći sve da podelim, a daj taj neko nije ograničen, statičan i dosadan.
– Hmmmm dopada mi se kako razmišljaš, mislim da si pametan dečko.
– Hvala, ne mislim da sam zahtevan, samo jednostavno želim da uživam u toj vezi. A Vi? Da li ste u braku, vezi? – Pogledala me je oštro i upitala:
– Da li ti izgledam kao neko ko je vezi ili braku?
– Ne ali me čudi, jako ste lepa i zgodna žena i neverovatno je da ste slobodni?
– Hvala ti, vidiš ja sam sličnih stavova i razmišljanja kao ti, još nisam pronašla osobu koja bi mogla bude sa mnom i da može da ispuni moje kriterijume. Mnogo je muškaraca unaokolo, ali je većini isti cilj, kako da me iskoriste… Dovoljno sam jaka i samostalna da mogu da biram a ne da budem izabrana.

Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima, I deo

Blago sam se nasmejao, ta njena izajava je samo podgrejavala već ono što sam naslućivao: da je jakog autoriteta i jako dominantna i da nije nimalo laka. I dalje je uvijala i mazila svoje listove stojim stopalima, a ja i sam ne znam kako sam se sve vreme kontrolisao i uspeo da je pratim i akivno učestvujem u razgovoru a opet, samo misleći na njena stopala kako da ih dodirnem.

Kako smo pušili oboje, tako sam se ja, što zbog nervoze, što iz navike, igrao upaljačem motajući između prstiju. Ponovo mi je sinula ideja iz prodavnice i opet kao „slučajno“ mi je ispao upaljač iz ruke, ovog puta je pao tik pored stola i to tačno u delu gde su bila njena stopala. Krenuo sam da podignem upaljač i rekao:
– Ne znam šta mi je danas, sve mi ispada iz ruke. – Počela je sarkastično da se smeje i priča:
– Hahaha, pa ti si neki trapavko? Ili se plašiš strajih žena… Zašto si se toliko unervozio? Nešto ti ne verujem, zašto imam utisak da si namerno bacio onaj krastavac u prodavnici, i sad upaljač? – Kako je to rekla dok sam bio na podu, zbunio sam se i u isto vreme uplašio. Strogim glasom me je pitala: – Reci mi da li si to namerno uradio? – Krenuo sam da se dižem sa poda a ona je brzo pomerila jednu nogu i satavila na moje rame, stvarajući mi pritisak, tako da mi stavi do znanja da ne mogu da se dignem i da želi da ostanem na podu. – Pitala sam te nešto, odgovori mi!

U trenutku sam se izgubio i nisam znao šta da radim i kažem, počeo je hladan znoj da me obliva. Nisam imao kud, rekao sam u sebi – priznaću joj, pa kako bude. Od velikog straha i uzbuđenja, nisam smeo da je pogledam u oči i počeo sam da zamuckujem, na momente gubeći dah.
– Ja, ovaj, znate, krenuo sam… – Odgovorila je:
– Uplašio si se? – dižući jednu nogu u vis dok me drugom nogom i dalje stiskla za rame. – Misliš da nisam primetila i da ti nisam uhvatila pogled u prodavnici, kako buljiš u moje noge i stopala? Šta si ti, neki manijak, voajer? Primetila sam da si mi dirao sandale dok sam bila u kuhinji, šta si radio sa njima, reci mi?
– Ja ovaj, slučajno sam… – zamuckivao sam non-stop, nisam imao nikakav izgovor.
– Nemoj da mi zamuckuješ k’o pičkica neka, nego jasno odgovori šta sam te pitala. – Postajala je sve dominatnija i oštrija, a sve vreme mi je držala stopalo na ramenu, tako da ne mogu da ustanem sa poda i noktom svog placa mi se zabijala u rame, tako da je bol postao pomalo neprijatan.

Ostao sam u mat poziciji, morao sam sve da priznam

– Izvinite molim Vas, upravu ste, sve je tačno. Od kako sam Vas ugledao u prodavnici, tako sam se uzubudio, imate predivna stopala, nisam mogao da odolim da im se ne približim i da ih dodirnem. – Opet je počela da se smeje, ovaj put jako glasno, a ja sam se osetio toliko poniženo da sam počeo da se sramim samog sebe.
– Hahaha znam, nisi jedini kome se dopadaju, vidim da mnogo Vas voli da zuri u moje noge i stopla. Možeš slobodno da skloniš ruku sa pantalona, primetila sam taj nered koji pokušavaš da sakriješ. A šta si radio sa mojom sandalom? Kad sam ušla u sobu, nije bila pored druge kako sam je izula? Zašto?
– Izvinite molim Vas, izvinite ali nisam mogao im odolim, morao sam da ih pomirišem i oližem i osetim ukus Vaših stopala, to je jače od mene.
– Hmmm pa ti si neki opasni voajer, fetišista? – Počela je opet glasno da smeje, i počela da mi prelazi stopalom preko grudi, polako spuštajući se prema mom kurcu.
– Mmmm i kakvog su ukusa, s obzirom da sam se juče uveče tuširala, mora da ti se život smučio?
– Ne, gospod…, tj. Ema, ukus i miris je predivan. Zašto bi mi se smučio?

njeno stopalo na njegovom kurcu

– Kako si krenuo prvo da me nazoveš?
– Izvinite zbunio sam se.
– Odgovori na pitanje.
– Gospodarice.
– Hmmm dopada mi se, da znaš da mi se takav ponizan i na podu kao pseto jako dopadaš. Zapavo to sam još pomislila kad si se sagao, još u prodavnici, a onda sam još više želela kad si se segao i prišao da mi pomogneš.
– Hvala Vam
– Šta „hvala” bre? Kako se kaže?
– Izvinite Gospodarice, hvala Vam na što mogu da klečim pred Vama i da Vam se divim i budem u Vašoj blizini.
– Tako je već bolje. – Podigla je svoje stopalo u pravucu mog lica i polako palcem počela da mi kruži i grebe po licu, ostavljajući crvene tragove. – Znači dopadaju ti se moja stopala? Šta si sve spreman da uradiš da bi zaslužio nagradu da ih oližeš?
– Sve što poželite i naredite, Vaše Visočanstvo!
– Mmmm to mi se dopada, biće od tebe dobra kuca. – Prelazeći mi placem stopala preko usana. – Otvori usta – naredila je. – Gurnula mi je do kraja svoj nožni palac u usta i naredila: – Sisaj, kučko, ‘ajde, hoću da vidim kako to radiš, zamisli sad da je sa mnom neki tip i da hoću da gledam kako mu pušiš i sisaš kurac, ako posle toga želiš da mi ližeš stopala.
Nije trebalo dva puta da mi kaze, počeo sam da sisam njen nožni palac tako stručno, kao da sam to radio milion puta do sad.
– Mmmm bravo, pa ti sisaš kao prava kurvica. Šta si ti? – Promrljao sam kolko sam mogao da kažem, sa njenim palcem u ustima:
– Vaša kuvica Gospodarice.
– Nisam čula – izvadila mi je palac iz usta.
– Vaša kurvica Gopodarice.
– Mmmm tako je, i bićeš šta god ja poželim. Jasno?
– Jasno Gospodarice
– U redu kučkice, nastavi da mi sisaš palac…

Dok sam joj sisao palac, drugom nogom mi je prvo prelazila preko već mokrih pantalona i stezala kurac, a na momente me je toliko stezala i stiskala kurac svojim nožnim pristima, da sam mislio da ću da vrisnem od bola, ali sam se maksimalno suzdržavao jer nisam hteo da to ona primeti. Posle nekog vremena izvadila mi je palac iz usta i rekla:

– ‘Ajde sad malo da vidim kakva si kuca, želim da mi detaljno ližeš stopala, temeljno, da budu čista kao da sam ih sad oprala. – Krenuo sam odmah da ližem lagano, temeljno, od pete, ali nedugo zatim, opet me je prekinula: – Stani, pa kakav si ti to pas ako ne njuškaš? Njuši pseto detaljno i temljno da čujem kako to radiš i kolko voliš miris mojih stopala.
– Razumem Gospodarice.

Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima, I deo

Počeo sam da njuškam i mirišem tako snažno da sam zvučao kao pravi bernandinac. Ona se sve vreme smejala, i dalje jednom nogom stiskajući moj kurac.
– Napravio si opasan džumbus dole, a džukelo?
– Izivinite Gospodarice.
– Moraćeš dobro da se potrudiš da bih prihvatila tvoje izvinjenje. Nastavi da njušiš – rekla je to, nabijajući mi njena stopala na nos, i stiskajući mi prstima nos.

TragacBg

Nastavak: Gospodarica iz komšiluka i njena stopala u mojim ustima, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Tragač BGD


Fetišista, ljubitelj ženske dominacije i cuckolda. Nadam se da ćete uživati u mojim pričama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Bože pomozii

1
0
Would love your thoughts, please comment.x