Miru ili Macu… Koju će prvu?

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Bugari hoće da jebu Mikijevu Macu

„Kako je prošlo sa Danom?”, pita Dejan Mikija. Tek sutradan stiže da pokrene tu temu. Nije bilo prilike sinoć da budu sami. „Bilo je super, pričaću ti usput”, odgovara Miki. „Odlična je mala. Dobro puši klinka. Voli devojčica da prima u usta. Sve mi je pokupila iz kurca. Ima doduše  još da uči neke stvari. Ali potencijal je tu. Puna je entuzijazma. Uživa klinka da zadovoljava direktora. Uzeću je mislim za sekretaricu u Sofiji. Čim otvorimo kancelariju.  Ali pre toga mora da svrati još par puta na intervju. Ima još nekoliko testova da prođe pre nego što definitivno odlučim. Mora da vidim kakav joj je pičić. I kako prima u dupence. To su važni elementi za sekretaricu.” Dejan klima glavom. I on je saglasan da su ove karakteristike dosta značajne pri izboru personalne asistenkinje.

Kaže Maca da si je rasturio

„Dokle si ti ostao sa farmaceutkinjom?”, interesuje se Miki. „Video si da nisam mogao mnogo da ti pomognem. Nije da nisam hteo. Koliko mi se čini, mala ima super guzu. Samo Maca kao da je osetila. Nije mi dala da mrdnem iz sobe. A i popalila se Maca mnogo. Silovala ona mene.” „Šta si joj to radio da se tako napalila?” „Malo su je i Bugari napalili”, smeje se Dejan. „Bezobrazna ti je cura. Mislim da jesu”, odgovara Miki. „Kaže Maca da matori ima buzdovan. Da joj je svršio u ruku. Ali nije se na njega popalila. Popalila se, kaže mi, na tebe.” Laskaju Dejanu komplimenti. „Uh bre druže što ti je dobra Maca”, odgovara Dejan. „Pojebao sam joj guzu. Onako kako je tražila. Mnogo joj je dobro dupence.” „Je li svršavala?”, smeje se Miki. „Svršavala je… uh što je svršavala”, priseća se Dejan uživanja koje mu je Mikijeva Maca pružila. „Kako dobro prima u guzu. Mnogo si dobro obučio devojčicu druže. Avion ti je cura. Dupence joj je pravljeno za kurac.”

„Zadovoljna je i ona druže”, smeje se Miki. „Nisi me obrukao.” Mnogo je Miki zadovoljan što je Dejan oduševljen Macom. „Kaže mi Maca da si je rasturio. Kaže da je uživala na tvojoj kari. Traži još. Hoće nevaljalica trojku. Traži da je jebemo obojica zajedno. Šta kažeš na to?” „Kažem, idemo odmah ako je Maca spremna”, odgovara Dejan. „Šta drugo ima da se kaže. Biće večeras”, smeje se Miki. „Neka se pali. Najbolja je kad se ceo dan pali.” „Treba i ja da izdržim do uveče”, smeje se Dejan. „Pa i ja se palim druže. Tako i treba” zajebava Miki. „Bolje će da je jebemo kad smo i nas dvojica napaljeni i željni jebačine.” „Šteta što nisi mogao da ostaneš noćas.” Kreće Dejan da priča o avanturi sa apotekarkom. „Dobra je apotekarka. Rasturio sam joj dupence. Onako sitna, jebozovna, pravljena je za dva kurca. Nedostajao joj je još tvoj kurac.”

Zaboravio si Miru… samo bi da jebeš Macu

„Šta da radiš, ne može svuda da se stigne”, smeje se Miki. „Ostaje nam da se spremamo za Macu večeras. A možda da se sutra spremamo za onu našu kurvicu iz Bukurešta.” „Koju bre kurvicu iz Bukurešta?”, čudi se Dejan. Nije da u Bukureštu nemaju kurvica, ali nisu ni jednu zajedno jebali. Njegova Alina nikako da stigne na red za trojku. Stalno neka putovanja. A sad je tu Maca, pa su prioriteti promenjeni. „Onu jebozovnu crnku iz Bukurešta”, podseća ga Miki. „Zar si već zaboravio na Miru druže?”, dira ga Miki. „Izgleda ti bi sad da jebeš samo moju Macu. Napalio si se na Macinu guzu. I zaboravio na Miru.” „Na Macinu guzu se jesam napalio”, smeje se Dejan. „Ali Miru nisam zaboravio. Ta mala kurvica se ne zaboravlja. Ta mala jedina može da se nosi sa tvojom Macom. Samo, ona je u Beogradu. Zato sam se začudio.” „Tako je, u Beogradu”, odgovara Miki. „A nas dvoje idemo sutra za Beograd. Moramo poslom u centralu. Zato druže odmah sada zovi našu jebozovnu kurvicu. Neka se pripremi mala za nas dvojicu.” „E pa druže, za tvoju informaciju, mala je spremna. Zove me svaki dan. Stalno pita kada čemo da dođemo.” „U bre pa ti si se zaljubio”, zajebava ga Miki. „I u Macu i u Miru. Pišeš Miri ljubavne poruke. Možda pišeš i Maci, pa ona krije od mene.”

svršava joj u usta

Ne može Miki da stane sa zajebancijom. Napalio se mangup što čuje da ih Mira traži i čeka. „Zaljubio mi se kurac u obe”, smeje se Dejan. „A i tvoj se zaljubio u Miru čini mi se?” „Bogami se zaljubio”, odgovara Miki. „Samo poskakuje od požude. Znači čeka nas mala. Uh, uh jebote… uh što će da je jebemo.” „Pa nisam skroz siguran”, počinje Dejan da vraća zajebanciju. „Mislim nisam siguran za tebe. Mira hoće da se jebe samo sa ‘zaljubljenim’. Izričito tako traži. A ti kažeš da sam samo ja zaljubljen.” „Čekaj  bre, čekaj bre druže. Gde brzaš? Vidiš valjda da smo i mi zaljubljeni.” Pokazuje Miki da mu se kurac diže čim je jebačina sa Mirom u planu. „Super”, smeje se Dejan. „Vadi telefon. Zoveš Miru?”, pita Miki. „I to”, nastavlja Dejan da se smeje. „Ali prvo ovo…” Slika mangup Mikijeve napumpane pantalone. „Evo da pošaljemo Miri. Traži kurvica dokaze da si i ti zaljubljen.” „Pa i tebi se digao”, smeje se Miki. „Čak i više, čini mi se.” „Normalno da se meni digne više”, odgovara Dejan. „Ja sam zaljubljen u dve. U tvoju Macu i u Miru.” „E pa onda to Maca mora i da zna i da vidi.” Pravi i Miki za Macu materjalni dokaz Dejanove „zaljubljenosti“. Šalje sliku Dejanovih napumpanih pantalona svojoj Maci. „Dejanov prijatelj se zaljubio u tebe”, stoji u poruci. „Diže mu se kurac čim te spomenem. Šta si mu to radila?”

„Prostačino razvratna…”, deli mu Mira komplimente

„Dosta zajebancije”, pravi se Dejan ozbiljan. „Zovem Miru.” Već je bezobraznik poslao sliku Mikijevog napaljenog kurca. U tekstu piše: „Miki je zaljubljen u tebe“. „Ćao mala”, govori na telefon. „Možeš li da pričaš?” „Ćao prostačino razvratna”, odgovara Mira. „Mogu da pričam.” Deli mu kurvica odmah na početku razgovora komplimente. „Jesi li sam?”, pita Mira. „Nisam”, stavlja je Dejan na spiker. „Ovde je jedan razvratni tip koji je, čini mi se, zaljubljen u tebe. Digao mu se čim sam rekao da ću da te zovem.” „Ijuuuuuuu”, afektira Mira. „Koji je to nevaljalac kome se diže na udatu damu?” „Verovatno da su svi oko tebe u toj kategoriji kurvice mala”, odgovara joj Dejan. „Siguran sam da se svima diže kad ti obližeš te tvoje jebozovne usne. A to što si udata i dama pali mangupe još više. Ali ovaj pored mene je jedan koji je već osetio sve tvoje rupice.” „Pa to onda mora biti onaj tvoj razvratni drug Miki”, pravi se da se priseća Mira. „Taj je bio mnogo  bezobziran prema mojoj guzi… a tek prema ustima… Ništa me nije pazio bezobraznik. Mnogo me je uvredio. Nabijao mi manijak… sve do jaja.” „Jadna mala smeje se Dejan. Morala si tri puta da svršavaš. Toliko ti je bilo teško.”

deepthroat

„Taj sam, taj sam”, upada Miki u priču. „I opet ću da re razvaljujem lutko lepa čim nam padnaš šaka. Opet ću biti bezobziran.” „Nisam baš u to sigurna”, smeje se Mira. „Jednom si me prevario manijače. Nećeš dva puta. Ja sam udata žena. Ja ne radim takve stvari. A nešto sam i prezauzeta. Muž mi je postao mnogo zahtevan od kada ste me vas dva razvratnika pokvarili. Ne silazi bezobraznik sa mene. Dobro je rekao – jedan perverzni Dejan. Voli i moj muž kad sam njegova kurvica. Sad kad je otkrio da uživam kao kurvica… ne vadi ga iz mojih rupica. Izgleda mi da će i moj dragi da stigne ubrzo vas dvojicu po razvratu i po bezobrazluku.”

Samo ako ste se obojica zaljubili u mene

„Pa valjda ima mesta i za nas dvojicu?”, smeje se Dejan. „U tom tvom nabijenom programu sa mužem.” „Nisam sigurna”, pali ih Mira. „Ali možda i odvojim malo vremmena. Ne bi bilo fer… kad ste se već obojica zaljubili. Hajde da vas čujem bezobraznici”, zajebava Mira. Može joj se. Preuzela mala ulogu gazdarice. Mnogo ova brzo uči – misli Dejan. Neka, i uloga gazdarice je interesantna. Samo tokom zagrevanja, naravno. Posle će mala da sluša… i da svršava.

„U koga ste se to vas dvojica zaljubili?” Hoće Mira da joj laskaju… i da je pale. „Ja i moj prijatelj smo se zaljubili u jednu nevaljalu Miru iz Beograda”, počinje Dejan. „Mala je super zgodna. I super, super jebozovna. Mnogo se palimo na nju. Samo je kurvica mnogo bezobrazna pa sam i ljubomoran. Traži da je delim sa mojim drugom. A izgleda da joj ni to nije dosta. Hoće da je nas dvojica još delimo i sa njenim mužem.” „Auuuu, što je ta kurvica bezobrazna”, prede Mira sva zadovoljna. „Ali šta ćeš, ljubav nema granice. Moraš sve to da prihvatiš kad si zaljubljen. A taj drugi razvratnik”, nastavlja Mira, „zašto taj ćuti? Ako nije zaljubljen, reci mu da i ne dolazi.” „Jesam, jesam”, viče Miki. „I ja sve isto kao Dejan.” Nema Miki nameru da ponavlja sve što je Dejan rekao. A i što bi kad se zna da želi sve isto kao njegov drug?

dira se

„Dolazimo sutra uveče”, saopštava joj Dejan planove. „Napravi program za prekosutra. Ceo dan ako možeš. I slušaj mala… hoću izveštaj kako te muž jebe. Ne zaboravi da ti sledi kazna ako nisi uradila sve što sam ti naredio. I nemoj da čujem da te je onaj drugi pederčić jebuckao.” „Razumem generale”, salutira Mira. „Ne brini za pederčiće… Jedva sam i vas ubacila. Moj kuronja mi ga ne vadi. Šaljem tekst sutra sa programom. Baš da vidim koliko ste se zaljubili.”

Maca je prva na redu

„Šta kažeš?”,  Pita Dejan Mikija. „Jesi li spreman za Miru?” „Pa slikao si moju spremnost i moj entuzijazam za Miru. To je evidentno. Nego Mira je tek prekosutra. Prve stvari prvo.” „Šta ti to sad znači?”, čudi se Dejan. „Pa to znači da sam dobio tekst od Mace. Mnogo je ljuta što idemo za Beograd. Sumnja Maca na kurvarluk.” „Zamisli”, smeje se Dejan. „Otkud joj samo ta ideja. Ti tako smeran i stidljiv tip.” „Zajebavaj, zajebavaj”, smeje se Miki. „Ali moraćeš večeras da pokažeš koliko si se ‘zaljubio’ u Macu ako hoćeš da nas pusti za Beograd. Imamo nas dvojica prvo da pružimo sve dokaze mojoj Maci. Treba izdržati do Mire.” „Možda je tebi teško da pokažeš tvojoj Maci da si zaljubljen u nju”, odgovara Dejan. „Ja nema nikakav problem sa tim. Ja sam mnogo zaljubljen. Uveriću je čim me pogleda.” „To se od tebe i očekuje”, smeje se Miki. „Vidi šta piše.” „Videla sam koliko je zaljubljen siledžija”, stoji u Macinom tekstu. „Rasturio mi dupence svojom kurčinom. Jahao me po celom dvorištu sinoć taj kurati pastuv. Sa debelom kurčinom u guzi. I nije mi ispunio ni jednu želju”, nastavlja Maca da potcenjuje Dejanovu „zaljubljenost“.„Što si ljutio Macu?”, smeje se Miki? „Kakvu to želju joj nisi ispunio?” „Ne znam druže”, odgovara Dejan. „Sve sam radio kako ona voli. Sama mi ga je stavila u guzu. Pitaj je. Ispraviću sve, kako Maca traži. Samo da se ne ljuti.” „Evo zovem je”, reaguje Miki. „Da vidim gde si omanuo kod Mace druže.”

jebanje u guzu

Dejan je bio nevaljao… Ništa nije slušao

„Što se ti ljutiš na našeg druga Dejana?”, pita je Miki na telefon. „Nije bio dobar”, smeje se Maca. Sad Miki otvara spiker da Dejan sve čuje. „Šta ti je radio kad kažeš da nije bio dobar?”, propituje Miki. „To što je siledžija? I što ti je rasturao guzu? Otkad ti ne voliš da debelu kurčinu i pravog dasu?” „Uh, uh što je bio siledžija”, prede Maca. Priseća se kako ju je Dejan jahao u dvorištu. Taj deo se devojčici ustvari mnogo sviđa.  „Nisam ljuta zbog tog što je radio. Uvređena sam što mi nije ispunio želju.” Dejan gleda u Mikija. U smislu, koju bre želju? „Tražila sam mu da mi svrši u usta”, objašnjava Maca svom Mikiju što je uvređena. „Iz guze u usta… znaš da to volim. Htela sam da kleknem da mu pokupim sve iz kurca. Još mu i govorim da hoću u usta. On me ne sluša. Siledžija me stegao i nabija mi kurčinu u guzu. Napunio mi mangup dupe spermom. I nije mi dao da se obrišem. Morala sam sva umazana da idem kod Bugara.” „Mmmmmmm”, izlaze zvuci zadovoljstva iz Dejana dok se priseća koliko je uživao. „Pa to je bilo zbog posla”, govori direktno Maci. „Da pališ Bugare.” „Moraš da naučiš ovog kuratog nevaljalca redu”, obraća se Maca svom dečku. „Još me i potcenjuje. Kao da ja ne mogu sama da napalim Bugare.”

Vidi Dejan da će morati drugu taktiku. Ako želi da večeras ponovo dobije Macinu guzu. I ako hoće da Maca pusti Mikija za Beograd. „Naravno da možeš lepotice”, govori Maci. „Možeš ti svakog frajera da napališ. U stvari ja sam se napalio da gledam kako ti curi moja sperma niz butine iz guze. Videla si kako mi se odmah digao. Bugari su bili izgovor za moju fantaziju. Još dok me je Miki palio sa tvojim dupencetom drkao sam na scenu da ti curi moja sperma iz guze.”

„Dooobroooo”, smeje se Maca. Ova priča joj se sviđa. A nije baš ni laž. Jeste se Dejan popalio kad joj je gledao kako joj curi iz guze. „Možda ti i oprostim. A možda i ne. Drkaju svi Mikijevi partneri na mene. A ni jedan nije dobio guzu. Moraćeš da mi pokažeš koliko si se zaljubio.” „Hoću lutko, čim se vidimo”, odgovara Dejan. „A videla si i na slici.” „Videla sam”, smeje se Maca zadovoljno.

sperma iz čmara

Moja Maca voli iz guze u usta

„Jesi li čuo druže?”, rešio je i Miki da se umeša. „Moja Maca voli iz guze u usta. To moraš da znaš. Mora da joj se ispunjavaju sve želje.” „Sad znam… izvini Maco”, uverava Dejan Macu da je razumeo sve njene želje. Koje mu se inače i mnogo sviđaju. „Morao sam da zadovoljim onu fantaziju kad ti curi iz guze”, objašnjava joj da je u stvari ona kriva za sve. „Nekoliko puta sam izdrkao dok me je tvoj Miki palio. Neću više da te ljutim… dobićeš lepotice iz dupeta u usta. Svaki put… kad god želiš. Evo već mi se diže. Samo dok razmišljam.” „I treba da ti se diže siledžijo. I tebi i tom mom kurvaru što se, znam, smeje i uživa pored tebe. Ako želite da jebete ovakvu ribu kao ja. Nemoj slučajno da tako napaljeni pokupite kurve usput. Pravo u hotel… obojica.”

 

Ljuta je i opasna Mikijeva Maca. A kako Miki priča, najbolje se jebe mala kad je u tom raspoloženju. I bilo je tako te noći… i još dosta puta posle toga. To će Dejan da priča. Interesantnije je kad on direktno u prvom licu priča tako lepe doživljaje. U ovoj našoj priči Miki i Dejan idu za Beograd. Da završe papirologiju u kancelariji. Ali i da se dokopaju lepe Mire. Iz ovog kratkog razgovora telefonom izgleda da je Mira postala još bolja kurvica. Teško da je to moguće, ali izgleda da je to ipak lepa istina za dva perverzna tipa kao što su Dejan i Miki. A verovali ili ne, realnost koja čeka ova dva razvratnika u Beogradu sa Mirom će prevazići čak i njihova očekivanja. Hajde da vidimo koliko je Mira napredovala u bezobrazlucima. Da li je lepa kurvica prevazišla samu sebe.

Nastavak: Lepa Mira zavodi muža… i pali Dejana

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x