Bisex trojka na Korčuli

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imao sam 30 godina tog ljeta i sa drugom krenuo na Korčulu. Našli smo jedan lijepi apartman sa divnim pogledom na more. Smjestili smo se i krenuli sa provodom. Plaža, barovi… sve je bilo extra. Treći dan drug smuva neku Slovenku i ja se otkačim od uloge „trećeg točka“. Šta ću, krenem sam na plažu i noćne izlaske.

U jednom baru upoznam neko društvo iz Zagreba i tokom noći od njih saznam da u blizini postoji nudistička plaža. Objasne mi kako se do nje dođe i rekoše da je tu uglavnom raspon godina 20-50. Nema matoraca kao što je uglavnom slučaj na nudističkim plažama. Sutradan pokupim svoju opremu za plažu: suncobran, ležaljku, pive u ručnom frižideru i nekoliko jointa. Poslije petnaestak minuta vožnje i nekih pet-šest minuta pješačenja dođem do male uvale. Sitni kamen. Mjesto je bilo prelijepo.

Prošetam plažom na kojoj je bilo dvadesetak ljudi. Uglavnom parovi i nekoliko muških solista. Smjestim se pred kraj plaže. Skinem se gol, namažem kremom i otvorim pivo. Ljepota. Baš sam uživao. Sunce je bilo idealno. Kupao sam se i uživao na suncu. Zapalio sam joint, otvorio drugu pivu i vidim da mi se približava jedan par. Na prvu ocjenim da su u četrdesetim godinama. Ona smeđe kose, izraženi kukovi i malo obješene poveće grudi. Dlakavo međunožje. On visok oko 190, krupan, nabildan blago. Depiliran skroz. Jake noge i ruke. Debeo kurac mu opušteno visi.

Napalio sam se na oboje, zapravo

Mahnu mi i smjeste se malo udaljeni sa strane. Mahnem im u znak pozdrava, ostavim joint i uđem u more. Kada sam izašao na plažu ostanem da stojim par trenutaka. Sunce mi je baš prijalo. Pogledam ih i vidim da nešto razgovaraju i pogledavaju me s vremena na vrijeme.

gola žena na plaži

Legnem na stomak i uzmem da čitam knjigu. Nakon nekog vremena me prenu neki zvuk. Okrenem se u njihovom pravcu i vidim da je ona bila u moru i otresa vodu po njemu. A njemu kurac stoji kao svjetionik. Odoka činio se 18-19 cm i dosta debeo. Ona se nonšalantno sagnu pogleda me i nateže mu kurčinu par puta. Meni se automatski kurac podigao od tog prizora.

Okrenem se na bok prema njima i vidim da me oboje gledaju. On se odjednom ustade i krenu ka moru, a kurac mu je stajao napet kao struna. Zagledao sam se i skrenem pogled ka njoj koja se smješila i gledala me.

Ona je sjela i raširila noge omogućivši mi pogled ka svom međunožju. Lijepo sam mogao vidjeti tamnocrvene usmine. Ja sam par puta navukao kožicu na svom ukrućenom kurcu, a ona oblizala usne. Jebote, zar se ovo meni događa? – pitao sam se. Ta situacija je trajala nekoliko minuta dok on nije izašao iz mora.

Onda su oboje legli na stomak i kao da ih više nisam interesovao. Ja sam sjeo i zapalio novi joint i otvorio pivu. Sjedio sam tako gledajući u more i pušeći sve dok me nije prenuo glas:
– Izvini osjetimo da pušiš i pitamo da li bi nam prodao malo ako imaš – reče ona na engleskom.

Odgovorim da ne prodajem, ali da mogu podijeliti sa njima. Pružim joj joint, a ona ga stavi u usta, povuče dim i otpuhnu.

– Dobra je – reče. – Ja sam Barbara, a moj muž je Mateuš. Mi smo iz Poljske na ljetovanju ovdje.

Predloži mi da prenesem svoje stvari do njih što i uradih. Kada sam se smjestio upoznali smo se svi. Ona je imala 42, a on 44 godine. Djecu su ostavili kod bake i dede i otišli sami na odmor. Rekli su mi da su dugogodišnji nudisti.

Ja im ispričam kako sam došao sa drugom koji je upoznao jednu djevojku i da ne želim da im smetam. Brzo smo našli zajedničke teme. Priča je išla lagano kao i jointi i pivo. Oni su me ponudili nekim poljskim pivom koje je bilo jako dobro. Mateuš je malo govorio, uglavnom smo razgovarali Barbara i ja. U jednom trenutku Mateuš joj stavi ruku na butinu i poče da je mazi. Oboje su mi se nasmiješili. Mateuš je ruku pomjerio na unutrašnju stranu butine i počeo je stiskati.

maženje dlakave pičke

Okrenuo sam se okolo i vidio da na pristojnoj udaljenosti oko nas nema nikoga. Kako je Barbara sjedila nasuprot mene, ispružila je nogu i prstima dohvatila moja jaja. Kao da me je udarila struja. Laganim pokretima nožnih prstiju me je dirala ispod jaja, a moj kurac je dosegao maksimum. Za to vrijeme Mateuš joj je mazio jednu bradavicu, a drugom i dalje mijesio bedro. Ona je lagano stavila svoje stopalo na moj kurac i blago ga stiskala. Pogledao sam Mateuša. Zadovoljno se smješio. Kurac mu je bio čvrst, a glavić se sjajio od predsjemene tečnosti. Pokupio je kapljicu prstom i dao Barbari da poliže. Ja kao da sam se nalazio u snu. I dalje nisam vjerovao da se ovo dešava. Sve se činilo nadrealno. Kao da se dešava nekome drugom.

– Dođi – rekla je i pružila mi ruku da ustanem.

Ustali smo i umjesto ka moru, što sam očekivao, pošli prema kraju plaže i niskom rastinju. Ona je ponijela peškir. Odmakli smo se bez riječi nekih 200-300 metara i kada smo naišli na ravan travnati dio ona je spustila peškir na tlo i meni omogućila pogled na njenu zamamnu guzicu.

– Mateušu se jako sviđaš, a i meni. Volimo tako krupnije, dlakave momke – reče Barbara.

Nisam mogao izdržati i prišao sam joj s leđa. Stavio sam joj ruke na bokove i centrirao kurac među njene guzove. Barbara je uzdahnula i nešto promrljala na poljskom jeziku. Ja sam gurao kurac naprijed-nazad između njenih guzova. Barbara se namještala. Onda sam se odmakao i klekao iza nje i prstima joj dotakao dlakavo runo. Prelazio sam joj prstima preko obje rupice. Bila je jako vlažna. Počeo sam da je ližem od anusa ka vagini i nazad. Barbara je počela da stenje i miješa dupetom. Onako ispitivački sam joj oblizao anus i pokušao jezik gurnuti unutra. Nije išlo, ali je ona to popratila dubokim uzdahom. Nisam mogao više da izdržim i namjestio sam svoj kurac na njenu dlakavu pičkicu i počeo polako da ulazim. Za čas sam ušao do jaja i stao. Barbara se okrenula i blistavo se nasmijala, a ja sam počeo da je jebem.

jebanje na plaži

Imala je tako sočnu pičku…

Iskusno me je stiskala mišićima. Tada sam još bio bisex, uživajući u sexu sa oba spola. Sigurno do tada nisam sreo neku kao Barbara. Nabijala se na moj debeli kurac i cičala. Nije se uopšte trudila biti tiha i svako ko je naišao mogao ju je čuti.

– Stavi mi ga među sise – rekla je i okrenula se na leđa.

Namjestio sam se, ona je stisnula moj kurac svojim sisama i pljunula po njemu iako je bio jako vlažan od njenih sokova. Počeo sam da je jebem među sise, a ona me stisnula za guzove i nabijala ka sebi. Bilo je nestvarno uzbuđujuće. Onda sam odjednom osjetio kako mi prstom masira anus. Sigurno ga je navlažila svojim sokovima. Prst joj je ušao lako i počela me je tucati u dupe dok sam je ja tucao među sise. Uskladili smo ritam uživanja i osjetio sam da mi se približava orgazam.

Rekao sam joj da ću svršiti brzo. Ona mi je odmah nabila drugi prst i dupe, gurnula ka sebi i uzela kurac u usta. Bio sam kao u transu. Nakon tridesetak sekundi sam osjetio da počinje i upozorio da svršavam. Ona je progutala moj kurac i nabila prste što je dublje mogla. Ispraznio sam se kao gejzir. Barbara nije prosula niti jednu kap. Progutala je sve i onda mi nježno lizala kurac. Kada više nisam mogao da izdržim odmakao sam se i strovalio na leđa. Barbara je legla na mene i počeli smo se ljubiti.

– Sviđa mi se što ti se ne gadi ljubiti poslije svršavanja – rekla je.
– Pali me to – odgovorio sam.

drkanje sisama

Ljubili smo se i milovali i kurac mi se digao opet. Barbara me samo opkoračila i sjela na njega. Iza nje sam ugledao Mateuša kako drka svoj veliki kurac i smješi se. Izvadio je neku kremu i namazao po kurcu. Prišao nam je i počeo da liže njenu pičku i moj kurac koji ju je jebao. Osjetio sam kako joj je ugurao prst u anus. Barbara se nagla prema meni i stavila mi sisu u usta. Mljackao sam, sisao, grickao i osjetio kako se Mateuš naslonio na nas. Znao sam šta slijedi. Barbara je počela da ciči i psuje na poljskom.

I on je poželeo da me jebe

Ja sam se umirio a Mateuš je utjerao svoju kurčinu u njeno dupe. Barbara se odjednom pretvorila u zvijer. Bacakala se, miješala, ljubila me. Ja sam je nabijao odozdo, a Mateuš zguza. Jebali smo je ludački. Odjednom je kriknula i počela da se trese i uvija. Kao da ju je struja stresla. Pala je preko mene teško dišući.

dp na javnom mestu

– Mateuš hoće sada tebe da jebe – rekla je i izmakla se sa naših kurčeva.

Mateuš se odjednom našao između mojih nogu, a Barbara je klekla sa strane i uzela naše kurčeve i počela da ih trlja jedan o drugi ljubeći glaviće.

– Kada si krenuo u more vidjeli smo ti dupe i odmah smo znali da se jebeš. Napalilo nas je to strašno – rekla mi je drkajući naše kurčeve.

Mateuš je za to vrijeme uzeo onu kremu i počeo da mi maže dupe. Masirao je rupicu sa dva prsta kružnim pokretima i polako gurao vrh prsta unutra.

Ustala se i sjela mi na facu. Noge mi je podigla i gurnula nazad. Nisam mogao mnogo da vidim, ali sam osjetio Mateušev kurac na ulazu i njegovu ruku na mojoj butini. Polako je gurao naprijed-nazad i osjetio sam glavić kako lagano ulazi u podmazano dupe. Barbara se počela trljati o moja usta i nos, a iz pičke joj je curilo kao iz slavine.

– Gurni mu cijeli. Jebi ga – rekla je Mateušu. On se namjestio i nabio mi ga do jaja.

Kakav nevjerovatan osjećaj! Iz kurca je odmah počelo da mi curi. Mateuš je odmah počeo žestoko da jebe. Znao sam da je blizu. Nabijao me je na kurac nevjerovatnom snagom, a Barbara mi je pičkom stiskala nos i usta, da sam jedva disao.

bisex mmf trojka u prirodi

Poza mi nije bila baš ugodna ali sam osjetio da mi dolazi orgazam. Jako i snažno. Mateuš je zabijao kao rovokopač, ne gubeći ritam. Stisnuo sam Barbaru jako za butine i svršio. Prvi mlaz je pogodio Barbaru u stomak i pao meni na bradu. Ostatak je završio po mojim grudima i stomaku. Barbara je počela da liže spermu sa mog tijela, a Mateuš je izvadio kurac iz mog dupeta i klekao pored moje glave.

Uzeo sam mu kurac u ruku, i zatim u usta. Mateuš je zaklopio oči i uhvatio me za glavu. Počeo me je jebati u usta. Osjetio sam kako mu se glavić širi, a kurac pulsira. Znao sam da će svaki čas svršiti. Kada je Mateuš zavrištao, Barbara je izvukla njegov kurac iz mojih usta i on je počeo da svršava po mom licu i Barbarinim sisama.

Zalio mi je lice sa sigurno 5-6 jakih mlazeva, a i Barbarine sise također. Nas dvoje smo počeli da se ljubimo i usput mu oblizujemo kurac. Kada mu je skroz spao, i Mateuš nam se pridružio i svo troje smo se ljubili sa licima umazanim spermom.

bisex cumswap

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

mmm, odlično

1
0
Would love your thoughts, please comment.x