Bilo je kao da sam poševio šumsku vilu

Nastavak priče: Nikad joj nije curilo iz usta… Postala je moja Carica

Izgleda da je meni i cijelom kraljevstvu priroda i šuma ušla u krv. Umjesto u park ili autom na uobičajeno mjesto, krenuli smo navečer pješice [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]prema šumi[/geot][geot country=”RS”]prema šumi[/geot][geot country=”BA”]prema šumi[/geot][geot country=”HR”]prema šumi[/geot][geot country=”ME”]prema šumi[/geot] po cesti. To je sve blizu naših kuća u naselju.

Bili smo onako propisno napaljeni, ali voljeli smo i tako s guštom šetati. Čak smo i pričali o ugodnim temama iz života. Znao sam da je napaljiva jer se zato i nalazimo.

Cesta vodi kroz šumu. Došli smo do velikog područja gdje je vladao mrak i došli do dijela šume gdje s ceste put vodi u šumu, a na ulazu znak na stupu. Tad je svjetlosti bilo jako malo, samo polumjesečina. Tad smo prvi puta probali nešto… makar sam ja to već prije radio… ali s njom do sada ne. Polizati njoj stoječki, i to bez predigre po cicama kao prije… samo malo stiskanja, tek toliko da se trgne i zastenje iznenada.

lizanje u javnosti

Kako je mrak, uvijek možete vidjeti kad netko dolazi autom. Pješaka nije bilo. Uglavnom, pošto je niska, morao sam je postraviti uz stup i nisam joj htio skidati hlače niže od bokova, i počeo sam joj lizati samo klitoris jer nije mogla raširiti noge.

Ponekad sam joj znao jako cuclati klitoris i ovo je bilo jedan od tih puta i stvarno joj je bilo dobro. Bez prethodnog pipkanja i predigre, odmah na klitoris. Rekao sam da me prekine kad je blizu. Tako je i bilo, nije dugo trebalo. Onda sam joj rekao da skine hlače do kraja, odnosno do gležnjeva, okrene se i nagne.

Vidio sam samo obrise i osjetio miris i okus

Zagnjurio sam se postrance sa jezikom u tu vlažnu rupicu i nastavio cuclati klit, ali sam i rukom ispruženom gnječio cicu. Lijevom rukom sam palac malo zabio u guzu, ali polako.analni fingering

Tako je na jeziku svršila. Osjeti se stezanje guze oko prsta. Ona je skoro pala jer se samo pridržavala za stup. Tad se obukla i otišli smo po puteljku i ljubili se usput. Nevjerojatno da je bila još bolje napaljena kad bi svršila od liza.

Falio joj je vaginalni sex i orgazam. Odveo sa je na dio gdje smo mogli naći strmi dio šume, a da se ne udaljimo previše od puta. Ja sam skinuo hlače koje su bile stare i za te prilike, i tu je legla na leđa, odnosno nalegla jer je bilo strmo. Ja sam joj raširio noge, na brzinu joj malo polizao oko pola minute, tek toliko radi okusa.

Tad je raširila noge još više i ja sam se podbio nogama i došao na nju. Na strmini je čudno jer je bilo kao polustajanje ali je bilo super. Onda smo se premjestili, i ona na mene, i tako je svršila.

jahanje kurca u šumi

Nisam je poševio s guza. Ali zato sam se ja prema gore popenjao po strmini i stavio joj ga u usta, i bez njenih pokreta glavom, ulazio i izlazio. Ali da joj malo podignem ipak glavu stavio sam zgužvanu majicu.

Dugo sam joj to radio, onda je ona opet došla na mene dok nije svršila. Ne znam kako, ali palilo ju je kad bi joj polako ulazio i izlazio iz usta.

Onda sam opet došao na nju gore i nakon nekog vremena svršio joj u usta, ali poslije ostao još jedno dvije minute, čisto da mi bude dolje toplo. Bila je strpljiva. Rekao sam da ne baca van nego da kad sjednem pusti spermu po vrhu kurca da pada.

svršavanje u usta

Makar nisam puno vidio, osjetio sam. Imala je osječaj za pušenje. Bilo je kao da sam poševio samu Šumsku vilu…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.