Kolega me je jebao na kancelarijskom stolu

Nedavno sam se zaposlila u jednoj ozbiljnoj firmi. Ušla sam u uži izbor i na kraju sam dobila posao sekretarice. U sljedećim sedmicama, upoznala sam sve kolege, i bio je tu jedan momak koji mi se manje-više dopadao.

Zapravo me je taj čovjek i često nervirao i dobacivao mi, ali sa druge strane mi se to dopadalo i bila sam radoznala. On je imao oko 28 godina, imao je svoju malu kancelariju, već je tu nekoliko godina radio. Vremenom sam počela shvatati da imam veliki nagon i želju da vodim ljubav sa njim. Njegovo ime je Jovan, ali su ga svi zvali Jasko. Još više me je palila činjenica da je on bio veoma dobar ljubavnik. Tako su mi pričale nekoliko kolegica čije su prijateljice i poznanice imale seks sa njim.

Jovan je bio veoma iskusan

Počela sam da mastrubiram i da zamišljam sebi kako bi me on pritisnuo uza zid i naglo bi mi ga stavio, a zatim bi me izjebao dok ne svršim kao vulkan…

drkanje pičke na radnom mestu

Iznenadno, jedno se veče nađem sama sa njim u firmi. Moja kolegica mi je predala još nekoliko dokumenata koje trebam odnijeti Jovanu da ispuni. I to je bila moja šansa.

Bilo je vrelo ljetno veče. Klima uređaj u firmi nije radio, a ja sam si otkopčala radnu košulju da moj dekolte još malo izviri. Uzela sam dokumente u ruku i donijela ih Jovan uza stol. Samo je hladno rekao: „Hvala, možeš sada ići”. Ali ja sam htjela ostati tu noć najradije sa njim u krevetu. Privukla sam stolicu za njegov stol. On me nije primjećivao. Nešto je kuckao za računarom. Zatim sam proturila nogu ispod stola i počela da je trljam od njegovu. Lagano sam je strugala od njegovu nogu i upućivala se prema međunožju. On me je zbunjeno pogledao, i duboko udahnuo, kao da se prepao.

Spustila sam nogu. Njemu je bilo sve jasno. Popela sam se na njegov radni sto i zažvaljila ga. Jovan je još uvijek bio pomalo zbunjen ali dopala mu se mala igra. Sada sam već postajala vlažna. I prije toga sam bila napaljena i često zamišljala seks sa njim. Skinula sam košulju, zatim grudnjak. On je sa mene skidao stvari kao što dijete nestrpljivo otvara poklon.

Počeo mi je gnječiti dojke. Na njegovim pantolama se jasno ocrtavala nadignuta kita. Spustila sam ruku dole u njegovo međunožje i počela sam je gnječiti i pipkati. On je skinuo svoju košulju, bio je pomalo oznojen, i mirisao je divno, na neki muški parfem.

drkanje kite u ofisu

Jezikom sam se preko njegovih trbušnih mišića spuštala do međunožja. On je skinuo i bokserice, i izvirio je veliki kurac. Odmah sam ga uzela u ruku i počela ga nadrkivati. Gurnula sam Jovana i sišla sa stola. Skočila sam prema njemu i na koljenima sam mu ga pušila.

Uzimala sam ga cijelog u usta i vadila

Bio je to fenomenalan osjećaj. Bila sam konačno spremna da ga i primim. Jasko je kratko rukom svojom navlažio moju napaljenu pičkicu, protrljao je i postavio me je na sto tako da mi ga lakše može ugurati.

Malo-pomalo mi je njegov veliki kurac ulazio u moju mačkicu. Počela sam da uzdahujem, zabacila sam glavu, osjećaj je bio pomalo i neugodan. Onda sam se opustila i Jasko ga je sve brže i brže ubacivao.

jebanje koleginice

Osjećala sam sreću, pomješane osjećaje. Ali uspjela sam se osloboditi svih ružnih osjećaja i prepustila se njemu. Jebao me je tako nekoliko minuta. A onda je morao svršiti.

Ponovo sam kleknula na koljena i jednom rukom sam mu ga stiskala i nadrkavala, a drugom rukom sam trljala svoju mačkicu. Počela sam da svršavam, a i on je. U nekoliko mlazova je njegova sperma špricala po mom licu i po mojim grudima.

Sutradan me je već prestao zezati i dobacivati mi glupe komentare o mojoj guzi i grudima. Istina je daklebila da je on bio dobar jebač, a imala sam prilike da se još mnogo puta u to uvijerim…

prskanje sperme

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Malkolm Serbez

Odlicna prica, slike, i gifovi!!!