Dnevnik jedne pederske mladosti, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prve pederske maštarije sam imao sa oko 14 godina. Bio sam inspiriran seksualnom rubrikom jednog omladinskog časopisa, u kojem je seksolog djelio savjete omladini koji su mislili da su seksualno zastranili. Šok koji je kod mene izazvala opipljivost opisa tih pederskih stories se pretočio u ekstremno seksualno uzbuđenje. Tad sam si prvi put stavio prst u šupak i osjetio viši level zadovoljstva pri drkanju. Inače drkanje sam otkrio već u predškolskom dobu. Običavao bi visiti na kvaki vrata i trljati si međunožje do orgazma.

Nakon što sam otupio na čari prvog iskustva sa prstom u dupetu, počeo sam si trpati stvari koji su sve više bili nalik kurcu po veličini ili po formi. Dršku četke za zube, olovke, zatim svjeće, dršku od metle itd. Penjao bih se na mašinu za pranje rublja i drkajući promatrao u ogledalu kako mi se šupak širi pri ulaženju nekog od kurcolikih predmeta u njega.

U suštini nisam peder. Za razliku od pedera, ja sam u svojoj srži muško. Seksipilne žene su za mene izazov, kao i za svakog drugog hetero muškarca. Pod normalnim okolnostima pička mi ispunja sve potrebe. Međutim, moja mašta ima svojstvo da periodično podivlja i napravi drolju od mene. Tada se palim na kurac i sve ostalo što se krije iza muških gaćica, svi moji otvori tjela vape za tim. Sve preostalo na muškarcu me ne interesira. To je samo balast.

mladi gej

Sa mojih 19 godina sam silom prilika napustio Bosnu i nastanio se u Austriji. Imao sam u međuvremenu i prvi sex sa jednom nešto zrelijom ženom. Inače imam skladnu mladoliku pojavu, friško lice sa punim usnama. Privlačim i žene i muškarce, prilike za sex nisu rjetke, međutim stidljivost me čini suzdržanim. Ako se uzme u obzir evropski statistički prosjek (14,5 cm) kurac mi je nadprosječno dug (17 cm). Ako je to i upitno, van svake sumnje je da mi je kurac iznad prosjeka debljine (oko 15 cm obujma ili 45 mm presjeka). Glavić mi prati debljinu kurca, tako da mi izgleda kao impresivna masa. Ono što sam zapravo htio reći je da se upravo u mom kurcu oslikava moj vlastiti ideal kurca, pod uslovom da se nadoda ponešto volumena.

Moji analni orgazmi

Nakon dolaska u Austriju sam se silom okolnosti suzdržavao od drkanja. U prosjeku sam inače drkao svaki ili svaki drugi dan. Apstinencija je dovela do toga da mi je seksualna mašta potpuno zastranila. Nešto poslije otkrića da mi je šupak postao spolni organ, sam i otkrio da imam dovoljno gipkosti da si mogu lizati vrh vlastitog kurca. Prije nekoliko godina sam si mogao sisati vlastita jaja, sad mi stomak i manjak treninga otežava stvar. U intimi tuš kabine izbjegličkog logora, gdje sam tad boravio, mi je to postala jedina forma samozadovoljavanja. Uživao sam u mirisima i toplini svog kurca, u svlačenju kožice sa glavića usnama. Prije toga bi si čučeći tako dobro natrljao šupak prstima da bi mi pulsirao.

Tom praksom sam uspjevao do te mjere dići tenziju na glaviću mog kurca, da sam uvjek uspjevao svršiti sebi u usta samo lizanjem i trljanjem usana o vrh glavića. Spermu bih odmah ispljunuo pošto bi mi napaljenost poslije orgazma rapidno opala i sve bi izgubilo čar. Moj orgazam je bio vrhunac u pravom smislu te rječi, s jedne strane strm uspon, s druge strm pad. Taj ekstremni pad energije poslije svršavanja me prati cjeli život ako izuzmemo heteroseksualne odnose.

tip puši sam sebi

U samom početku, od otkrića pičkolikosti mog šupka, su moja pederska samozadovoljavanja bila rjetka. Kako su godine prolazile postalo je sve učestalije i sve nastranije. Dolaskom interneta su svi vidovi pornića postali dostupni jednim klikom. Drkao sam na sve moguće, ako izuzmemo ozbiljne društvene tabue. Počeo sam se paliti na ”pissing”, ”fisting”, ”rimming” i slične perverznosti.

Kurci su mi postali takav fetiš da sam razvio neku vrstu karakterologije kuraca, imali su svoje ”ličnosti”, čitao sam ih kao ljudska lica. Imao sam u glavi bogat katalog kurčeva po ranking sistemu. Kao sto je netko imao prefinjen ukus za vina, ja sam imao za kurčeve.
Stavljao sam si sve deblje i kurcolikije predmete u šupak. Prva banana mi je bila poseban kick, zato što nisam očekivao da će mi cjela stati u šupak. Zatim krastavci, vratovi raznih, kurcu sličnih, bočica losiona i šampona, čak i djelovi rustikalnog namještaja iz podruma. Nalazio sam načine da fiksiram te predmete da bi se mogao samo pokretima tjela nabijati na njih. Kako su predmeti postajali duži, počeo sam i sa korišćenjem klistira. Šupak sam čistio sa demontiranim šlauhom za tuširanje.

Kad sam postao finansijski stabilniji, prešao sam na luskuznije forme samozadovoljavanja, kupio sam si dildo, uzeo sam jedan takav jer je baš taj bio najbolja reprodukcija lijepog realnog kurca. U paketu sa gelom za podmazivanje pičke. Imao je nekih 7 incha, bio nešto tanji od mog kurca. Na svojoj bazi, ispod jaja je imao usisni dio, čime sam ga uspjevao pričvrstiti na sve što je bilo glatko.

nabijanje na krastavac

Još dok sam se vraćao iz sex shopa otpakovao sam ga na sjedištu mojih kola sa namjerom da testiram vjerodostojnost materijala. Dobio sam moćnu erekciju osjetivši taj plasticni kurac u šaci. Taktilno je bio daleko više sexy nego što sam očekivao. Dok sam ga gladio, gorio sam od želje da ga sisam.

Bio sam u svemu temeljit, sve sam radio easy, puštao želji da raste. Najprije sam ga stavio na provjetravanje jer je intenzivno mirisao na PVC. Nakon toga sam skinuo odjeću sa sebe, pričvrstio dildo na zid u visini mog kurca pri stajanju, i dugo ga sisao, lizao, polirao ga usnama, trljao si tjelo s njim, bradavice, pupak, kurac, šupak, na kraju si ga nabijao duboko u grlo. Prošao je oko sat dok ga nisam progutao dupetom.

Bilo je poteškoća u prodiranju kroz prsten mog šupka. Moj šupak je zadnjih godina vidio svakakvih predmeta, ali nakon svakog razvlačenja bi se njegove mišice vraćale u prvobitnu neelastičnost. Da sam dildo samo izvadio iz šupka, osjetio bih zadovoljstvo samo zato što bi bolna napetost nestala. Dildo je naprotiv sklizuo u dubinu, bol je popustila i samo u trenutku bila smjenjena moćnim strujama sladostrašća. Sunce me je ozarilo iznutra. Disao sam drhtavo, kao da umirem.

Pričvrstio sam ga za jednu mobilnu masivnu kutiju sa glatkom površinom. Tako sam dobio mnogo varijacija na krevetu. Do zore me je jebao ovaj surogat, ostavljao sam spermu posvuda po stanu, isprobavao sve uglove, poze i tehnike, sve što sam znao iz porno fimova. Sjedio bih na njemu nabijen do jaja, sisao si pritom vlastiti kurac i potom si ga nabijao friško izvučenog iz šupka duboko u grlo. To mi je bio glavni kick. Kod prva dva orgazma ejkulirao sam bez drkanja kurca dok je dildo vibrirao u mom dupetu.

mašina za jebanje, gay

Kasnije sam vrlo često imao takve „analne orgazme”, bez korišćenja ruku. Kad bih ubrzao tempo penetriranja i dublje se nabijao na dildo, ili kurac kasnije, šupak bi mi se pretvorio u pičku kojoj je dovoljno samo trenje da eksplodira. Ponekad bih pomislio da mi je šupak u svojoj dugoj čežnji za kurcem našao načine da multiplicira svoje nervne završetke i reorganizira svoje tkivo u neku vrstu pičke. Da nisam redovno stavljao gel, možda bi otkrio da mi se vlaži kao pička. Mislim da su orgazmi izazvani samo penetriranjem šupka bili jači od onih drkanjem kurca i da bilo je više ejakulata na kraju.

Moji ostali kinky fetiši

Dildo sam tog vikenda tretirao kao relikviju, bio mi je pored jastuka i na radnom stolu, uvjek uz mene. Bila mi je dovoljna njegova osjenjena silueta pred očima, već bih bio hot, iako nisam bio u situaciji da ga guram u dupe, sisao bih ga nježno ili grubo. Te igrice s dildom bi trajale tjednima dok se ne bih otrijeznio, vratio se zdravoj mašti i na kraju dildo bacio u smeće. Sve u svemu, kad god bi se završila svaka moja faza robovanja mračnim silama, osjećao bih se super dolaskom u normalni život, kao kad bi nakon tamničenja izišao na svjetlo i frišak zrak. Dok opet ne bih podlijegao pederskim opsesijama u kojima je dildo ili kasnije kurac bio neminovnost.

U međuvremenu me je počeo privlačiti ”pissing” na vlastitoj koži. Nekad dok bih se tuširao, pišao bih si po tjelu drkajući. Zatim sam to radio i ležeći. Kasnije sam si ciljao u usta i počeo se paliti i na to. Jedan iz reda top orgazama sam si priuštio sa tri prsta u dupetu, ležeći poprijeko u kadi u vlastitoj pišaćki, duboko u ustima popišani dildo. Nikad nisam ciljano gutao, samo sam volio toplinu, miris i okus slanog urina u ustima. Palili su me i mirisi ispišanih javnih WC-a i mnogo šta sa primjesom amonijaka. I moje vlastite gaćice sam si pritiskao na nos i drkao na miris međunožnih sekreta. Jednom smo si ja i jedan perverznjak sa sex-portala poslali poštom gaćice zatvorene u najlonu koje smo nosili 2-3 dana.

sam sebi piša u usta

Imao sam već to iskustvo sa jednom slatkom Talijankom iz Švajcarske. Njene gaćice su mi ostale fetiš i kad su ostaci sokova njene pičke potpuno ishlapili. Ono što ona nije znala je da sam ih oblačio i izazio s njima. Iako sam bio ekstremno napaljen kad sam otvarao najlon sa gaćicama kolege fetišiste, smrad koji me je zapljusnuo me je potpuno otrijeznio. Ljepota arome nošenih gaćica ”sazrijeva” do drugog ili trećeg dana, poslije toga sve postaje nepodnošjivo ustajalo. Mislio sam da sam sa takvim sklonostima potpuno nenormalan, dok nisam čitao da se u sex-shopovima prodaje nošeni donji veš, a u Japanu postoje čak i automati za to u koje se ubacuje novčić. Pri tom nalazim važnim napomenuti da se ovaj snifferski fetišizam odnosi samo na ono što je u dodiru sa spolnim organima. Miris čarapa, znoja pod pazuhom, pljuvačke ili sranja nalazim odbojnim kao svaki zdrav čovjek. Uostalom, kao bolestan važi samo onaj koji samo u tome može naći seksualno ispunjenje.

Prvi put sam prakticirao ”pissing” u dvoje sa jednom studenticom psihologije koja je, ako izuzmemo moje jebače koje sam doveo iz virtuelnog svijeta, skoro jedina imala ekskluzivni uvid u moje nastranosti. Ali to sad nije tema.

Počeo sam se polako paliti i na torzo dlakavih, punijih, zrelijih muškarca. Ali samo u vizuelnoj kombinaciji sa debelim, žilavim kitama i samo u modusu veće napaljenosti. Pod normalnim okolnostima, na bazenu na primjer, su mi tjela bilo kakvih muškaraca bila bez ikakvog vrijednosnog naboja. Nikad nisam osjetio ni tračak požude za slučajnim muškarcima, kako iz moje bliže tako i moje anonimne okoline. Nikad se nisam pitao kakav kurac ima netko od njih. Naprosto je nemoguće da od svakodnevnvnog muškarca, prijatelja, poštara, profesora, stignem do njegovog kurca. Samo je obrnuta opcija bila moguća. Morao sam poći od dobrog kurca, podlijeći perverznim isparenjima mog mozga, da bi sve što je kurcu bilo periferno bilo erotizirano. Ali i tada su za mene kurčevi vlasnici bili samo bezlična masa na koju je bio pričvršćen kurac. Jedino je kurac imao lice.

maljav muškarac

Idealna muška tjela me ostavljaju savršeno hladnim, pod bilo kakvim okolnostima, kao i svakog hetero muškarca. U perverznom modusu moja strast traži prljavo, sve što zdravom čovjeku važi kao gadost: velike dlakave muške stomake, sise, šupke, urin, znoj jaja, nešto što prirodom stvari odbija. Seks ima nešto od demonskog karaktera. Ako čovjeku vrijednosna načela nisu stabilna, i ako pri tom osluškuje i pasivno slijedi svoju mračnu pozudu, ova će ga voditi upravo u tabu-zone i nagrizati ih kao korozija, čovjek gubi sjaj, plemenitost, dostojanstvo, integritet. Jedini je izlaz da se vrijednosno neutralizira i odbaci ideale, između ostalog zato što ovi uzimaju nešto od autentičnosti čovjeka, i bude načisto sa sobom.

Kao sto gore nagovijestih, palio sam se sve više i na šupke, na dlakavo dupe muškarca. Kao što sam iz divljenja prema kurcima razvio jednu ikonografiju kuraca, tako sam počeo katalogizirati i šupke. Želio sam da ih ližem. Za kurce su postojali dobri surogati, za šupke nisu. Zato mi se energija ove želje konstantno akumulirala.

Otkrio sam intenet-portale. Ali sa velikim oklijevanjima. Imao sam jako visoke kriterije, dolazili su u obzir isključivo masivni kurci. Njihovi vlasnici me nisu interesirali. Idealna bi mogućnost bila da sve oko kurca jednog muškarca postepeno nestaje u jednoj anonimnoj apstrakciji do koje moja svjest uopće ne doseže, kao kod fokusiranja kamerom. Nisam želio znati kava su im lica i ličnosti.

glory hole

Nastavak: Dnevnik jedne pederske mladosti, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x