Omladinac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ćao svima, ja sam Marta, i ovo je moja prva priča. Ali nikako i poslednja. Vreme je da vaše ponosne. Možda ipak da budem prosta, kako to i volite. Vreme je da vaše kite drkate na neke prave stvari.

Ovo se dogodilo pre dve godine, u jako lošem periodu mog života. Raskid sa dečkom nisam baš najbolje podnela. Bila sam tužna, usamljena, depresivna. Imala sam dvadeset devet godina, i opet isto, opet raskid. Da li ću jedino ja ostati matora usedelica? Večito pitanje! Ali znam i sigurna sam da nije problem u meni, problem je u njima.

Visoka sam 175cm, teška 56 kilograma, imam dugu smeđu kosu, zelene oči, crn ten. Sve što nije valjalo na meni korigovala sam. A zapravo nisu valjale samo grudi, tako da sam ih napravila da budu jača petica. Takođe sam uradila vrlo malu korekciju usana. Imam stalan posao, obrazovana sam, elokventna. Držim do sebe jako. Odlična sam i u sexu. I zaista nije problem u meni. Ne volim muškarce koji se nakon određenog perioda menjaju, postanu dosadni. I onda opet, razočaranje, i uvek onaj odvratni osećaj u meni. Opet sam sama.

Opet ona glupa pitanja u mojoj ludoj glavi. Da li sam drolja ako krenem da se jebem sa njima, i bez ikakvih osećanja uživam u svim čarima seksa? Možda tako nađem pravog? A možda taj pravi opet za dve godine krene da prdi ispred mene? Sve te dileme bile su u mojoj glavi, ali istina je bila samo jedna: jako mi je falio muškarac u krevetu, mnogo mi je trebala muška pažnja.

Jednom, posle napornog dana, došla sam u svoj stan. Posle tople kupke, uzela sam lubrikant sa mirisom trešnje. I krenula da mazim svoju napaljenu ribicu. Toliko sam bila napaljena da sam bila van sebe. Čula sam neke muške glasove u dorištu zgrade. Stala sa blizu prozora, i ugledala tri mlađa momka. Jako simpatični momci, oko dvadeset godina stari. Jako su me palili njihovi pokreti, gestikulacija tela. Trljala sam klitoris jače, brže i samo ih posmatrala.

Moj klitoris je nakon jako kratkog vremena počeo da doživljava prelep orgazam. Bradavice su mi bile kao kamen. Otišla sam pod tuš, oprala svoju predhodno napaljenu ribicu. I vratila se svojim svakodnevnim aktivnostima.

U toku noći sam se probudila, napaljena, ti momci su bili u mojoj glavi, morala sam da je trljam, i opet moj klitoris je doživeo nešto savršeno. Tada sam shvatila da moram da probam nekog mlađeg muškarca. Jako je krenulo da me loži sve to, moja mašta je često bila usmerena na tu stranu.

maženje pičkice

U narednim danima krenula sam da kopam po društvenim mrežama, i da tražim njega. Imala sam neke svoje uslove u glavi, ali je moja vagina bila spremna na male kompromise. I znala sam to dobro. Gledala sam slike momaka, ali u prvim trenucima niko nije privukao moju pažnju. Tada sam krenula da kopam po starim porukama na jednoj društvenoj mreži, i u trenutku, slučajno naletela na poruku od Luke.

Luka je moj poznanik iz starog kraja. Klasična priča za provincijalku u Beogradu, živim privatno, menjam stanove. Jer što da ne? Luka je mlađi od mene šest godina, sportista. Mršavije mišićave građe, uvek kratko ošišan, visok skoro dva metra. Kada me je startovao, bila sam u fazonu – ne treba mi klinac. Sećam se da se baš ložio na mene, i da je na razne načine pokušavao da dobije moju pažnju. Ali ja tada nisam bila zainteresovana za malog Luku.

Luka je bio pravi izbor

Luka u tom trenutku ima dvadeset i tri godine, profilna fotografija sa ribom. Deluju jako srećno. Gledam, lepa je cura. Ali onda gledam njega, i već ga vidim između mojih nogu. Ne čekam ni trenutak, lukavo pišem poruku, u trenutku se setim stare komšinice Marije, znam da nema društvene mreže. Pišem: ,,Hej Luka, kako si? Da nemaš možda broj od Marije iz moje zgrade? Neke knjige su mi kod nje, a potrebne su mi.” Jako brzo sam dobila odgovor. Luka srećom nije imao njen broj, a ja takođe nisam imala nikakve knjige kod nje. Luka je odmah nastavio konverzaciju sa mnom, a ja sam vrlo lukavo i namazano odgovarala na sve njegove poruke, kako ne bi provalio da želim njegov kurac u sebi. A želela sam ga jako. I mudro čekala da napravi prvi korak. A znala sam da hoće. I tako je i bilo. Poruka koja je rešila sve:,,Hej svrati nekad na kafu nisam te video sto godina.”

Nisam želela da mu odgovorim odmah, pročitala sam poruku i pustila ga koji dan, ali sam jako maštala o njemu, moj klitoris više nije mislio na momke iz dvorišta zgrade. Mislio je na Luku, i redovno je dobijao porciju vrelog trljanja. Ležala sam napaljena, na svom krevetu, sa raširenim nogama, nisam više želela da čekam. Uzela sam telefon i krenula da pišem Luki poruku: „Hej Luka, bila sam u gužvi ovih dana, a uskoro idem kod svojih na neko vreme, neću biti u Beogradu. Pa ako možes, svrati ti do mene. Da se ne bih cimala.”

ženski orgazam

Kao da je jedva čekao, odmah sam dobila odgovor, i dogovor je pao. Luka sutra uveče dolazi kod mene. Dala sam mu adresu, dogovorili se sve. I ostalo je ono najbolje, ono što ćete čuti u nastavku ove priče.

Vratila sam se sa posla, odmah je krenulo spremanje za luku, posle kupanja ide parfem, a onda ulje za telo. Namazala sam ga svuda po sebi, utrljala sam guzu, ribicu. Rešila sam da obučem blago providnu belu majicu, sa dubokim dekolteom, kratku da se vidi moj stomak i pirsing na istom. Navukla sam na sebe bele tange sa puno čipke. A preko njih navukla helanke, ne one klasične i odvratne, drugim rečima jeftine helanke, već helanke od likre, sa cvetnim printom. Uz malo ljubičaste i žute boje, dominirale su jako crvena i pink boja na njima. Na noge sam navukla moje kratke sobne čupave čizme. Nisam želela da stavljam puno šminke na moje lice, našminkala sam svoje oči i znala sam da je to dovoljno. Otvorila belo vino, krenula da uživam u njemu, želela sam da budem maksimalno opuštena. I čekala Luku.

Telefon zvoni, Luka zove, znala sam da je konačno blizu. Stigao je. Oblačim kaput, već sam napaljena. Već ga još više želim. Odlazim da se nađem sa njim. I konačno luka ide ka meni, crna trenerka, sive patike dobro poznatog brenda, siva jakna, hoda tako lepo, gledam ga kako mi prilazi i već mi prija. Grli me, tu ide prijateljski poljubac u obraz. Na putu do stana, ništa bitno, običan razgovor, neposredan. Ulazimo, luka skida jaknu, skida i svoje patike, i ostaje u belim čarapama. Ulazi u moju dnevnu sobu, udobno se smešta u moju ugaonu garnituru.

„Šta ćes da popijes? Kafa? Neki sok, možda rakija? Ja sam krenula sa vinom, pa ako želis može i to?” „Slabo sam ti ja za alkohol. Ne znam? ‘Ajde probaću sa vinom, pa ako ne ide prelazim na neki sok.” Odlazim ka kuhinji po čašu, skidam svoj kaput, krećem da trljam svoje bradavice, želim da budu čvrste, da se ocrtavaju preko majice. Želim da odmah poludi. Nameštam majcu da izgleda što izazovnije, uzimam čašu i krećem ka njemu. Naravno, odmah je promenio pogled, oči su mu bile na mojim grudima iste sekunde. Kako je sedeo blago naslonjen na ugaonu garnituru, noge su počele blago da mu igraju. Gledao je u grudi nekoliko sekundi, a onda je njegov pogled otišao na moje lice.

pokazuje bradavicu

Sipala sam mu vino, sela malo dalje od njega. Krenuli smo da razgovaramo, ogovarali ljude iz mog starog kraja, pričali o mom poslu, o njegovom fakultetu, sportskoj karijeri. Samo je ponekad bacao pogled na mene, odmeravao me celu, gutao pogledom. Ali sa stilom, totalno staloženo i mirno. Dobro nam je išlo vino, i meni, ali i njemu. Želela sam ga sve više, i tada sam krenula svoju igru. Krenula sam sve više da ga gledam u oči, osećala sam da me želi sve više, nisam mogla više da izdržim. Samo sam prišla uz njega i u sekundi krenula da ga ljubim.

Jako brzo sam ga opkoračila, i sela na njega. Noktima sam mazila njegovu glavu, vrat, nisam prestajala da ga ljubim. Osetila sam da je totalno van sebe, da mu jako prijam. Naši jezici su se igrali, a ja sam samo spustila majicu, i izbacila svoje grudi na slobodu, počela sam da se trljam o njegov već dignut kurac u gaćama. Na trenutak je zadihano okrenuo glavu u stranu. „Jebote, šta mi ovo radiš, ludim, želim te bre, želim te odmah.”

Samo je okrenuo glavu ka meni, nastavio da me ljubi, a njegove ruke su prvo jako uhvatile moje sise, a onda ih je spustio na guzu. Jednom rukom je masirao nju sa strane, a drugu je nabio do mog čmara, krenuo je da ga mazi. Zastala sam na trenutak, skinula mu duks, majicu, skinula sebi majicu, bacila je na pod, i samo nastavila da ga ljubim. Vrlo brzo sam krenula da ga ljubim po vratu, izdigla se sa njega, i spuštala se lagano. Ljubila sam njegove grudi, gledala ga u oči, spuštala se sve niže i niže ka stomaku.

Lukin prelepi kurac

Pogled mu se gubio, ispuštao je tihe uzdahe. Naglo sam počela da mu vučem trenerku, bokserice, izdigao je telo da skinem sve sa njega. Zatekla sam se na kolenima, a Luka je konačno bio go, ispred mene.

Nabila sam ruku u moje helanke, tange, i krenula sam da mazim svoju ribicu. Dok sam to radila ljubila sam mu butine, stomak, sve oko njegovog kurca. Prelep kurac, slobodna procena – oko 20 centimetara, sa ogromnim mudima koja vise, i pale jako. Obrijan, sređen. Ruka koja je bila u mojim vlažnim tangama, presla je na njegovu dignutu, jako nabreklu kurčinu. A jezikom sam počela da milujem njegova velika jaja. Stenjao je sve jače i jače.

lizanje kurca

Cimao svoje telo, gubio se. Sisala sam mu muda, dok je moja ruka šetala kožicu na njegovom kurcu. „Stavi ga! Marta! Stavi ga u usta molim te!”

Samo sam ga pogledala, nisam prestajala da drkam nežno njegov kurac, ali moj jezik je krenuo da šara po njegovom glaviću, bio je mokar, napaljen, osećala sam njegove sokove na mom jeziku. Prestala sam sa drkanjem i u sekundi krenula jako da sisam njegov glavić, glava je krenula da radi gore-dole. Pogledala sam ga u oči, tu je pogled i ostao.

„Jebote, kako si dobra! Ne mogu, ludim!”, rekao je kroz stenjanje, uzdah. Noge su mu se cimale, glava stalno išla na sve strane, videlo se da uživa jako, to me je još više palilo. Želela sam da ga stavim celog u usta, ali sam pre toga krenula da ga ližem. Olizala sam njegova ogromna muda, a onda ceo kurac, pljuvala sam mu po kurcu, kvasila ga sve više. A onda pljunula na glavić, i krenula da ga stavljam u usta, nežno, deo po deo. Otvorila sam grlo, i spakovala ga celog.

„Ti si prva koja ga je stavila celog, obožavam te. Nastavi samo molim te! Razbiću te od kurca većeras bre!” Krenula sam malo bržim tempom da ga nabijam do kraja, i vadim do glavića, i tako brzo u krug. Balavila sam po njegovom kurcu, da je počelo da curi i po njegovim preponama, i po mudima se slivala moja pljuvačka.

sisanje kurca

Ispravio je telo blago, provukao ruke i krenuo da dira, masira steže moje sise. Kako sam ga dudlala celog, krenula sam da diram njegova jaja, da ih mazim, da se igram sa njima. Tada sam ustala naglo, odjednom. „Hajdemo u spavaću sobu ljubavi.” Uhvatila sam ga za ruku, podigla ka meni. Samo mi je prišao i krenuo da me ljubi jako bezobrazno, njegova ruka naglo je završila u mojim tangama, krenuo je da mi dira i trlja klitoris jako, a onda zavukao prst u moju jako vlažnu ribicu, i krenuo da me jebe sa njim. Nije prestajao da me ljubi.

Naglo me je uhvatio za kosu, okrenuo i naguzio ka ugaonoj garnituri, samo spustio moje tange, i nabio glavu u moju ribicu. Rukama sam bila oslonjena na krevet, naguzila sam se jako, izdigla kukove i izbacila pičkinu školjku. Samo je usisao moj klitoris u usta i krenuo jako da ga sisa, da radi brzo jezikom po njemu, bez stajanja.

Iznenada je krenuo sa obe šake da me šamara po guzi, da je udara, jako, brzo. Krenula sam da stenjem, da vrištim.

čupanje za kosu

Prekinuo je lizanje, ujeo me malo jače za guzu. Podigao se, uhvatio me za ruku i krenuli smo ka spavaćoj sobi. Tu sam skinula sa sebe sve, tačnije tange i helanke. Luka se bacio na krevet i legao na leđa. Dopuzala sam do između njegovih nogu, otvorila usta, a onda i grlo, i samo nastavila da ga pušim celog.

Gledao me je kako to radim, mazio moju kosu. „Stavi ga između sisa malo srećo. Hoćeš?” Samo sam izvadila kurac, stavila ga između sisa, stegla sise rukama, i krenula da ga masiram, drkam sisama. Izdigao je telo, sa obe ruke je uhvatio moje bradavice, i krenuo da ih trlja, gledao ih je non-stop. Štipao nežno.

Pogledao me je u oči: „Kako hoćeš da te jebem, reci?” Nisam prestajala da drkam njegov kurac mojim sisama, nisam odgovarala ništa, samo sam ga gledala bezobrazno. Tada je pustio moju jednu bradavicu i opalio mi nežno šamar. Stegao me je jako za bradu i okrenuo moje lice ka njemu, da ga gledam direktno u oči. „Kako želiš da te jebem, reci mi?” Uhvatio me je za kosu, povukao, i krenuo da me udara po faci sa svojim kurcem.

šamaranje

A onda me je još jače povukao za kosu i bacio na leđa. Kleknuo je sa strane, pored mene, krenuo jako da mi trlja klitoris, a onda je opalio šamar mojoj ribici. U deliću sekunde je bio ispred mene, između mojih nogu, sa glavićem je krenuo da udara moj klitoris, da me lupa po njoj. Samo sam jako raširila noge, savila ih u kolenima.

Krenuo je da me tuca jako, i u guzu

„Hoćeš da ga stavim?” „Da, stavi ga.” „Moli me onda ako ga stvarno želiš!” Nastavio je jako da me udara po klitorisu. Pogledala sam ga u oči, krenula bezobrazno da mazim svoje sise, da ga izazivam, a zatim sam spustila ruku na svoj klitoris, i krenula da ga mazim.

Naglo je u leteo u moju vaginu, i krenuo da me tuca jako. Krenula sam da stenjem, nije me bilo briga da li čuju komšije, nisam ni mislila o njima. Samo sam stenjala i primala Lukinu kurčinu, toliko sam bila željna kurca, da sam bila van sebe, svakog momenta. „Hoću da sednem na njega.”

Luka se samo okrenuo na leđa, namestio jastuk, legao i rekao mi je da dođem. Opkoračila sam ga, i sela na njegov kurac, nabila sam se do kraja, i krenula da trljam jako njegove prepone o moje. Telo mi je radilo napred-nazad dok sam stenjala, i nežno ga grebala po stomaku. On je samo uživao, ispuštao uzdahe, pogled mu se gubio.

drkanje sisama

Naglo sam usporila ritam i krenula da mešam po njegovom kurcu, nežno, lagano, da je oseti celu. Kukovi su se pomerali na sve strane. Pomerila sam telo napred, stavila ruke sa strane, kod njegove glave. I krenula bukvalno da igram po njegovom kurcu, da mešam, uvijam kukove, da svojom pičkom masiram njegov kurac. Prepone su mi bile vlažne, bila sam mokra skroz.

Luka je samo krenuo da stenje jako, se gubi sve više. „Napunio sam te, ali neće da padne, nastavi jako!” Osetila sam da je blago mekaniji, ali vrlo malo. Samo sam krenula jako da skačem po njegovom kurcu. Mazila sam mu stomak, stenjala non-stop. Jahala sam tako da se sise tresu gore-dole, uživala sam do kraja. Vrlo brzo je bio sto posto čvrst. I samo sam naglo nastavila da mešam po njemu.

Jako napaljena, krenula sam da svršavam po njegovom kurcu, da vrištim. Nenormalno vlažna, ribica je puštala reflekse, masirala je njegov kurac, stezala ga je dok je svršavala.

svršavanje na kurcu

„Hoću da te jebem u guzu.” Dolazila sam sebi na njegovom kurcu, gledala ga: „Uska je jako”.  Samo sam ustala, naglo otišla do kupatila, sperma je curela po mojim nogama. Uzela sam lubrikant, vratila se u sobu, dala sam mu ga. Okrenula se na krevetu, naguzila se jako, i sa obe ruke raširila guzove. Oslonac tela mi je bio na glavi.

Stavio je puno lubrikanta na nju, i prstom počeo da jebe moju guzu, da širi rupicu na njoj. Polako ju je širio deo po deo, a onda je polako krenuo da stavlja svoj kurac u moju guzu. Jedva je ušao, jako sam uska. Bolelo je.

Ali je kao manijak krenuo da rastura moju guzu. Držao me je za kukove i samo zakucavao. Stenjala sam, vrištala, govorila mu da me boli, ali nije mi bilo spasa. Mislim da mi je rascvetao guzu. Trpao je jako u nju njegov kurac čitavih petnest minuta. Kao životinja.

tucanje u guzu

Kada je bio blizu kraja, izvadio je kurčinu, dohvatio me za kosu i svoja muda po drugi put ispraznio, ali po mojoj faci.

Ulepljena od sperme, pala sam na krevet, razbijena od kurca, dolazila sam sebi. Luka je odmah otišao na tuširanje. A kada sam ja krenula na isto, sedeo je u dnevnoj sobi, i kuckao poruku na svom telefonu.

Istuširala sam se, obukla bade mantil. Nastavili smo razgovor kao da se ništa nije dogodilo, do duboko u noć. Nismo se čak ni mazili, ljubili. Samo smo nastavili da ćaskamo. Luka je rano ujutru otišao svojim putem.

Dopisivali smo se neko vreme, ali se više nikada nismo videli. Sreća, pa nisam čula kako prdi, ali sam zbog njega morala da popijem tabletu za dan posle. Nekad tako mrzim muškarce, ali tako jebeno ne mogu bez njih.

facial

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Marta King


Sex je umetnost. A ja sam umetnica, koja će svojom seksualnom snagom spasiti svet.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x