Nikad joj nije curilo iz usta… Postala je moja Carica

Nastavak priče: Ludilo… Princeza ga prima u grlo!

Sljeme je postala rutina. Princeza je stasala na način da je postala smionija sa mnom kao poticajem, ali nije bila povodljiva… Naprotiv, žudjela je još, i još, i još. Sve joj je bilo zanimljivo, kao i meni.

Krajem ljeta, kad bi onako puhao vjetar i smračilo se, otišli bismo u park i tamo gdje ne bi bilo nikog (prošlo je vrijeme kad su se tamo mladi tamo sastajali), malo počeli maziti. Dolazila bi pješice, kao i ja, i nije imala grudnjak ispod majice.

Voljela je jače dodire. A pogotovo jezik. Počeli bi se maziti tako da bi klupu bez naslona zajahali i bili okrenuti jedno prema drugom. Uvijek je ljubim, odnosno ljubio sam je po vratu, u usta i stiskao guzu i cice dok je obučena, a ona uzdiše. Ona je mene rijetko hvatala dolje, jer ja volim biti prvi u predigri, koja i nije toliko bitna za mene.

sisanje bradavica

Cice sam joj ogolio, lizao, cuclao i stiskao. Tad sam je znao poleći na leđa na klupu i skinuti joj hlače i gaće, te ostavio na jednoj nozi robu, tako da se može brže obući ako bude nekih iznenadnih potreba. Tad su joj noge bile razmaknute blago jer su joj tabani bili na zemlji.

Lijepo se i u mraku na mjesečini vidio procijep

Nije se brijala. Samo podšišavala, a nije bila gusta. Ali kad bih je ljubio, najprije sam slinom zalizao dlake lijevo i desno, a uvijek je bila jako vlažna. I imala je predivan okus i blagi miris po svježini. Uvijek čista.

Većinom bih je lizao dok ne svrši i to je bilo brzo, ali na klupi ne uvijek. Na klupi je to bilo drugačije, tad bih je polako lickao dok ne dođe blizu, jer nismo imali vremena kao u autu sate…

lizanje dlakave pičke

Kad bi bila blizu tad bi me zajahala… Samo, tada sam bio bez kondoma. Ali, ako bi pak prvo svršila pod jezikom, tad bi me zajahala, pa onda ja na nju, i onda s guza, jer sam je uvijek pripremao za nabijanje s guza da je ne boli. Tad sam shvatio koliko joj guza drugačije izgleda kad se nagne nad klupu a da nisu jako raširene noge, i kad digne guzu gore da se ne šire guzovi već guza postane prćasta, jer ona je mala a ja visok.

Svršavanje je u svim slučajevima uspijevalo kad bi me nakon svega zajahala. Moje svršavanje je bilo uvijek u njena usta. Odugovlačio bih. Najprije bih sjeo na klupu i ona bi kleknula na moje cipele, ali bez gaća i cice vani, da joj diram cice dok mi puši kurac. Lijepo je to radila, lagano rukom, nije se oslanjala laktovima na moje noge i nije se naslanjala na njega, nego ga je držala kao da ga pridržava i lagano rukom uskladila pokrete glavom i uvlačila i izvlačila i cijelu površinu jezika na donji dio. I strpljiva je bila dok sam je ja prekidao kad bih bio blizu.

Znala je da sam i ja s njom strpljiv. Ponekad bih ipak pričekao i svršio bez odugovlačenja. Znala je da kad počnem svršavati da ga uvlači kroz jezik i usta polako i dugim pokretima dok ja ne kažem dosta. Urnebes.

jahanje kurca u javnosti

Ali jako često sam tražio par položaja i dobio… tipa, da sjedne na klupu a ja stojim, i ona samo drži glavu dok je ja držim za kosu i radim sam kao da je jebem s guza. Ili ona klekne na klupu i glava prema meni kao u autu i ja joj ga guram polako i duboko dok ne svršim.

Ako bi bila glavom prema meni, ja bih se malo nagnuo i malo joj turao prst u picu ili guzu, ali u guzu lagano. U tom položaju sam joj ga uvijek stavljao cijelog u usta i prije svršavanja, odnosno prvog mlaza, se potpuno umirio, da osjetim kako izađe iz mene i onda slijede pokreti da se ispraznim. Nikad joj nije curilo iz usta.

Kako je bilo lijepo… postala je moja Carica…

našminkana, guta spermu

Mario

Nastavak: Bilo je kao da sam poševio šumsku vilu

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o