Gurao mi je svoj mali debeli kurac u dupe, iz osvete

Registrovani korisnici ne vide reklame

Jedne večeri dok mi je tadašnji dečko bio na službenom putu, rešila sam sama da prošetam gradom i kupim sebi večeru. Period PMS-a zahteva puuuno slatkiša, pa su knedle sa eurokremom bile odličan pogodak.

U povratku sam telefonirala sa dečkom, pričao mi je kako mu nedostajem i kako mu trebam da se isprazni, a mene je to smaralo da slušam. Iz daljine sam videla jednog poznanika da mi ide u susret i u trenutku smislia da ću se raspričati sa njim kako bih imala razlog da prekinem razgovor.

Tako je i bilo; kako smo se približili, ja sam se prva javila, on je bio iznenađen jer sam zastala, pošto, kao što rekoh u nekoj od prethodnih rečenica, samo smo poznanici. Zapravo, znamo se iz perioda osnovne škole: mali buckasti dečak, želeo da igra masne fote sa devojčicama ali nikada nije bio dovoljno “in” za tako nešto, jer su fote bile vrloooo masne. Kakav-takav bio, delovalo mi je da će mi te večeri dobro poslužiti.

– Ćao, Srđane! Kako si?
– Ćao, dobro, evo idem kući…
– Ljubavi, moram da prekinem, čujemo se kasnije – rekla sam dečku preko telefona koji je verovatno drkao pričajući mi šta mu se radi i prekinula vezu u pola njegove rečenice.
– Ti si Tamara iz VIII-2?
– Daaa, drago mi je da sam te prepoznala – odgovorila sam i osećala se tako jadno, da ja, popuarna riba iz tog perioda, ne budem sa sigurnošću prepoznata od malog debeljuce.
– Baš si me iznenadila, prijatno naravno. Pa kako si?
– Dobro sam, do malopre sam bila na ivici života jer su mi se jele knedle, ali sada kad sam ispunila sebi želju i stomak. Baš sam top.
– Haha, sećam se da si i na rođendanima bila prva u punjenju stomaka. – Iznerivrao me je u trenutku i čudno sam ga pogledala. – Pamtim kako si grabila one kifle na Milanovom rođendanu.

Dobro je, izvukao se. Mislila sam da aludira na sex, pa se zapitah da li večeras svi moji sagovornici misle samo na sex. Priznajem da je i meni to često tema razmišljanja, ali večeras ne.

– Pa kako si, šta ima kod tebe? – pitala sam ga.
– Radim, dobro zarađujem, raskinuo veridbu pre dva meseca, i tako…
– Zbog čega? – upitala sam, iako mi je visoka zarada više parala uši.
– Varala me, a ja nisam rogonja. – Mislim se – nisi ni kuronja, uverile su se još odavno drugarice s kojima je pokušavao da se vaćari.

Gurao mi je svoj mali debeli kurac u dupe, iz osvete

– Jao, baš mi je žao – odgovorila sam.
– Meni nije. Šta ima kod tebe?
– Ja takođe radim, imam dečka, treniram. A sada šetam da sagorim kalorije od pojedenih knedli.
– Super. Moglo bismo zajedno da prošetamo.
– Može – ujela sam se za jezik, ‘ladno mi se nakačio.

Krenuli smo niz ulicu, prema mom stanu. U blizini je park, pa sam smislila da ćemo tu malo sesti i ja ću ubrzo svojoj kući. To sam mu i predložila, pristao je. Ja sam sela na klupu, a on je stajao. Kaže, stajaće zbog pušenja. Već sam se zabrinula šta smera tom rečenicom, a onda je izvadio cigarete. Dakle, čovek brine da dim ne ide ka meni.

Kako mi je pričao dosadne priče kojima se kraj nije nazirao, rešila sam da se zabavim…

Povukla sam neprimetno majicu ka dole da mi dekolte dođe do izražaja. Brzo je to primetio i čak i nakon cigarete ostao da stoji. Počeo je priču o mom dečku, pa se ubrzo prisećao tinejdžerskih dana.

– Sećam se kako si bila nevaljala u masnim fotama. Uvek si završavala gola, a nisi se stidela.
– Čega bih se stidela? – nasmejala sam se.
– Malih sisa.
– Vole muškarci i male sise, ali žene ne vole male… znaš već šta. Nisu ti više male – sve je češće gledao u njih.
– Ha ha, hvala – počeo je da mi prija pogled.
– Da li su silikoni? -upitao je.
– Pipni ako smeš – zadirkivala sam.
– Dakle konačno je fota pala na mene – uhvatio me je za levu sisu i stisnuo. – Uh, prave su.

tip hvata devojku za nauljene sise

– Alo, ti si preozbiljno shvatio – zbunila sam se. Debeli Srđan me hvata za sise, jebote, blam. Ali prijalo je.
– Šta bi ova fota mogla sledeće da uradi?
– Ti baš ne zaboravljaš te čuvene rođendanske fote?
– Ko bi to zaboravljao? Drkanje, uz tvoje pušenje drugarima, pokazivanje tangi, davanje brusa da se iz njega jedu kokice…
– Jao, nemoj više – postidela sam se.
– Lepo mi je da se prisećam, a još lepše mi je bilo sad da i ja opipam – gurnuo je ponovo ruku. – Pušiš li?
– Da – kroz uzdah sam odgovorila. Izvadio je kutiju cigareta i ponudio me. – Ne konzumiram, hvala. Vratio je ruke na moje sise i rekao:
– Jasno mi je onda šta pušiš – i prislonio glavu na njegov šlic, a potom izvadio mali, debeli kurac. Ugurao mi ga je u usta i počeo lagano da jebe.

Prijalo mi je, ulazio je ceo, koliko je mali. Zazvonio mi je telefon, dečko me zvao, mutirala sam i nastavila da sisam kurac debelom Srđanu.

– Uh, oduvek si bila pušikara, željna kurca, a moj nisi htela. – Mumlala sam da mi je prelepo. Ubrzavao je pokrete, jaja su me udarala u bradu, a sise mi je stiskao do granice bola. Lizala sam svaki milimetar debelog kurca. Dobar je osećaj pušenja malog kurca. – ‘Ajde kurvo, sisaj ga! – ubrzavao je.

devojka puši kurac na javnom mestu

Curile su bale iz mojih usta ispunjenih kurcem debelog Srđana. Uhvatio me je za kosu i podigao da legnem preko klupe.
– Daj pičku, mala neverovatna si!

Samo sam se naguzila, ćutala i razmišljala šta mi ovo treba u životu. Ali… Nakon što mi je svukao helanke, pomerio tange i zabio svoj mali debeli kurac u pičku, bez ikakve pripreme, shvatila sam da mi ovo treba u životu. Shvatila sam da mi je ovo trebalo mnogo ranije u životu. Zabijao se takvom silinom i brzinom koja mi je odgovarala kao da sam je ja podesila. Iako mali, prodirao je baš dokle treba, a jaja su mi se trljala o oznojano dupe.

– Droljo, droljo! – govorio je snažnim šapatom dok se zabijao u moju sada već vrlo vlažnu pičku.
– Ah, Srđane, toooo, ah! – uzdisala sam.
– Ćuti droljo, oduvek sam znao da si samo za ovo stvorena.
– Tako je, onda me za to i koristi.

Pljunuo me je i povukao za kosu. Neverovatno mi je prijala ova grubost. Trudila sam se da opustim pičku što više mogu kako bi dublje ušao, ali nije vredelo, mali je. Zavukao je ruku ispod pičke i dodirnuo mi klit baš gde treba. Jebote, debeli Srđan je kralj seksa! Ne seksa, jebačine!

Pozvao me je dečko, želea sam da čuje kako uživam, da shvati da nije najbolji jebač na svetu kakvim sebe smatra. Javila sam se i ćutala. Dozivao me je:
– Tamara, Tamara, ljubavi! – Ćutala sam i stenjala u naletima strasti, a u pozadini se čulo udaranje muda o moje dupe.
– Da li se ti to jebeš s nekim, Tamara? – čulo se da pita. Ćutali smo i Srđan i ja.

Oboje nas je palilo što nas moj dečko sluša

Srđan je nabijao svoj mali debeli kurac još jače, jače. Dečko je prestao da govori, ali je ostao na vezi. Sigurno ga je naložilo to što je shvatio šta se dešava sa ove strane. Prekinuo je nakon par minuta, a ja sam i dalje bila postavljena četvoronoške i primala mali debeli kurac.

Gurao mi je svoj mali debeli kurac u dupe, iz osvete

U jednom trenutku Srđan je stao…

– Jebeš li se u dupe?
– Da, ali polako.
– Nema polako – odgovorio je i stavio mi glavić na čmar. Ubrzo je gurnuo i ostatak kurca, a mene je zabolelo.
– Neka te boli, droljo, bolelo je i mene kad si svima davala da te trpaju kao klinku, samo meni ne, jer sam debeo. Sad ćeš da vidiš šta si propustila.
– Nemoj Srđane, bili smo deca….
– Sada nismo, sada si ti drolja, a ja te jebem. Konačno. Napuniću ti čmar.

Ubrzavao je, moja guza se otvorila kao nikad do sad, bilo je lepo. Maloi debeli kurac me je rasturao. Stigla mi je poruka od dečka: “Volim te, idem da spavam.” Jebote, on je shvatio da se jebem i nije napravio problem, ide lik da spava. Kakav kralj! Odgovorila sam mu samo: “Laku noć”, i nastavila da uživam nabodena na Srđanovom kurcu.

Stiskao mi je sise, šamarao ih, jer su visile iz majice. Pljuvao je po dupetu kako bi kurac lakše ulazio. Mada je svakako lagano ulazio.

– Baš si rastegljena! A kako i ne bi, kad si sa 14 godina već primala kurac. Ja sam tad samo drkao, i to na tebe takvu droljastu.
– Mmm, divno.
– Meni nije bilo, ali sada jeste i tek će biti. Dočekao sam da te i ja punim.
– Ah, puni meee, izvoli, sve rupe su tvoje.

Gurao mi je svoj mali debeli kurac u dupe, iz osvete

Ubrzavao je, kapljao je njegov znoj po mom dupetu. Još je brže nabijao, a onda odjednom zastao, zgrčio se i osetila sam pulsiranje kurca u mom dupetu i toplu tačnost. Cedio se. Izvadio ga je i primakao mi ga usnama.

– Poliži ga!
– Ružno mi je to.
– I meni je ružno što sam čekao 10 godina da te trpam u bulju! Ćuti i liži. – Otvorila sam usta. Taj mali debeli kurac imao je ružan miris, ali sam ga slatko olizala. Rekla sam mu da nisam svršila.
– To je tvoj problem. Moram da palim. Ćao.

Otišao je zakopčavajući šlic usput, a ja sam ostala na klupi sa spuštenim helankama, spermom koja mi se sliva iz dupeta i sisama koje vise iz majice. Oznojana. Pipnula sam dupe; kao da je rupa bila veća, verovatno od debelog kurca, a sperma je curela. Nisam mogla da verujem šta mi se sve izdešavalo.

Obukla sam se. Sva sreća, nikog nije bilo u blizini. Otišla sam kući i dugo se tuširala, prisećajući se šta se desilo. Kolena su mi bila crvena od klečanja na klupi. Dečko se te noći nije javljao, a narednog dana se ponašao kao da ništa nije bilo. Verujem da ga pali da me drugi jebu. Razmišljam da mu to i predložim kako bismo obogatili dodatno naš seksualni život, ali se nadam da ću, ukoliko pristane, pronaći debelog Srđana.

Gurao mi je svoj mali debeli kurac u dupe, iz osvete

Nastavak: Srđanov mali kurac, taman za moju guzu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Mesecu verna


Ja sam tu … samo za tvoja čula.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x