Pičić mi je brideo, a čmarić mi je bio prosto užaren

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Kako sam nastavila da primam kurčine, i u pičić i u čmarić

– Dragana je morala da se vrati u grad sledećeg dana. Njena majka je zvala i rekla da mora da se javi na fakultet gde je trebalo da počne da radi kao asistent. Razmišljala sam malo da li da odem sa njom ali sam odustala. Kao što sam rekla, Jasminu tih dana nisam podnosila i bila je to dobra prilika da na miru spremim ispit koji me je čekao.

Dragana je otišla, a ja sam kao nešto učila i muvala se po kući. Negde oko osam uveče sam počela da učim ozbiljno i stala tek negde oko dva posle ponoći. Skinula sam se, istuširala i legla mrtva umorna. Mislim da sam zaspala istog sekunda. Probudila sam se u mračnoj sobi, nemajući ni najmanju predstavu koje je doba. Pre spavanja sam spustila roletne do kraja, tako da nisam mogla da vidim da li je dan ili noć. Okrenula sam se i pogledala na digitalni sat na noćnom ormariću. Bilo je tek pola sedam ujutro. Pored sata sam videla dildo koji smo Dragana i ja koristile, osvetljen slabom svetlošću brojeva. Uzdahnula sam setivši se koliko nam je uživanja načinio i polako u glavi sve ponovo preživljavala. Bradavice su mi se ubrzo ukrutile i ja spustim ruku do svog pičića. Bila sam potpuno gola, što ti je poznato, pošto znaš da volim da spavam bez ijednog komada odeće ne sebi. – Klimnuo sam glavom na to i Jelena je nastavila. – Počela sam da se dodirujem i ubrzo smestila srednjak u pičić. Nije prošlo mnogo kada sam mu dodala i kažiprst. Počela sam da stenjem sve glasnije i sve sam jače stiskala svoje sise. Bližila sam se vrhuncu i brzo sam uključila stonu lampu, sa prstima duboko u sebi. Dohvatila sam dildo i smestila ga umesto prstiju u moju uzavrelu pičku. Počela sam da radim njime i presekla se od straha kad sam čula glas iza sebe: „Mislim da imam šta ti treba Jeco”.

Trgla sam se i poskočila na krevetu vadeći dildo i ugledala Peru na vratima. Zaneta učenjem, potpuno sam zaboravila da zaključam vrata prethodne noći. Posledica toga bio je Pera koji je preda mnom skidao radnički kombinezon i gaće.

– Čekaj. Ne kapiram kako ga nisi ranije videla – rekao sam.
– Pa zato što se vrata spavaće sobe nalaze sa leve strane uzglavlja kreveta. Na zidu sa moje desne strane je prozor, a ispred je plakar. Kada sam uključila lampu, Pera je bio na dovratku i posmatrao me kroz odškrinuta vrata. Od svetlosti koju je lampa bacala prema meni, nije bilo šansi da ga vidim.
– Ok. Nastavi.

„Dakle, njegova uzdignuta kurčina je prosto poskočila dok je skidao gaće i jednostavno nisam mogla da skinem oči sa njega. Za tili čas je bio potpuno go i popeo se na krevet. Svetlo lampe je palo na njegov palamar i tek tada sam ga u celosti videla. Bio je velik. Jako velik. Procenila sam brzo, koliko sam mogla u tom trenutku, oko dvadeset i pet centimetara, možda i veći. Debeo, sa velikim ružicastim glavićem, obavijen žilama i malo povijen na dole.

Pera nije gubio vreme. Kako sam samo nešto nevezano zamuckivala, povalio me je, zadigao mi noge onim njegovim snažnim rukama i sa lakoćom mi ga smestio, pošto sam bila sva mokra. Uhvatila sam ga rukama oko struka i zabila mu nokte u slabine. Gotovo sam ostajala bez daha kada god bi mi ga nabio do jaja i tek tada sam u potpunosti shvatila Draganu kada je rekla da joj kurac ništa ne može zameniti. A to je bio prvi koji sam u svom životu videla, što me je dodatno palilo. Osećala sam ga u celoj dužini i stenjanjem propratila svaki njegov nalet. Pera je postajao sve žešći i sve silovitiji. Baš onakav kako volim.

„Izvuci te nokte iz mene… Nemoj da me žena provali…”, rekao je dahćući. Poslušala sam ga i on mi smesti svoja dva prsta u usta. Sisala sam ih dok me je i dalje tucao u jakom tempu. Uhvatio me je čvrsto za sise i stisnuo ih. Gotovo kroz jecaje sam ga bodrila: „Tako… Jakooo… O daj mi ga… O da… Jakoo… Tuuuu…”

Pičić mi je brideo, a čmarić mi je bio prosto užaren

Prebacio mi je desnu nogu u levo i legao iza mene, ne vadeći ga. Obuhvatio mi je nogu rukom, podvukao je iza mog kolena i grubom, velikom šakom me uhvatio ispod brade. Čvrsto me je stisnuo i počeo još silovitije da me tuca. Ponovo su mu prsti bili u mojim ustima i svršila sam uz glasne krike prigušene njegovom rukom. Izašao je iz mene, opkoračio me, obuhvatio moju glavu rukama i smestio mi kurac u usta. Sisala sam ga malo, jer ga je brzo izvadio, uhvatio ga u korenu i počeo njime da me pljeska po ustima, obrazima i da razmazuje sokove iz mog pičića po mom licu. Smestio mi ga je ponovo u usta, držeći me i dalje za kosu i osetila sam kako taj veliki glavić prolazi kroz moje krajnike. Izvadio ga je kad sam se zagrcnula i odmah ga vratio: „Progutaj ga Jeco.”

Koliko god da sam se trudila, nisam mogla. Jednostavno bio je prevelik…

Pera je, videvši da od gutanja nema ništa, privukao moje usne svojim jajima i ja počnem da ih ližem, potpuno prepuštena toj silovitoj jebačini. Ponovo mi je smestio tu batinu u usta, najdublje do tada. Iako sam grcala, uživala sam u njegovoj tvrdoći i ustima napunjenim tim ogromnim kurcem.

Izvadio ga je, udario me je glavićem po usnama nekoliko puta i okrenuo me na stomak. Pljesnuo me je po desnoj guznoj polutki oštro dva puta, postavio me u kučeći položaj i sjurio mi ga do jaja istovremeno me pljesnuvši najjače do tad. Vrisnula sam kratko primajući ga i nastavila kada je uhvatio tempo. Tucao me je tako žestoko da sam se vrlo brzo ispala iz položaja u koji me je postavio i legla na krevet potrbuške. Pljeskao me je po guzi takvom silinom svojom žuljevitom ručerdom, da sam vrisnula svaki put kada je to učinio. Imala sam utisak da bi sve podnela nataknuta na tu kurčinu kojom me je razbijao i ponovo me dovodio do orgazma.

Spustio je svoje ruke na moje slabine i pritisnuo me snažno na dole prodirući najdublje do tada. Počela sam da svršavam kada me je uhvatio čvrsto za kosu na temenu i povukao mi glavu ka sebi. Vrištala sam kao izbezumljena i negova ruka se spustila odozgo preko mog lica, a tri prsta su mi završila u ustima. Urlala sam i tresla se celim telom, dok se u kratkim trzajima nabijao u mene svom silinom. Grubo je gurnuo moju glavu unapred i ja zaronim lice u jastuk. Vrhunac mog orgazma ispratila je kiša udaraca šakom po mojim guzovima. Legao je preko mene pritiskajuci me svojom težinom i punio me spermom, nabijajući ga polako. Smestio mi ga je do jaja i kružio kukovima istresajući poslednje kapi. Nekoliko sekundi kasnije izašao je iz mene i legao na leđa. Okrenula sam se ka njemu i zabezeknula se videvši da mu kurac štrči u vis u punoj snazi. Jednostavno nisam mogla da poverujem svojim očima. Nije prošlo ni dva minuta od kako je svršio, a bio je ponovo spreman.

devojka sisa kurac i gleda pravo u oči

„Šta gledaš Jeco?”, rekao je, „oliži ga i penji se”. „Jebo te, šta si ti?”, upitala sami dalje začuđena prebacujući se u sedeći položaj kako bih bolje videla tu batinu, „jebeni King Kong?” „’King Kurac’ za tebe”, odgovorio je i nasmejao se. „’Ajde sisaj ga.”

Uhvatila sam ga u korenu i počela da ga obrađujem. Lizala sam sa njega svoje sokove pomešane sa njegovom spremom i ponovo se napalila. Uzjašila sam ga okrenuta mu leđima i počela da se nabijam na tu neumornu batinu. Ponovo sam cvilela od užitka i štipkala svoje bradavice kružeći kukovima svaki put kada bi se spustila do njegovih jaja, koje sam milovala slobodnom rukom. Očigledno mu se to nije mnogo svidelo, pošto me je povukao za kosu prema sebi i počeo da me jebe u suludom tempu. Pljesnuo me je par puta po pičiću i uhvatio me za sise. Stiskao ih je svom silinom i tucao me kao ludak. Spustio je ruke sa mojih sisa i iskoristila sam taj trenutak da se nagnem napred oslonivši se rukama o dušek između njegovih nogu. Ponovo sam počela da kružim kukovima u nameri da ga usporim malo, pošto me je već tada potpuno rasturio.

Nisam provela ni pet sekundi u tom položaju, kada me je uhvatio za sise povukao unazad. Ubrzao je tempo ali ne kao prvi put. Bilo je nešto sporije. Gurao mi je svoje prste u usta, stiskao mi sise i tucao me kao mašina. Uspela sam ponovo da se odvojim od njega i oslonim se rukama napred. Nabila sam se par puta i osetila njegove prste u mojoj kosi na potiljku: „Pa gde ceš Jeco? Smiri se već jednom…” Povukao me je ka sebi i ponovo me razbijao u brzom tempu. „Ne mogu… Ne mogu tako… Rasturio si me… Pusti me napred…”, uspela sam nekako da progovorim stenjući. Tada me je pustio i ja zauzmem položaj u koji sam bezuspešno pokušavala da se postavim. Ni tog puta nije dugo trajalo. Povukao me je za kosu prema sebi u trenutku kada sam osetila dolazak novog orgazma. „Ne proseravaj se Jeco… Kod mene se zna ko koga jebe… A ja jebem tebe… I ima da te ubijem od kurca…”

I izgledalo je kao da zaista namerava me ubije jebačinom…

Stavio mi je prste leve ruke u usta dok me je desnom besomučno vukao za kosu . Svoje vlažne prste je spustio do moje razvaljene pičke i ugurao prvo dva, zatim i treći prst, sve vreme me razbijajući kurčinom u ludačkom tempu. Vrištala sam i grčila se u orgazmu kakav davno pre toga nisam doživela. U jednom trenutku sam pomislila da će mi pocepati pičić tom ručerdom.

Odgurnuo me je sa sebe kada sam svršila i ja kleknem na krevet zadihana, u nameri da mu posisam kurac i napokon ga izbacim iz stroja. Sagnula sam se ka njemu ali me je uhvatio rukama za glavu i grubo gurnuo preko sebe ne drugu stranu kreveta. Okrenuo me je na stomak i raširio mi noge. Razmaknuo mi je guzove i ja osetim kako mi njegov veliki glavić pritiska anus. Ugurao ga je polako dok sam ispuštala bolne jecaje i molila ga da bude pažljiv. I bio je, bar ispočetka. Osetila sam kako mi se anus širi i popušta pod njegovom težinom i kako prodire sve dublje. Bolelo me je, iako sam bila sva vlažna i bez obzira na to što mi je guza dobro razrađena. Jecala sam i cvilela isprekidano i odahnula pomislivši da je smestio celog u trenutku kada je stao. Povukao se malo unazad i počeo da me tuca svom silinom zabijajući ga, taj put zaista do kraja. Zavrištala sam osetivši kako još polovina onoga što sam mislia da je ceo prodire u mene i skupila noge pokušavajući da mu onemogućim pristup. Nije mnogo vredelo. Uhvatio me je za kosu, zabio mi glavu u jastuk i počeo da me tuca kao izbezumljen.

Jedva sam se navikla na njegove nalete. U jednom trenutku su mi iziritrana creva umalo popustila i zaista ne znam kako sam se uzdržala. Najednom smo ležali na svojim bokovima, što mu je omogućilo da me tuca nabijajući se duboko. Njegova velika jaja su udarala o moj pičić. Napokon mi je pustio kosu ali je počeo da me povremeno pljeska po guzi. Urlikala sam kao u agoniji i nekoliko sekundi kasnije ponovo svršila.

Pičić mi je brideo, a čmarić mi je bio prosto užaren

Izašao je iz mene i postavio me popreko kreveta da ležim na stomaku. Iako su mi noge bile skupljene opkoračio me je i sa lakoćom ga ponovo smestio u razvaljeni anus. Ponovo su mu ruke bile na mojim slabinama i stiskao me je na dole. Činilo mi se da kada god promenimo pozu, prodire sve dublje. Uhvatio je ritam i imala sam osećaj kao da mu kurac nema veći hod od jednog centimetra. Kao da je konstantno celom svojom dužinom u mom dupetu. Moji krici su tada ličili na kuknjavu mentalno poremećene osobe. Mislim da u tim trenucima uopšte nisam vladala sobom.

Nekoliko minuta kasnije, kada sam pomislila da ću ponovo svršiti, izvadio ga je i uhvatio me za kosu. Nakrenuo mi je glavu stranu i stajao je iznad mene. Bila sam između njegovih nogu, levom me je držao za kosu, a desnom drkao svoju kurčinu. Zinula sam i dočekala mlazeve vrele sperme svojim jezikom. Poprskao me je po celom licu, otresajući svoju batinu iznad mene. Smestio mi ga je u usta i ja ga posisam do poslednje kapi.

Sišao je sa kreveta i počeo da se oblači. Ostala sam ležeći na stomaku, potpuno razbijena i dahtala umazana spermom i prekrivena znojem. Noge su mi bile raširene i nisam se usudila da ih skupim. Pičić mi je brideo a čmarić mi je bio prosto užaren. Posle sam videla da su mi guzovi potpuno crveni od njegovih udaraca.

„Gde ti je drugarica?”, upitao je. „Otišla je kući.” „Tebi Jeco viri kurac iz očiju ali njoj… Čim sam je video znao sam da je kurvetina. Zovi je da dođe da i nju prodrndam k’o tebe.” „Nema šanse. Javi se kad dođeš večeras. Još se nisam tucala u štali i htela bih to da probam.” „Računaj da ćeš biti jebana. Vidimo se večeras.

Pičić mi je brideo, a čmarić mi je bio prosto užaren

– I, jel’ bilo u štali? – upitao sam.
– Naravno. Tucali smo se svakog dana u više navrata dok se nisam vratila kući. Pera je veoma potentan tip.
– Ne sumnjam. Hajde dalje. Siguran sam da nije još kraj.
– Nije. Ali je blizu.

Jelena je otpila malo vina, gledajući me preko čaše pravo u oči. Držala je čašu u ruci i nije progovarala. Čekao sam je da nastavi i zapalio cigaretu. Činilo mi se kao da okleva, mada u tom trenutku nisam shvatao zašto. Spustila je čašu, oslonila se laktovima o što i nagnula se prema meni kao da želi da mi kaže nešto u poverenju.
– Moram da ti priznam da od onog događaja u podrumu nisam prestala da mislim na seks sa više muškaraca odjednom. Bez obzira na ružan početak one orgije, smatram da je to jedno od najlepših iskustava koje sam doživela.
– Nećeš verovati ali uspeo sam to da shvatim – rekao sam ironično.
– Znam – nasmešila se – Nisam pokušavala to da ponovim, ali se desilo kada sam se najmanje nadala. Samo što je tome prethodilo ostvarenje jedne od mojih najvećih fantazija.
– Iznenadi me. Koja je u pitanju?
– Seks na javnom mestu. Oduvek sam želela da se tucam sa nekim negde gde me mogu videti.
– I gde se to desilo?

svršavanje po faci

Nastavak: Svršavali su u meni i sipali svoju spermu u čašu, samo za mene

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Gospodin2019


Galantnost i diskrecija su mi omiljene vrline i osobine!!!

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x