Kako sam nastavila da primam kurčine, i u pičić i u čmarić

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: On joj je razbijao guzu i više puta joj pljunuo u usta

– Bila je to još jedna od mojih fantazija. Htela sam da budem sa tipom o kojem ništa ne znam. Čak ni ime. Kao „Poslednji tango u Parizu”. Desilo se to one noći kada si bio kod Mice na momačkoj večeri.

Setio sam se kako je izgledala tada. Pre nego što cemo otići kod Mice na vikendicu, Deki, moj dobar drugar i ja smo svratili u kafić gde su sedele Jelena, njena najbolja prijateljica Nada i Jelenina kuma Dragana. Nada je bila Dekijeva devojka i morao je nešto na kratko da se tada vidi sa njom. Jelena je izgledala fantastično. Duga, talasasta kosa joj je padala skoro do struka. Bio je kraj leta i veče je bilo vrelo. Nosila je kratku crnu haljinu, bez leđa i samim tim bez grudnjaka. Njene sise su napinjale tkaninu haljine koja se vezivala iza njenog vrata, tankom pantljikom koja ih je pridržavala. Na golim nogama imala je crne sandale na visokim, tankim metalnim štiklama. Bila je preplanula i jebozovna do bola. Prava nimfa u bašti osrednjeg kafića.

– Muvale smo se gradom te večeri i negde oko dva ujutro smo se zatekle u „Zelenom Zmaju”. Pile smo vodku-tonik cele večeri i tek što smo naručile, stigla nam je još jedna tura. Konobar nam je rekao da tu turu plaća tip za šankom. Pogledale smo ka njemu i videle lika u zelenoj majici kratkih rukava, farmericama i tamnim naočarima. Klinuo je glavom ka nama i nasmešio mi se. „Čini mi se da je Jelena dobila kandidata”, rekla je Nada Dragani. „Ne čini ti se nego je tako. Kakve šanse ima kandidat?”, upitala me je Dragana. „Prilično dobre”, rekla sam smeškajući se.

Tip nam nije prilazio. Samo je sedeo tamo, malo razgovarao sa konobarom i mnogo gledao u mom pravcu. Dragana i Nada su popile piće koje smo mi naručile i jedva dotakle ono što nam je on poslao. „Hoćeš li ostati sa likom ili ideš sa nama?”, upitala me je Dragana. „Ostaću. Uzeću taksi. Palite vas dve.”

Dragana i Nada su otišle ali tip nije prilazio. Ustala sam, zapalila cigaretu, prišla mu i dunula mu dim u lice. Okrenula sam se i pošla ka toaletu. Nisam zaključala vrata kabine za sobom. Svukla sam crne tange do kolena i piškila. Podizala sam tange kada sam čula ulazna vrata. Otvorila sam vrata kabine i ugledala ga. Naslonila sam se na dovratak i pomilovala se po levoj butini zadižući haljinu. Povukla sam ruku na gore i izvadila levu sisu iz haljine. Pomilovala sam i nju oblizujući se. Povukla sam još jedan dim i bacila cigaretu na pod. Smrvila sam je nogom, spustila poklopac šolje i sela. Izvadila sam i drugu sisu, raširila noge i milovala se. Tip je stajao kao ukopan i blenuo u mene kroz te tamne naočare. Pozvala sam ga kažiprstom, zinula i napravila one pokrete pesnicom ispred usta. Istog trenutka mi je prišao i stao pred mene. Otkopčala sam mu pantalone i izvadila lepu kurčinu. Bio je prilično velik, debeo i poludignut kada sam ga uzela u ruku. Počela sam da ga sisam, dajući sve od sebe i osetila kako se kruti u mojim ustima. Smestila sam ga do polovine, vadila ga, lizala mu glavić, pa ga ponovo gutala što sam dublje mogla. Tip je stenjao i ništa nije govorio. Sisala sam mu ga sve žustrije i tada se na vratima pojave neka dva tipa. Videvši nas, samo su se okrenuli i izašli. Uhvatio me je za kosu na potiljku i navlačio mi glavu na njegovu tvrdu batinu. Dodirivao mi je krajnike svojim glavićem dok sam ja, već potpuno mokra, mljackala i tiho stenjala punih usta. Izvadio ga je i stavio ga između mojih sisa, radeći kukovima dok sam ih ja stiskala sa strane stežući mu ga. Odvojio se od mene nakon nekoliko sekundi. Uzela sam ga u ruku, podigla ga i počela da mu ližem i sisam jaja. Strpala sam ga u usta držeći ga u korenu, a on mi pokupi kosu u rep i počne da me tuca u usta. „Sisaj ga kučko”, rekao je tada i ništa više nije prozborio.

devojka sisama drka kurac kroz majicu

Izvadio ga je nakon nekoliko naleta, nagnuo se nad mene i poljubio me. Uzvratila sam mu i on me podigne sa šolje. Sela sam između dva ozidana lavaboa i raširila noge. Sklonio mi je tange u stranu i počeo da mi liže izbrijani pičić. Lizao mi je klitoris i povremeno pljunuo po njemu. Stenjala sam zatežući tange rukom, koje su me, uvučene između guzova, još više palile. A lizao me je fantastično i jedva sam se uzdržala da ne svršim.

U jednom trenutku se podigao, raširio mi noge koliko god je mogao i sjurio mi ga u vreli pičić. Zastenjala sam glasnije i on me čvrsto uhvati za levu sisu. Tucao me je sve brže dok sam se ja teškom mukom savlađivala da ne počnem da vrištim. Izvadio bi ga povremeno i prelazio bi glavićem preko mog klitorisa, da bi ga zatim sjurio svom silinom. Nije mogao da mi ga smesti celog u tom položaju.

Ustala sam a on se naslonio na zid. Zadigla sam desnu nogu i on je obuhvati rukom. Smestila sam ga u pičić i osetila ga celom dužinom. Tucao me je tako samo nekoliko sekundi. Naguzio me je preko ona dva lavaboa i ja dignem levu nogu i naslonim je na onaj pun vode. Desnom sam bila oslonjena na pod i tako potpuno raširena, primila ga do jaja. Tucao me je od nazad i sve jače me pljeskao po guzi. Usporavao je ritam, pa ubrzavao, i svršila sam tresući se i grizući svoj dlan, kako ne bih vrisnula.

Izvadio ga je i osetila sam kakoje pljunuo na moj čmarić i razmazivao pljuvačku po njemu. Očekivala sam da će mi ga smestiti u guzu, ali nastavio je da me tuca u pičić, pljesnuvši me žestoko po dupetu. Postajao je sve žešći i grublji u svojim naletima. U jednom trenutku me je uhvatio za kosu na potiljuku i bukvalno me cimao za nju čupajući me. Nisam se ni malo pobunila. Uostalom, znaš da volim to. Svršio mi je po leđima i dupetu dok sam stenjala i lizala ogledalo ispred sebe kao sumanuta. Izašao je i zatvorio vrata za sobom.

Spustila sam nogu sa lavaboa i počela da se sređujem. Nekoliko sekundi kasnije videla sam ga u ogledalu kako ulazi i zaključava vrata za sobom. Nisam se okretala. Samo sam stajala i gledala ga u ogledalu. Obuhvatio me je rukama od nazad i počeo da prelazi po mojim grudima nekim vibratorom. Bio je dugačak oko petnaestak centimetara, boje zlata, sa crnim plastičnim krajem. Prineo mi ga je ustima i ja ga obuhvatim usnama. Njegova druga ruka bila je pod mojom haljinom a srednjak mu je pritiskao moj anus. Raširila sam malo noge i osetila kako prodire dok sam sisala vibrator.

Bila sam spremna da osetim njegovu batinu ponovo, nadajući se da će ovaj put biti u guzi

Ispostavilo se da su moje nade bile opravdane… Ponovo me je naguzio preko ona dva lavaboa i smestio mi vibrator u anus. Radio je njime lagano, dok sam ja stenjala, osećajući ga sve dublje u sebi. Gurnuo mi ga je negde do polovine i počeo da ga okreće oko njegove ose, šireći me. Bila sam potpuno mokra i sokovi su mi curili niz desnu butinu, pošto sam levu nogu opet podigla na lavabo. Pljunuo mi je na čmarić i počeo brže da radi vibratorom, gurajuci ga sve dublje. Ugurao mi ga je najdublje što je mogao, uključio ga i postavio moje tange preko plastičnog kraja. Cimao mi je tange tucajući me tako i ponovo sam svršila tresući se celim telom.

Izvadio je vibrator i smestio mi umesto njega svoj palamar. Nabio se u mene nekoliko puta i zatim me podigao i otključao vrata sa leve strane ulaza. Ugurao me je u neku tuš-kabinu i nije mi trebalo da mnogo da zaključim da je u pitanju vlasnik lokala kada ima sve te ključeve. Prislinio me uza zid i zadigao mi haljinu, mazeći me prstima po pičiću. Čučnula sam i počela da mu sisam kurac. Nije to dugo trajalo i on sedne na pod. Okrenula sam mu leđa i opkoračila ga, smeštajući ga u pičić. Jahala sam ga kao izbezumljena i u jednom trenutku sam ramenom podigla slavinu na tušu. Voda nas je zalila ali nismo prestajali. Jedino što mi je u tom trenutku bilo bitno je da ga primim što dublje i uspevala sam u tome.

Kako sam nastavila da primam kurčine, i u pičić i u čmarić

Svršila sam ponovo, ovaj put uz vrištanje jer više nisam mogla da se uzdržavam. Čučnula sam pred njega i uzela ga u usta. Svršio mi je po licu, izvadivši ga, i urlao je kao ludak. Isisala sam sve iz njega i uspravila se. On je oblačio pantalone koje je ostvaio van kabine i smirivao se. Bila sam potpuno mokra ali sam uspela da skinem šminku i spremu sa lica.

Izašla sam a on je sedeo za šankom i pio piće. Osim konobara i njega nije bilo nikoaga. Još uvek je imao naočare i nije ih ni jednog trenutka skinuo. Samo sam mu mahnula u prolazu i pošla ka ulaznim vratima. Konobar mi je otključao i ja izađem na ulicu. Pozvala sam taksi i vratila se kući gde sam naletela na Jasminu u kupatilu. „Šta se tebi desilo?”, upitala je kada me je videla potpuno mokru. Stajala je pred ogledalom i spremala se za spavanje. „Me ne pitaj. Bili smo na nekom splavu i upala sam u vodu.” „Ma da”, rekla je skidajući šminku pred ogledalom. „Šta ‘ma da’?” „I onda ti je spasilac, umesto da te izvadi, izdrkao po glavi?” „Šta lupaš ti Jasmina?”, upitala sam je besno. „Imaš dve kapi sperme u kosi Jelena. I to velike. Obrati pažnju na to kada se budeš sređivala posle tucanja. Isto tako te je i Aca mogao videti.” Prišla sam ogledalu i ustanovila da je u pravu. Istuširala sam se i zaspala gotovo iste sekunde kada sam glavom dodirnula jastuk.

– Nemam šta da kažem. A meni se na znam kako prigovaralo kada sam tebe varao.
– Varao? Hoceš da kažeš da Jasmina nije bila jedina?
– Upravo to. – Ćutala je i gledala me pravo u oči. Video sam kako se trudi da svari tu informaciju i nisam pokušavao da joj olakšam. Adut u mom rukavu bio je spreman da zadam konačan udarac.
– Sa kim si to bio? – Formulisala je to pitanje tako kao da je znala da ono što će čuti, neće biti nimalo prijatno za nju.
– Bio sam ti sa kevom Jelena. Tucao sam ti Milu do iznemoglosti. – Da je mogla da me spali pogledom, od mene bi ostala samo hrpa pepela na stolici. Video sam da je na pola koraka od oluje besa, ali se uzdržala. Jelenina majka Mila bila je izuzetna žena. Jedna od najjačih advokata u gradu. Uvek elegantna, lepa i žena koja je sa svojih četerdeset i osam godina terala klince na ulici da zveraju za njom otvorenih usta. Svidela mi se od trenutka kada sam je prvi put video. Bilo je to u Jeleninom prisiustvu i primetila je moje poglede, prigovorivši mi zbog toga. To ju je zasigurno pogodilo više nego činjenica da me je uhvatila sa svojom sestrom.
– Znala sam – rekla je rezignirano. Tačno sam znala da između vas dvoje ima nešto. Kakva jebena kučka. Platiće mi za ovo. Neće ovo proci tako glatko.
– Smiri se mala i nastavi. Siguran sam da ima još tvojih fantazija koje si ostvarila.
– Da znaš da imam. Samo pazi da ne padneš sa te stolice kada ih čuješ. – Bila je razjarena i to je u tom trenutku bilo dobro. Hteo sam sve da čujem.
– Preživeću, ne brini. Slušam te – rekao sam mirno smešeći se. Jelena je nervozno zapalila cigaretu i tresnula upljačem po stolu.

Nikako nije mogla da svari činjenicu da sam posle njene sestre bio i sa njenom majkom

Jelena je vukla blagi kompleks zbog velikih sisa koje su njena sestra Jasmina i njena majka Mila imale. Njene su bile manje od njihovih, ali savršene na njenom vitkom telu. Sećam se kako sam se mučio kada sam prvi put video Milu da skrenem pogled sa njenih sjajnih grudi. Nisam bio preterano uspešan u tome i Jelena je to primetila. „Šta si se zablenuo?“, rekla je kada je Mila izašla iz prostorije, „nisu čak ni prave”. Na moje pitanje šta time misli, rekla je da je Mila zategnula i podigla grudi pre nekih par godina. Svejedno, bile su to fantastične sise, iako je Jelena o njima govorila sa prezirom. Bio sam uveren da je velike sise svoje sestre i majke smatrala glavnim razlogom moje prevare. Čekao sam je da se smiri i da nastavi sa pričom. Međutim, nije to baš išlo kako sam planirao.

– Kako se to uopšte desilo? – upitala je naizgled mirno.
– Pričaću ti, a ti sad nastavi gde si stala.
– Kada se to dešavalo? Jesmo li nas dvoje bili zajedno?
– Ne. Bilo je to u periodu kada si se ti ponašala kao puštena sa lanca.
– Ma da. Ti ćeš mi pričati o nekakvim lancima i sranjima. Kako vidim, nisi bio nimalo sputan u tom periodu. – Nasmešio sam se i rekao:
– Kriv po svim tačkama optužnice. Molim te nastavi.
– Tebi se izgleda svidelo ovo večeras? Ova moja priznanja?
– Ispočetka ne. Ali sada je već potpuno druga priča. – Jelena se i dalje durila ali se smirila nakon nekoliko minuta i nastavila.
– Desilo se to krajem oktobra. Tih dana sam bila toliko napaljena da sam htela iz svoje kože da iskočim. Bilo je popodne kada me je Dragana nazvala i zamolila me da joj donesem neke knjige koje sam pozajmila od nje. Nisam nameravala da se kod nje dugo zadržavam iako mi je rekla da će i Nada doći za koji minut. Nadu je dovezao njen brat pa sam iskoristila priliku da odem sa njim. Uostalom, imala sam u planu razgovor sa njim nasamo.

devojka stavlja dildo u guzu

Nadao sam se da nije dala tom ljigavom moronu od Nadinog brata. Nisam podnosio tog majmuna. Bio je kao neki košarkaš, ali istina je da nije imao pojma. Uvek se družio sa basketanerima iz kluba za koji je trenirao i šetao za sobom neku argentinsku dogu, mužjaka, čije ime sam zaboravio i kojeg je Jelena prosto obožavala. Nisam mogao da razlučim šta mi je više išlo na nerve. Jelenina ljubav prema toj ogromnoj džukeli ili njena konstatacija kako taj ljigavac ima dobro dupe. Kako se ispostavilo, moje nade su se izjalovile ali ništa nije moglo da me pripremi na ono što je usledilo.

Jelena je, kao i obično, počela svoju priču opisom garderobe koju je tog dana nosila. Uvek je mnogo držala do oblačenja i volela je da priča o svojim krpicama. Tog kasnog popodneva nosila je tamno sivu kratku haljinu. Znao sam za taj komad njene garderobe i bila strašno jebozovna u njoj. Haljina joj se pripijala uz telo i isticala sve njene atribute. Nosila je još crne samostojeće čarape i crni donji veš začinjen tangama. Preko svega imala je kišni mantil i mogao sam lako da zamislim kako je lepo izgledala, dok joj je kovrdžava kosa padala na ramena. Naravno, crne čizme na visokim štiklama išle su obavezno uz to.

– Vozili smo se neko vreme gradom dok mi je Mare pričao o Donu kojeg davno nisam videla. Vrebala sam priliku da ostanem nasamo sa njim i kažem mu šta mi se mota po glavi od kako smo nas dvoje raskinuli. – (Mare je bio nadimak Nadinog brata koji se inace zvao Marjan. Don je bilo ima pomenute džukele.) – Postavila sam mu pitanje dok smo na semaforu čekali zeleno svetlo.
– Mogu samo da zamislim koje.
– Pa možda i možeš. Pitala sam ga da li može da mi sredi nekog od svojih crnih saigrača. Nekog sa velikom kitom. Oduvek sam htela da se potucam sa crncem, ali nikada nisam bila u prilici.
– I šta je veliki Mare rekao?
– Rekao je da neće biti nikakvih problema ukoliko se dogovorimo. Pitala sam ga na šta misli, na šta je on rekao da mogu i sama da pretpostavim. Nije mi bilo ni na kraj pameti na šta misli i nisam htela da nagađam. „Daj Jelena, nemoj meni prodavati te fazone. Znam šta voliš, kako voliš i šta si sve radila. Nada i ja komuniciramo međusobno, znaš”, rekao je. „I šta ti je Nada rekla?” upitala sam u nekoj mešavini začuđenosti i ljutine. „Pa odakle da počnem? Možda od onog tipa koji te je razbio u onom napuštenom lokalu. Ili od Baneta i Gojka? Mada mi je najbolja ona sa petoricom u podrumu. Veruj mi Jelena da sam bio zabezeknut. I radostan na neki način.” „Zašto radostan?” „Pa zato što nikada za tebe ne bih rekao da si kurvetina tog kalibra. Bio sam prijatno iznenađen. Mislim da sam dovoljno jasan. Ukoliko hoćeš da te upoznam sa nekim od mojih crnih drugara, idemo na jedno mesto da ispuniš svoj deo pogodbe.” „Koji moj deo pogodbe? I odakle ti pravo da me nazivaš kurvetinom?” „Tvoj deo je da te ja pojebem. A imam puno pravo da te tako nazivam jer si mi oduvek išla na kurac sa tim tvojim moralnim načelima, krutim stavom kada se povede priča o seksu, o monogamiji si govorila kao da je neka vrsta tvoje religije, večito si izigravala neku finu ribu i proseravala se na te fore, a ovamo si se jebala kao poslednja kurvetina. I šta očekuješ? Da te zovem devicom Marijom?”

Ćutala sam. Šta sam uostalom i mogla da kažem? U neku ruku, bio je potpuno u pravu, iako mi se ni malo nije svidelo što je moju masku strgao na takav način i to uz pomoć moje najbolje prijateljice. „Smatram da je ćutanje potvrdan odgovor na moje uslove”, rekao je i nije gubio vreme. Odmah je spustio ruku na moju butinu i počeo da prelazi rukom preko nje. Na moje pitanje gde idemo, odgovorio je kratko: „Na vikendicu.”

Kako sam nastavila da primam kurčine, i u pičić i u čmarić

Do vikendice njegov srednjak je već bio u mom uzavrelom, mokrom pičiću. Raširila sam noge i stenjala i kada je parkirao, prosto se bacio na mene. Ljubili smo se i vaćarili neko vreme u njegovom autu i izašli zajapureni i spremni. Mogi ti reći da sam u njegovim gaćama otkrila lepu i veliku kurčinu. Gotovo smo otrčali u spavaću sobu. Skinula sam sve sa sebe i legla na krevet. Mare mi je raširio noge i gurnuo svoj jezik duboko u moju pičku, smestivši mi srednjak u anus. Uvijala sam se po krevetu i glasno stenjala, dok mi je sisao klitoris i zabijao prst u guzu sve dublje.

Nekoliko minuta kasnije se uspravio i ja dohvatim njegov kurac. Brzo sam ga smestila u usta i počela silovito da ga sisam. Lizala sam mu jaja, nabijala se ustima na njegovu batinu najdublje što sam mogla.

Grcala sam dok mi je glavić prolazio kroz krajnike i bila sve uspaljenija

Smestila sam njegova jaja u usta i sisala ih. Čula sam ga kako stenje i tada ih ispustila, gurnuvši svoj jezik u njegov anus. Trajalo je to samo nekoliko sekundi pošto me je odgurnuo od sebe rekavši: „Polako, jebote, svršiću.”

Otvorio je fioku noćnog ormarića i iz njega izvadio japanske kuglice. Rekao mi je da raširim noge i polako mi sve tri smestio u čmarić. Bile su to one veće od klasičnih. Mislila sam da ću potpuno izludeti. Podigao je moje noge na svoja ramena i smestio mi svoj kurac u pičić, iz kog su prosto lili sokovi. Polako je ubrzavao ritam, a zadovoljstvo koje su mi pričinjavale kuglice i njegov palamar duboko u meni, bilo je fenomenalno. Vrištala sam svršavajući dok me je tucao u ludačkom ritmu.

U jednom trenutku me je podigao sa kreveta i ja ga rukama obuhvatim oko ramena, savijajući noge oko njegovih bokova. Natakla sam se na njegov kurac do jaja i vrisnula. Odneo me je tako nataknutu do zida i nastavio da me tuca poput životinje. Bila sam u potpunom magnovenju posle trećeg orgazma kada me je vratio na krevet i postavio u kučeći položaj. Izvadio je kuglice iz mog anusa i umesto njih smestio svoju kurčinu. Urlala sam nošena talasima novog orgazma, kada mi je ugurao kuglice u usta i zapušio ih rukom, nabijajući se u mene svom silinom. Svršila sam ponovo, tresući se u četvrtom orgazmu i osetila kako me puni od nazad. Izašao je iz mene posle nekoliko kratkih i odsečnih uboda i išetao iz sobe. Ležala sam nagužena na krevetu sa nogama na podu i izvadila kuglice iz usta. Dahtala sam dok su mi se sokovi, pomešani sa njegovom spermom, slivali niz butine. Popela sam se na krevet i legla, još uvek zadihana. Mare se vratio i legao kraj mene.

analne japanske kuglice

Dragana i ja smo otišle na selo posle toga. Tamo je bilo veoma zabavno.

– Mogu misliti – rekao sam prevrćući očima. Pogledao sam na sat i video da je ostalo još nešto više od sat vremena do fajronta u restoranu. Jelena je sedela sa suprotne strane stola i izgledala je predivno. Sve te njene priče su me napalile i jedva sam čekao da je pojebem. Međutim, hteo sa da čujem još toga.

– Mare je posle pričao o nama da smo kurve i pokušavao da na taj način popravi situaciju, ali nije imao uspeha. Naročito zbog Nade koja svaku njegovu priču brzo demantovala. Jedno vreme čak nije ni govorila sa njim. Zbog toga sam joj oprostila što mu je ispričlala moje avanture – nastavila je. – Dragana i ja smo odlučile da se sklonimo na selo. Deda je bio u banji i imale smo celu kuću samo za nas dve. Ionako sam htela da odem iz kuće pošto Jasminu nisam više mogla ni da vidim. Prve večeri smo smo pokrenule temu o Maretu i gluposti koju smo napravile. Nakon toga smo počele da razmenjujemo naša iskustva. Priče su se nadovezivale jedna na drugu dok Dragana nije odmahnula nervozno glavom: „Ne mogu više o seksu. Napaljena sam a ni traga od kurca.” Tada me je pogledala u oči i ja joj uzvratim isti pogled. Vrlo često sam maštala o seksu sa nekom ženom, a Dragana mi se ponudila kao na tacni. Međutim, nisam se usuđivala da načinim taj prvi korak. Odmerila me je polako, od glave do pete, i vratila pogled na moje oči. Ne mogu da kažem na koji način sam joj uzvratila pogled. Bile smo obe uspaljene i mislim da nije trajalo više od dve sekunde kada smo se našle u zagrljaju, ljubeći se.

Gotovo smo strgle odeću sa sebe i počele da se dodirujemo, gurajući jedna drugoj prste u pičić. Stenjale smo i izgladnelo se ljubile. Dragana me je gurnula na sofu i raširila mi noge. Smestila mi je jezik u pičić i počela prstima da mi draška klitoris. Stiskala sam svoje sise i cvilela od užitka, zabacivši glavu na naslon. Nekoliko minuta kasnije, Dragana me je opkoračila nudeći mi svoju izbrijanu pičku. Gurnula sam joj srednjak u guzu i počela da je ližem.

Zavalio sam se u stolicu zamišljajući je u klinču sa Draganom, rasnom plavušom, sa ravnom kosom do predivnog dupeta. Imala je fantastične noge i lepe okrugle sise, nešto veće od Jeleninih. Bila je lepa, strahovito jebozovna i često mi se motala po glavi gola.

– Moram da te prekinem – rekao sam – Je li Dragana i dole plava?
– Jeste. Imala je tada tek mali trougao kratkih, plavih dlačica iznad pičića. Zašto pitaš?
– A zašto da ne pitam? Nastavi molim te. – Slegnula je ramenima i nastavila:
– Stenjale smo, vrištale dok smo svršavale, i potpuno se sludele u makazicama dok smo silovito trljale svoje pičiće jedan o drugi. Dragana je ponela sa sobom veliki dildo koji smo postavile između nas. Nabijale smo se na taj dildo istovremeno i svršavale u serijama. Dragana je bila fantastična. Izvodila je čuda svojim jezikom. Mislim da sam bila na ivici ludila kada je usisala sokove iz mog pičića i progutala ih. Učinila je to u dva navrata i svršila sam tako silovito da sam prosto odskakala po sofi. Mazile smo se do kasno u noć…

dve lezbejke se nabijaju na dvoglavi dildo

Otišla sam pod tuš da se spremim za spavanje, ali Dragana mi se ubrzo priključila. Nastavile smo pod tušem i imam utisak da je tada bilo najbolje. Dovodile smo jedna drugu do ludila kombinujući mlaz vode sa našim jezicima. Dildo koji je Dragana ponela sa sobom je ostavljen za finale. Ležale smo na podu kabine, isprepletane, obe nataknute na dildo i ljubile se kao pomahnitale, svršavajući dok je voda prskala po nama. Ovlaš smo se obrisale i legle na krevet u spavaćoj sobi. Ljubile smo se dok nismo zaspale i nastavile gde smo stale čim smo otvorile oči. Gotovo čitav sledeći dan smo provele gole. Jedino sam se ja obukla ujutro i uveče kako bih otključala vrata komšiji Peri koji je dolazio da nahrani stoku.

Trećeg dana dok smo pile kafu Dragana je bila ćutljiva. Oprala je svoju šolju i okrenula se ka meni: „Treba mi kurac i to pod hitno”, ispalila je odjednom. „Nemoj pogrešno da me shvatiš. Lepo mi je sa tobom ali kurac je kurac. I ništa ne može to da mi zameni.” Bravo Dragana – pomislio sam i nasmešio se. „Pa dobro”, rekla sam, „šta predlažeš?” „Ne znam. Hajde da izađemo i potražimo nešto. Da vidimo kakvi su ovi seljani.” „Slaba vajda od toga. Ovo je selo Dragana. Svi se znaju. I uglavnom su matori i oženjeni. Takvi će teško rizikovati čak i zbog riba kakve smo ti i ja.” Razočarano je uzdahnula: „Šta je sa tim Perom koji dolazi da hrani stoku?” „Oženjen. Znaš li da je Perina kita prva koju samo u životu videla?” „Nemam pojma. Kako da znam?” „Pa tačno. Kako da znaš? Bila sam klinka i jednom sam ga videla kako piša iza štale. On mene nije video pošto sam ga gledala odozgo sa senika.” „I kakav je?” „Velik. Debeo. Nije on mnogo stariji od nas. Desetak godina plafon. Posle sam ga uvek vrebala i videla sam ga još nekoliko puta. Ne moram ti reći da je taj njegov kurac bila moja prva fantazija. Kada god bih ga videla iza štale počela sam da se dodirujem. Nebrojeno puta sam kao klinka svršila zamišljajući tu batinu u sebi.” „U ovako siromašnoj ponudi Pera uopšte ne izgleda loše. Hajdemo malo na vazduh. Hoću malo da ohladim glavu.” „Dragana, pada kiša napolju, ako nisi primetila.” „Jebe mi se. Valjda ima neki kišobran u kući. Uostalom, ne pada jako.”

Prošetale smo malo po selu i vratile se. Gotovo da nikoga nismo srele. Draganinom razočarenju nije bilo kraja. Bila je potištena i nisam znala kako da je oraspoložim.

Nekih sat vremena kasnije pojavio se Pera. Pitao je da li treba da nam nacepa drva i naloži peć u šupi koja je bila vezana na centralno grejanje u kući. Rekla sam da treba i dok je cepao drva Dragana se muvala oko njega i zapitkivala ga koješta. Pera nije izgledao ravnodušan ali nije ni pokazao neko veliko interesovanje. Dragana se razočarana vratila unutra i rekla kako bi rado potucala Peru kako niko nije. Rekla sam joj da sačeka u redu jer je to ipak prva kita koju sam videla i da bi red bio da ga prvo ja probam. Nasmejale smo se na to i otišle u kuću…

lezbejke trljaju pičke jedna o drugu

Nastavak: Pičić mi je brideo, a čmarić mi je bio prosto užaren

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Gospodin2019


Galantnost i diskrecija su mi omiljene vrline i osobine!!!

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x