Vozili su me u gepeku, zavezanu, stavili su mi ball-gag u usta

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nstavak priče: Kao njegova robinja, morala sam primiti po koju šamarčinu

Toni je još uvijek razmišljao o curi koja je prodavala kozmetiku.

– Zašto je došla na moja vrata? – pitao se. Moja reputacija je takva da mi žene nikad same ne dolaze na vrata. Očito nije imala pojma da zvoni na vrata pakla. Potvrdno sam klimala glavom, a oči su mi bile prikovane za ekran.
– Jedan prijatelj, medar, me zamolio da prodajem njegov med u selu. Pristao sam i stavio oglas. Sutradan je došao gospodin kupiti teglicu meda. S njim je bila i njegova žena. Ona nije ni ulazila u kuću. Rekao je da će još kupiti, ako med bude dobar. Sutradan je gospođa došla sama. Rekla je da se mužu med svidio i da bi htio još nekoliko tegli. Riječ po riječ i ona je završila raskrečena na ovom stolu. Napunio sam joj šupak medom i jeb’o je u medenu rupu.
– Ispravno ste postupili, moj gospodaru – rekla sam.
– Jednom je tako došla naivna cura s nekim vjerskim časopisima. Pustio sam je u kuću, ali je nisam puštao vani. Morala je sama spaliti sve časopise, a otišla je razvaljenog šupka, usta punih sperme, ogrnuta samo kaputom i s pornićima pod rukom. I ona mi se zahvaljivala na rastanku.

Iz iskustva sam znala da mi muškarci puštaju filmove i pričaju priče kako bi im pokazali šta bi htjeli. Šta li će Toni sve htjeti od mene? – pitala sam se.

Žena na ekranu je bila na slatkim mukama. Obične žene bi već odavno bile poludjele od patnje, a njoj ništa nije bilo previše. Sise su joj bile pune kvačica. Jedna metalna kvačica sa zupcima joj je bila zakačena za bradavicu i na nju je bi obješen uteg.

– Ovo i tebe čeka – rekao mi je Toni kao da mi čita misli. Bila sam u stanju u kojem nisam mogla reći „ne”. Pogledala sam ga pogledom uspaljene kuje spremne na sve.
– Bit ću Vam dobra, moj gospodaru.

Otvorio je ladicu i iz nje izvadio ogrlicu. Opet ću biti kuja! – rekla sam veselo u sebi. Toni je zakopčao ogrlicu oko mog vrata i zakačio lanac.
– Sad si moja kuja i mogu s tobom raditi šta hoću.
– Bit ću Vam dobra, moj gospodaru.

Već sam sama sebi postala dosadna od tolikih izraza poslušnosti. U stvarnosti nisam bila poslušna. Bila sam željna nečeg novog i uzbudljivog. Voljela sam gospodaru ponuditi sebe dobru i poslušnu, a onda ga iznenaditi. I to na takav način da me mora kazniti.

bds povodac oko njenog vrata

Ali treba znati pogoditi u živac. Jedan je bio škrtica. Zato sam mu ukrala neku lovu. Popizdio je i tako me namlatio da sam uživala. Ali mi je rekao da više ne dolazim. Bio je uvjeren da sam ga cijelo vrijeme potkradala. Da sam htjela, bila bih ga potkradala tako da on to ne skuži. Ali ja sam htjela da skuži i da me kazni. Jedino nisam znala da će mi zabraniti da više dolazim kod njega.

Sve ovo šta se upravo događalo mi je ličilo na jednu već doživljenu priču. Pomalo sam se dosađivala. Nije bilo nikakvog iznenađenja. Moraš istrpiti do kraja – govorio mi je moj submisivni glas. Nije ti prvi put.

Bilo je i dosadnih sado-mazo iskustava u mom životu. Nisam mogla vjerovati da takve igre mogu biti dosadne. Imala sam jednog koji je uvijek imao isti scenrij. On je bio profesor u mirovini, a ja sam mu morala glumiti zločestu učenicu koja ništa ne zna. Zadavao bi mi domaće radove, koje ja ne bih napisala, pa me on kažnjavao. I uvijek isto. Dobro je plaćao pa sam ga trpila, ali u jednom trenutku sam prestala odlaziti kod njega. Više mi ni lova nije mogla biti motiv.

Toni je uzeo konop i njime mi vezao ruke na leđima. Čvor je bio zajeban, ali izvlačila sam se ja i iz zajebanijih čvorova. Onda je uzeo povez i zavezao mi ga preko očiju. Više ništa nisam mogla vidjeti. Na kraju je uzeo ball gag i utrpao mi ga u usta. Zakopčao je remen i nisam mogla više reći ni riječi. Usta su mi se počela puniti slinom i uskoro su mi se sline cijedili niz bradu. Toni je uzeo telefon i nekog nazvao.

– Molim. – čula sam glas muškarca s druge strane. Očito je namjestio zvuk na telefonu na najglasnije.
– Bok. Toni je.
– Odlično! Dolazi kod nas.
– Ja sam htio vas pozvati k sebi.
– Imamo tri komada ovdje.
– Dođem i dovedem ovo šta imam?
– A šta imaš?
– Onu kuju od prije pola godine.
– Koju?
– Onu tetkicu koju smo vodili u Dvorac i tamo se igrali s njom.
– Ono smeće?
– Zašto smeće?
– Jebeš takvu koja sve može izdržati, a ima šupak kao krava pičku.
– Šta fali tome?
– Slušaj ovo. – PLJUS! – čulo se iz telefonske slušalice. A onda je neki ženski glas počeo moliti da je ne tuku. PLJUS! čulo se još jednom. Glas je očajnički molio. Čulo se u pozadini i cičanje drugih ženskih glasova.
– Koje su to? – upitao je Toni.
– Jedna je sisata profesorica iz Zagreba, druga je guzata seljančura iz susjednog sela. Treća je ona konobarica što je došla na mjesto sisate Lucije.
– Uh! Sad bih rado bio s vama, ali ne znam šta ću s ovom.
– Odvedi je do autoceste i ostavi. Pokupit će je kamiondžije.
– Znaš da ja nisam takav. Morao bih je odvesti kući.
– Znam. Ti si svaki put išao po Barbaru u šumu.

debela robinja zavezana u šumi

– Idem ovo smeće odbaciti do Zagreba, pa dolazim kod vas.
– Odlično. Ovo će trajati do jutra.
– Baš si pizda Toni – mrmljao je u sebi. Zašto si tako obziran? – pitao je sam sebe.

Slušala sam ga kako mrmlja u hamletovskoj dilemi i drhtala od straha. Moja sudbina je ovisila o tome da li će on biti fer ili će ga ponijeti strast…

Izašao je iz sobe i ostala sam sama sa svojim strahom. Jedino društvo mi je bio pornić. Ali ga nisam mogla gledati nego samo slušati. Dijalozi u pornićima su bili toliko neuvjerljivi da na njih nikad nisam obraćala pažnju. Sad sam morala.

Muškarac i žena su razgovarali. Oni pričaju na hrvatskom! – rekla sam začuđeno u sebi. Počela sam pažljivije slušati. Pa to je Toni! – zaključila sam nakon nekoliko trenutaka. Ženski glas je zvučao veselo. Toni ju je pozvao da svrati kod njega na piće. Ona mu se zahvalila. Tko je ona? – pitala sam se u sebi. Čuo se zveket čaša. Pričali su. Pitala ga je kakvi su mu planovi, a on je rekao da se upravo spremao izvesti kuju u šetnju.

– Nisam znala da imaš psa – rekla je ona.
– Imam kuju.
– Kuju?
– Ti ćeš biti moja kuja. – To se dogodilo tu! – pomislila sam. Shvatila sam da je neka žena klečala ovdje gdje ja klečim, a Toni se spremao zavezati je i izvesti kao kuju u šetnju.
– Budi dobra i bit će ti lijepo.
– Bit ću dobra – rekla je ona. – Prebrzo si pala – rekla sam. Onda sam se sjetila da je možda i na nju Toni djelovao tako da je budio njenu submisivnost , kao i na mene. Čulo se kako joj para odjeću. Ona je cvilila. Dobila je par šamarčina pa je ušutila.
– Na sve četiri! – naredio joj je. – Tko je ta kuja? – pitala sam se. Nekoliko minuta se čula samo muzika. Nisam mogla čuti nikakav zvuk po kojem bih mogla zaključiti šta se događa. Onda su se zvukovi vratili. – Nisi bila dobra. – rekao je on ljutitim glasom. Žena je cvilila. – Ovo činim za tvoje dobro – rekao joj je Toni. Čula se šiba kako fijuče. Ona je još glasnije cvilila. – Ne želim čuti ni glas – rekao je. Čuli su se udarci. Toni se vratio.
– Imaš sreće što nisam kao oni. Sad bih te bacio u kontejner ili ostavio na autocesti ili u šumi i otišao na orgiju – rekao je. Ali ja sam fer i odvest ću te kući. Laknulo mi je. U pozadini se čulo kako žena na filmu moli za milost. Toni joj je odgovarao da milosti za nju nema.
– Ti si kriva što nisam sad već tamo! – rekao je. PLJUS! – odvalio mi je šamarčinu. – AUUU! – zajaukao je. Zaboravio je da imam ball gag u ustima. – Za ovo te moram kazniti! – dreknuo je.

Raspoloženje mu se u trenutku promjenilo. Bio je bjesan. Zgrabio me i nabacio na tabure. Guzovi su mi se otkrili i naprčili. Odalamio me rukom po njima. Jauknula sam bez glasa. Opet me udario. I opet… i opet… i opet… Udarao je svom snagom. Kao da je htio sav svoj bijes iskaliti na meni.

robinja ima ball gag u ustima

– Već me ruka boli. – rekao je. A kako tek mene guza boli? – pomislila sam. – Morat ću još i one kurve mlatiti, pa će biti bolje da ne trošim ruku. – Hvala ti – rekla sam u sebi, ni ne sluteći šta je odlučio.

Tada sam čula zlokobni zvuk. Čula sam kako zvecka kopča remena, a zvuk izvlačenja remena iz hlača mi je zvučao kao da izvlači mač iz korica. Nemoj molim te! – jaukala sam u sebi. Ali ball gag mi nije dopuštao ni da pusim glas iz sebe.

TRAS! TRAS! TRAS! – Lupao je remenom po mojim guzovima. Nogom mi je stao na glavu i stisnuo me tako da nisam mogla učiniti ništa kako bih smanjila muke. Mogla sam mu se samo prepustiti i moliti se da će naći trunku milosti u sebi. – TRAS! TRAS! TRAS! – Guzovi su mi se žarili. Činilo mi se kao vatra gori u njima. Suze su mi tekle i nisam ih mogla zaustaviti. – TRAS! TRAS! TRAS! Mlatio me je nezaustavljivo. Mislila sam da nikad neće prestati. Pomirila sam se sa sudbinom. Nije mi bilo prvi put da se mirim sa sudbinom. – TRAS! TRAS! TRAS! – Jednom sam čula da se ženama od batina stisne pička i da ih muškarci zato vole mlatiti po guzovima. Mene su batine uzbuđivale i od njih mi se pička opuštala. Osjetila sam da je i sad tako. Da mi se jama otvorila i da zjapi između guzova. I on je to primjetio.

– Sviđaju ti se batine? – TRAS! TRAS! TRAS! – Sad bi htjela kurac? – TRAS! TRAS! TRAS! – Ali za takvu jamu treba kurčina, a ne kurac. – TRAS! TRAS! TRAS! – Da imam konja, odveo bih te njemu da mu praviš društvo. – TRAS! TRAS! TRAS! – Ili barem da imam psa. – TRAS! TRAS! TRAS! – Mogao bih te odvesti susjedinom psu, ali ona ga čuva samo za sebe.

Stao je. Napokon – pomislila sam. Uplakana i slinava, u mraku sam čekala šta će se dogoditi. Vrtila sam u glavi najgore moguće scenarije.

Osjetila sam njegovu ruku na mojim guzovima. Ruka mu je bila hladna i to mi donijelo malo olakšanja. Onda sam osjetila kako prstima ponire u moju razjapljenu jamu. Jama mi je bila tako opuštena da me nije trebalo pripremiti. Uronio je cijelu ruku u mene.

Napokon malo zadovoljstva – rekla sam u sebi

Nabijao je ruku sve dublje u mene. A meni je baš to prijalo. Uvijek nakon okrutne torture sam htjela biti i dobro jebena, a nema boljeg kurca od ruke za dobru jebačinu. Ušao mi je tako duboko da mi se činilo kako mi rukom prevrće želudac. Onda je ruku stisnuo u šaku i počeo je polako vaditi van. Mislila sam da mi čupa utrobu. Plopnulo je kad ju je izvadio, kao da je otvorio šampanjac.

Onda ju je ponovno zabio u mene. Ovaj put je išlo lakše. Uronio je ruku do lakta u mene i opet je stisnutu izvukao. Opet sam čula zvuk šampanjca, ali nešto slabiji. Očito sam se raširila.

Gotovo svi muškarci s kojima sam se jebala su mi rekli da imam najveću pičku koju su ikad jebali u životu. Kako i nebih imala, kad već osam godina ne silazim s kurca. Jedna stara kurva mi je prije godinu dana rekla da je u pedeset godina radnog staža pet stotina kurčeva prošlo kroz nju. Ja sam joj rekla da sam tek sedam godina na udaru kurčeva, a da ih imam više od tisuću. Dobre žene mjere kurčeve koje su probale u životu decimetrima. One malo razuzdanije metrima. Kurve u desecima metara, a ja sam ih mjerila u stotinama metara. A kad bih tome dodala ruke, mogla bih mjeriti i kilometrima.

dom fistuje svoju robinju u pičku

Toni je rukom pumpao moju utrobu. Činilo mi se kao da me nateže dvorišnu pumpu. Čak je i zvuk bio sličan. Krkljavi zvuk nabijanja klipa u slinavu rupetinu.

Onda je stao. Zgrabio me kao vreću i krenuo vani. Šta će učiniti sa mnom? – pitala sam se. Možda će me stvarno dati susjedinom psu? Ili me baciti u neki svinjac ili štalu? Preživjet ću do jutra, a ujutro će me gazda naći i pobrinuti se za mene. Mogući scenariji su mi se istovremeno motali po glavi. Možda će me, kao Barbaru, ostaviti u šumi, a ujutro me pokupiti.

Ubacio me je u gepek auta. Broj mogućih scenarija se smanjio, ali moj strah se povećao. Da me ostavi u svinjcu ili štali mi je čak bilo prihvatljivo. Ovako se povećala mogućnost da me ostavi u šumi ili na cesti.

Auto je krenuo. Svezana, prevrtala sam se u gepeku kao vreća krumpira. Nije mi to bilo prvi put da me voze u gepeku. Jednog slučaja sam se posebno sjećala.

Čekao me je ispred faksa. Primjetila sam ga čim sam izašla iz zgrade. Stajao je na parkiralištu kraj auta. Bio je moj gospodar. Sama pomisao da pokušam izbjeći susret s njim, mi je bila odbojna.

Upoznala sam ga jedne večeri u gradu. Bila sam bez para i htjela sam pičkom zaraditi lovu za život. Ni prvi ni zadnji put. Prišao mi je, uhvatio me za ruku i poveo sa sobom. Ni riječi nisam progovorila. Osjetila sam da je on moj gospodar. Kao što se muževi i žene nađu kao srodne duše, tako sam se i ja našla da sam njegova srodna robinja. Da je on gospodar mog života. Nije ga bilo briga da li sam kurva ili junferica, ni šta radim kad nisam s njim. Ali je znao da ga moram slušati. Prišla sam mu pokajnički i stala pred njega. Šutjeila sam gledajući u pod.

– Nadam se da ti je jasno da ono što si napravila nije bilo lijepo. – rekao je. Osvrnula sam se da provjerim ne čuje li netko od mojih kolega da mi se obraća u ženskom rodu. – PLJUS! Dobila sam pljusku pred svima. – Ne vrti se kujo! – rekao je tiho, ali zapovjednički.
– Oprostite – rekla sam.
– Priđi bliže! – Prišla sam mu toliko blizu da sam na licu osjećala njegov dah.
– Nešto sam te pitao?
– Svjesna sam da nisam bila dobra. I žao mi je.
– To nije dovoljno.
– Postoji li način da se iskupim?
– Nije tvoje da postavljaš pitanja!
– Spremna sam ispuniti svaku vašu želju. – PLJUS!
– Spremna sam ispuniti svaku vašu želju, moj gospodaru.
– Spremna? Pa nisi mogla ni takvu sitnicu učiniti, a sad nudiš SVE? – Šutjela sam.
– Naljutila si me! Nije tvoje bilo da donosiš odluke, nego da pokorno slušaš. Imaš sreće da nisam tada došao po tebe. Dobila bi batine tu pred svim tvojim kolegama i kolegicama koji te sad gledaju. – Želja da se osvrnem i provjerim tko me gleda, bila je jaka, ali sam znala da ću zbog toga dobiti pljusku. Zato se nisam osvrtala, nego i dalje pokorno gledala u pod. – PLJUS! Svejedno sam je dobila. – Ulazi u auto!

Vozili su me u gepeku, zavezanu, stavili su mi ball-gag u usta

Ušla sam bez pogovora. Gledala sam kroz prozor. Svijet s druge strane stakla je bio svijet kojem sam nekoć i ja pripadala. Sad mi je izgledao nedostižan. Imala sam ga, ali sam ga izgubila. Promjenila sam se. Nisam tome ja bila kriva, niti je itko bio kriv. Jednostavno, moj put je vodio u drugom smjeru.

Vozio je Savskom, pa skrenuo na Zeleni trg i onda se spustio u garaže ispod nebodera. Odvezao se skroz do kraja u mračni dio.

– Izlazi!

Izašla sam iz auta. Izašao je i on i otišao do stražnjeg dijela. Pratila sam ga pogledom, ne pitajući se ništa, pomirena sa sudbinom, ma kakva ona bila. Pogledao me i prstom mi pokazao da dođem. Prišla sam.

– Skidaj se! – zapovjedio je. Skinula sam jaknu, koju mi je on istrgnuo iz ruke i bacio je u kut u prljavštinu. – Dalje! – Skinula sam i majcu, koja se također završila u kutu. Zatim tenisice, čarape i hlače. Na trenutak sam zastala kad sam trebala skinuti gaćice. – PLJUS!

Iz torbice u gepeku izvadio je ball-gag i pružio mi ga. Znala sam što moram učiniti. Još dok sam si ja namještala gag, on je uzeo lisice i stao iza mene. Poslušno sam stavila ruke iza leđa i on mi ih je zaključao. Zatim je zategao remen ball-gaga. Gumena kugla mi je ispunjavala skoro cijela usta. Disati sam mogla samo na nos. Tek sam mogla uz puno napora istisnuti slinu koja mi se već počela nakupljati u ustima.

– Ulazi! – rekao je pokazavši prstom na gepek. Ušla sam i pokušala se udobno smjestiti, ali u tom malom prostoru svaki je položaj bio neudoban. On je uzeo konopac i svezao mi noge. – Da se ne koprcaš kujo. – samo je kratko prokomentirao. Onda mi je navukao kapuljaču na glavu i svezao je oko vrata. Osjećala sam svaku neravninu na cesti. Tapecirung u gepeku je bio tvrd i grub i grebao mi je kožu, a neravnine u limu su me žuljale. Ruke su mi bile vezane na leđima. Noge su mi također bile vezane. Nisam mogla vidjeti ni tračak svijetla. Jedino sam mogla čuti što se događa oko mene. Pokušala sam pratiti skretanja automobila, kako bi znala gdje smo i kuda idemo, ali on je birao neke sporedne uličice koje nisam poznavala. Izgubila sam se u mislima.

Odjednom smo stali. Nije to moglo biti pred njegovom kućom, jer je njegova kuća bila na nizbrdici, a auto je stajao ravno. Izašao je iz auta i otišao nekud. Ostala sam sama među glasovima. Razgovori, šale, sudbine i tračevi prolazili su pokraj mene, nesvjesni da ih slušam. Bila sam nijemi svjedok života ulice.

Uskoro se vožnja nastavila. Ponovo smo stali. Ovaj put sam bila sigurna da smo pred njegovom kućom. Auto je stajao nagnut. Čula sam kako izlazi iz auta, a onda korake koji nestaju u daljini. Zalupio je vrata kuće i ostala sam sama.

Počela je kiša. Kapi su bubnjale po limu automobila i šum me uspavao. Probudila sam se kad je bubnjanje kiše po limu prestalo. Tišina je pritiskala poput prese. Ma koliko moja situacija bila nudobna, ubrzo sam opet zadrijemala. Netko je otvorio gepek. Osjetila sam navalu čistog zraka.

– Je li živa? – upitao je glas. Udario me šibom i ja sam se trznula.
– Vidiš! Živa je, kuja! – rekao je moj gospodar.
– Hoćemo je prenijeti?
– Pretovarite je.

Osjetila sam kako me snažne ruke podižu i već slijedećeg trenutka spremaju u d**gi gepek automobila. Muškarci su sjeli u auto i vožnja se nastavila. Zaustavili smo se. Gepek se otvorio i opet sam došla do čistog zraka. Po mirisu sam zaključila da smo negdje na selu.

– Hoćemo je iznijeti vani? – upitao je jedan glas.
– Aj’mo.

Dva para jakih ruku me podiglo i izvuklo iz gepeka. Osjećala sam ugodu nakon žuljanja i truckanja u autu. No to je kratko trajalo. Bacili su me na zemlju, u lokvu, poput vreće. Zatim su me uhvatili za nogu i vukli do kuće. Ušli smo u zatvoreni prostor. Bila je to nekakva štala, jer se osjećao miris sjena.

Vozili su me u gepeku, zavezanu, stavili su mi ball-gag u usta

– Operi je, sva je blatnjava. – Voda je bila hladna. Tresla sam se od hladnoće dok me muškarac prao šmrkom. Onda su me tako promrzlu ubacili u nekakav boks i čula sam samo kako su zasunom zakračunali vrata. Čekala sam cvokoćući. Uspjela sam zaspati.

Probudili su me glasovi. Čula sam ženu kako moljaka da imaju milosti. Muški glasovi su joj govorili da će najebati. Stali su. Počeli su je šibati, a ona je vrisnula. Ušutkali su je šamaranjem. Nastavili su je šibati, a ona je samo tiho cvilila.

Kad su završili, očekivala sam da će uzeti mene na tretman. Bila sam spremna, ali me nisu ni pipnuli.

Tresla sam se od straha, iako su otišli. Uskoro su se opet začuli glasovi. Bila sam sigurna da ću ovaj put najebati, ali oni su opet doveli neku ženu. Čula sam kako je vrijeđaju. Ona im je odgovarala pa su je počeli šamarati. Odmah je promjenila igru i počela moljakati. Nisu imali milosti i dobila je više batina nego ona prva.

Otišli su i opet sam ostala sama.

dominacija, šamaranje, public humiliation

***

Auto je stao. Zar smo već stigli? upitala sam se. Ali gdje smo stigli? Toni je otvorio gepek i izvadio me van. Pa ovo je moj kvart! – začudila sam se.

– Dalje možeš sama. – rekao je. Okrenuo se, sjeo u auto i odjurio.

Njega su čekale pičke, a mene put do kuće. Pored nogu je bila vrećica s mojim stvarima. Očito nije htio ponoviti grešku kao s Barbarom. Još u autu sam odvezala ruke, jer je čvor bio predviđen da ga se lako odveže. Naravno, onaj tko to zna. Ja sam prošla puno sado-mazo tretmana i poznavala sam taj čvor.

Kako Toni zna gdje stanujem? – pitala sam se dok sam hodala ulicama prema kući. Nisam znala odgovor na to pitanje, ali me to nije trenutno zanimalo. Htjela sam samo što prije stići u sigurnost stana.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Trans Maya


Dvostruki život trans drolje…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Bolesnooooooooooo

Može li nastavak priče?

Stvarno red bi bio da padne neki nastavak

3
0
Would love your thoughts, please comment.x