Poslovna dama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Poslovna pratnja

Ovako ide naša policiska avantura. Počinje moja nevaljala devojčica da mi priča novu priču. Stigli smo do njene najnovije uloge u našim maštanjima. U jednoj od njenih uloga kurvice. Mnogo voli da bude kurvica moja smerna devojčica. Menjaju se događaji… Menjaju se mesta… Ali je moja lepotica uvek nevaljala kurvica.

„Moram prvo da te uvedem u radnju“, sprema me moja devojčica. Kreće moja lepa kurvica da me pali svojim maštanjima. Odlučila je ovog puta da bude policajka. Uvodi me u situaciju. Objašnjava mi logistiku događaja koji slede.

Uloga policajke zahteva komplikovaniju logistiku i od sobarice i od sekretarice. Zahtevala je i vežbe sa policiskom opremom. „Moraš da znaš dušo da se tvoja devojčica spremala za ovu ulogu. Lisica, pendrek, pištolj… To je oprema sa kojom raspolažem.“ „Pištolj je naravno lažan“, govorim ti. „Ali su pendrek i lisice veruj mi pravi. Ima dobro da ih osetiš. Lisice znamo čemu služe. Tokom privođenja odlučićemo kome bolje stoje. Tebi ili meni. Zavisno kako se prekršilac bude ponašao.

Taj prekršilac si naravno ti. Ja sam policajka na dužnosti. Moja oprema policajke nije baš standardna policiska uniforma u 75-oj NYPD stanici. Na na nesreću muških šefova u toj policiskoj stanici. Da se prave policajke tako oblače… Mmmmm dušo… Bile bi te mlade policajke jebane par puta dnevno. Prvo od šefova… Pa od kolega… A sigurno bi ih i privedeni mangupi jebali. Makar i da su vezani. Mnogo je moja uniforma policajke razvratna i jebozovna ljubavi moja. Uverićeš se brzo.“

„Zašto baš NY policajka?“, pitaš me. „Ne smem baš sve da ti kažem. Ljutio bi se na svoju bezobraznu devojčicu. Ali mogu nešto malo. Da ti malo podgrejem maštu. Evo ovako… tek da znaš. Dok sam ono bila u New York-u. Ono zadnji put. E pa tada se svašta izdešavalo. Imala sam dušo, znaš, interesantan susret sa jednim NY policajcem. Ustvari namerno sam napravila prekršaj u New Yorku. Popalio me jedan zgodan policajac. Baš sam htela da me taj dasa kazni. Ispalo je da je bio mnogo obdaren taj policajac. Imao je dasa kurčinu. Ogrooomnuuu kurčinu. A što je bio zahtevan. Neeee… ne smem da ti kažem kako sam plaćala kaznu. Morala sam mnogo da se trudim. Najviše sam radila na kolenima. Odmah iza policiskog automobila. A dasa ne samo da je obdaren… Nego i mnogo potentan. Tri puta mu se dizala ogromna kurčina. Nije mi ni vadio iz usta.

Od njega sam naučila dosta praktičnih stvari. Mislim to kako se ispituju osumnjačeni. I po nešto o kažnjavanju. Ali to ne ide u ovu priču. To će da složimo u naše igre. Ono kad palimo jedno drugog maštanjima koja se nisu desila i koja se neće ni desiti.

policajac jebe kurvu

Kako da te hapsi policajka?

Logistika tokom čina hapšenja prestupnika je nešto veći problem. U kom ću prekršaju da te hapsim? Mora biti ipak malo ozbiljniji prekršaj. Zato što te čeka i odgovarajuća kazna. I mesto hapšenja je izazov za sebe. Ne mogu da te hapsim u hotelskoj sobi. A u stvari i što da ne? Šmrčeš drogu? To se radi u hotelu. Ili su te prijavili da si platio prostitutki? U Americi je i jedno i drugo protivzakonito. Znači, radnja je u Americi. Tamo te hapsim. Mislim da je bolje da izvršim hapšenje bogatog stranog turiste koji plaća dami za seksualne usluge. Ne zna turista da je to protiv zakona. A to da plaćaš kurvici je mnogo interesantnije nego da šmrčeš drogu. I otvara silne mogućnosti.

Šteta što ne mogu da igram obe uloge. Da budem i kurvica i policajka. Tek bi tu bilo vatrometa. A možda i mogu? Uglavnom, te dve uloge nisu u istom činu. E sad već treba ozbiljno da razmislim. Ovde ima puno mogućnosti za mene. Da mi platiš za seks. Pa da te oglobim što si se kurvao. Sve da ostane u porodici. Treba samo još jedna oprema. Ona za damu kojoj plaćaš. O tome treba da razmislim.

Ali evo i novih problema. Stalno se nešto komplikuje. Hoće li moći dva puta da ti se digne? Dama kojoj plaćaš je prva. I zgodna је. Sigurna sam da će ta biti mnogo bezobrazna. Tu nema problema. Tu će da ti stoji. Ali poznajem ja tu damu zbog koje će da te globi NY policajka. Neće te ta pustiti tako lako kad vidi koliki ti je. I kako si bezobrazan u seksu. Neće ostati ništa za policajku? Da ne prođe policajka bez zadovoljstva? A i ta je mnogo zahtevna. Moraću izgleda da rizikujem. A kad bolje razmislim, nema tu mnogo rizika. Kad te jebozovna policajka pomazi pendrekom po tvojoj batini. Biće ti kurac tvrđi od pendreka. Čak i ako dva puta napuniš usta otmenoj kurvici za koju ćeš biti kažnjen.

Waldorf Astoria, New York

Moja dvostruka uloga kreće u hotelu. Nalazimo se u New York-u. U Waldorf Astoria hotelu. Ti si na poslovnom putu. Sišao si u bar hotela. Želiš malo zabave. Avanturicu sa nekom od zgodnih dama koje se muvaju oko tebe. Sediš za šankom i ispijaš pića. Obučen si skupo. Brendirana roba. Odelo i kravata. Klasične crne cipele. Već su ti dve kurvice prilazile. Stranac, bogati stranac. Odlična mušterija. Čašćavaš svaku od dama pićem i otmeno im odbijaš usluge.

Sad kad je priča počela… Sad vidim da postoji još bolji scenario od onog koji sam planirala. Ovo će biti mnogo bolje. Ja sam ustvari NYPD policajka na tajnom zadatku. Covered operation. Droga i prostitucija. Vrebamo velike zverke. Ti možeš biti jedan od tih evropskih lovana koji je umešan u neku aferu. Tvoja izgled evropskog intelektualce je sigurno maska. Biće sigurno teško doći do tvoje prave aktivnosti. Ali možda padneš na plaćanje za seks. Tu se najlakše pada. Vidim da si već odbio dve dame. Obe su zgodne. Razmišljam kakvu tražiš. Sigurna sam da neku želiš. Obe su išle na seksi provokaciju. Onako direktno nudile seks. Nedostajalo im je obema i stila i ukusa u garderobi i u ponašanju.

pokazuje dekolte

Evo menjam ponovo plan. Šta ako ti se predstavim kao poslovna žena na važnom skupu u New York-u? Da budem visoki rangirani menadžer u velikoj evropskoj trgovačkoj kući. Poslovna žena, naučena da joj se ispunjavaju sve želje. Skupo obučena u poslovnu garderobu. Strog izgled. Naočare, zategnuta kosa. To će sigurno da upali. Ali kako dalje? Kako da te uteram u prekršaj. Seks sa nepoznatom poslovnom ženom nije prekršaj. Moraš da mi daš lovu da bi postao prekršilac. Da bi policajka mogla da preduzme akciju. Da te hapsi i kažnjava. Neće biti lako.“

Šta će bogatoj poslovnoj ženi lova? – mislim u sebi. Kako da napravim da plaćaš ovoj razmaženoj bogatoj dami za pušenje? Perverzija… Mmmmm kakva perverzija. Bogata dama voli da bude kurva. Pali se uspešna poslovna dama kad je dasa tretira kao kurvu. Kad se jebe za lovu. Mmmmm – palim se i ja. Pravljena sam za ovu novu ulogu. Otmena kurva. Perverzna razmažena dama željna kurca. To… to… to… Kurvica zbog zadovoljstva. Avantura za bogatu pičkicu. Hoće da ti puši na kolenima. Za lovu… Kao one male jeftine prostakuše.

„Već vidim neke mogućnosti da se dođe do plaćanja seksa uspešnoj poslovnoj ženi. I svaka je veoma perverzna. A to je ono što Evropljani vole. A za tebe sam sigurna da voliš otmenu perverziju. Idem da uzmem odgovarajući kostim. Mora da bude veoma skup i kvalitetan. I naravno, da mi stoji. I treba da promenim naočare. Moram one što odgovaraju poslovnoj ženi. Da ništa ne asocira na seks.“ Da li se to ona kurvica u meni već uzbuđuje? Dok još razmišljam o mojoj prvoj ulozi za ovo veče.

Dama traži avanturu

Obulka sam strogi crni poslovni kostm. Suknja tek malo iznad kolena. Snežno bela bluza. Skupe crne cipele. Srednje visoka štikla. Otmene poslovne naočare. Kosa strogo zategnuta u rep. Ulazim u bar hotela. Gosti su uglavnom muškarci. Vidim da privlačim poglede. Mmmmm, što volim kad se u ovim našim avanturicama muškarci pale na mene. Kako si me naučio da uživam kad sam tvoja kurvica. Ni ti nisi izuzetak. Gledaš me sa otvorenim interesovanjem. Sedam za bar. Par metara od tebe. Za piće naručujem Cointreau. Malo ko u New York-u zna šta je to. Damski konjak sa ukusom pomarandže. Proizvodi se u malom Francuskom mestu u regionu reke Loare. To ti već privlači pažnju.

Idem i korak dalje. Da potpuno izgubiš sumnju što se mog identiteta tiče. Koristim slovenski akcenat. I to sam naučila tokom treninga u Specijalnoj njujorkškoj brigadi. Ti si već znatiželjan. Pitaš me kako zam za taj francuski konjak. ’Malo je poznat van Francuske’, kažeš mi. ’Ali ga dame obožavaju.’ ’I ja ga volim’, odgovaram ti. ’Relaksira me kad sam napeta. A znam ga jer sam Evropljanka.’ ’Vidim po akcentu’, nastavljaš ti. ’Pretpostavljam da ste slovenskog porekla.’ ’Dobro ste pogodili, tačno je, moje poreklo je slovensko.’ Ne govorim ti ništa konkretnije da ne odvedem diskusiju u pogrešnom pravcu. ’I vi, koliko vidim, niste Amerikanac. Nisam trebala ni da Vam čujem izgovor. Vidi se po odelu.’

upoznavanje u kafiću

’Je li to dobro ili loše?’, pitaš me ti. ’Dobro je, to je kompliment. Većina Amerikanaca nema tako sofisticiran ukus. Ni za oblačenje, niti za bilo šta drugo.’ ’Mislim da se slažem sa vama’, odgovaraš mi. ’I ja sam vas još dok ste ulazili procenio da niste Amerikanka.’ ’Po odelu?’, pitam te. ’I po tome, a i po mnogo čemu drugom. Hod, kosa, šminka. Ima toliko stvari.’ Razmišlja policajka u meni. Ovaj je izgleda opasan. Šta sve vidi i kako razlikuje ove male nijanse izgleda i ponašanja. Stvarno se sve to vidi? – jesam iznenađena. Onome koji dobro poznaje različite kulture to je evidentno. ’Malo ima takvih’, odgovaram ti. ’Dozvoljavate li da sednem pored vas?’, pitaš me. ’Naravno, samo izvolite, biće mi drago da pričam sa nekim ko tako dobro poznaje različite kulture.’

Ti bi odmah da skidaš damu… sve osim cipela

Naručuješ nam još po jedno piće. Ja glumim poslovnu ženu. Ali ti pokazujem ti da sam zainteresovana za razgovor sa tobom. I da mi se sviđaš. Diskretno ti dajem znake da sam ovako daleko od kuće, okuražena New York-om i okružena luksuzom hotela možda i spremna na avanturu. Na seks sa nepoznatim muškarcem.

’Da pređemo kod mene u apartman?’, pitaš me. ’Mirnije je. I možemo da se raskomotimo ako želimo.’ Ja ti se smejem. Pokazujem ti da mi se sviđa tvoja incijativa. ’Što da ne’, odgovaram. ’Baš bi bilo lepo da se malo raskomotim. Ceo dan sam u ovim štiklama.’ ’E to nikako’, odgovaraš uz osmeh. ’To ne dolazi u obzir. Cipele sa štiklom su zadnji deo garderobe koji dama skida. Najbolje je da ih nikad ni ne skida. Ostalo možete da raskomotite. I taj kostim koji Vam tako lepo ističe figure nosite sigurno ceo dan. Možda da krenete od kostima?’

Nastavljaš da me uzbuđuješ rečima. I dalje se simpatično smeješ. ’Šta kažete gospođo? Hoćemo li da se opustimo u mom apartmanu? Hoćete li da mi pokažete da ste dama i kad skinete taj vaš elegantan kostim?’ ’Ha… ha… ha gospodine’, smejem se. ’Mnogo ste zahtevni gospodine. U redu da odemo kod vas u apartman na piće’, odgovaram ti. ’Za to drugo… To ćete morati da zamišljate. Ne verujem da ću skidati kostim. Ispod imam samo veš. Ne poznajemo se dovoljno.’

Smejem tvojim bezobraznim predlozima. ’Hvala vam na komplimentu. Pošto mi kostim lepo stoji kako kažete… Šteta ga je onda skidati, zar ne?’ Eto ušla sam u igru. ’Kad bolje pomislim imate i pravo gospođo’, govoriš mi. ’Mnogo ste seksepilni u tom strogom kostimu poslovne žene. Ne treba da ga skidate. Lepši je provod kad dama ispinjava muške želje tako lepo obučena. U tom elegantnom kostimu. I sa tim naočarima na vašem licu. Mnogo ste izazovni lepa gospođo. Već mi se bude bezobrazne muške želje.’

erekcija u pantalonama

Budi se i u meni želja da budem otmena kurva ovom perverznom gospodinu. Vlaže mi se gaćice. Oblizujem diskretno usne. Pokazujem ti da sam razumela tvoje želje. Spremna je otmena kurvica za pušenje nepoznatom gospodinu.

Ustajem sa stolice. ’Idemo gospodine’, govorim ti. ’Požurite, dok me još nisu preplašili Vaši komplimenti. Ali idemo u moju sobu.’ Tamo mi je oprema – mislim u sebi. ’Idemo’, odgovaraš mi. ’Može i u Vašu sobu.’ Hvataš me nonšalantno za ruku i vodiš prema liftu. Mislim da znam šta si smislio. Tvoj poslednji komentar ukazuje samo na jedno. Tražićeš da ti ova elegantna poslovna žena popuši. Nema skidanja. Samo na kolena. I pušenje na kolenima. Istina, perverznije je to nego skidanje. E sad, kako da ubacim plaćanje pre pušenja? Bez toga nema prekršaja.

Ulazimo u lift. Držimo se za ruke. U liftu stojimo jedno prema drugom. ’Mnogo ste lepi i izazovni’, govoriš mi.’Želim da vas poljubim.’ ’Poznajemo se samo pola sata’, tiho ti odgovaram. Položajem glave i poluotvorenim ustima pokazujem da i ja to želim. Uzimaš me rukom oko struka. Drugom mi privlačiš glavu svojoj. Uh, što je dobar poljubac. Da ne smotaš i ovu policajku u meni? Da ne pokvarimo igru. Poslovna dama je izgleda mi spremna da ti se dâ. I mnogo je mami što već zna da će direktno na kolena. Pali je što će da puši mangupu kojeg je maločas upoznala. Ovako obučena. Sa naočarama i u poslovnoj uniformi. Odmah sa vrata.

Samo da smislim kako da te nateram da mi platiš. I kako da odradim scenu sa policajkom. Ovo sad mnogo više liči na akciju tajne službe. Ali agenti tajnih službi ne nosi pendreke. I oprema policajke je mnogo izazovnija. Mnogo sam jebozovna u toj opremi policajke. Moram da je čuvam za drugu priliku. Ova oprema jebozovne američke policajke mora da se iskoristi. Smisliću već nešto. Može specjalni agent i da ima pendrek u našoj priči. Što da ne? U ovakvoj delikatnoj situaciji i to je moguće. A ako samo presvučem pantalone biću opasni ženski tajni agent. Female Secret Police Agent. Što da ne. To je i veći rang od NYPD policajke.

Bogata dama puši samo za lovu

Ulazimo u moju sobu. Nogom zatvaraš vrata. Ljubiš me. Vidim kako mi rukom hvataš za skupljenu kosu. Sad ću na kolena, koliko vidim. Tako je, spremaš se da mi kažeš da kleknem. Samo još da čujem par komplimenata koje si spemio. Da se oboje još više napalimo. ’Znate li vi gospođo koliko ste lepi i izazovni?’, šapućeš mi dok me ljubiš. ’Znate li da nema muškarca koji vas nije pratio pogledom dok ste ulazili u bar sami. I dok smo izlazili zajedno?’

’Laskate mi gospodine’, odgovaram ti. ’Uzbuđujete me laskanjem. Znači, svi su me želeli’, ponavljam tvoje reči. ’A Vi ste me osvojili. Ja sam Vaša nagrada znači? Izašla sam sa Vama. I ljubim se sa Vama. Ja sam Vaša nagrada večeras. Ili sam Vaš plen?’ ’Mmmmm, puštaš zvuke uzbuđenja. Želiš da ti ova elegantna dama bude plen. ‘Vi ste moj plen lepotice’, šapućeš mi uzbuđeno. ‘Ja sam vas ulovio… Sad ste moji… Ja sam vam gazda.’

Vidim da ti sviram na prave žice. Ovo te je sad stvarno raspametilo. A uspalilo je i mene. Sad sam plen opakom frajeru. Mmmmm, lepa perverzija. Tebi olakšava ti da me spustiš na kolena. Ali olakšava i meni. ‘Ja sam vam gazda’, ponavljaš. ‘Morate sve da me slušate. Morate da ispunjavate sva moja naređenja. Je li to jasno’, pitaš me dok hvatamo dah od ljubljenja? ‘Daaaa… daaaa’, odgovaram ti uzbuđeno. ‘Tako je gospodine. Ja sam Vaš plen. Moram da slušam Vaša naređenja.’ Morate da me slušate gospođo’, ponavljaš. ‘Morate da radite sve što ja želim.’ ‘Daaaa… daaaa gospodine’, šapućem i ja tebi. Oboje smo uzbuđeni. ‘Moram da ispunjavam vaša naređenja.’

širi joj noge

‘Ja sam vaš plen. Naredite mi gospodine. Naredite mi surovi gospodine. Vaš plen čeka naređenja. Šta moj lovac zahteva? Šta moj gazda želi?’ ‘Aaaaaaa’, ričeš ti. ‘Na kolena lepa gospođo. Kleknite ispred mene.’ Glas ti je odlučan. ‘Hoću da mi pušite. Hoću da vam punim ta divna ustašca mojim kurcem.’ ‘Daaaa… daaaa… gospodine. Surovi ste gospodine. Moram… Ne ostavljate mi izbor. Moram da kleknem ispred vas nevaljali gospodine.’

‘Otkopčajte me’, nastavljaš da mi komanduješ. ‘Uzmite mi ga u usta. Popušite mi ga. Popušite mi kurac gospođo… Hoću da mi pušite kurac. Na kolenima ispred mene.’ Bacaš jastuk sa kreveta. Pred svoje noge. Pokazuješ da mi je tu mesto da kleknem. Želim da kleknem. Želi poslovana dama avanturu. Spremna je da klekne. Hoću da ti primim kurčinu u usta. Ali sad sam već u dvostrukoj ulozi. Ovde već poćinje da deluje i ženski tajni agent.

Držiš me čvrsto za kosu. Pokazuješ bogatoj perverznoj poslovnoj dami gde joj je mesto. Pokazuješ razmaženoj dami ko sada naređuje. ‘Na kolena’, ponavljaš. Uvijam oko tebe. Ljubim te. Spremila sam priču. Ako nasedneš krenuće i tvoj prekršaj. ‘Gospodine…’, cvilim uzbuđeno. ‘Molim vas’, šapućem ti na uvo. ‘Stanite molim Vas. Stanite samo na trenutak. Molim Vas saslušajte me. Molim Vas saslušajte me. Uživaćete još više u mojim ustima. Uživaćete još više dok vam pušim.’

‘Mmmmmm’, ričeš ti. Držiš me za kosu. Krenuo si da me spuštaš na kolena. ‘Šta želite gospođo?’, pitaš me. ‘Rekao sam vam da hoću pušenje’.’ Daaaa… daaaa gospodine’, govorim ti smernim glasom. ‘Ispuniću vam svaku želju gospodine. Jedino… Izvinite gospodine… Morate prvo da mi platite gospodine. Morate da mi platite za pušenje. Ja želim da vam budem kurva. Ja uživam kad mi muškarac plati. Kad dobijam pare za pušenje. Volim da budem kurva pravom muškarcu. Kad me takav gospodin kao Vi plaća kao otmenoj kurvi. Onda se razludim. Onda muškarcu pružam uživanje koje ne može da zaboravi.’

Ova dama voli da bude kurva pravom gospodinu

Divim se sebi kako sam ovo smislila. Nisi ništa ovako očekivao. Udarilo te je kao struja. Već ti je bio dignut. Sad ti samo skače u pantalonama. ‘Uživate de Vam muškarac plaća seks?’, pitaš me. ‘Pa vama novac, koliko vidim, ništa ne znači.’ ‘Novac ne gospodine. Ali me pali da budem kurva. Uživam da pušim za pare. Volim kad mi pravi muškarac plaća za pušenje. Platite mi gospodine. Biću vaša kurva. Želim vaše pare… Želim da budem vaša kurva. Želim da Vam pušim kao kurva. Kao bogata kurva željna kurca.’

lizanje kurca

Ne treba tebi ništa više. Vadiš telefon. Samo par reči. ’Jeste 1000’, čujem kako ponavljaš. Spremio si hiljadarki, izgleda mi. Znači, popalila sam te dobro. A što sam se tek ja popalila. Vredi tebi ova perverzna poslovna dama hiljadarku. Vrede ti moja usta hiljadarku. Uh što ću da ti pušim. Nećeš da izdržiš ni pet minuta. Spuštaš me na kolena. ’Niste mi platili gospodine’, šapućem ja uzbuđena. I ništa ne glumim. Jedva čekam da ti ga uzmem. Što sam dobro smislila ovu poslovnu damu na poslovnom sastanku u New York-u. ‘Stižu Vam pare gospođo’, govoriš mi. ‘Sad ćete da ih dobijete.’ Koverat uleće u sobu ispod vrata. Stiže do mene. ‘Uzmite dospođo. Vaše su. Da li vas gospođo dovoljno uzbuđuje 1000 dolara? Hoću pravo pušenje za hiljadarku.’

‘Nisam ja više gospođa’, šapućem ti. Na kolenima sam ispred tebe. ‘Ja sam vaša kurva gospodine. Ja sam kurva koju plaćate da vam puši. Gospođa sam bila u baru. Gospođu ste ljubili u liftu. I biću gospođa kad vam popušim. Sad sam vam kurva. Sad sam kurva koja puši kurac na kolenima. Kurva koja radi za lovu. Želim da me tretirate kao kurvu.’ Uzimam kovertu sa poda. Dajem je tebi. ‘Morate Vi da mi direktno date’, govorim ti. ‘Dajte mi u ruku. Hoću da mi kažete ’ovo je lova za pušenje, kurvice’. Tek se onda uzbuđujem. Hoću da dobijem pare za pušenje iz Vaše ruke. Onda sam Vaša kurva.’

Jeste perverznije kad mi direktno daješ. Mnogo mi se sviđa kako sam pametna. A mnogo se palim što sam ti kurva koju plaćeš. I ti tako misliš. Bacaš kovertu na pod pored mene. ‘Evo ti pare kurvice. Puši mi. Puši mi kurac kurvice lepa.’ Gotov si, misli agentica. ‘Daj mi ga u usta’, cići razmažena poslovna dama. Ova otmena žena koja voli i da bude kurva. Koja će da pobedi, dama ili agentica? Ako pobedi agentica nema ništa od pušenja. Prestup je napravljen. Guram agenticu u stranu. Mora agentica da sačeka sa hapšenjem prestupnika. Pobedila je poslovna dama u ovom momentu. Želi poslovna dama da uživa kao otmena kurva. Želi nevaljalica da popuši ovom galantnom gospodinu.

Jebeš u usta bogatu damu

Vadim ti kurac iz pantalona. Znam da će da mi iskoči pravo u usta. I znam da će pušenje brzo da se pretvori u jebanje u usta. Držiš me za rep. Odlučnim pokretima kukova jebeš mi usta. Ne guraš mi previše. Ne tražiš da ga gutam. Samo da ti ga primam. Da ti ga stiskam jezikom i nepcima dok me jebeš.

koleginica puši kurac

’Volite li gospođo kad Vas jebem u usta?’, pitaš me promuklim glasom. Oboje smo se uživeli u uloge. ‘Mmmmm’, izlazi mi iz grla. Vadim ti ga na čas iz usta. ‘Jebete me u usta gospodine’, govorim ti uzbuđeno. ‘Jebete me kao kurvu gospodine.’ ‘Daaaaa’, ričeš ti. ‘Jebam Vam usta gospođo. Vi ste moja kurva gospođo. Platio sam Vam da Vas jebem ta vaša otmena usta. Uzmi mi muda kurvice’, nastavljaš da naređuješ. ‘Uzmi mi muda u usta.’ Obraćaš mi se sa ’ti’. Tako se i razgovara sa kurvom. ‘Tako lepa moja kurvice. Vrediš ti hiljadarku. Vredi ovo jebanje hiljadu dolara.’

Osećam kako ti se menja ukus u mojim ustima. Znala sam da nećeš dugo. ‘Otvori usta’, ričeš. Sve brže dišeš. ‘Otvori kurvice prelepa’, vičeš uzbuđeno. ‘Primaj mi spermu kurvice moja lepa.’ Počinješ da svršavaš. Držim ti ga u ustima. Hoću sve da ti primim usta. Stežem ti muda. Sisam ti glavić. Njištiš kao pastuv kad jaše kobilu. Ne prestaješ da mi jebeš usta. Ni ja ne želim da ga vadim. Dok ti ne isisam zadnju kap sperme. Gotovo je, nema više. Gutam sve što si mi dao. Oblizujem usta. Nema tu ništa. Nema rasipanja kod mene kad se popalim.

Pomažeš mi da se dignem. Držiš me nežno za glavu. Ljubiš me. ‘Mnogo ste dobra kurva gospođo’, govoriš mi. ‘Nijedna mi kurva nije tako dobro pušila kao Vi gospođo. I prava ste gospođa kurvice lepa. Sviđate mi se i kao kurva i kao gospođa. Odavno nisam ovoliko uživao. Uzmite kovertu’, kažeš mi. ’Dođite kod mene… Kad god Vam se probudi želja da budete ponovo kurva. Kad god se uželite da pušite kurac za pare. Ima ovaj gospodin i pare za vas… I sperme za vaša lepa usta. Stavite pare u vašu torbicu, molim vas. Sad su to vaše pare. Vaše lično. Zar ne? To su sad pare od one otmene kurva koja mi je pokupila sve iz mog kurca.’ ‘Jeste gospodine to su moje pare. To su pare od one razvratne kurve koja vam je pušila vašu ogromnu kurčinu.’

Agentica se sprema da preuzme prestupnika

Agentica u meni likuje – hvaćen si u prekršaju lepi. Samo da se presvučem iz ove perverzne i razmažene dame u poslovnom odelu. Stižu ti lisice lepi. I pendrek ti stiže dušo moja. Svašta će da radi pendrek prestupniče. Moram da ga koristim. Situacija zahteva. Iako je taj pendrek daleko ispod mog ranga specjalnog tajnog agenta.

jebanje u usta

Mnogo sam zadovoljna. Kakav dobar plan sam smislila. Uživala sam u pušenju kao perverzna otmena kurva. Kako ti je devojčica perverzna, dušo moja. Kurva je tvoja devojčica dušo. Uživa ti devojčica u ulozi otmene kurve. Mnogo si me pokvario. Sad ću da uživam i kao tajna agentica. Uživaću i kao opasna tajna agentica.

Jeste, uhvaćen si na delu plaćanja za seks. I to je veliki prekršaj u SAD. I u Njujorku takođe. Izgleda mi da sve ide kako ja hoću. Izgleda da agentica ima idealan plan. Moramo da sačekamo kraj. Možda na kraju ipak ne bude sve baš onako kako je agentica zamislila? Početak je moj. To je sigurno. Hoće li biti i kraj? To niko ne zna. Ovaj gospodin je opasan. Voli da jebe zgodne dame u usta. Ima gospodin ogromnu kurčinu. Na sve je spreman ovaj gospodin. Hoće li uspeti da pojebe i agenticu? Ili će morati da bude kažnjen i oglobljen? Teško je reći u napred. Ostaje da vidimo šta će se dešavati u hotelskom apartmanu između opasne agetice i razvratnog Evropskog biznismena.

Ali još uvek nisam promenila ulogu. Još uvek sam otmena kurva. Ili sam sad ponovo razmažena poslovna dama? Nije ni važno. ’Osvežite se gospođo’, govoriš mi. ’Pa da uživam u ostatku večeri sa gospođom iz bara. Dok ste mi pušili kao kurvica mnogo sam uživao.’ Ljubiš lepu gospođu. Stvarno je bio doživljaj. Kako sam u hodu smislila bogatu poslovnu ženu koja za odabranog muškarca voli da bude plaćena kurva. Mnogo sam dobra postala u ovim pričama. Sve sam bolja kurvica u ovim našim bezobraznim igrama. Kako sam dobro odigrala ovu perverznu ulogu. Mnogo ti se dopala ova perverzna gospođa. Razmažena poslovna dama željna perverznog seksa. Gospođa koja uživa da puši pravom mangupu. Gospođa koja se pali kad je dasa tretira kao plaćenu kurvu. Kad dobija pare za pušenje. Tvoj perverzni um obožava ovakve kontraste. Malo je takvih muškaraca kao ti. A ono što me stvarno fascinira kod tebe je tvoj stil. I tvoj nivo. Gospođa je bila prava kurva dok puši. Uzbuđujete ta dama što povremeno želi da joj muškarac plaća za seks. To je prava otmena kurva. Ali ni u jednom trenutku nije ta osoba prestala da za tebe bude gospođa. Joj koliko volim ove perverzije sa tobom. Mmmmm kako je lepo uskučiti u ulogu otmene kurve. Iz razmažene poslovne dame u plaćenu kurvu. Iz skupog poslovnog odela na kolena pred razvratnim gospodinom. Joj koliko sam se pomamila dok sam ti pušila obučena u tu perveznu poslovnu damu.“

sprema se da guta spermu

Nastavak: Jebozovna agentica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Jako dobra prica..odmotava se kao klupko najlon carapa..Vidi se nit, da je iz zenskog ugla ispisana.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x