Grubo karanje jedne ženke u teranju

Registrovani korisnici ne vide reklame

– Dođi oko sedam – rekla je moja ženka u teranju.
– Naravno. Crno ili belo vino? – pitao sam. Odobrila je da ja izaberem.

U kupatilu sam proveo taman koliko je trebalo da se detaljno operem, a pritom ne izazovem sumnju. Dobrijao sam svoje međunožje, oprezno uklanjajući iznikle dlake na testisima i okolini. Kolonjsku vodu i dezodorans sam ostavio za momenat kada sednem u auto. Pogledao sam se u ogledalu. Bio sam zadovoljan odrazom, iako bih mogao skinuti desetak kila. Nisam bio van forme.

Pojavio sam se na vratima zgrade pet minuta pre zakazanog vremena. Poneo sam ruksak, od koga se inače ne odvajam, i jednu ružu. Crvenu. Poneo sam bademe, smokve i vino. Odlučio sam se za belu Sangriju. Maki mi je dala mogućnost izbora, što me navelo na zaključak da nije oštar kritičar vina, a Sangrija nije imala veliku količinu alkohola. Želeo sam, ako se išta i desi, da alkohol ne može biti alibi. Ako se i pojebemo, koncenzus i čista svest oboje nas mora biti uključena.

Zvono na interfonu je radilo. Stan 12, prezime Živaljević. Ne upitavši ko je, aktivirala je elektronsku bravu. Išao sam liftom jer nisam želeo da se oznojim penjući se stepenicama. Nisam palio svetlo u hodnku izašavši iz lifta. Dočekala me je na otvorenim vratima stana. Njenu siluetu, nehajno naslonjenu na dovratak, okruživala je bleda svetlost iz prostorije u dubini. Povukla se, oslobađajući mi prostor da uđem u stan.

Grubo karanje jedne ženke u teranju

Osmotrio sam njenu široku, laku letnju suknjicu do dolena. Na sebi je imala i mušku košulju, do lakta podvrnutih rukava i sa tri otkopčana dugmeta ispod grla. Nakon zvuka zatvaranja vrata stana, nelagodan momenat je zaiskrio. Oboje smo bili u nedoumici kako da se pozdravimo. Kao prijatelji ili kao ljubavnici? Pružiti ruku ili je zagrliti? Odlučio sam se na prijateljski zagrljaj i poljubac u obraz. Rešila me je nelagode tako što je svojim šakama obuhvatila moje lice, privukla me sebi i stravstveno poljubila.

Mirisala je na kremu i parfem koji mi do tada nije bio poznat, ali znam da ću ga sada vezati u podsvest. Iako iznenađen, prepustio sam se poljupcu. Samo sam polako spustio ranac na pod i zagrlio je. Pripila se uz mene čime mi je definitivno dala signal da uvoda neće biti. Naslutio sam da sam ja ovde samo zbog njene želje. Nismo se pomerali iz hodnika stana, ljubeći se. Toplina je već uveliko kolala svim krvnim sudovima naših tela. Počeli smo nespretnim dodirima istraživati telo jedno drugom. Zadovoljno sam utvrdio da donjeg veša na njoj nije bilo. Predumišljaj je bio više nego očit i nije se trudila da ga krije. Bila je prava ona kuja u teranju…

Ljubeći je, potisnuo sam je do suprotnog zida, oslonivši je leđima na njega. Ljubio sam joj vrat odmah ispod uha. Ta tri dugmeta nisu predstavljala prepreku da joj otkrijem i poljubim rame. Poljupce sam spuštao sporo, raširenih usana i sa jezikom u sredini. Odgovaralo joj je. Bio sam na pravom putu. Lako sam otkopčao i ostalu dugmad na košulji. Grudi sam naslutio upravo kako sam ih i zamišljao. Bradavice su joj već bile uspravljene. Obuhvatajući joj guzu sa obe ruke, naslonio sam je leđima na zid. Kleknuo sam sporo pred nju, poljubivši joj pupak i jezikom ostavljajući vlažnu liniju do pojasa suknjice.

Terao sam je da iščekuje

Ruke je naslonila na moja ramena gledajući nadole u mene. Nije joj bilo nelagodno u momentu kada sam njenu levu nogu podigao i, savivši joj koleno, oslonio na klupicu pored. Oslobodio sam put ka njenom međunožju ispod lagane suknje. Namerno sam je doveo u uverenje da ću je dirati jezikom, ali sam želeo da njeno iščekivanje ispuni prostor oko nje.

Sagao sam se i poljubio sam joj koleno. Pa onda drugo. Sporim i sitnim poljupcima, peo sam se duž unutrašnje strane butina, namerno ostavljajući vlažan trag. Rukama sam potražio dugme na pojasu suknje. Naslutivši šta želim, sama je isturila svoju Veneru i jednim potezom pustila da suknja padne. Preda mnom je, u visini mojih očiju, bila potpuno glatka i lepa pička. Zadržao sam se par sekundi diveći se njenom skladu, a onda sam je poljubio u spoj usmina.

lizanje pičke

Maki je već jednu ruku držala na mojoj glavi, a drugom gužvala ivicu košulje koja je još uvek bila na njoj. Glavu je oslonila na zid i uživala je zatvorenih očiju. Njen miris mi je probudio iskonska čula. Atavistička genetska veza sa primatima od kojih smo evolucijom nastali, omogućavala mi je da uživam u aromi polno pripremljene vulve, nagonila jarost u moje međunožje i svodila me na mužjaka koji za cilj jedino ima da isprazni sadržaj svog skrotuma u nju. Ruke sam položio na unutrašnjost njenih butina, šireći ih. Poljubio sam svojima njene stidne usne, ostavljajući klitoris vrhu svog jezika u centru poljupca. Reagovala je instiktivno, šireći noge i isturajući karlicu, nudeći mi svoj ovlaženi otvor. Počeo sam se igrati njenim klikerom, kružeći jezikom oko njega. Njena temperatura je rasla. Uzdasi su počeli bivati sve glasniji i postojala je mogućnost da se čuju kroz zatvorena svrata stana.

Zaustavila me je. Odvojila se od mene i zaključala ulazna vrata. Za ruku me je podigla i povela do prostranog kreveta u spavaćoj sobi usput odbacujući i košulju. Pruzela je inicijativu. Želela je da moje telo iskoristi za svoje potrebe, da utoli glad na način koji potpuno isključuje sve moje želje. Shvatio sam da se ona ne takmiči ni sa kim. Ona nema potrebu da se dokazuje kao ljubavnica. Njoj nije bitno hoće li neko o njoj misliti da je vešta ili ne, njoj je bio potreban samo užitak. Sušta, esencijalna strast nalagala je takvo ponašanje. Golicanje u donjem stomaku i nevoljan rad mišića u njenoj utrobi zahtevali su zadovoljenje koje nije smelo zavisiti ni od koga drugog. Osećala je glad, potpunu prazninu, koja je vrištala za ispunjenjem. Bila je u teranju, onom pravom ženskom, Poznavala je svoje telo. Dozvolila je da je želja vodi i znala je da neće pogrešiti. Prestala je da misli. Sve racionalno je isključila iz svog uma. Poslednji ostatak svesti očitovao se u jednoj misli – Treba mi kurac, odmah!

Vrhovima prstiju, nagnuvši se ka meni, uprla je u moja ramena dajući mi signal da se opružim. Sledeći njen impuls, potčinio sam se i opružio na leđa, nestpljiv da saznam šta će preduzeti. Svukla mi je majicu, otkopčala pantalone i svukla ih uz moju pomoć, odbacivši ih na drugi kraj sobe. Donji veš nisam obukao i lako sam se oslobodio ostataka odeće. Opkoračila me je u visini mojih butina. Pomislio sam isprva da želi da me zajaše i kako treba da je povučem još više ka sebi, ali je ona imala drugačiju zamisao. Oslonila se levom rukom iza svojih leđa, isturivši karlicu prema meni. Njena gola, gladna praznina je potpuno bila izložena mom pogledu. Imala je lepu pičku. Usmine su joj bile jednake i lepo oblikovane, potpuno glatke. Unutrašnjost butina nije imala estetski neispravne tragove. Nije bilo ispucale kože, promene boje ili mladeža. U tom položaju, jasno sam video nabubreli klitoris, čija boja je više bila modra nego tamnocrvena. Bila je u teranju, potpuno orošena, vlažna i spremna da primi. Slutio sam unutrašnju toplinu i žudeo da se unutra zabijem. Želeo sam da je jebem bez nežnosti.

kurac se diže

Nju nisu interesovale moje želje. Svojom desnom rukom je moj kurac približila sebi i celom dužinom prislonila na svoje otvorene stidne usne. Oslonivši se na kolena, počela je podizati karlicu sporim ritmičnim pokretima, trljajući svoju vulvu o njega. Gledala me je u oči ispod delimično spuštenih kapaka. Ivicu poluotvorenih usana je izvila naviše formirajući nevaljao osmeh.

Intenzitet pokreta se nije menjao. Koristila je moj penis kao neživu seks igračku za zadovoljenje svojih želja. Glavić je čvrsto pritisla uz klitoris i stvarala prijatno trenje izvijajući svoju karlicu. Takvo kretanje karlice u ljudskoj vrsti nema drugu fiziološku namenu osim jebanja. Mehanizam kretnje je usmeren isključivo na uguravanje kurca i podešavanje pičke za idealano primanje. Moje su šake bile oslonjene na njene butine iznad kolena. Milovao sam joj kožu. Želeo sam da joj pomognem i naslonio sam desnu šaku na njen donji stomak, dodajući i svoj palac u prepletenu igru glansa i klitorisa.

Osetivši dodatni nadražaj, naglo je uzdahnula zabacujući glavu unazad. Njena kosa, svezana u visok rep, počela me je golicati po stopalima. Pogledavši joj lice, uočio sam mali ožiljak na bradi, koji je verovatno još od detinjstva nosila. Prijalo joj je to što radim. Njeni su pokreti polako počeli bivati sve brži. Goreo sam od želje da joj uvučem, da osetim kako mi njena utroba potpuno obuhvata kitu. Ta se težnja sukobljavala sa željom da što duže traje ovaj ugođaj.

Naglo sam je pritisnuo palcem po klitorisu većom snagom od dosadašnje, u želji da delimično poremetim stabilnost njenog puta ka orgazmu. Znao sam da ću da izazovem prijatan bol i istovremeno prekinem njenu koncentraciju. Uz oštriji uzdah, naglo je izmakla karlicu prekidajući nadražaj. Shvatila je šta radim. Pogledala me je i uz osmeh se nagla ka meni. Njeno lice je sada bilo na desetak santimetara od mog. Oslonila se levom rukom na dušek kraj moje glave, a desnom je zauzdala divlji pramen, zadenuvši ga za uho. Gledala me je bez osmeha, blago odmahujući glavom kao što bi učiteljica rezignirano pogledala nepopravljivo nestašnog đaka.

Međunožje joj je i dalje bilo oslonjeno na mene. Osećao sam topli, vlažni pritisak njenih stidnih usana na svom penisu. Njega nije ispuštala iz dodira. Namignuo sam šeretski se osmehujući u želji da je motivišem da nastavi.

drka mu kurac

Prevrnula je očima, nasmešila se i nanovo počela pokretati karlicu, kližući se dužinom mog kurca. Poljubila me je grizući mi donju usnu, ne baš bezbolno. Prelazeći jezikom dužinom njene gornje usne, osetio sam mladež na njoj. Svoje bradavice je trljala o moje grudi. Moje ruke su krenule ka jedinom logičnom mestu u tom momentu, ka njenoj guzi.

Obuhvatio sam je obostrano, osećajući skladnu, kruškoliku oblinu i počeo je potiskivati u smeru njenog kretanja. Marijana nije krupna žena i lako sam prstom došao do njene rodnice. Mogao sam pod šakom osetiti kompletan topografski oblik udubljenja između njenih guzova i nogu.

Njena vlažnost je bila sada već razmazana po čitavoj regiji. Zadržao sam joj dupe u gornjem položaju. Preko njene guze, izmakao sam rukom svoj kurac ispod nje i prislonio glavić uz otvor njene pičke, ponudivši joj mogućnost da se sama nabije na njega. Shvativši šta se dešava, telo je potpuno oslonila na moje i polako guzu potisnula ka korenu mog penisa, sporo se nabijajući, obuhvatajući ga milimetraskim napretkom. Uživala je u punom stapanju naših delova tela. Imao sam utisak da se nalazim u ulozi lutke, kožnog vibratora koji ovaj ženstveni seksualni predator postepeno gura u sebe. Nije mi smetao osećaj da je celo moje telo samo okolina kurca kojeg ona želi.

Igrao sam ulogu predmeta u njenoj fantaziji. Ona je vodila igru. Tempo kretanja se postepeno ubrzavao. Dok je osećala pulsirajući štap u sebi, trljala je klitoris o moj pubis. Uzdisala je uz moje uho. Sa svakim njenim nabijanjem, počeo sam osećati pojačavajuće damare zadovoljstva. Želeo sam da zauzdam sebe, da produžim užitak, ali mi ona to nije omogućavala goneći me prema eksploziji stiskanjem svoje utrobe. Pritisnuo sam svoj perineum do granice bola, što me je momentalno resetovalo i omogućilo da se ne izlijem u nju tako skoro. Poljubila me je vrlo agresivno, jezikom istražujući moja usta. Disala je na nos sve brže i sve dublje.

Celo moje telo bilo je samo okolina kurca kojeg ona želi

Njene kretnje su se promenile. Prestala je da se sporo i ravnomerno natiče celom dužinom penisa. Pretvorila je sebe u nemilosrdni udarač. Njena pička je postala halapljivi gutač sa svakim udarcem. Htela je da svaki udarac potpuno i momentalno ispuni prazninu njene utrobe, da je rastegne, da dosegne do granice bola. Želela je da oseti bol u materici. Osetio sam da je blizu vrhunca.

Bio sam radoznao kako će reagovati i kažiprstom sam joj pritisnuo rupicu na guzi. To ju je razjarilo. Očekujući prodor i na tom otvoru, potiskivala je svoje dupe svakim udarcem sve do granice kada sam već pomislio da će mi otkinuti kurac. Ušao sam srednjim prstom u njenu guzu i pritiskao sa svakim njenim nabijanjem. Odvojila je usta od mojih, podigla se u polusedeći položaj i nastavila da se nabija.

Grubo karanje jedne ženke u teranju

– Oh, šta mi radiš… – bilo je jedino što je izustila osim glasnog, isprekidanog ječanja.

Podigao sam svoje dupe sa dušeka formirajući most i podižići nju sa sobom. Stvorio sam dovoljno prostora za zalet između kreveta i mojih leđa. Rukama sam je držao odvojenu od sebe i počeo sam da je jebem serijom brzih i snažnih udaraca. Nabijao sam je najsilovitije što sam mogao u tom momentu.

– Nemoj da prestaješ, nemoj da prestaješ … – dahtala je ispresecano zatvorenih očiju.

Gledao sam joj lice. Bolna grimasa i otvorena usta su govorili da će uskoro svršiti. Ugrizla je levi kraj donje usne. Levom rukom je stiskala svoju dojku par sekundi, sama se zadržala u poluklečećem položaju i onda, nakon udaha i polovine sekunde mirovanja, eksplodirala je u seriji drhtaja.

U grču orgazma, zategla je celo telo. Imao sam utisak da joj stiskanje mišića grudnog koša nije dozvoljavalo da diše u tom momentu. Vaginalni mišići su mi snažno obuhvatali kurac dok se silovo nabijala na njega. Potresi su pomerali celo njeno biće. Ne znam da li iko meri vreme trajanja ženskog orgazma, ali zavideo sam joj tada. Nisam posustao sa nabijanjem sve dok nisam osetio opuštanje njenog tela. Grč lica se pretvorio u osmeh. Mišići su joj popustili i glasno se nasmejala ležući na mene punim telom. Nije mi morala reći, znao sam da je bilo dobro. Još uvek sam bio tvrd i u njoj. Nije pokazivala ni najmanju želju da ga ispusti. Utolio sam njenu glad i sada je bio red na mene.
Lagano sam se izvukao ispod nje i zadržao sam je da ostane ležeći na stomaku. Nije se opirala i pratila je moje kretnje. Levu ruku je savila u laktu postaljajući je umesto jastuka pod čelo i obraz.

Uspravio sam se iza nje u klečećem položaju. Dohvatio sam je šakama za bokove i podigao joj guzove u visinu da mogu udobno udenuti još uvek tvrdi kurac između njih. Sastavio sam joj kolena, opkoračio ih i vrh kite nestpljivo ugurao u njenu vlažnu i toplu unutrašnjost. Ušao sam plitko, želeći da joj dam vremena da se ponovo navikne na ne-obilje. Sporo i plitko sam je ubo devet puta, a onda potpuno i silovito narednih devet. Menjao sam tempo brojeći u sebi.

nabijanje od pozadi

– Dobro je, dooobro… to je dobro… – čuo sam da nemušto izgovara mumlajući glave zabijene u posteljinu. Čvrsto sam je držao za bokove i počeo sam više nju ka sebi da vučem, nabijajući je na kurac, nego što sam sebe ka njoj gurao. Ne izlazeći iz nje, levu nogu sam oslonio na stopalo, stvarajući mogućnost da dublje uđem, da je podarim i poslenjim milimetrom dužine kojom sam raspolagao.

Prvi udarac u tom položaju je nagnao da podigne glavu i izvije leđa, u pokušaju da se zaštiti. Čuo sam i kratak negodujući tihi uzvik i uočio instiktivni pokret tela u pokušaju da se udalji od mene. Osetio sam da sam joj naneo bol unutra i trebalo joj je vremena da se navikne. Čvrsto sam je uhvatio, ne dozvoljavajući joj uzmicanje.

Nastavio sam sa sporijim i blažim zabijanjem, ali svaki put do kraja. Počeo sam da je jebem ponovo sve silovitije i brže. Naviknuvši se, ona je ulegla leđa i isturila dupe, traživši sve više i više. Njeni uzdasi su postali toliko glasni da sam pomislio da nas neko može čuti i kroz dvoja vrata. Nisam mogao odoleti da je ne uhvatim za kosu. Povlačeći levom rukom njen konjski rep, a desnom kuk, nisam prestajao sa nabijanjem.

Nakon par momenata, počela se ponovo grčiti. Šake je pružila daleko ispred glave oslonjene na krevet. Svršavala je cureći oko mog kurca. I ja sam bio na granici. Ili ću njenu utrobu napuniti spermom ili ću je prekinuti u svršavanju. Osetivši moju nelagodu, skoro je povikala:
– Nemoj da staješ, napuni, napuni, svrši unutra!

Nije više imalo svrhe pokušavati da zadržim grčenje svog međunožja. Sve što sam sadržao u tom momentu, izlio sam duboko u nju serijom silovitog nabijanja. I nakon poslednje kapi, nastavio sam sporo da se zabadam, još uvek dovoljno tvrd da joj to pruži zadovoljstvo. Sperma je curila niz njene butine i osetio sam vlagu pod svojim kolenom. Opružila je telo na dušek, a ja sam legao na nju oslanjajući svoju težinu na laktove, dok mi je kurac još neko vreme bio u njoj. Zadihani smo ležali narednih 5 minuta. Osećao sam potpunu bliskost sa tom ženom. Nisam želeo da se pomerim narednu večnost.

sperma u pički

Prva je otišla na tuširanje, izmigoljivši se ispod mene. Ostao sam na krevetu, praznog uma. Začuo sam nejednak zvuk tuša kroz nezatvorena vrata. Pomislio sam da je potpuno dobra ideja da joj se pridružim. Prišao sam vratima kupatila i oberučke se oslonio na dovratak, pomatrajući njeno telo. Seksualna želja mi je još uvek bila u stanju mirovanja. Uočila me je kroz zamagljeno staklo kabine, otvorila ga i nasmešila se iskrenim osmehom.

– Peškir ti se nalazi na polici – kratko mi je saopštila pre nego je nastavila sa tuširanjem.

ada mi je ustupila mesto, kratko me je poljubila u uskom kupatilu, prolazeći kraj mene. Onako slatko, klinački nestašno. Dok sam završio, ona je već bila obučena isto kao i kada sam došao. Mislio sam da je ovaj susret završen i već sam u glavi pravio verbalnu konstrukciju za izvlačenje. Brisao sam se peškirom, pomalo kapljući i stojeći na ulazu u dnevnu sobu.

– Želiš li kafu? – pitala je. Prihvatio sam. – Crnu, veliku, bez šećera.

Velika dnevna soba se nastavljala u kuhinju. Ukusno nameštena, sa jasno odvojenim prostorom trpezarije i kuhinje, bila je dovoljno osvetljena prirodnim svetlom kroz prozore na dva susedna zida. Trpezarija se nastavljala na balkon, od koga su je delila velika balkonska vrata. Obukao sam samo pantalone, dok je ona pripremala kafu. Donela je i čaše za vino. Zaključio sam da me se neće uskoro rešiti. Pre nego što sam zaustio da je pitam, rekla je da su deca i Aleksandar odsutni do sutra. Podrazumevao sam da je otac odveo decu negde i da su tamo zajedno.

– Klinci su u Mladenovcu. To znači da Aleksandar nije, zaključio sam u sebi.
– A gde ti je muž? – pitao sam.
– Napravio je neku priču o nekim poslovnim obavezama van grada, ali mislim da je otišao sa svojom ljubavnicom i sigurno se neće vratiti pre sutrašnjeg dana.

Nema šanse – mislio sam. Njegova ljubavnica je moja žena, a ona nije najavila takvo odsustvovanje od kuće. Pauzu u mom govoru, Maki je shvatila kao zaprepašćenje i nastavila je da pojašnjava dodajući mi šoljicu kafe.

– Nemoj se čuditi, znam da ima ljubavnicu već duže vreme.

Meni se ovde nešto nije uklapalo. Za svoje smeštanje, odabrao sam kožni dvosed tamne boje sa svetlim prekrivačem i spustio šolju na stočić sa lampom na levoj strani. Donela je i čaše. Otvorio sam vino i nasuo nam. Smokve i badem je rasporedila u ćasu na klub stočiću. Dodala je i posudu sa domaćim keksima. Ružu je stavila u elegantnu usku kristalnu vazu. Ruža je odudarala od okoline, jer nije bilo sveća u toj sobi. Razmišljao sam hoće li se nje otarasiti pre muževljevog povratka.

devojka gleda kroz prozor

Nisam ništa govorio, ali je ona osetila moju znatiželju. Smestila se u fotelju nasuprot mene i počela je da priča. Iznela je da su već dugo u formalnom braku isključivo zbog dece. Planirala je rastavu, ali je to još uvek bio dugoročan plan. Nije to decidno rekla, ali sam zaključio da je, verovatno dosta ranije, taj brak uključivao i fizičko maltretiranje sa njegove strane. Govorila je dosta ravnodušno, kao neko ko je oguglao na patnju.

– Znači, vas dvoje imate nešto kao sporazum o otvorenom braku? – pitao sam.
– Zapravo ne. Ja znam da on ima ljubavnice i on je toga svestan, ali jednostavno ne razgovaramo o tome.
– Zna li on da i ti imaš ljubavnike?
– Možda razmišlja o tome, ali ga to izgleda ne dotiče ili namerno igra tu ulogu. Uostalom, ja nemam ljubavnike.
– Hm…koji je onda moj status? – napravio sam pokušaj šale uz neodređeni osmeh.
– Ne znam… još uvek. Zanimljiv si mi. Uzbudljiv. Činiš mi se pažljivim, ali te ne poznajem dovoljno. Ono što mi je trebalo od tebe, uzela sam – odgovorila je tako nehajno da mi se učinila surovom u tom momentu.

Fotelja u koju je bila smeštena, bila je prostrana i imala je obložene debele naslone za ruke. Položaj koji je zauzela u njoj, nebi se nikako mogao opisati kao „damski“. Vrlo udobno se raskomotila u njoj, naslonivši se duboko i podignuvši desnu nogu preko naslona. To je bilo doboljno da mi skrene misli od trenutne teme razgovora. Njeno međunožje je skoro potpuno bilo otkriveno ispod suknjice. Ravna linija između mog pogleda i njenog nesakrivenog međunožja je bila stvarna činjenica. Bio sam u nedoumici da li je to napravila nehajno ili ima na umu nastavak utakmice. Čašu je držala obema rukama i povremeno dugim gutljajima pila iz nje. Rekla je da joj se dopada bela Sangrija. Slatka je, a ona voli slatka vina.

– Nemoguće je da nemaš ljubavnika. Kažeš da si od mene već uzela ono što ti je trebalo kao da ti seks nedostaje?
– Pa to je, u stvari, potpuno tačno. Moj suprug nema naviku da mi prilazi, a ja sam odavno već izgubila tu vrstu interesovanja za njega. Nekada ranije, seks smo imali samo kada sam ja baš insistirala.
– A drugi muškarci?
– Moje radno okruženje obiluje muškarcima. Često sam na meti mnogima, ali me niko nije privukao u dovoljnoj meri. Imala sam jednu afericu prošle godine, ali je neslavno prošla.

pokazuje pičku

Razmišljao sam da se u tome verovatno ne nalazi potpuna istina. Žena takvog izgleda je sigurno često u mislima drugih muškaraca. Ne verujem da nije mogla da odabere nekoga. Verovatno iza toga stoji strah ili nesigurnost. Pretpostavljam da je izgubila veru u muški rod, a krivca za takvo ponašanje sam video u njenom mužu. Imao sam osećaj da je puno patnje prošlo njenim mislima.
U tom momentu je nehajno desnom rukom još više podigla ivicu lagane suknje. To me je potpuno omelo u razmišljanju.

– Izazovno sediš – konstatovao sam.
– Smeta ti?
– Naprotiv. Takav položaj nalazim vrlo stimulativnim.
– Stimulativnim u kom smislu?

Probudio se njen „pitajući alter-ego“. Počela je sa serijom pitanja koja su za cilj imala da provociraju postupke i odgovore sagovornika i, istovremeno, sakriju sebe. Igrala se. Očekivao sam da će težiti da me dovede u situaciju u kojoj ću izgledati kao da sam u nevolji, a ona će uživati u tome.

– Stvaraš mi napor u pantalonama. Farmerice nisu baš udobna odeća kada sam bez veša.
– Pa ti se opusti onda – reče.

Nije mi dala da je pipam

Čašu je premestila u levu ruku, a desnom je vrhom nokta počela da kruži po svojoj butini gledajući me izravno. Počela je predstava za mene. Već sam osetio nagon da joj priđem. Poželeo sam da zagnjurim glavu među njene noge. Gledao sam je bez reči, polako ispijajući vino.

– Misliš li da je ovo ispravno što radimo? – pitala je.
– Ja ne vidim ništa pogrešno ovde.

Spustila je kretnje svojih prstiju na unutrašnju stranu butina. Gledala me je kroz poluzatvorene oči.

– Misliš li da je dobro ovo što ja radim? Dopada ti se da me gledaš dok se sama diram?
– Mislim da ću da se premestim tu kod tebe na fotelju.
Da se nisi usudio! – zapovedila je tonom koji nije ostavljao mesto dvojbi – Ostani tu gde jesi!

Definitivno sam znao kuda ide. Ona gospodari situacijom i stavlja me na kušnju. Želi da vidi koliko sam spreman daleko da idem u ispunjavanju njenih fantazija. Igra mi je prijala.

Otvoreno je podigla suknjicu i raširila i drugu nogu. Opet je bila vlažna, jasno sam video odsjaje svetla na orošenom međunožju. Još uvek nije počela šetati po klitorisu, ali je sve bliža bila kružeći rukom. Gledala me je ravno u oči. Svešću, bila je tu, u istoj prostoriji sa mnom. Mašta joj je bila na drugom mestu.

Grubo karanje jedne ženke u teranju

Odlučio sam da joj pomognem. Skinuo sam pantalone i ostao potuno nag, stojeći. Između nas, nalazio sa samo niski klub-stočić sa ružom, bocom vina i mešavinom smokava i badema. Dopalo joj se to. Pogled je premestila na moj kurac, koji se već lenjo klatio ukrućen. Nasmešila se i počela trljati klitoris sa srednja tri opružena prsta.

– Bilo bi lepše da imaš nešto tu, unutra – rekoh promuklo.
– Posle… Lepo mi je i ovako. Okreni se – zapovedila je.

Napravio sam spori, potpun krug, polupodignutih ruku i ukrućenog kurca, omogućavajući joj da potpuno sagleda moje telo. Znam da se ženama dopadalo moje dupe, nadao sam se da će se i njoj sviđati. Kada sam se nanovo okrenuo ka njoj, njene su obe noge bile raširene, naslonjene na rukonaslone i pičku je već trljala agresivnijim pokretima. Zakoračio sam ka njoj, ali je istog momenta ponovila naredbu da ostanem gde jesam.

Ispod guze, njena suknjica je već imala vlažan trag od soka koji je obilato curio iz pizde. Tako izgleda prava ženka u teranju. Premestila je stopala oslanjajući ih široko na ivicu stočića ispred. Podigla je karlicu izloživši maltretiranu pičku napred. Tačno je izazivala da je bolno karam, ali mi je produžavala agoniju ne dozvoljavajući da joj priđem. U tom momentu sam osetio poriv da joj zabijem u sve tri rupe. Nisam mogao odlučiti gde bih ga pre gurnuo. Disali smo duboko oboje, maksimalno najarcani. Osetio sam da je već momenat da bih mogao da priđem, da ona to sada želi, ali čekao sam još.

Počeo sam levom rukom nadrkavati svoju kitu iz koje se pomaljala kap semene tečnosti. Glavić mi je nabubreo do granice bola. Pogled na kurac u blizini ju je napalio još više. Želela je taj kurac u sebi iz sve snage. Počela je umetati prste u pičku sporim pokretima, ali joj položaj ruke nije omogućavao da prstima duboko uđe.

Opkoračio sam niski stočić i našao se pored nje. Podigao sam joj levu nogu uhvativši je za članak i oslobodio sebi prostor da se smestim između. Kleknuo sam pred nju. Nije imalo smisla da je zagrevam ljubeći joj okolinu pičke – već je bila spremna. Usta sam direktno prislonio na prostor između njenih velikih usmina. Nije pružala otpor, već je više raširila kolena. Celom površinom jezika sam razdvajao prostor njenog procepa, završavajući pokret tek kada pređem klitoris. Reagovala je zabacivši glavu i obema rukama pritiskajući moje teme, gurajući me u sebe. Želela je da je jebem jezikom. Kretao sam se ravnomerno u svim pravcima uzduž i širom njenog međunožja.

lizanje gospodarice

Uživao sam razmazujući njenu lepljivu vlažnost po svom licu. Celu površinu njenih nabora sam lizao, gutajući njene sokove i uživajući u slasti koju joj je to zadavalo. Pomerivši glavu više, obuhvatio sam usnama njen kliker, usisavajući ga nežno i dirajući ga kratkim pokretima vrha jezika. To je toliko nadražilo da mi je šakama obuhvatila lice sa obe strane, vukući ga na sebe, a stomačne mišiće je zgrčila, zabezeknuto gledajući u mene otvorenih usta. Znao sam da je lebdela između bola i slasti i vodio sam računa da je ne prevalim ni na jednu stranu, da je držim na ivici žileta ne odzvoljavajući da svrši, a nanoseći joj perverznu bol u željenim granicama.

Gurnuo sam joj dva prsta u utrobu, šake okrenute na gore. Palac je ostao u podnožju klitorisa, odmah kod moje brade. Kažiprstom sam napipao nabrani svod njene vagine i počeo polako da trljam. Savijajući srednji prst u dubokoj unutrašnjosti, dirao sam vrh njene materice. Sinhronizovao sam rad sva tri prsta sa sisanjem klitorisa i sve snažnijim pokretima ravnomerno sam je vodio ka orgazmu. Gledala me je naniže širom otvorenih očiju, zgrčenih stomačnih mišića divlje njišući karlicom. Hvatala je vazduh otvorenih usta.

– Sad, sad, sad, saaaaad… – izustila je muklo i počela da svršava, drhteći celim telom. Pička je prosula obilnu količinu vlage po mojim ustima, rukama i po fotelji. Nisam smanjivao pritisak sve dok nisam osetio da mi čvrsto steže prste unutrašnjim mišićima i rukama odguruje glavu jer je nadražaj već prelazio u bol. I dalje je grčila stomak, zatvorenih očiju i izvijene glave. Grleni uzdasi su polako zamirali dok sam oprezno, finim pokretima, mešao po njenoj unutrašnjosti. Odvojio sam se od nje i pustio je da sklizne na pod sa fotelje, pravo ispred mene.

Grubo karanje jedne ženke u teranju

– Ovo je bilo bolno, ali ubitačno dobro – jedva je izustila. Još uvek tvrda kurca, šakama sam je uhvatio ispod miške i ponovo podigao na fotelju. Sada je znala da smo zamenili uloge, sada je ona moja igračka. Leđima je ležala na sedalnom delu prostrane fotelje, a noge sam joj savio tako da su joj kolena pritisla grudi. Bila je elastična, onako sitna. Pohotna, u teranju.

Držao sam je za članke visoko i njeno međunožje mi je bilo izloženo na volju. Obe njene rupe su bile lako dostupne i taman u visini mog struka. Lagana suknjica je još uvek bila na njoj, a košulja, potpuno raskopčana, visila je pored njenog tela. U polučučnju, stavio sam glavić na ulaz u njenu potpuno raširenu i mokru pičku. Njime sam kružio po spoljašnjosti, koliko da pokupim sokove. Jednom sam je ubo polako, kako bih potpuno podmazao kurac, a onda sam nastavio da je jebem snažnim, ravnomernim i dubokim udarcima.

Kako je bila savijena, osetio sam da u pički imam manje prostora nego ranije, a njena grimasa sa svakim uterivanjem je govorila da je ovakvo jebanje boli. Uživao sam osećajući njene isturene guzove na svojim preponama. Nije mi ostao ni milimetar napolju. Saterao sam joj sve što sam imao. Očekivao sam da će mi signalizirati ako je zaboli, ali se ona ni jednim pokretom nije opirala. U početku je opružala noge, trudeći se da ga pliće primi. Ubrzo se navikla.

Imao sam potpunu slobodu da je pumpam životinjski. Gledao sam njeno lice, pratio grimase, otkrivao šta joj se dopada ili šta joj smeta dok je jebem. Snažno sam je tucao istiskujući svakim udarcem ječanje iz njenih pluća.

jebanje u pičku

Podigao je celu sa fotelje i na kurcu je preneo do dvoseda. Presavio sam je preko ivice debelog kožnog naslona za ruke, namestivši joj dupe tako da joj je pička bila tačno na sredini naslona. Vrhovima nožnih prstiju je dodirivala pod, a rukama je pokušavala da nađe neki oslonac. Čvrsto sam je uhvatio za kukove i zabio se u nju od pozadi. Uz glasan uzdah, uspela je da se osloni rukama.

Grubo sam jebao ovu ženku u teranju

Levom svojom rukom uhvatio sam je za rame i navlačio je na svoj kurac sve snažnije i brže. Osećao sam da joj to prija. Potpuno se prepustila jebačini, svela je sebe na primitivnu ženku u teranju. U tom momentu, oboma nam je jedino bilo važno da se jebemo, da što više kurca bude unutra. Sva pamet, svest i savest su isparili iz naših bića. Mi nismo vodili ljubav, mi smo se jebali poput beslovesnih životinja. Praiskonski nagon za parenjem je vladao nama. Već su mišići nogu počeli da mi se grče od nepravilnog položaja, a nisam bio ni blizu orgazma. Morao sam promeniti pozu. Osetila je da usporavam i iskoristila priliku da me prekine.

– Stani – zapovedila je. – Pusti mene.

Stao sam sam i podigao je da se uspravi na noge. Odvela me je do trpezarijskog stola, sela na njega i podigla i noge. Oslonivši stopala široko na površinu stola, dupe je primakla do same ivice. Raširivši kolena, oslonila se rukama iza sebe i rekla je: „Sad jebi, hoću i ja da gledam kako ulazi!“ Uvalio sam ga, nastavljajući silovito da uranjam u nju. Radila je karlicom, nabijajući svoju rupu na kurac. Gledala je.

– Oh kako je dobro, kako je ovo lepo. Volim da gledam kurac koji me jebe.

Ovakav govor mi nije dozvolio da još dugo trajem. Palilo me je kada je govorila prljavštine. Zapazivši to, ogolila je svoje najprimitivnije želje. Naređivala mi je stisnutih zuba:

– To, to, tako… nabij ga do jaja. Jebi tu rupu, uvali ga skroz! Hoću celog do kraja, pomeri mi matericu!

seks u kuhinji

Počeo sam da ječim osetivši munje koje su krenule iz dna stomaka. U trenu se skinula sa kurca i pružila stolom potbuške na stomak, okrenuta meni ponudivši mi gladno otvorena usta. Nisam ni trena oklevao i uvalio sam joj kurac u usta. Desnom rukom mi je stisnula jaja. Nakon par pokreta, počeo sam da svršavam nabijajući ga njoj do grla.

Uhvatio sam joj glavu za obraze i jebao je u usta. Halpljivo gutala ceo moj kurac i sve što sam ispraznio. Sperma je curila delom i po parketu. Sa još nekoliko smirujućih mlazova, ispraznio sam i poslednje količine iz svog rezervoara, a ona je zadovoljno mumlala nadrkavajući mi kitu jednom rukom, dok je drugom mesila jaja.

Orgazam je bio toliko jak da sam video bleskove ispred očiju. Okrenula se na površini ispred mene i gledala me je opružena, igrajući se mojim kurcem. Mazila je svoje umazano lice mojom kitom.

– Trebalo mi je ovo, baš ovako. Trebalo mi je da se osetim kao kučka.

Grubo karanje jedne ženke u teranju

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x