Vruća gej šestorka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Negdje u ranim 40-tim godinama mog života, kao već oženjenog te oca 3 djece, počeli su me seksualno privlačiti muškarci. Do sada, u 45-toj sam godini, imao sam nekoliko kraćih avantura sa 6 muškaraca. Ništa spektakularno, malo drkanja, ljubljenja i pušenja, te samo jednom analni seks. Samo da napomenem da sam u svim tim odnosima bio pasivac i uživao sam pružati zadovoljstvo.

Na jednom od susreta, prije otprilike godinu dana, vrtio se pornić na kojem je u jednom dijelu bila prikazana MILF-ica koju je istovremeno zadovoljavalo 7 muškaraca. Vidjevši te scene uzbudio sam se kao nikad do tada. Nakon toga počeo sam sve više biti opsjednut idejom da ja istovremeno zadovoljavam više muškaraca. Sve više sam gledao filmove s gangbang, ali uglavnom uzalud. Tada mi je iznenada, prije 3 mjeseca, stigao odgovor na jedan od oglasa. Javio se muškarac po imenu Zoran. Naveo je kako ima 48 godina, oženjen je i iz jednog grada blizu mjesta mojeg stanovanja. Naveo je kako je oženjen, ima svoju kuću, te u njoj često priprema druženje parova u kojima sudjeluje sa svojim ženom i još 5 do 6 parova različite dobi.

U prvo vrijeme bilo mi je malo čudno kad se obzirom na to javlja meni koji tražim da zadovolim više muškaraca odjednom (gay gangbang). Međutim nakon drugog javljanja mi je bilo jasnije. U tom javljanju mi je objasnio da bi neke žene željele vidjeti kako muškarac, u njihovom prisustvu, zadovoljava njihove muževe. Razmjenili smo nekoliko poruka kao i fotke, naravno bez lica. Ja sam poslao svoju fotku, a Zoran fotke 5 muškaraca koji su izrazili želju da sudjeluju u događanju.

dic pic

Bio sam oduševljen fotkama. Muškarci su bili u rasponu, kako sam ja procijenio, od kasnih 20-tih do ranih 40-tih i svi su imali dobre alate. Čim sam pogledao fotke, uzbudio sam se i kurac mi se ukrutio tako da sam ga morao smiriti drkajući. Kasnije smo izmjenili i fotografije cjelog tijela uključujući i lice, naravno u odjeći. Nakon toga jedva sam čekao Zoranovo javljanje s daljnjim informacijama i konkretnijim prijedlozima.

Napokon, nakon nekog vremena stigao je definitivan poziv da dođem do njega i spremim se da budem na usluzi šestorici muškaraca i pružim im seksualno zadovoljstvo. Naročito me je uzbuđivala pomisao da će tamo biti prisutne i 2 zgodne žene, iako nisam mogao pretpostaviti kakva će njihova uloga biti u svemu tome, tako da sam jedva čekao da dođe taj dan. Dogovor je pao za subotu rano popodne oko 13:00, što mi je odgovaralo, budući da je taj dan supruga radila u 2. smjeni. Točno u 12:15 sam unio Zoranovu adresu u navigaciju i krenuo. Cijelim putem sam razmišljao o tome što mi predstoji, odnosno što ću raditi ili biti prisiljen da radim, tako da mi je kurac stalno bio ukrućen.

Nešto malo prije 13:00 sati stao sam pred Zoranovom kućom i parkirao auto na suprotnoj strani ceste. Kuća je bila katnica sa živom ogradom i velikim ulaznim vratima koja su se, kako sam odmah shvatio, otvarala daljinski. Pozvonio sam i nakon nekoliko sekundi vrata su počela kliziti i otvarati se. U prostranom dvorištu bila su parkirana 4 auta, što je najvjerojatnije značilo da su drugi već stigli. Pogled mi je skrenuo na ulazna vrata gdje sam uočio Zorana koji mi je glavom dao znak da dođem. Bio je on u kasnim 30-tima, visok i dobre tjelesne građe, bez viška kilograma. Srdačno smo se rukovali nakon čega me je pozvao da uđem.

muškarac flertuje

U hodu mi je objasnio da su svi već pristigli, te da se nalaze u dnevnom boravku spremni za akciju. Meni je preporučio da se idem istuširati te da potom ogrnut samo ručnikom uđem u dnevni boravak pokazujući mi vrata od kupanice i od boravka. Naglasio je da će ekipa biti možda malo grublja prema meni, ali samo na riječima. Ušao sam u prostranu kupaonicu opremljenu velikom kadom kao i tuš kabinom. Na brzinu sam skinuo odjeću i ušao u tuš kabinu. Uživao sam u mlazu tople vode i mirišljavom gelu za tuširanje. Razmišljajući o onome što me čeka u dnevnom boravku, opet me je proželo uzbuđenje a kurac mi se ukrutio.

Nakon brzinskog tuširanja i brisanja, ogrnuo sam se ručnikom i krenuo prema boravku…

Naravno da se ispod ručnika nazirao moj ukrućeni kurac. Otvorio sam vrata i polako ušao u sobu. Naravno da su mi odmah u oči upali muškarci koji su u polukrugu, potpuno goli, stajali nasred sobe. Njih 6, uključujući Zorana, činili su lijep prizor. Prvi s desna je stajao Zoran s poluukručenim kurcem od kojih 16 cm. Do njega je bio Milan, niži i malo deblji muškarac koji je bio u ranim 40-tima. Kurac mu je bio potpuno opušten, ali kao i takav je izgledao ogroman. Zatim je tu bio Tomislav, visok i atletski građen u kasnim 20-tim s potpuno ukrućenim kurcem od kojih 20 cm. Petar i Marko su bili gotovo kao braća. Oba negdje oko 35 godina, visine oko 180 i oko 85 kg. Jedino po čemu su se razlikovali bili su kurčevi. Petrov je bio oko 15 cm i prilično debeli, dok je Markov bio mislim oko 20, kao i Tomislavov ali daleko tanji. Krajnji lijevi je bio Miro. On je jedini bio neoženjen. Star neku godinu preko 20, visok gotovo 2 metra i preko 100 kg težak. Kurac mu je, iako opušten, imao sam procjenu da je najveći i najdeblji u cijeloj ekipi.

gej grupnjak

Spuštaj se na koljena i tako dođi do nas”, čuo se Zoranov oštar glas. Odmah sam se povinuo tome i na koljenima „došao” do šestorke. “E, sada da te vidimo što znaš i možeš”. Klečao sam ispred Zorana, a njegov poluukrućeni kurac mi je bio baš u visini ustiju. Znao sam šta očekuje od mene. Otvorio sam usta i uzeo u njih njegov kurac. Počeo sam ga lagano pušiti pomjerajući glavu naprijed-nazad. Desnom rukom sam ga uhvatio za jaja i nježno počeo mješati. Očito da mu se svidjelo jer sam osjetio kako mu kurac raste i ispunjava moja usta. Rukama me uhvatio za glavu i počeo diktirati brzinu i dubinu ulaska njegovog kurca u moja usta.

Nisam dugo čekao da lijevom rukom uhvatim MIlana za kurac i počnem mu lagano drkati. Nije dugo trebalo da se Milanov kurac počne dizati. Kako mi je ispunjavao ruku spoznao sam njegovu veličinu, gotovo 20 cm i debljine da ga nisam mogao cijelog obuhvatiti prstima. Skrenuvši nakon nekoliko minuta pogled u lijevu stranu vidio sam da su se preostaloj četvorici kurčevi ukrutili što je značilo da i oni očekuju da se pobrinem za njih. Ispustio sam Zoranov kurac iz ustiju te Milanov iz ruke i pomaknuo se u lijevu stranu. Sada je Milan bio točno ispred mene s potpuno ukrućenim kurcem koji mi je bio u visini vrata. NIsam dugo čekao. Malo sam se sagnuo i otvorenih ustiju krenuo prema Milanovom alatu. Iako nešto teže nego Zoranovom uspio sam ga staviti u usta i počeo halapljivo pušiti. Istovremeno sam rukama drkao Zoranov i Tomislavov kurac.

Po njihovom dubokom disanju zaključio sam da im se sviđa moj rad te sam se još više trudio što dublje uvući Milanov kurac i što nježnije drkati ostala dva. Međutim nisam dugo bio ovako zauzet. Iznenada me je Tomislav povukao na lijevo, te sam bio prisiljen ispustiti Milanov kurac iz usta i još uvijek na koljenima pomaknuti se ulijevo tako da sam bio ispred Tomislav koji mi je odmah uvalio u usta svoj komad od 20 cm. Počeo sam, obzirom na dimenzije, obazrivo uvlačiti kurac u usta svaki puta sve dublje. Pokušao sam ga progutati do kraja, ali nije išlo. Međutim očito je Tomislavova namjera bila da mi ga cijeloga ugura jer mi je rukama obuhvatio glavu i, ne obazirući se puno na moj otpor, vukao mi je glavu snažno prema sebi. Glavić duboko u mojem grlu izazivao je nagon na povraćanje te pojačano izlučivanje sline koja mi se pomiješana dijelom s Tomislavovom predejakulacijskom tekućinom slijevala niz bradu unatoč mojim bezuspješnim pokušajima gutanja.

gay oral gangbang

Kako bih si barem djelomično olakšao položaj rukama sam mu obuhvatio jaja i na taj način skratio malo dužinu prodiranja. Nakon nekog vremena Tomislav je oslobodio moju glavu te sam mogao konačno ispustiti njegov kurac. Osjetio sam silno olakšanje u čeljustima i grlu te kratko relaksirao mišiće prije nego što sam se premjestio ispred Petra. Srećom, Petrov kurac je bio najmanji tako da sam ga ustima obrađivao bez problema, dok sam istovremeno rukama drkao Tomislavovog i Markovog kapitalca. Sva trojica su bila već jako uzbuđena i iz kurčeva im se slijevala preejakulacijska tekućina. Usta su mi bila puna sline i te tekućine koja mi se slijevala po šakama. Sada mi se s brade cijedila ova mješavina u dugačkim nitima koje sam tu i tamo brisao rukom.

Bez obzira na takvo stanje uživao sam u obradi tri kurca odjednom, a sudeći po disanju moj rad je prijao svoj trojici. Ubrzo sam se prebacio još jedno „polje“ u lijevo te ustima počeo raditi na Markovom komadu. Počeo sam ga lagano uvlačiti i izvlačiti iz ustiju što je kod već dobro napaljenog Marka izazivalo uzdisaje i lagano klecanje koljena. Imajući opet jedan dobar komad od 20 cm u ustima tjelom su mi prolazili valovi uzbuđenja. Kurac mi je bio tvrd kao kamen, iz njega se cijedila predejakulacijska tekućina, ali sam ga izbjegavao dirati jer bi najvjerojatnije odmah svršio, a to nikako nisam želio jer bi mi pokvarilo uzbuđenje.

Na kraju već jako uzbuđen došao je red na Miru. Postavio sam se na koljenima pred njega i načas se uplašio njegovog ogromnog, preko 20 cm dugačkog, „pitona“. Pokušao sam zinuti i prihvatiti mu, barem glavić, u usta. Međutim kako su me čeljusti već polako boljele to mi je bilo nemoguće izvesti. Zato sam polako jezikom počeo kružiti po njegovom glaviću koji se sjajio, što od uzbuđenosti, a što od predejakulacijske tekućine. Istovremeno sam mu s obje ruke milovao i lagano miješao jaja. Izgleda da mu se to sviđalo jer mu se kurac svako malo propinjao i morao sam ga hvatati da bih jezikom došao do glavića. Nakpon par minuta mišići čeljusti su mi se opustili te sam na Mirino, ali i svoje zadovoljstvo, uspio obuhvatiti usnama njegov glavić te ga zajedno s pola kurca uspio uvući u usta.

pušenje kurca, gay

Iako su mi usta bila potpuno popunjena što mi je stvaralo malu nelagodu, uspio sam se opustiti i polako uvlačiti i izvlačiti ovaj kurac. Iznenada, osjetio sam kako se Mirin kurac nadimlje te čuo kako Miro sve dublje i brže diše. Znao sam da će svršiti. Dok sam razmišlajo da li da odvojim usta od Mirovog kurca te mu ga izdrkam rukom, ili da odvojim usta te mu dopustim da mi svrši po licu, Mirov kurac je tako nabubrio da nisam mogao odvojiti usta. U taj tren osjetio sam najprije jedan jak pa onda nekoliko slabijih mlazeva tople i guste tekućine u ustima i grlu te čuo gotovo životinjski urlik zadovoljstva.

Našao sam se u delikatnoj situaciji. Usta su mi bila puna sperme, a zbog obujma kurac nisam mogao ispustititi iz ustiju. Tako sam ostao nekoliko sekundi sve dok Miro sâm nije izvukao kurac. Tada se dio sperme slio niz moju bradu dok sam dio nesvjesno progutao. Iako sam se bojao da će mi gutanje sperme pokrenuti refleks za povraćanje, to se nije dogodilo. Sperma pomiješana sa slinom lagano je i bez problema kliznula niz grlo. Miro se tada maknuo, a u krug oko mene se okupilo preostalih 5 muškaraca lagano drkajući svoje nabrekle kurčeve. Petar mi je odmah bez pitanja ugurao svoj kurac u usta, a ja sam, ni s„m neznam kojoj dvojici, hvatio kurčeve i počeo im drkati. Petar je bez problema nabijao cijeli kurac u moja usta tako da sam nosom kod svakog nabijanja „uletio“ u njegov stomak, što mi nije stvaralo nikakve probleme. Nakon nekog vremena osjetio sam da se Petar približava svršavanju. Očekivao sam ponovno spermu u usta, ali je Petar odjednom izvukao kurac, primio ga u ruku i par puta protjerao rukom gore-dolje, nako čega me je nekoliko toplih mlazeva udarilo po licu, zatvorenim ustima kao i po očima.

Instinktivno sam, ali ne dovoljno brzo, zatvorio oči tako da mi je dio sperme najvjerojatnije ušao u lijevo oko, te sam morao žmiriti kako bih izbjegao peckanje. Rukama sam obrisao spermu s očiju, ali još uvijek, zbog peckanja, nesposoban da otvorim oči.

gej trojka, cumshots

Međutim, nisam odustao od daljnjeg obrađivanja preostala 4 kurca

Širom sam otvorio usta te digao ruke u zrak s otvorenim šakama. Nije prošla niti sekunda dok nisam u ustima i šakama osjetio tople, tvrde, vlažne kurčeve. Kako nisam mogao otvoriti oči nisam vidio čije je kurac gdje, ali mi to nije bilo niti važno. S uživanjem sam nastavio pušenje i drkanje. Kurčevi su se izmjenjivali u mojim ustima i rukama. Meni se slina pomiješana s predejakulacijskom tekučinom iz 4 kurca slijevala niz bradu i padala po prsima i, kako sam sjedio, po gornjim dijelovima butina, ali mi to nije nimalo smetalo. Nastojao sam to smanjiti gutanjem u jako kratkoj pauzi u izmjeni kurčeva u mojim ustima, ali nedovoljno uspješno.

Nakon nekoliko izmjena, kurčevi više nisu „sjedali“ u moje šake niti ulazili u usta. Nakratko otvorivši djelomično desno oko, uočio sam da su kurčeve uzeli u svoje ruke i počeli ubrzano drkati. Zatvorio sam oko, ali su mi usta ostala otvorena. Rukama sam naslijepo dodirivao kurčeve, jaja i guzice, te na taj način pomagao u dostizanju uzbuđenja. Uzdasi su bivali sve jači i glasniji te sam očekivao prvo svršavanje i razmišljao gdje će me pogoditi. Iznenada, kad sam nakratko zatvorio usta kako bi progutao slinu, po licu me je opalio topli mlaz te zatim i drugi ništa manje jačine, odnosno količine sperme. Prije nego sam otvorio usta osjetio sam kako se topla ljepljiva tekućima cijedi niz moju bradu i pada po prsima i nogama.

Čim sam otvorio usta nekoliko slabijih mlazova sperme uletjelo mi je djelomično u usta, te po licu. Odlučio sam ne progutati spermu već jednostavno otvorenih ustiju čekati šta će se dogoditi. I dočekao sam kurac, koji je do maloprije špricao spermu, u usta s kojeg je po mojem jeziku palo par kapi sperme kao zadnji trzaj svršavanja. Oblizujući kurac, iznenada sam osjetio kako mi desnu stranu lica zapljuskuje nekoliko uzastopnih mlazova. Ispustio sam kurac iz usta te uspio uhvatiti novi kurac koji je u moja usta lansirao dva slabija mlaza.

Nakon toga, više nisam uspjevao kontrolirati koji od njih svršava. Po obilju sperme koja mi je udarala u lice, oči, čelo, usta, očito je bilo da su preostali svršavali gotovo u isto vrijeme. Sperma se cjedila s mene, dio koji je ulazio u usta sam nastojao progutati, a rukama sam skidao spermu s kapaka.

gej oralna redaljka

Kad se taj „napad“ smirio, uspio sam otvoriti desno oko. Vidio sam njih svu šestoricu još uvijek oko mene s kurčevima u rukama. Neki su bili još uvijek potpuno ukručeni dok su neki već pomalo gubili na veličini i krutosti. Digao sam se na koljena i polako odvukao od jednog do drugog i sakome bar još po minutu pušio kurac. Ja još uvijek nisam svršio jer je Zoran nagovjestio da slijedi drugi čin, kojeg sam jedva čekao i o kojem više drugom prilikom.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x