Oba u meni

Nastavak priče: Tražila sam da me uhapse

Posle par dana od noćne avanture u džipu, stigao mi je sms: „Da li si raspoložena za druženje s nama večeras?” Fleševi u glavi na onu noć su bili dovoljni da se napalim.

Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Naravno da sam raspoložena. Istuširala sam se, izbrijala pičku i obukla čarape s halterima, brus i navukla dugi kaput i zakopčala ga celom dužinom. U džep sam gurnula kutijicu vazelina, da se nađe.

Već u kolima sam počela da vlažim na dodir postave kaputa po mojoj goloj ribici. Kad sam stigla, parkirala sam se pored njih, izašla i odmah sela na zadnje sedište. Krenuli smo i vozili se malo dublje u šumu. Usput sam skinula kaput i stavila na tablu iza sebe.

Mali je pogledao u retrovizor i rekao: „Maco pa ti si spremna”. Kad smo stali, veliki je otvorio vrata i gurnuo me da legnem preko oba sedišta. Skinuo je pantalone i popeo se preko mene, opkoračio me preko grudi, podigao mi ruke i zakačio ih lisicama za držač iznad vrata.

Kurac mu se klatio opušten ispred mog lica. Veliki i debeo i u opuštenom stanju. A onda ga je uzeo rukom i počeo da me lupka njime po usnama. Ispružila sam jezik a on je trljao glavić o njega.

Obuhvatila sam mu glavić usnama i počela da ga sisam. Zastenjao je a ja sam osetila kako mi uklizava dublje u usta i raste. Obožavam taj osećaj kad mi se kita kruti u ustima.

A onda sam osetila kako mi mali širi noge i njegov jezik na klitorisu. Lizao ga je lagano, pa prelazio niže niz pičku i nazad. Podigao mi je noge i rukama raširio guzu. Osetila sam kako mi jezikom palaca po čmaru. Iz pičke mi je već curkalo koliko sam se napalila.

Veliki je podigao kurac i namestio jaja da mu ližem. Stenjao je kad sam počela da mu sisam jaja, a njegov debeli kurac mi se kotrljao po obrazu. A onda mi ga je gurnuo u usta do kraja.

Poslušno sam ga gutala a on je ubrzavao. Mali me je sad lizao od čmara do klitorisa, a ja sam mešala kukovima u ekstazi. Pružio je ruke i uvrtao mi bradavice, a onda sam osetila kako mi steže usnama nabubreli klitoris i da ga gricka.

Kurac velikog mi je prigušio krik kad sam počela da svršavam, a mali se nije izmakao već sam ga čula kako srče moje sokiće i nastavlja da mi sisa klitoris. Sad sam se već tresla i grčila celim telom, dok me je veliki žestoko jebao u usta. Iz pičke mi se slivalo niz guzu, osetila sam da je sve mokro ispod mene.

tumblr_ncs6iq41du1s5t2ojo8_400

A onda mi je mali ugurao prst u čmar, nastavljajući da me liže. Veliki je izvukao kurac iz mojih usta, a ja sam vrisnula: „Jebi me, jebite me, rasturite mi pičku!” Onda su se zamenili, mali me opkoračio i gurnuo mi kurac u usta, a veliki podigao moje noge i zario snažno svoj debeli kurac u mene.

Svršila sam odmah, pička mi se grčila i curila oko njega dok je on grubo nastavio da se nabija. Mali me je brzo jebao u usta, jaja su me udarala po bradi, a on je dahtao i stenjao i onda sam osetila kako mi vrela sperma ispunjava usta.

Nastavila sam da ga sisam dok se opuštao, a onda je iskliznuo, sa sve spermom koja mi je curila niz bradu. Veliki mi je razvaljivao pičku a ja sam vrištala svršavajući opet i opet. A onda ga je izvadio i počeo da prska svuda po meni.

tumblr_nrg34aMxRO1rtkspso1_500

Izašli su obojica iz kola i zapalili po cigaretu. Ja sam i dalje ležala vezana i bunila se da i ja hoću da pušim. Rekli su mi da sačekam drugi krug, smejući se. Kad su popušili, odvezali su mi ruke i stavili me da sednem.

Klekli su pored mene svaki sa po jedne strane i počeli da drkaju. „E sad možeš i ti da pušiš”, rekao je Veliki. Uhvatila sam rukama obojicu i privukla ih ustima. Lizala sam naizmenično jednom pa drugom jaja, a onda sam gurnula oba glavića u usta i sisala ih dok sam im drkala kurčeve.

1430356808

Već su se ukrutili. A onda sam ih izvadila iz usta i drkajući ih počela da im trljam glaviće jedan o drugi, ližući ih oba. Dahtali su obojica, a ja sam ovlažila jer sam oduvek maštala o takvoj sceni. A onda sam ih stisla jedan uz drugi i trljajući ih rukama gurala u usta.

Odlepili su obojica, cimali se i stenjali. A onda se veliki izmakao i seo, povukao me i ja sam ga opkoračila i krenula lagano da mu se nabijam na kurac. Mali je i dalje klečao pored, a ja sam mu drkala i pušila. Bio je vreo i nabrekao i stenjao je glasno.

Veliki me je uhvatio za kukove i počeo da me nabija žestoko. Skliznuo je do ivice sedišta i sad je uklizavao tako da sam se klitorisom trljala o ceo kurac. Pička je krenula da curi i da se grči, bila sam na ivici, ali sam se uzdržavala od orgazma.

Dohvatila sam džep od kaputa i izvukla vazelin. Namazala sam malom kurac i dala mu ga. On je odmah raširio moju guzu i dobro mi izmazao čmar gurajući prste unutra. Veliki je zastao za trenutak dok me je mali mali opkoračio i krenuo da uklizava u čmar.

Uzdahnula sam glasno od zadovoljstva kad je ušao do kraja a pička je počela da se grči. A onda su počeli obojica da se kreću, hvatajući ritam. Naizmenično su ulazili i izlazili, lagano, a ja sam osetila kako mi se pička i čmar stežu oko njih. Ubrzavali su, a ja sam se prepustila njihovom ritmu stenjući od neverovatnog zadovoljstva.

Jada-Stevens-Double-Penetration-Big-Wet-Butts

Još su ubrzali i sad su se snažno zabijali obojica istovremeno. Nisu stajali, a ja sam se grčila i vrištala: „Rasturite me, razvalite me”. Veliki je naglo izvukao kurac i dok je letela sperma iz njega moja pička je prskala po njemu. Celo telo mi se treslo, a mali se zabio duboko i osetila sam kako mu se grče jaja uz moju pičku dok svršava.

Ostali smo tako par minuta svo troje iscrpljeni. „E sad možemo svi da pušimo”, rekao je veliki. Sedeli smo naređani jedno do drugog i ćutali. S mene i iz mene je curilo po sedištu, a oni su mi razmazivali spermu po stomaku i brežuljku. Glasno sam uzdisala, a Veliki je rekao: „Zar bi još?”

Uhvatio me je za bradavice i počeo da ih stiska i uvrće, a ja sam zastenjala i podigla kukove u vis. Mali mi je spustio ruku na mokru pičku i počeo brzo da je trlja. Raširila sam noge, uhvatila ga za ruku i podigla, pa se udarila njegovim dlanom. Skapirali su odmah, pa mi je Veliki stisnuo sise i grickao bradavice, a mali mi je sad već šamarao pičku otvorenim dlanom, sve jače i jače dok nisam počela da vrištim i prskam u vis tresući se cela. Kad sam iscedila i poslednju kap, sago se i nežno je liznuo i poljubio.

 

tumblr_mqo1oieZVO1re0c2uo1_500

Nastavak: Good cop, bad cop

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 Comments
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
LUCKY
24 July 2016 19:31

BAS SI PRAVA KURVA

Doa
24 July 2016 22:16

Kurvo mala, kurca ti nikad dosta, svaka cast

Ina
24 July 2016 23:15

Aaauuu… 😀

Doa
25 July 2016 12:09

Ako zelis nesto slicno opet, javi se.

Catwoman
25 July 2016 12:57

Uh, ovlazih od ove price.

mimi
7 January 2018 02:06

Lepo se svrsavq uz ovo. Odlicnaprica

[…] Nastavak priče: Oba u meni […]

Stiv Manoris
17 September 2018 22:36

Sve je lepse kad se malo slobodnije i opustenije zivi…kad se moze naravno, ne uvjek jer to je i takoreci nemoguce….