Kako da od letnje avanture uzmete ono najbolje?

Putujete na neko zabavno mesto? Odlazak na more je uvek u znaku kupanja, seksa, žurki i sunca, ali ne zaboravite na svoje zdravlje. Razmišljajte o tome da sa letovanja ne želite da se vratite s ružnim suvenirima, a istovremeno naučite da od letnje avanture uzmete ono najbolje.

Vrućina

Čak i ako koristite kontracepciju u vidu pilule ili spirale, spakujte rezervno pakovanje kondoma. Pilula ne štiti od seksualno prenosivih bolesti. Proverite da li na kutiji kondoma piše “CE”, što ukazuje na to da su testirani po evropskim visokim sigurnosnim standardima. Onda se prepustite.

Izađite na sunce

Frajeri, barovi i mamurluk će vas navesti da većinu dana prespavate. Ipak, ne zaboravite da 15 minuta na suncu šalje signal vašem mozgu da oslobodi hormon serototnin koji popravlja raspoloženje, a kažu i da je zaslužan za brže postizanje orgazma.

zgodna cica se sunča pored bazena

Izbegnite rutinu

Možda ste navikli na nežnosti isključivo u krevetu i na određene poze, ali ideja je da unesete neke novine u svoj život. Zato eksperimentišite.

Ne ignorišite prijatelje

Ako započnete flert ili muvanje s nekim, ne zaboravite na prijatelje s kojima ste došli na letovanje. Recite im šta se dešava, a ako ste na primer sami s drugaricom, pobrinite se da stigne bezbedno do sobe pre nego što noć provedete u nečijem krevetu.

Improvizujte

Gornjim delom kupaćeg možete da mu vežete ruke i preuzmete kontrolu, a kreme sa zaštitnim faktorom možete iskoristiti za masaže svih delova tela. Ipak, vodite računa, losioni i kreme mogu da oštete kondom.

lik je jebe dok joj devojka drka pičkicu

Nemojte da zažalite

Nemojte nikada uraditi nešto zbog čega bi vam bilo neprijatno i vodite računa o tome koliko ste popili. Uz besplatne šotove i litarske koktele jako je lako izgubiti kontrolu i napiti se toliko da ne znate šta radite. Na visokim temperaturama lakše dehidriramo, pa se ujedno i napijemo lakše. Pazite i na svoje prijatelje da ne naprave nešto zbog čega će kasnije zažaliti.

Izvor: Blic Žena

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments