Najbolji drug mi je rasturio pičkicu u sred ispitnog roka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ispitni rok je u jeku. Jun i je vrelina Beograda postaje neizdrživa. Dosadno mi je i pored svih obaveza. Uzimam telefon otvaram sve aplikacije društvenih mreža koje imam. Valjam se samo u majici po krevetu dok lajkujem glupe slike na Instagramu. Hoće li nešto da se desi konačno?

Ostavljam telefon i krećem pod tuš. Učiću sutra, danas je dan pretopao a i nešto mi ne da mira.
Dodir hladne vode na mojoj koži učinio je da prijatna struja prođe celim telom. Bradavice su mi se ukrutile i krenuh da se igram njima. Grudi su mi taman tolike da stanu u moju šaku, mazim ih i stežem, masiram slobodnom rukom dok drugom držim tuš i šaram mlazovima vode po stomaku, struku pa ramenima. Pomislih da spustim ruku dole, prođem prstima duž usmina ali mi misli prekinu zvono telefona. Dođavola, napaljena sam… ne mogu sada da se javljam.

Ostavila sam ga da zvoni i da bih što brže vratila misli užitku usmerih mlaz direktno na pičkicu.
Uhhh kako prija, počela sam da se uvijam pod vodom i sve jače stežem grudi. Moja ruka je ponovo dole, masiram klitoris, igram se usminama. Tako je lepo, kako bih sada volela da je neko ovde, da me naguzi preko veš mašine i nabije se u mene ovako mokru. Trljam klitoris sve brže, osećam onu slatku poznatu koja se prikuplja u njemu spremna da eksplodira i raširi se telom u nizu talasa.

tumblr_mzvuczxpiT1s9uzzuo1_500
Odjednom zvono na vratima. Opsovah sočno, moj orgazam je nestao u trenu. Ko god da je platiće mi za ovo uskraćeno zadovoljstvo. Navlačim bademantil i otvaram vrata.

„Pa zvao sam te pre 10 minuta, izvini što ti upadam ovako gajbi ali hitno mi treba skripta koju sam ti pozajmio. Moram ipak da polažem taj ispit. I vau, što si tako ljuta na mene, hajde razvedri te okice. Lepša si kada se smeješ.“

Bio je to Filip, moj najbolji drug. Samo je on mogao tako nenajavljen da bane. Nikada se nisam palila na njega, ali ipak sada mi je izgledao tako seksi dok nonšalantno ulazi u stan, skida ranac i seda na radnu stolicu. Nije me ni zagledao niti reagovao na to što sam samo  u mantilu.

To me je izazvalo. Zar mu nisam privlačna?
„Ustani, seo si mi na gaćice budalo, kako možeš da samo baneš tako.“
„Mrzi me, a i ne trebaju ti. Toplo je. Gde su ti knjige, ja ću da nađem šta mi treba dok ti sipaš vodu.“

Osećam koliko sam i dalje vlažna dok punim čašu vode. Gledam ga krišom iz kuhinje. Visok, skladno građen, divnih crta lica. Uvek je bio magnet za devojke. Plave oči i sramežljiv osmeh. Prvi put sam počela da razmišljam o tome kako izgleda kada je bez odeće, napaljen. Kako izgledaju te oči kada pohotno gledaju u žensko telo.

Nisam smela da napravim prvi korak, niti bi mi to pričinilo zadovoljstvo. Volim dominaciju nadamnom. Čvrste ruke koje znaju šta žele i kako žele. Odlučan pogled i osećaj da sam pod potpunom kontrolom muškarca. Uh kako mi je sada potreban muškarac. Toliko sam napaljena da mi se čini da osećam miris svojih sokova po sobi. Pružam mu čašu ne gledajući u njega.

„Šta ti je mila, znaš li kako su ti crveni obrazi, nije ti valjda neprijatno što se polugola šetaš ispred mene“, našalio se. Samo što sam htela da pronađem neko opravdanje i potražim nešto za obući dodao je nekim sasvim drugačijim tonom: „Trebalo bi da je meni teže nego tebi“.

Okrenula sam se ka njemu i probala da mu u očima pročitam šta je ta rečenica trebala da znači. Ali njegov pogled je već bio opet usmeren ka gomili knjiga na mom stolu. „Daj, ostavi.. ja ću to. Pusti neku muziku.“

Odgurnuh ga zajedno sa radnom stolicom od stola i počeh da tražim prokletu skriptu iz političke sociologije. Misli su mi se pretvorile u koktel od osećanja i pitanja. Osećala sam njegov pogled na mojim leđima. Gorela sam od želje da mi priđe i stisne me uz sto.

„Evo je ovde“ začuh njegov glas i u sledećem trenutku je njegova ruka prošla tik kraj moje butine da bi završila u polici stola. Okrenuh se da vidim. Doklizao je stolicom do ispred mene. Pogled je prikovao na moje bokove i drugom rukom krenuo ka mom struku.

„Šta radiš to?“ instiktivno sam ga uhvatila za zglob ne bi li sprečila da me dodirne. Nisam bila sigurna kako da reagujem. Polako je ustao dozvoljavajući mi da mu ruku držim dalje od sebe. Sada sada je on mene gledao sa visine. Ćutao je i pokušavao kontrolisano da diše. Verujem da je i on vodio iste bitke u glavi. Te oči su sada prodirale u moje, upijao je sliku moje mokre kose, vrata i ramena. Još više se pribio uz mene, pritiskajući svojim telom moje o sto.

Stegla sam mu ruku, oteo mi se uzdah. Zgrabio me za struk ipak, jako i žustro. Krenuo da me steže rukama kao svoj. Nisam ni stigla da se pripremiim za otpor, osećala sam ga celim telom, spustih glavu na njegove grudi, želela sam da sakrijem stid zbog uživanja u njegovom dodiru. Odmakao se i rukom podigao glavu gore.

„Hej, gledaj me… moram da znam da li me želiš.“

Ćutala sam dok mu je druga ruka stezala moje dupe. Osećala sam koliko uživa u njemu, mazio ga je i gnječio polako, postepeno pojačavao jačinu stiska.

tumblr_o3qcet1FHH1vn7lwgo1_500
Odjednom me zgrabio za kukove i okrenuo ka stolu, oborio na njega. Počeo je da podiže moj mantil naviše.

„Da li me želiš?“ ponovio je, sada prigušenim napaljenim glasom. Zgrabio mi je guzu sada bez ikakve tkanine da smeta, uzdahnula sam i bolje se namestila na stolu. Da želela sam ga, prejako. Ipak ćutala sam i okrenula gavlu samo da bih mu uputila izazivajući pogled.

„Nisi svesna kako ću sada da te jebem. Karaću te mila dok ne počneš da me moliš da prestanem“. Pljesnuo me je po guzi i popustio pritisak šake sa mojih leđa dok je otkopčavao bermude. Skinuo ih je zajedno sa boksericama a drugim potezom i majicu. Osetila sam kako se trlja o mene, pritiskajući me od pozadi kukovima.

Prsti su mi šarali po struku i guzi, butinama. Stigao je i do pičkice, uhvatio je celim dlanom jako.
„Kako si mokra, kujice napaljena. Vidi kako si lepo mokra i željna mog kurca“

tumblr_nl0mvzUxKF1rflnk0o1_500
Izvukao je ruku nazad i prineo licu. Progutala sam njegove prste, počela sam da ih sisam mljackajući.
To ga je iznenadilo. Nije mogao ni da zamisli da njegova najbolja drugarica, uvek tako smerna i mirnog, skromnog držanja može tako da guta prste i uživa u njima. Da, uživala sam punih ustiju njegovih prstiju koji su imali ukus moje pičkice. Želela sam da se okrenem i vidim konačno njegv kurac koji sam osećala na butinama.

„Želim da osetim i njegov ukus Filipe, daj mi tvoj kurac. Hoću da ti ga pušim.“

Udario me je po dupetu i zagrmeo: „Ja ću da ti kažem kada ćeš šta da želiš, je l ti jasno?“ Udario me je ponovo. Za nijansu jače. Palio me je taj pljesak, palili su me pokreti mojih guzova pod nejgovom šakom.

Jauknula sam od zadovoljstva. Želela sam još.

tumblr_nvhpj9msY91sw8qefo1_500
„Šta je mila, šta cviliš, želiš još? Nema za tebe više, sada ćemo malo da se igramo“
Držeći me za kosu zakucanu preko stola uzeo je marker i krenuo da njime prelazi preko mojih leđa, struka do dupeta. Približio se otvoru pičkice, nogama je razdvojio moje noge i krenuo da kruži oko rupice. Stenjala sam i uvijala se koliko mi je njegov stisak dozvoljavao. Tako sam želela da mi ga stavi, da počne da prodire u mene.

To je i uradio. Kada je marker bio dovoljno mokar krenuo je da njime prodire u moju pičkicu njegovim oblim kajem.

Aaaahhhhh daaaaaa… pomislila sam da ovako nešto nikada nisam osetila do sada. Totalno napaljena i van kontrole grčila sam se oko komada roze plastike. Daaaaa… Dopadala mu se ta igra, gurao je i vadio, kružio oko otvora pa ponovo vraćao nazad. Želela sam da me jebe, želela sam nešto veće  unutra, želela sam da me jače nabija. Počela sam da ga molim.

„Jebi me, molim te, aaah jebi meeee ne mogu da izdržim ovo“. Povukao me je za kosu i nadvio se iznad mene.

„O daa, jebaću te. Ali ćeš prvo da mi ga pušiš sa markerom u pičkici.“

Stisak je popustio, pomogao mi je da se podignem sa stola i okrenuo me ka sebi. Držeći me za vrat krenuo je da me ljubi. Druga ruka mu je bila na mojim sisama. Ljubili smo se vatreno i jedva dolazeći do daha, uvijala sam se oko njega. Osećala sam mu čvrst dignut kurac na stomaku. Trljala sam se o njega. Njegove ruke su bile svuda. Stiskao me je, grabio. Počeo je da me spusta dole, na kolena. Popustila sam pod pritiskom i krenula da klizim usnama niz njegov vrat i grudi.

Jedva sam čekala da stignem do kurca. Da ga osetim  na jeziku. Držao me je za kosu. Kako me to loži nije svestan. To njegovo iskazivanje moći.

11292645_1034001193307103_333192402_n
Konačno sam tu, njegov kurac u svojoj punoj veličini protezao se ispred mog lica. Upijala sam ga pogledom. Divila se tim venama na njemu, lepom glaviću i krupnim skladnima jajima. Pogledala sam nazad gore, ka njemu. Tražila sam dozvolu da ga poližem.

„Puši ga mila“ zapovedio je.

Oh daaaa… krenula sam jezikom prvo po jajima. Samo blago nežno lickanje. Polako se penjala do korena te divne alatke. Prošla sam jezikom celu dužinu do vrha.

Uhvatila sam ga rukom i usmerila glavić tik ispred mojih usana. Osećao je moj dah na njemu, vlažan pohotan dah dok ga gledam pravo u oči.

Liznuh ga polako.. Pa još jednom. Počeh da se ljubim sa njegovim glavićem. Kako volim to da radim. Uzdahnu je duboko dok sam pravila blagi vakum sa njegovim kurcem u mojim usnama.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_tumblr_mq79suoxav1sv6fn9o1_500
Čuli su se mljackavi poljupci, lickala sam rupicu i krajeve glavića. Stresao se čvrsto me držeći za kosu ali ipak dovoljno slobodno da sama biram kako ću se igrati sa njim.

Osećala sam kako uživa pod mojim jezikom. Znala sam kakvu moć držim u usnama.

Krenula sam da ga gutam polako. Deo po deo.

Stigla bih do pola, pa se vraćala nazad. Svaki put išla bih dublje. Bio je taman veličine, divne debljine. Ispunjavao mi je usta i uživala sam u njemu. Počela sam žešće da mu pušim. Jače se nabijajući na njega. Stezala sam ga usnama i balavila po njemu. Počeo je da mi nabija glavu na njega, gušeći me svojom veličinom. Prepustiila sam mu se, pičkica mi je gorela, marker je naravno ispao već vani.

tumblr_mvmh9cwBbl1rkfo3lo4_500

Gutala sam ga celog krkljajući i stenjući. Izvadio ga je i krenuo da me šamara po obrazima i usnama tako mokrom batinom. Uživao je u tome što uživam u njemu, što me loži pušenje i cela igra.

„Uzmi me celu Filipe! Nabij mi ga tako mokrog, želim da me rasturiš od kurca“

Zgrabio me je i podigao nazad, gurnuo na krevet sklanjajući jastuk i medvede sa njega. Bila sam na kolenima i rukama. Uhh savršeno, obožavam doggy… Osetila sam još jedan udarac koji je završio na guzi, stresla sam se od zadovoljstva. Držao me je čvrsto za kukove zarivajući prste u njih. Nameštao se iza mene, dodir glavića na otvoru pičkice me je izluđivao. Pokušala sam sama da se nabijem na njega ali čvrsti stisak mi nije dozvoljavao. Igrao se sa mnom i uživali smo oboje u tome.

Krenuo je da prodire u mene, najpre samo glavićem. To mi je omiljeni trenutak. Da tada kada mi se usmine razdvajaju pod kurcem. Ulazio je polako, dozvoljavajući mi da osećam to zadovoljstvo širenja i grčenja. Osetila sam ga celog, ušao je do kraja, smestio u meni kao deo koji zauvek pripada tu. Nadvio se preko mene i približio se mom uhu: „Kujice, sada ću da te malo rasturam, je l’ važi. Budi dobra i nemoj mnogo da vrištiš. Moraću da ti zapušim usta gaćicama onda“.

tumblr_mdjvhxufnc1r4oqcfo1_
Dopala mi se pretnja, iščekivala sam to rasturanje.

Izvadio ga je isto tako polako; mmm… kakav osećaj, daj ga nazaad ponovo. Uh, to sam i dobila.

Nabio ga je u mene svom silinom. Vrisnula sam. Nastavio je da ga nabija, grubo, jako, bez milosti. Cepao me je sada, odbijala sam se o njegove kukove od siline nabijanja ali me je on svojim rukama vraćao nazad. Nabijena do korena, svakim njegovim naletom prodirao je tako duboko da me je sve bolelo.

tumblr_inline_ny832eZFTK1r6dbla_500
„Aaaaaaaa“, vrištala sam i stenjala. Nisam mogla da se kontrolišem. Ovaj tempo je bio divljački i nenormalan. Stenao je i on, grabeći mi kosu sada me je skoro jahao.

„MMM kako se nabijaš kurvice, bravo mila, kako ti je uska pičkica… da sam samo znao da će nam biti ovako.. AAA.“

Izluđivale su me njegove reči, dahtala sam pod njim. Topila se i lomila pod nejgovim naletima.
„Daa, jebi me. Jebi nemoj da staješ“

Zapušio mi je usta šakom i nabio se još jednom do kraja. Vrisak mi je zastao u grlu. Okrenuo me i bacio na krevet. Brzo se smestio ponovo između mojih nogu.

Nabio ga je sada već malo nežnije i legao preko mene. Ljubili smo se dok sam šarala prstima po njegovim leđima, jebao me je dubokim sporim potezima, tela su nam se trljala. Ostila sam njegovu ruku na klitorisu. Pritisak je bio savršene jačine, trljao ga je a ja sam ludela.

tumblr_nkk4gvlgq21revz5to1_500
Da odužiće mi se za prekinut orgazam pod tušem. Izdizala sam kukove i pratila njegov ritam. Punio me je i nabijao stenjući.

„Kako si dobra, uhhhhhhh kakva ti je pičkica. Savršena za mene.“

Zgrabila sam ga za butine nabijajući ga jače u mene. Pljesnuo me je po butini a zatim čvrsto uhvatio za nju. „Oo nekome se dopada razbijanje“

Uhvatio je kaiš koji je bio na podu, sa njegovih bermuda. Uplašila sam se. Izazvala sam ga. Opet me je okrenuo, ležala sam na stomaku istrćenog dupeta. Stavio je velikog medveda ispod mene. „Sada ćeš malo da njištiš dok te jašem“. Nisam sigla ništa da odgovorim jer mi je nabio kaiš u usta. Zategao ga je koliko je mogao, raširio mi guzove i nabio ga nazad u mene.

tumblr_msedpjdRqx1rdh2eoo1_500
Zagrizla sam kaiš. Bolelo je. Jebao me je jako, sva sam se tresla. Pljeskao me je po dupetu i nabijao na kurčinu. Bila sam sva mokra, naleti užitka su u talasima grčili moje telo. Grebala sam po krevetu i borila da dođem do daha. Krenule su mi suze, nisam želela da stane.  Osećala sam kako se orgazam približava a zatim i njegov prst oko rupice na guzi. Bio je dovoljan samo pritisak na nju da pokrene eksploziju u meni.

Zgrčila sam se u trenutku.  Po njegovom uzdahu shvatila sam da mu je to i previše prijalo. Naleti naslade prolazili su čitavim mojim telom. Nabio mi ga je do kraja i uživao u mojim talasima orgazma. Bio je to samo trenutak „mira“.

U sledećem je nastavio još jače i bez kontrole. Nisam mogla ni da se povratim od onoga što mi se malo pre desilo a već sam bila pod još jednim naletom. Bio je blizu koliko i ja. Cepao je moju kožu noktima, počeo je da mi grize leđa. Vrištala sam od bola i užitka.

391_1000
Izvadio ga je počeo da svršava po mojoj guzi držeći me za vrat i srenjući na mom uhu. Sperma mi je završila i po leđima. Pokušavala sam da povratim dah. Razmazivao je prstima spermu po dupetu pa prineo ustima. Posisala sam mu prste ponovo. Obožavam taj slatkasto-gorki ukus na jeziku. Poljubio me u vrat, klizeći prstima niže.

„Mila, zaslužili smo tuš. Ovo je bilo neverovatno“. I jeste. Poljubila sam ga slatko i nevino. Oh baš jeste.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

I meni je doggy omiljeni, javi se, super prica

Dobra prica. Bas me je dobrooo nalozila!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x