Miris kita: Soba (I deo)

Registrovani korisnici ne vide reklame
Uvod

PAŽNJA! PAŽNJA! Tekst koji sledi je prepun eksplicitnih opisa scena homoseksualnog seksa. Savetujem sve „normalne” osobe da ovo zaobiđu u širokom luku ukoliko ne žele doživotnu traumu. Mada, koliko ste već normalni ako ste kliknuli na sliku i sada čitate ovaj uvod?

Ovo je pokušaj romana i pišem ga jer sam se svojski trudio da na internetu ili bilo gde pronađem eksplicitni gej roman, ali bezuspešno. Sve se to završava romančićima u kojima je opisana po koja scena ili na sajtovima gde korisnici kratko pišu svoja iskustva. Moram priznati da su neke priče određenih korisnika dosta dobre i da sam na njih izbacio veliku količinu sperme.

Dakle, šta će se dalje dešavati sa ovim „romanom” – ne znam. Pred vama je prvo poglavlje pa presudite ima li uopšte potrebe za drugim. Sve „perverzne” osobe koje uživaju u anatomiji muškog tela i činu prljavog gej seksa su više nego dobrodošle. Nadam se da će vam se dopasti i da će vam kita, ako ništa, bar malo zabalaviti.

I poglavlje: Soba

„U ovoj priči sve je istinito osim onoga što je izmišljeno”

Letnje subote su rezervisane za „momačka druženja” sa najboljim ortacima – Vladimirom i Stefanom. Ne znam da li je kod vas normalno, ali naša strejt momačka druženja uključuju gologuzo izležavajne na kauču, ispijanje piva, igranje FIFE na PlayStation-u, gledanje strjet pornića, merenje kita i na kraju se sve to završi sa litom prolivene sperme na mom parketu.

Vladimir, Stefan i ja – Milan, najbolji smo ortaci od srednje škole gde smo se i upoznali. Od tad smo nerazdvojni. Sva trojica imamo 26 godina i živimo i radimo u Beogradu. Vlada i Stefan su okoreli strejtaši koji svake nedelje imaju neke nove devojke. Kada bih napisao da ribe menjaju češće nego čarape i gaće, ta trvdnja bi u potpunosti bila istinita, bez ikakvog preterivanja. Ono što hoću ovde da kažem je da dobro poznajem njihove gaće i čarape.

S druge strane, ja sam prikriveni gej, volim kurac više nego išta. Za njih i sve koje me poznaju sam strejt. Ne bih sebe nazvao ni biseksulac, već isključivo homoseksualac. Jebem povremeno pičke ali to je samo da bih drugima dokazao da sam strejt i to uspeva. Bar do sad nije dovedena moja seksulanost u pitanje, jer se sve avanture s momcima dešavaju u najvećoj tajnosti sa maksimalnom diskrecijom. Pičke me uopšte ne zanimaju, samo kurčevi. Miris kite i muda su moj okidač.

Prosto obožavam da izdudlam dobru karu, da ga osetim na nepcima kako mi ispunjava unutrašnjost usta. Da ga lepo obližem sa svih strana i osetim svaku nabreklu venu pod jezikom. Volim kad mi kurcem šamaraju obraze, po mojoj kratkoj podšišanoj bradici. Kad mi prislone balavi kurac na obraz uz nos na osetim miris alfa kurčine, da mi umrljaju lice precumom i svim kurčevim sokovima.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (I deo)

Nemam neki određeni tip muškarca koji me najviše pali, ali primetio sam da najviše preferiram one drvoseče – umereno maljeve, s urednim bradicama i dlakama, znojavih muda, iz kojih pršti alfa miris testosterona. Nemam ništa protiv ni da žestoko izjebem one feminizirane u glatku obrijanu rupicu. Bilo je tu raznih tipova – mršavih, debelih, niskih, visokih… Recimo da me kod muškarca najviše privuče njegov stav i harizma koju ostavi na mene. Volim da primam kurac, ali i isto tako da ga dajem. Univerzalan sam lik i sve rupe su u igri. Što perverznije – to bolje. Mogu da kažem da sam prava muška svinja.

Anatomiju Vladinog i Stefanovog tela znam odlično do sitnina. Golotinja među nama nije strana. Bezbroj puta smo bili zajadno obnaženi pod tušem u teretani nakon treninga. U tim prilikama sam upijao što sam više mogao. Koliko sam neprospavanih noći proveo hraneći se tom mentalnom slikom njihovih mokrih nasapunjavih grudi, nasapunjavih mlitavih đoka. Pa onda sledi scena od koje ludim; jednom rukom razdvajaju guzove, dok drugom prolaze kroz taj rascep prislanjajući i trljajući čmar sapunom. I sad dok ovo kucam, kita mi je ukućena kao raketa spremna za ispaljivanje, kao da prvi put gledam ovu scenu u svojoj glavi. Toliko neprospavanih noći i toliko umrljane posteljine spermom i znojem. Ne postavljajte mi pitanja kako mi kita nije bila dignuta tokom zajdničkih tuširanja jer ne znam da vam odgovrim. Uglavnom, znam im svaki deo tela, svaku dlaku koliko je dugačka i onaj intimni miris znoja.

Obojica su neke prosečne visine, ni mršavi, ni debeli, onako – normalni, meni svaršeni. Oduvek su moja neostavrena fantazija, a to će i ostati. Vlada ima neki bronzani ten kože, kratku crnu vojnički podšišanu kosu, a trenunto i istu takavu kratku bradicu od 3 dana. Pogled njegovih prodornih smeđih očiju ostavljaju utisak na svakoga. Po pirsing ima na oba uveta. Ima lepe oštre muževne crte lica i špicastu bradu. Koliko sam samo puta u mojim mislima nasedao na tu facu i taj vrh brade. Samo gledanje kapljice znoja koja mu se spušta sa čela preko brade i vrata, zatim skreće i sliva mu su ispod miške u tamni, gusti žbun dlaka me parališe. Lepo izvajana figura sa širokim ramenima, uskim strukom i oblom guzom. Grudi su mu dobile finu formu nakon toliko dizanja tegova, prošarane su retkim tamnim dlačicama kratke dužine. Isturene i špicaste roze bradvice ko stvorene za cuclanje koje kao da mame da ih štipaš i uvučeš u usta sa vakuumom. Ispod dlačica na stomaku umereno se naziru trbušnjaci. Ispod pupka počinju gušće dlake, a onda prelepi crni žbun.

Bezbroj puta sam u Vladinom stanu krišom, zaključan u kupatilu, preturao po njegovoj korpi za veš i kao najveća muška svinja mirisao njegov pljavo rublje. I sad osećam u nozdravama miris kita i tog znojavog žbuna što me dovodi do ekstaze. Kita mu je lepa, prošarana debelim venama sa dugačkom kožicom preko glavića. U punoj snazi je 18cm. Čvrst. Idealan. Glavić tako kružan i pravilan. Jaja su mu krupna, čokoladne boje i dlakava. Što se tiče guze, definitivno najbolja guza koje su moje oči videle. Tako obla i okrugla, savršeno se ocrtava u trenerci, pogotovu kad radi čučnjeve. Guzovi su mu umereno dlakavi, a to postaje tamnije kako se približavamo procepu gde su dlake gušće i duže. Čmar nikada nisam imao prilke da mu vidim iz blizine i najveća želja mi je da vidim i taj skriveni Vladimirov deo. Rekao bih da su mu butine najjači deo na telu, krupne su, maljave i izuzetno snažne kao i listovi.

Rekao bih da su mu butine najjači deo na telu, krupne su, maljave i izuzetno snažne kao i listovi.

Za razliku od Vlade koji ima bronzani ten, Stefan je beo kao feta sir. Gusta kosa mu je smeđa, neke srednje dužine dovoljne da zaveže repić, dok je sa strane kratko ošišana. Uredna smeđa bradica, skoro pa riđa, ni predugačka, ni prekratka. Zelene oči. Ima prelepo lice nekog dečkića i uvek je bio magnet za sve devojke gde god se pojavimo. Naravno, svaku situaciju je iskoristio, tako da je retko koja ostala nepojebena. Uživali smo slušajući njegove „lovačke priče” gde jebe tri ribe istovremeno. Ima lepo izvajane mišiće na mišicama a ispod plavi žbun dlaka. Na rukama su mu istaknute žile i vene. Na grudima i stomaku nema nijednu dlaku, a ako i ima one su toliko svelte da se ni ne primećuju. Kaže da je za to zahvalan genetici.

Ispod pupka kreće kurčeva frizurica koju redovno fazonira, brije, podšišava i uređuje. Kita, naravno prvoklasna, takođe prošarana venama i žilama. Glavić onko malo špicast, trouglast. Nije ni čudo što sve devojke lude za njim. Za milimetar je manja od Vladine kite u punoj snazi. Muda su mu poprilično velika i na njima su retke svelte dlačice koje se jedva i primećuju i to samo na sunčevoj svetlosti ili kada bi ga pomazili po njima. Prelepo mu vise, što mu kurac čini još većim, čovek da poželi samo da ih stiska. Kako mu je gornji deo tela dez dlaka, to nije slučaj i sa nogama koje su svuda prekrivene smeđim maljama.

Guza je bela, skoro blistava kada se obnaži i vidi razlika gde ga je sunce osunačalo. Guzovi jaki i čvrstivo. Par puta sam tokom tuširanja imao to blaženstvo da mu vidim čmar na sekund iz daljine. Kad razdovoji guzove, seva tamno ružičasti čmar uokoviren retkim smeđim dlakama koje se primećuju samo kad su mokre. I naravno da nisam samo Vladi vršljao po prljavom vešu. Nije ni Stefan ostao pošteđen moje njuške. Mogu da se kladim da Stefan ima neki fetiš sa čarapama, pronašao sam bezbroj raznoraznih šarenih čarapa u njegovom vešu – od Homera Simpsona do Skubi Du-a.

Mogu da se kladim da Stefan ima neki fetiš sa čarapama, pronašao sam bezbroj raznoraznih šaren

Kako sam opisao njih, red je da opišem u jednoj rečenici sebe – prosečne visine, crna kosa srednje dužine, retka bradica, normalne građe, kita – prosečna i debela, guza – obla, mesnata, umereno dlakava. Ne volim da se brijem i koliko god mogu to izbegavam.

U teretanu čisto idem da bih išao i gledao muške bulje i kome se šta ocrtalo u trenerci. Ako imam sreće onda i da onjušim koje gaće ostavljene u svlačinici. Dakle, zaključak – ne ostavljate gaće u svlačionicama okačene na izvolte već ih spakujte u torbu.

a koje redovno posećuju ordinaciju uz izbeljivanje zuba pokloni i gratis dudlanje kite, kako kažemo, dobiju dubinsko izbeljivanje u svakom smislu.

Subota, sredina jula, podne, oko 34 stepena. Nas trojica vozimo bajseve po Zemunskom keju. Sva trojica radimo različite poslove, ali svi imamo slobodne vikende koje uglavnom provodimo zajedno. A ovo što danas radimo nam je postala praksa već mesecima unazad. Stefan radi kao zubar u jednoj privatnoj stomatološkoj ordinaciji koju posećuju sami buržuji. Tačnije, radi kao asistent njegovoj šefici, pedesetogodišnjoj milfari, teta Divni, za koju se kune da ju je kresnuo, do sada, tri puta.

Običaj mu je da silikonjarama koje redovno posećuju ordinaciju uz izbeljivanje zuba pokloni i gratis dudlanje kite, kako kažemo, dobiju dubinsko izbeljivanje u svakom smislu. Vlada leti, kada ne pomaže ćaletu oko prodavnice, sve vreme provodi na gliseru pecajući ribu. Strastevni je alas i po cele dane provodi u pecanju. Na gliseru je uvek polugo i retko kad ga možete videti sa majicom. Samo u šortsu i bosonog. Sve to objašnjava njegov bakarno bronzani ten, sati i sati na suncu. Interesantno je da kada skine gaće nema razlike u boji. Svuda je isti čokoladni ten. To opravdava pričom da kad god zađe dublje za Dunavom, gde nema ljudi, odmah skida šorts i potpuno nag peca. Očigleno se maksimalno trudi da osunča regiju „tamo gde sunce ne sija”.

Ja se bavim finansijama u jednoj firmi i nemam tu šta puno da kažem, ipak sam u ovom poglavlju ja samo sporedan lik.

Pola jedan, kej je pun biciklista i šetača bez obzira na vrućinu. Temperatura raste, a mi u šortsevima i majicima zajapureni vrtimo pedale na bajsevima. Ne treba ni spomenetu da smo gola voda. Majice i šortsevi su mokri i na njima su tragovi znoja. Dupe mi je celo mokro i nažuljano od prokletog sedišta bicikle. Vidim da se i ova dvojica meškolje. Posle par minuta pravimo pauzu gde se polivamo vodom i odlučujemo da se vraćamo kod mene u stan…

Ja se bavim finansijama u jednoj firmi i nemam tu šta puno da kažem, ipak sam u ovom poglavlju ja samo sporedan lik.

Milan Lepljivi

Nastavak: Miris kita: Soba (II deo)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 5]

Autor ovog posta je:

Milan Lepljivi


Kurac. Postoji li lepša stvar na svetu? Predmet mojih najvećih čežnji i skrivenih želja. Toliko različitih veličina, oblika, boja, aroma i ukusa. Taj miris kad vam se uvuče u nozdrve. Upoznaću vas sa nekoliko kurčeva koji upotpunjuju moj život i daju mu svrhu. Možemo da počnemo…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x