Moja majka je bila prava bestidna kurvetina

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Dalibor, imam 31 godinu, rođen sam i živim u Beogradu. Do septembra 2010. godine bio sam nešto više od 3 godine u braku, iz kojeg imam i preslatkog sinčića Nemanju. U kući smo živeli: moja majka, moja supruga, moj sin i ja. Oca ne pominjem iz razloga što ga nikada nisam ni upoznao. U kući su često izbijale varnice između moje supruge i majke, ali se tenzija brzo i smirivala. Skoro uvek bih se i ja umešao u njihove svađe, skoro uvek stajući na stranu majke, jer ipak je u većini slučajeva ona bila u pravu.

Tako je došao i taj famozni septembar 2010. godine, kada sam u svađi udario ženu i slučajno joj ispod levog oka napravio posekotinu. Nakon toga se moja žena, iako sam je preklinjao da to ne radi, spakovala i sa detetom otišla kod svojih. Već narednog dana sam otišao kod njenih da je molim da mi oprosti i da se vrati sa mnom kući, ali je njen otac izleteo ispred kapije i oterao me ko zadnjeg džukca. Zvao sam je telefonom, ona mi je rekla da je pustim neko vreme da o svemu razmisli, što sam i uradio, ali mi je najžalije bilo zbog moga Nemanje. Naredni dani su mi bili preteški bez njih dve, moja majka me je tešila, ali bih onda započinjao svađu sa njom okrivljujući je za sve što se desilo.

Onda je i majka sve manje vremena provodila u kući, jer imala je trenutno tada nekog Bobana, čoveka koji je bio 12 godina mlađi od nje. Inače, moja majka je kao mlada bila seks simbol Karaburme, to znam iz priča njenih prijateljica i prijatelja. I sada, sa 50 punih godina bila je veoma privlačna žena. To je žena izrazito crne kose do malo ispod ramena, oko 170cm, sa nepunih 60-ak kilograma. Za svojih 30 godina možda sam je svega par puta video u farmerkama, eventualno samo po kući. Oduvek je volela da se doteruje; suknje, haljine, cipele, obavezno sa visokom štiklom.

1219290_1_o

Zato je i kao mlada, a i sada sa 50 godina, često menjala muškarce. Nikada se to negativno nije odrazilo na kuću, sve dok se sve ovo nije izdešavalo. Izlazila bi negde oko 22h, lepo doterana sa puno šminke i zanosnom mirisom koji bi dugo nakon nje i dalje ispunjavao kuću, a vraćala se negde pred zoru pod vidnim dejstvom alkohola. Par puta sam čak u kanti za đubre našao njene pocepane gaćice, koje bi verovatno bacila nakon bančenja prethodne noći. Nije mi bilo jasno o čemu se radi.

Pa sam onda opet nakon samo par dana prosipajući pepeljaru u kantu, naišao na sklupčane svilene čarape. Izvadio sam ih iz kante, odmotao ih i video da su napred skroz bile iscepane, kao da fali ceo jedan deo. Stvari su se pogoršavale, bilo je kada se uopšte ujutru ne bi pojavila kući, a ja sam se tresao misleći da joj se nešto dogodilo.

Za svo to vreme sam polako izgladio stvari sa svojom ženom, čak je i pristala da se vrati, ali ja sam je odvratio od toga rekavši joj da prvo moram da sredim stvari sa majkom, da vidim šta joj se dešava. Pošto je moja majka inače vlasnica jednog od boljih butika u gradu, imala je para, a i mi pored nje, zato su je mnogi, a naročito mlađi muškarci koje je okupljala oko sebe iskorišćavali.

11354960_1034001713307051_1500880968_n

Jednog popodneva činilo se da je došla u normalu, spremila je i ručak i bila nasmejana, rekavši da od danas okreće drugi list. Kao da je predosećala da hoću sa njom da popričam. Mislio sam da joj je stvarno došlo iz dupeta u glavu, pa joj ništa ni nisam rekao. Pitala me je šta imam u planu večeras, a meni u momentu pade na pamet da odem malo sa starim drugarima na piće, jer i ovako se odavno nismo videli, pa sam to i njoj rekao.

Izašli smo negde oko 21h, atmosfera je bila trula, a i ja sam ipak bio oženjen za razliku od njih, tako da su mi žena i sin bili stalno u glavi. Posle nekog vremena seo sam u kola i krenuo kući. Negde oko ponoći sam stigao kući. Nisam zvonio da majku ne bih probudio, uzeo sam ključeve da otključam, ali vrata ni nisu bila zaključana. Ušunjao sam se polako unutra, video upaljeno svetlo u kuhinji i neko stenjanje, jecanje, koje je dolazilo iz mamine sobe.

Uplašio sam se da su neki lopovi, jer ionako su vrata bila otključana. Nisam ni razmišljao već sam svom snagom nasrnuo na vrata njene sobe. Sećam se da nisam mogao da udahnem vazduh, a ni da zaustim ni jednu reč od prizora koji sam video. Moja majka je bila na krevetu u kučećem položaju, neki mladić ju je jebao od pozadi, a drugi, još mlađi, možda mojih godina, je klečao ispred njene glave držeći je za kosu dok mu je pušila.

Od šoka sam izleteo iz sobe i otisao da se umijem pod kuhinjsku česmu, u glavi mi se vrtelo, a noge nisam osećao. Nije prošlo možda 2-3 minuta, obojica su u brzini, spuštenog pogleda, izleteli iz kuće.

Majka se nije pojavljivala, već je ostala u sobi. Meni su lile suze niz lice, nisam znao kako da odreagujem. Kada sam se malo smirio, ne znam posle koliko, ušao sam u njenu sobu. Sedela je u krevetu pokrevena jorganom do grla, a pored kreveta je bilo par čaša i jedna ili dve flaše pića, ne sećam se. A po krevetu su bile razbacane njene crne gaćice i crni brus.

Rekao sam joj da se obuče i izađe da porazgovaramo i izašao iz sobe. Nakon 10-ak minuta smilovala se da izađe. Obukla je njen plavi plišani bade-mantil, polako se dogegala i sela u fotelju.

Moja majka je bila prava bestidna kurvetina

Kako je prekrstila noge, videla se čipka njenih crnih čarapa. Očigledno je i to imala na sebi dok je bila sa onom dvojicom.

Bila je sva bleda, skoro bez šminke na licu. Pitao sam je kako može to da uradi u ovoj kući, pa zar posle svega što se dogodilo, i to sa klincima, kome jednom može i majka da bude. Rekla mi je da ako mi se ne sviđa odem kod žene. Onda sam pukao i rekao joj da je moj deda bio u pravu kada je par puta dok je bio živ rekao da je ona drolja koja je imala ko zna koliko abortusa. Počela je da povraća po sebi i tepihu, a cela soba je počela da smrdi na alkohol. Pošto je jedva išla, pomogao sam joj do kupatila. Držeći joj glavu nad wc-šoljom dok je povraćala, bade-mantil se otvorio u predelu njenih grudi i jasno su se videle njene prelepe sise, k’o dve pomorandže. Uhvatio sam sebe da gledam majčine grudi, ali bilo je jače od mene. Onda mi je rekla da joj pomognem da sedne na wc-šolju, što sam naravno i uradio.

Nesvesno je zadigla bade-mantil ispod kojeg nije imala ništa sem čarapa. Nameštajući krevet video sam da je skoro cela jedna strana čaršafa bila vlažna i uflekana, u mrljama, što verovatno od sperme one dvojice, što od sokova iz mamine pičke. Onda sam ispred sobe čuo prasak, otvorio sam vrata i video majku kako polugola leži ispred sobe, verovatno nije mogla sama da dođe do sobe, pa je koliko je trezna bila, pala. Podigao sam je i smestio u krevet, svaka moja reč bi bila uzaludna, jer je ko zna gde već bila u mislima.

Ujutru sam ustao pre majke jer me je žena probudila telefonom pitavši me šta se to dešava kad joj ne dozvoljavam da se vrati i počela da me nabeđuje kako je druga žena u pitanju i spustila mi slušalicu. Nisam imao snage da se sa njom objašnjavam, bio sam tako besan, a opet umoran. Skuvao sam kafu za mene i majku i čekao je za trpezarijskim stolom da ustane. Popio sam skoro celu kafu i popušio par cigara dok se ona nakanila da ustane. Rekla je da žuri da odnese valjda neke virmane za butik i nema vremena za kafu i otišla da se sređuje u kupatilo. Izašla je skockana k’o da ono od prethodne noći nimalo nije uticalo na nju. Sva u crnom od glave do pete, počev od njene lepo očešljane crne kose, haljine malo do iznad kolena, kao neki crni blejzer preko, crne čarape i naravno crnih cipela sa otvorenim prstima. Dobro se sećam toga, jer sam je pitao da ne ide na neku sahranu. Nije progovorila ni reč, videlo se da joj je užasno neprijatno zbog prethodne noći, uzela je ključeve od kola i izažla.

Pošto već danima nisam imao ženu pored sebe, uželeo sam se seksa kao i svako živo biće. Otišao sam u kupatilo da se istuširam i tuširajući se vraćao polako slike od prethodne noći. Nisam mogao još da verujem da sam majku zatekao sa dvojcom. Počeo je polako da mi se diže kurac i počeo sam da drkam zamišljajući kako se jebe i šta sve radi sa onom dvojicom mladića. To mi nije bilo dovoljno pa sam onako mokar izašao iz kade i otišao u njenu sobu, legao na njen krevet i polako navlačio svoj kurac. I dalje sa kurcem u ruci ustao sam i otvorio njen plakar sa odećom, jer je počelo da me pali sve u vezi nje. Dole na dnu plakara sam video onako zgužvan crni brus.

sniffing-underwear

Uzeo sam gaćice i video da su iznutra bele od maminog sekreta, one iste od prethodne noći. Još više sam se uzbudio, opet sam legao na krevet, primakao gaćice nosu i uživao u prelepom opojnom mirisu. Nije dugo trebalo da iz mog kurca izleti ogromna količina sperme, koja je završila delom po meni, delom po maminom krevetu.

Gaćice sam vratio gde sam ih i našao i otišao nazad pod tuš da razbistrim svoju ludu glavu. Zatim sam otišao da porazgovaram sa ženom i vidim sina. Opet se pred kapijom pojavio ženin otac i rekao mi da nemam tu šta da tražim. Međutim, žena je izašla ispred, izvela mog Nemanju i rekla da bi najbolje ipak bilo da ona ostane kod svojih. Ubeđivao sam je da ne postoji druga žena, ali ona je tako odlučila. Poljubio sam sina u glavicu i sa suzama u očima seo u kola i uputio se ka gradu.

Svratio sam u jedan kafić i pio vodku za vodkom. Kad mi je već bilo muka, ustao sam i jedva se odvezao do kuće. Valjda sam bio zaspao, jer su me probudila vrata od kuće koja su se zalupila.

Dobro me uhvatilo ono piće, pa sam onako mamuran podigao glavu i video majku na vratima. Sela je za sto, uzela flašu i natočila sebi piće. Pitao sam je gde je bila, a ona mi reče da me se to ne tiče.

Moja majka je bila prava bestidna kurvetina

Ustao sam i lupio rukom o sto i opet je isto pitao. Ona reče da joj ja nisam otac da bi se meni ispovedila. Rekao sam joj da je ona svog oca barem poznavala, a ja mog u životu nisam video i da od silnih njenih jebača kao što su ona dvojica od prošle noći, ne zna ni ona ko je moj otac. Ustala je i pošla da me udari. Uhvatio sam joj obe ruke i nazvao je kurvom, droljom… Onda se ona istrgla i otrčala u sobu. Pokušao sam da uđem, ali se zaključala. Opet sam je nazvao kurvom i rekao joj da otvori ili ću da razvalim vrata. Nazvala me je ludakom i rekla da će da zove policiju.

To me je još više razbesnelo, nisu to bila vrata od hrasta ili bukve, bio je dovoljan malo jači udarac ramenom da ih razvalim. Uleteo sam u sobu i pitao je ko je ludak. Ona je stajala u ćošku sobe i ponavljala da će da viče i da će neko zvati policiju.

Pošao sam ka njoj, potrčala je misleći da će proći kraj mene i pobeći iz sobe, ali sam je uhvatio i gurnuo pored kreveta. Opet sam je pitao kako je mogla to da uradi i to sa dvojicom. Onda je rekla da šta me zabole kurac da je i sa petoricom. Kako sam joj prilazio tako se ona uspinjala na krevet. Bio sam još pod dejstvom vodke, tako da mi krv udarila u glavu i na krevetu, sva u crnom, izgledala je jebozovno.

Moja majka je bila prava bestidna kurvetina

Koliko sam tada bio željan seksa, čini mi se da bi jebao i babu od 60 godina, a kamoli ovako zgodnu, doteranu pičku, pa i ako mi je majka. Bila je u polusedećem ili polu stojećem položaju naslonjena dupetom o ivicu kreveta sa iskoračenim nogama. Te noge su me izluđivale. Stajao sam nepomično i blenuo u njih.

Očigledno je to primetila i pitala me šta hoću, da izađem iz njene sobe. Osetio sam kako mi se diže ona stvar u gaćama, otkopčao sam šlic i izvadio ukrućen kurac iz gaća. Tog momenta je prešla na drugu stranu kreveta i stala uza zid, skrećući pogled sa mog kurca i pričajući da nisam normalan.

Moja majka je ponavljala kako nije kurva…

Pitao sam je da li to voli. Počela je da plače i jeca i čučnula uza zid. Uvukao sam kurac i izašao iz sobe vodeći polemiku sa sobom u glavi. Seo sam za sto i uzeo da potegnem piće iz flase. Ona je izašla i klekla pored mene, stegla mi ruku i ponavljala kako ona nije kurva.

Dok je klečala, to govorila i gledala me sa očima punih suza, gledao sam kako joj se šminka razmazuje po licu i dobija izgled one prave drolje iz kojekakvih filmova. Rekao sam joj da ustane, što je i uradila, još uvek plačući i jecajući. Zagrlila me, a ja sam je čvrsto privio uz sebe. Ona me polako odgurivala, ali je ja nisam ispuštao.

tumblr_nzapk8JGjZ1sw8qefo1_500

Uhvatio sam je obema rukama pozadi za dupe, ona me pitala šta to radim. Onda sam joj povukao haljinu sa grudi i stvarno joj nehotice pocepao. Ostala je gore samo u crnom brusu. Pošao sam da joj svoju glavu stavim među grudi, ali me ona udarila šakom po licu.

Onda sam je okrenuo ka stolu i i počeo da je guzim od pozadi. Držao sam joj čvrsto ruke, pa nisam mogao da joj zadignem suknju niti da izvadim svoj kurac, tako da je ostalo sve na guženju preko suknje i mojih pantalona.

Kako sam je guzio, sve manje je plakala, stajala je u mestu i bez ijedne reči. Mislio sam da se prepustila pa sam joj pustio ruke, ali se opet otrgla i uletela u sobu. Stigao sam je i bacio na krevet. Ležala je na leđima, pošao sam ka njoj, ali je počela da se koprca nogama. Uhvatio sam joj obe noge, izuo joj cipele i počeo da joj, koliko sam mogao u tom trenutku, ljubim prste i stopala njenih preslatkih nogu.

Ponavljala je da stanem, da ne radim to, da idem da se umijem, da sam pijan. Kako su joj noge bile dignute gore, jer sam ih ja držao, tako se i suknja sama zadigla. Jednom rukom sam joj uhvatio crne hulahopke gore kod pojasa i svom silinom povukao. Pocepale su se taman toliko da su se jasno videle i crne gaćice koje su skrivale njen preslatki busen.

Moja majka je bila prava bestidna kurvetina

Raširio sam joj noge i zario glavu u njeno međunožje. Odgurivala je rukama moju glavu čupajući me za kosu. Počeo sam usnama i jezikom da rovarim po njenoj pički, koja je, ma koliko se ona ustezala, bila već uveliko vlažna. Svaku dlaku i svaki deo njene pičke želeo sam da pređem jezikom. Bila je tako ukusna, lepljiva. Lizao sam i svojoj ženi, ali ovakvo zadovoljstvo nikada nisam osetio.

Sve manje se opirala, počela je da stenje, čak da svojim rukama sve jače nabija moju glavu ka svojoj pički.

Zubima sam joj grickao klitoris, a ujedno tri prsta joj nabijao u pičku. Rekla mi je, ali milim tonom:
– Ludaku jedan pa šta mi to radiš!? – Onda sam kleknuo, pogledao je u oči i bez i jedne reči privukla je svoju glavu mom kurcu i počela prvo jezikom da ga dodiruje, kao da ga ispituje.

Ja sam joj skinuo brus i počeo da joj milujem prelepe sise, a po koji put bih joj i štipao nabrekle bradavice. Stavila ga je celog u usta i od zadovoljstva mumlala. Dok ga je pušila još malo sam joj pozadi pocepao čarape, pomerio gaćice u stranu i počeo prste da zabijam u njenu pičku.

tumblr_n1o2g3oVoD1rslzdao1_400

Želeo sa da legnem ispod nje a ona da nastavi da mi puši, poza 69. Lizao sam joj ne milosrdno, svo lice mi je bilo vlažno od njene pičke koja je curela.

Okrenula me je na leđa i počela da mi liže jaja sve vreme ne spuštajući svoj pogled sa mojih očiju. Ustala je, stala iznad moje glave i rekla da joj skinem čarape i gaćice. Toliko sam bio željan njene pičke da sam je, dok je stajala iznad mije glave, celu oblizivao, a rukama na dole povlačio njene čarape i gaćice.

Kad više ništa nije imala na sebi, okrenuo sam ja nju na leđa, podigao joj obe noge na moja ramena i polako kurac uvlačio u njenu pičku, a onda sve jače i jače. Razbijao sam je od kurca, i ona i ceo krevet sa nama dvoma se tresao.

tumblr_n66vvxWNWu1sv7laoo1_400

Onda sam joj rekao da dođe gore, a ona mi onda reče nešto čudno, što mnoge žene ili devojke ne žele, ne vole. Pitala je kad ću da je jebem u guzu. Zapanjio sam se, jer ma koliko ja to obožavao, moja žena nije bila pristalica toga. Ali sad ću zato majku da pojebem u guzu, kako ona to kaže!

Odmah sam promenio pozu, ona se namestila u kučeći položaj. Ma kolko grozno bilo ili zvučalo, morao sam prvo da joj poližem čmar, želeo sam to. Bio je tako uzan, k’o da je ona dvojica tu nisu ni jebali.

Svideo mi se i miris njene guze. Malo sam pljunuo da bi kurac lakše ušao. Polako sam glavić naslonio na njen ružičasti čmar, a onda polako uvlačio unutra, milimetar po milimetar, dok nije skoro ceo ušao.

Moja majka je bila prava bestidna kurvetina

A onda sam nabijao koliko god mi je kurac bio dugačak. Već sam bio pri kraju i rekao da svršavam, ona se odjednom izmakla, okrenula se ka meni, uhvatila moj kurac u ruku i počela da ga puši, isti onaj kurac koji je do pre par sekundi bio duboko u njenom dupetu.

Počeo sam da svršavam, deo moje sperme je ostao u njenim ustima, a deo se slivao niz njene usne, niz grudi.

To je bio prvi i poslednji put da sam spavao sa majkom, jer jedini uslov da se pomirim sa ženom, a najviše zbog mog sinčića je bio taj da ne živimo ni sa mojom majkom, a ni sa njenima zbog njenog oca, već smo iznajmili stan u kome od sredine januara živimo zajedno. Ko god kaže da ovako nešto ne može da se desi, nek nikada ne kaže dva puta, jer ni ja nikada u životu nisam ni pomišljao tako nešto, a desilo mi se…

tumblr_mcclkaLGnW1rcmfhmo1_

 

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

je bi je jebio opet tvoju majku da ti pruzi sansu?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x