Slatki bol koji je prelazio u zadovoljstvo

Od kako znam za sebe, poznajem i komšiju Gorana. Nikad za njega ne bih ni pomislio da voli muškarce. Imao je oko 60 godina, sed, krupan i uvek sa bradom od par dana. Žena mu je umrla par godina pre ovog događaja, deca su mu negde po svetu i retko navraćaju. Ne znam da li je sa ženama nalazio zadovoljstvo…

Često sam mu pomagao oko kuće; cepanje drva, košenje… Uvek je prema meni bio fin i dobar. Ja sam tada bio klinac od 18 godina, još nevin, a muškarci me uopšte nisu privlačili. Sve je počelo jednog dana dok sam mu pomagao oko slaganja drva.

Dok sam se saginjao pogledao sam prema njemu a on je u tom trenutku trljao svoju alatku preko farmerica i gledao u moje istrćeno dupe. Lepo sam video kako mu se ocrtala dok je miluje. Video je da gledam u njegovom pravcu, brzo je sklonio pogled i nastavio da radi. Primetio sam kako non-stop ide iza mene i kao mi pomaže dok dižem teret. U jednom trenutku se prislonio skroz uz mene i tada ga osetih na mojoj guzi.

Slatki bol koji je prelazio u zadovoljstvo

Nekako mi se svidelo to negovo pipanje i počeo sam sve češće da mu se namestam i izbacujem dupe prema njemu. Potrajala je naša igra neko vreme i on reče da uđemo u kuću na osveženje. Ponudi me hladnim pivom i ja prihvatih. Uđosmo u dnevnu sobu i sedosmo da odmorimo. Malo smo pričali i on reče da ide da se istušira.

Brzo je završio i izađe samo u peškiru obmotanom oko struka. Sede preko puta mene i raširi noge. Sedeli smo neko vreme tako a ja sam non-stop gledao ispod peškira. On primeti i malo zadignu peškir.

Kako sam video njegovu kitu tako je i moja počela da raste…

Uzalud sam je skrivao video je i on da sam napaljen. Lagano ustade i sede pored mene, od silnog uzbuđenja sam počeo da drhti, samo me je pomilovao po kosi i prislonio njegove usne na moje. Topio sam se pod njegovim rukama i poljupcima. Lagano skloni peškir i tada videh predmet moje čežnje, i bez imalo razmišljanja kleknuh između njegovih nogu. Pogledah ga u oči i prvo ga poljubih u vrh glavića. Onda zinuh i uzeh ga u usta koliko sam mogao.

Pušio sam ga nevešto nekih desetak minuta, a onda mi on reče da se skinem i da mu okrenem guzu. Osetih nešto vlažno i mekano na mom otvoru, lizao me je. Od užitka sam svršio, ali mi nije dao da se ispravim. Osetih oštar bol, kao da me cepa, kolena počeše da mi klecaju a on me uhvati čvršće za kukove i nabi mi ga kraja. Bol, užasan bol. Počeo sam da vrištim i plačem od bolova. On me je samo prigrlio jače i nije mi dao da se maknem.

Slatki bol koji je prelazio u zadovoljstvo

Držao ga je mirno u mom dupetu i polako vadio i vraćao. Grickao mi je uvo i šaputao da će bol proći i da stiže zadovoljstvo. Zatim mi glavu nasloni na dvosed i poče žestoko da me rastura. Bol je prešla u zadovoljstvo posle nekog vremena.

Svršio sam još dva puta. A onda osetih kako me ispunjava toplota – svršio je. U tom trenutku sam se srušio na dvosed i zaspao.

Acika

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Fuljjj