Šta njena intimna frizura kaže o njenom karakteru?

Njena „donja frizura“ otkriva kakva je ona žena! S obzirom da je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod njihovih gaćica. Saznajte šta intimna „donja frizura“ može da otkrije o ženi koja je nosi.

Prirodna frizura

Reč je o klasičnoj depilaciji koja je bila vrlo popularna osamdesetih godina, a odnosi se na odstranjivanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno onih koje ne želimo da vidimo na plaži van kupaćeg kostima. Takva frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost pre svega. To je skromna osoba koja zna šta hoće i ne voli da privlači previše pažnje.

Trouglić-frizura

Ovaj tip depilacije spada u najčešću intimnu frizuru koja depilacijom osim prepona i bikini zone obuhvata veći deo dlačica i na intimnom delu i ostavlja prirodni trouglić. Ovaj tip depilacije opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja samo ponekad voli da se poigra svojim seksepilom.

devojka sa podšišanim stidnim dlačicama

Čiroki frizura

Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina zavisi od damine želje, a najpopularnija je bila devedesetih godina. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju. Takav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

Brazilka

Brazilska depilacija podrazumeva uklanjanje svih intimnih dlačica. Ovo je trenutno jedna od najpopularnijih depilacija koju osim ponosnih vlasnica koje za lepotu trpe priličnu bol vole i pripadnici jačeg pola. Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele da ga dodatno istaknu. One znaju šta žele i na koji način da dođu do svog cilja.

devojka pokazuje svoju potpuno obrijanu pičku

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments