10 razloga zašto muškarci vole MILF-ice

1. Starije žene dobro poznaju sebe i svoje potrebe, odavno su se pronašle i spoznale šta žele od svog života. Ovo je jedan od razloga zašto se mlađi muškarci okreću njima kao partnerima, uz njihovu podršku i savete mogu brže napredovati na emotivnom i poslovnom pravu. Godine sa sobom nose iskustvo, dok je ženama to došlo sa godinama, muškarac ga može brže steći uz pravo tutorisanje i podršku. One takođe imaju razumevanja za posao i od njih se može očekivati da pruže više prostora partneru za private i poslovne obaveze.

2. Pošto su starije, one imaju više iskustva u muvanju, vezama i seksu. Ne žure i umeju da se opuste i uživaju u svemu što im veza pruža. Ne vezuju se lako i samim tim omogućavaju da muškarci imaju opušten odnos sa njima bez previše pompeznih svađa i bez prevelikih očekivanja koja su često svojstvene mlađim ženama.

3. One su iskrene, otvorene i direktne. Kod njih nema igrica i pretvaranja; ako žele nešto, reći će, a ako ne, takođe. Muškarac se u njihovom društvu može osećati ambicizno, i zna da će imati podršku za sve svoje hirove.

4. U današnje vreme se od njih najverovatnije očekuje da nisu uvek „na ti” sa tehnologijom. Najčešće su za neposredan kontakt i razgovor, a retko za dopisivanje i chat-ovanje. Takav odnos briše barijere između partnera i prija muškarcima da uživaju u priči sa tim ženama.

pušenje kurca

5. Ne treba brinuti za njih i njihove postupke, one su ostvarene i odrasle. Nije im potrebna konstantna pažnja niti praćenje. Samostalne su, mogu same da se staraju o sebi i to na svakom koraku dokazuju. Razumeju da svet nije ružičast i prave razliku između romantike i patetike.

6. Lojalne su. Muškarci u vezama sa starijim ženama ne moraju da brinu da li će biti prevareni ili izgirani. Mogu biti sigurni da pored sebe imaju nekoga ko im je veran i apsolutno posvećen. One ne varaju partnere, otvorene su i spremne da raskinu ako veza nije ono što ih ispunjava u tom trenutku.

7. Pozivitno utiču na okruženje, u laganom tonu idu kroz život i daju dozu smirenosti svojoj okolini i svom partneru. Uz njih do izražaja dolazi samouverenost i jednostavnost veze i života.

8. Nisu opterećene svojim telom. Mlađe žene se najčešće ne osećaju sigurno u svom telu, dok starije razumeju svoje godine i nemaju kompleksa od ostalih oko sebe. Znaju da je ono što čovek nosi u sebi ustvari ono najvažnije, zato se ne opterećuju fizičkim izgledom nego traže svoju srodnu dušu u priči a ne na slikama.

milfica se nabija na kurac

9. Raskide podnose kao odrasli, ne prave scene i razumeju kada je nečega dosta. Ne sile nastavljanje nečega što ne funkcioniše, umeju da ocene trenutak kada je dosta i sa tim se mire vrlo brzo i tiho. Ne lažu sebe svetlijom budućnošću u vezi ako ne mogu da je vide. Nakon raskida se brzo vraćaju u šine i ne pate dugo zato što su dobro promislile o tom potezu i nemaju za čim da žale.

10. Iskusne su u krevetu. Nisu plašljive i ne boje se da eksperimentišu sa partnerom. Spremne su za „akciju” i znaju da uživaju u svakom trenutku tog čina. Prošla su vremena kada su žene bile sramežljive kada je seks u pitanju, otvorene su da pokušaju nešto novo i upuste se u avanture.

Da rezimiramo, muškarcima su starije žene privlačne iz mnogo razloga, što zbog slobode koju imaju u vezi, što zbog novih iskustava i znanja koje u tim vezama mogu steći. Vole što imaju sigurnost i trezvenost u svom partneru i zato većina muške populacije rado upliva u ove vode.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments