Ledeni dodir je klizio niz moju kičmu…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Četka, varjača, šiba… moja guza je ozbiljno stradala tog dana

Bila mi je draža nego ikada. Želeo sam nekao da joj vratim sve što je dala. A dala je gotovo sve što je mogla. Tog popodneva celu scenu smo ponovo gledali zajedno pred računarom. Batine koje je sama sebi priredila i po prvi put moje batine. Ona je ćutke na ekranu gledala svoje uplakano lice, bolne grimase, šibu koja pada na njene guzove. Bila je tiha i kada smo završili montažu.

– Da li je sve u redu? – pitao sam. Klimnula je glavom.
– Malo je uvrnuto. Dobila sam šta sam tražila. Ali, na snimku izgleda malo drugačije, kao da sam te naterala – odgovorila je. Shvatio sam šta je brine. Moje mišljenje sada o njoj. Pitao sam se koji je najbolji način da joj pokažem kako se osećam.
– Nisi ni slučajno – odgovorio sam kratko. – Samo si me iznenadila, potpuno. Nisam znao koliko jako te povređujem. Imao sam osećaj da sam preterao. Verovatno ti tako zbog toga izgleda. – I dalje je ćutala. Pogledao sam je pravo u oči.
– Stvarno tako misliš? – pitala je.
– Ne veruješ mi? – Slegnula je ramenima.
– Ne znam – rekla je kratko.
– Aha… Ovako ćemo. Sledeći put ću da te izlupam drugačije, na moj način – pratio sam izraz njenog lica. Podigla je obrve.
– Sledeći put?
– Da, da ti pokažem da me nisi naterala ni na šta. Naravno, ako se slažeš.
– Kada?
– Kada god ti kažeš.
– Večeras? – pitala je posle kratke pauze. Klimnuo sam glavom.
– Ako ti posle svega nije previše, večeras. – Osmehnula se.
– Navikla sam se ovih dana – rekla je – I želim da večeras bude na tvoj način.

BDSM predigra

Te večeri izašli smo sa prijateljima i vratili se oko ponoći. Bili smo dobro raspoloženi cele večeri, kao da prethodnih dana nije ni bilo. Naravno, niko nije znao našu tajnu. Bio je kraj leta. Na sebi je imala samo plavu haljinu koja joj je stizala do iznad kolena i donji veš. Gole noge su same po sebi bile ekstremno izazovne dok je blago nagužena skidala sandale kada smo ušli u stan i bosoniga mi prišla sa blagim osmehom i stala ispred mene. Gledala me je izazovno pravo u oči i spustila ruku na moje grudi.

– I, šta ćemo sada? – pitala je. Mazio sam lagano njenu kosu i obraz. Videlo se da je malo nervozna.

Znao sam da pamti moje obećanje…

– Da li se plašiš? – pitao sam. Odlučno je odmahnula glavom.
– Nimalo. Želim da saznam koji je tvoj način. – Stao sam iza nje i polako joj raskopčao haljinu. Brzo se našla na podu. Spustio sam poljubac na njen vrat.
– Da li imaš poverenja u mene? – pitao sam dok sam joj raskopčavao grudnjak.
– Potpuno. Bez razmišljanja bih ti poverila život – odgovorila je – Večeras ispunjavam sve tvoje želje. – Grudnjak je bio na podu.
– Baš sve? – pitao sam. Rukom sam klizio niz prelepu liniju njene kičme, mazio njenu guzu i polako joj skinuo gaćice. Lako su skliznule na pod. Na beloj koži nije bilo ni traga od batina koje je dobila tog prepodneva.
– Da, baš sve – odgovorila je. Disala je sve brže. – Sve ti je dozvoljeno.

Stajala je gola, nepomična i gledala ispred sebe. Videlo se da uživa u dodirima. Iz džepa sam izvadio široku crnu svilenu maramu i polako joj je stavio preko očiju, široko, da ništa više ne može da vidi, i čvrsto je vezao na potiljku. Bila je tiha, čekala je šta će se sledeće desiti. Još jedna marama mi je bila u džepu spremna. Prešao sam ispred nje, uhvatio je za ruke, spojio ih, obmotao maramu oko zglobova i vezao je. Videlo se da adrenalin sve više skače u njenim venama.

Zatim sam je poveo do kreveta, spustio na leđa i vezao joj ruke za gredu na kraju kreveta. I dalje je bila nema, ali prelepa tako gola, podatna, vezana za krevet. Udobno se smestila i čekala. Lagano sam otišao do kuhinje i vratio se sa čašom punom leda. Želeo sam da se igram sa njom. Još uvek je bila u istom položaju. Malo se trgla kada sam kocku leda prislonio na njen vrat i polako je spuštao niže do doline između njenih grudi, zatim oko leve dojke do bradavice koja se momentalno ukrutila. Isto sam ponovio i sa desnom, zatim spustio led niz stomak do pupka, pa još niže. Ježila se od hladnoće, ali video se da uživa. Razdvojio sam joj do tada skupljne noge, a ona ih je spremno raširila. Komad leda bio je sve manji, kada sam došao do klitorisa i prešao preko njega. Glasno je zaječala, a ja sam spustio glavu među njene noge i nežno uvukao vrh klitorisa u usta. Igrao sam se sa njim jezikom, a njeno ječanje postajalo je sve jače.

Ledeni dodir je klizio niz moju kičmu...

* * * * *

Doveo me je do ludila. Ledeni dodir posle toplog letnjeg dana i večeri mi je neverovatno prijao, a njegov vreo jezik razbuktao je strast koju je bespomoćan položaj u koji me je stavio, vezanu, bez mogućnosti da vidim šta se dešava, započeo. Ostvarivao je moje fantazije, a da to nije ni znao. Onda me je lagano, kao igračku, okrenuo na stomak. Ledeni dodir je sada klizio niz moju kičmu, prijatno grčio mišiće, drugi se penjao od tabana na više, dok se nisu susreli na guzi. Osetila sam ledene prste kako mi razmiču guzove i ledeni dodir između njih, na anusu. Refleksno sam istrtila guzu. Usledili su poljupci, koji su prekrili celu kožu na mojoj guzi, vreo dah i prsti koji su lako prodrli u mene. Raširila sam noge, zaječala od zadovoljstva i uživala.

Dva prsta su bila u meni, lagano ulazila i izlazila, dok mi je palac nežno masirao klitoris. Samo sam izdigla kukove još više. Druga ruka me je nežno mazila po guzi, zatim me lagano šljepnula. Moje ječanje se pojačalo. Nastavio je da me nežno lupka i da se igra, a ja sam uživala sve više. Udarci su postajali malo jači i dalje brzi i bezbolni, a iz trenutka u trenutak sam ga sve više želela i bila sve bliže orgazmu.

Onda je udario snažno. Bilo je neočekivano, zabolelo je. I bilo je dobro, zapalilo me je još više. Sačekao je trenutak, ali nije prestajao da me mazi drugom rukom. Podigla sam kukove još više, da mi pokažem da može da nastavi. Shvatio je istog trenutka i počeo da udara po guzovima jače, ali ne previše, ravnomerno sa obe strane. Osećala sam blagu bol, dok mi je koža postajala topla, osećaj koji sam dobro upoznala prethodnih dana. Iznenadio me je orgazam koji je nišao kao talas koji nisam mogla niti htela da zaustavim.

Noge su mi se tresle, a on je prestao da udara, samo me je blago mazio

A onda, naglo, osetila sam njegov kurac kako duboko prodire u mene. Glasno sam zaječala. Talas novog zadovoljstva se spremao. Držao me je čvrsto za kukove, snažno prodirao u mene, gotovo brutalno. Onako vezana, sada sam mu potpuno pripadala i obožavala sam to. Jednom rukom me je snažno uhvatio za vrat i držao pritisnutu na krevet. Jedva sam disala, a uživanje se svakog sekunda pojačavalo. Onda je dodao konačan začin. Snažno je udario po mojoj guzi, jednom, pa još jednom, pa još jednom. Bilo je divlje. Udarci su padali, a ja sam ih jedva osećala nabijena i zgrčena oko njegovog kurca.

Novi orgazam je stigao isto tako divlje, kao nikada pre. Tresao me je celu, ali on nije prestajao, produžavao ga je, jebao me je i dalje. Osećala sam da se i on bliži vrhuncu.

gospodar robinju koja puzi šiba po dupetu

Onda je izašao iz mene, na brzinu odvezao traku kojom su mi ruke bile vezane za krevet i podigao me u klečeći položaj. Nisam mogla ništa da vidim, samo sam osetila na usnama glatku kožu njegovog penisa. Željno, vezanim rukama počela sam da ga drkam brzo i ližem, uvukla ga celog u usta, sisala, mazila mu jaja. Ni minut nije prošao, kada je snažno svršio. Nisam ni razmišljala da ga pustim. Sisala sam i dalje, do poslednje kapi. Uživala sam u ukusu sperme dok je sada već polu opušten poskakivao pod mojim jezikom. Onda se sve smirilo. Razvezao mi je ruke i skinuo povez sa očiju. Videla sam nešto novo na njegovom licu, crtu dominacije koje do tada nije bilo ili je bila sakrivena. To sam tražila i samo sam ga još više volela. Oblizala sam usne i nasmejala se.

– Sviđa mi se tvoj način – rekla sam.

Od te večeri krenuli smo dalje bez osvrtanja, bez stida i bez ograničenja, spremni da zajedno probamo sve. Sve ove slike prolazile si mi kroz glavu kao blicevi, dok sam zaključavala vrata posle izlaska. Nisam ga ni večeras izneverila, stigla sam po dogovoru na vreme. Znala sam šta sledi i jedva čekala da počne.

* * * * *

Čuo sam njene korake dok je prilazila krevetu, ali pravio sam se da spavam. Znao sam da bi me svakako probudila. Uvek je poštovala ostatak „kazne ” kada izađe. Tako je bilo i sada. Klekla je pored kreveta i uhvatila me za ruku. Dovoljno da otvorim oči. Spustila je poljubac na moj dlan.

– Stigla sam ljubavi… Bila sam dobra – rekla je kroz osmeh – Izvini što te budim, ali moram, takav je dogovor. – Klimnuo sam glavom i pomazio je po obrazu. – Jesi li spreman za jednu kasnu večernju predstavu? – pitala je zagledana u mene onim krupnim prelepim očima.
– Uvek lutko – odgovorio sam. Pogled joj je bio vreo koliko i usne koje su se još jednom spustile na moj dlan. I da nisam ništa rekao, odalo bi me moje telo. Bio sam go ispod pokrivača, napaljen maksimalno u trenutku. Zavukla je ruku ispod pokrivača i mazila me po grudima, zatim po stomaku i niže.
– Volim kada me ovako dočekaš – rekla je uz osmeh i otkrila me. Nežno je pomazila moj nabrekao kurac i pogledala ga – A sa tobom ću se kasnije pozdraviti kako treba.

Onda je ustala i lagano, deo po deo, svukla sve što je imala na sebi. Bila je predivna. Spustila je vreo poljubac na moje usne. Dok su nam se jezici preplitali lagano sam mazio njene gole grudi. Dugo je trajao poljubac. Razmišljao sam šta planira, kada se odaljila. Znao sam da će biti nešto novo. Popela se na krevet i zajahala me, ali leđima okrenuta mome licu. Sela je tačno na dignuti kurac, ali tek toliko da se klitorisom osloni na njega. Zatim se povila unapred.

Osetio sam njene usne na nožnim prstima. Ljubila ih je jedan po jedan. Oslonjena na jedan lakat podigla je drugu ruku i snažno udarila po dupetu. Osetio sam vreli dah na nožnim prstima dok ih je uvlačila u usta i sisala. Bilo je ovo prvi put da je tako nešto uradila. Istovremeno, nastavila je sa udarcima. Naslonjen na jastuk, pratio sam kako joj se guza trese posle svakog udaca, koža postaje sve crvenija, dok se trljala o moj dignuti kurac.

Scena je bila potpuno posebna, samo naša…

Njena pička, anus, guza koja se tresla od udaraca, sve je bilo potpuno otvoreno mom pogledu. Nije žurila, nije brzo udarala, ali nije bila nežna. Tačno 250 puta. Prsti na nogama bili su mi vlažni od njenih poljubaca, kada je stala, a njena guza je dobila finu ružičastu boju. Onda je ustala i legla pored mene. Spustila je ruku na moj kurac i nežno ga mazila.

devojka sa povezom na očima puši liku kurac

– Hoćeš li da nastaviš gde sam stala? – pitala je kroz šapat – Ili želiš nešto drugo? Znaš da ću da uradim sve što poželiš.
– Znam mala – odgovorio sam – Noćas ćemo da igramo igru slučajnosti. U ormariću pored stola, u svaku od pet fioka smestio sam neke igračke. U jednoj su samo seksualne, u drugoj samo one koje će ti doneti bol, a u ostale tri su kombinacije. Tvoje je da odabereš jednu iz koje ćemo sve da iskoristimo. – Osmehnula se.
– Dobro, ali imam jedan uslov. Ako odaberem onu u kojoj su samo seksualne, želim da me barem još malo izlupaš, a ako odaberem onu u kojoj su igračke koje će mi samo doneti bol, želim da me dobro pojebeš posle toga. – Klimnuo sam glavom.
– Sviđa mi se ova igra – rekla je dok je gledala u ormarić i razmišljala – Neka bude druga fioka odozdo.
– Dobro. Otvori je.

Radoznalo je skočila sa kreveta i izvukla fioku.

* * * * *

Vadila sam jednu po jednu stvar. Snažne metalne štipaljke povezanih lančićem, sa metalnim delom koji se stezao šrafom, zatim veliki vibrator, metalne lisice, kožni kaiš, težak i širok, i na kraju šibu. Bio je to opaki pribor. Sve sam to položila na krevet pored njega. U očima mu je goreo plamen strasti i brutalnosti, kada sam uzela lisice i skupljenih ruku mu ih pružila, čekajući da ih namesti.

– Veži me – i već je hladan metal kliknuo je oko mojih zglobova. Onda je ustao i uzeo šibu i stao na sredinu sobe.
– Dođi – samo je rekao kratko. Znala sam da me čeka paklena noć, baš kakvu sam i želela. Poslušno sam došetala do njega. – Na kolena lutko – komandovao je dalje i već sam klečala ispred njega vezanih ruku. Nimalo blago, uhvatio me je za kosu i privukao do uveliko dignutog kurca i prislono ga na moje usne koje su se spremno otvorile. – Tako lutko… Sisaj… Celog ga uzmi u usta… Tako je dobro… Nemoj da staješ – govorio je dok sam mu nežno pušila. Onda mi je prislonio šibu na guzu. Pogledi su nam se sreli, kada sam spremno istrtila dupe. Osmehnuo se. – Ludo moje – samo je prokomentarisao i već je prvi udarac pao na moju guzu. Nisam puštala njegov kurac niti sklanjala pogled. Šibao me je i jebao u usta istovremeno i uživala sam u svakom trenutku, ma koliko bolelo. Posle desetak udaraca, bol je polako počela da se pojačava. Ječala sam, pušila i gledala ga stalno u oči. Nastavio je da me šiba, a ja sam samo sisala sve brže. Onda je stao na trenutak i odaljio se.
– Vrati se – rekla sam molećivo.
– Zašto? Šta je ono što ti želiš?
– Da nastaviš, da ti pušim dok me šibaš, dođi – odgovorila sam bez razmišljanja. I vratio se, ali malo drugačiji.
– Ne, to ćemo na kraju. Sada stavi ruke iza glave.

Poslušala sam bez pogovora. Prislonio je šibu na moje sise naciljao i opalio po njima. Telo mi se trglo od bola, ali sam ćutala, a on je nastavio, ovoga puta bez milosti. Posle dvadesetog udarca, više nisam mogla da mirno ćutim, ali bez obzira na moje uzdahe bola, nije prestajao. Crvene pruge na sisama govorile su više od reči. Onda su na red došle štipaljke. Bradavice su mi od šibanja bile već veoma osetljive, ali to ga nije sprečilo da ih stegne šrafom jako.

štipaljke na bradavicama

– Boli? – pitao je. Klimnula sam glavom, a on je samo dotegao šraf da pojača pritisak. Povukao je lančić lagano nekoliko puta da ga proveri, što je samo pojačalo konstantni bol u bradavicama. Tiho sam zaječala. – Dobro je – rekao je – A sada se penji na krevet, tako… glava u jastuk, guza gore, raširi noge, ruke između nogu… Lepo… – komandovao je i uzeo vibrator, stavio mi ga u ruke i uključio. Željno sam ga prislonila na klitoris. – Iskoristi vibrator najbolje što možeš i nemoj da prestaješ, ali ne smeš da svršiš… Ne još… Jasno?
– Jasno – odgovorila sam dok sam svakim trenutkom sve više uživala. Desetak minuta samo je stajao i posmatrao kako se igram sama sa sobom. Talasi uživanja su se penjali, pojačani bolom u bradavicama i batinama koje sam dobila. Endorfin je već počeo da deluje.

Onda je uzeo kaiš, težak, kožni opasač i obmotao oko ruke. Ipak ostalo je dovoljno za mene. Nije bio nežan. Prvi udarac po dupetu koje je spremno čekalo doneo je novu bol. Koža mi je bridela na mestu gde je kraj kaiša pao. Udarac po udarac, grejao je sve više moju guzu. Ječala sam posle svakog udarca, bolelo je, ali uživala sam u ovim trenucima, sa vibratorom nežno prislonjenim na klitoris, i nisam želela da prestane. Pravio je kratke pauze između udaraca, tek da osetim punu bol. Znao je da me je dobro zagrejao šibom. Moji uzdasi si postajali stenjanje, sve jače kako se bol pojačavala. Videla sam mu na licu da kreće ka finalu. Počeo je da udara snažno i brzo. Izvijala sam se, uvijala, ali sam guzu držala visoko na meti. Vibrator je radio svoj deo posla, uvećavo želju do maksimuma. Bol i užitak su rasli. Samo se u jednom trenutku našao među mojim nogama, sklonio vibrator i nabio mi kurčinu celom dužinom. Vrisnula sam od užitka, primila ga u sebe, a on me je rasturao, jebao zguza, brzo i žestoko. Bila sam sve bliže orgazmu.

– Ahhhhh… Svršiću… – samo sam rekla.
– To i želim – čuo se odgovor i dozvola. Trenutak zatim talasi ludog orgazma potresli su mi telo. Dahtala sam, tresla se, uvijala, a on me je držao čvrsto za guzu nabijenu na i dalje ukrućen kurac.

Kada sam se smirila, povukao se unazad, izašao iz mene. Setila sam se šta je malopre rekao. Polako sam ustala, uzela šibu i klekla na sredinu sobe. Vezanim rukama držala sam je ispred sebe i gledala ga sa osmehom.

dom gura veliki vibrator u pičku robinje

– Dođi, molim te – rekla sam molećivo. – Samo je prišao i uzeo šibu.
– Šta ćemo sada? – pitao je.
– Sada ću da se vratim pušenju. Što me jače budeš šibao, to ću bolja da budem. Hoću da osetim kako mi svršavaš u usta. I ako zaplačem, nemoj da staješ. Važi? – odgovorila sam.

Nije odgovorio, ali videlo se da će da eksplodira, kada me je uhvatio za kosu i nabio mi kurac u usta. Ceo. Držao me je tako, nimalo nežno, dok nisam ostala bez daha. Vrh njegovog kurca pulsirao mi je duboko u grlu.

Onda me je pustio, da dođem do vazduha. Jako sam udahnula i počela da sisam, dok sam ga drkala vezanim rukama. Čula sam dobro poznat zvuk. Šiba je počela da seče moje guzove. Ovoga puta bilo je snažno. Bol koju sam jedva podnosila. Ječala sam i gledala ga, sisla i lizala, drkala sve brže. Udarci su bili jaki, oštri. Iritirajući bol naterao mi je suze na oči, ali niti je on prestajo, niti sam ja usporavala, niti sam želela da prestane. Istrtila sam guzu najviše što sam mogla u klečećem položaju da dočeka nove udarce. Gledala sam ga u oči, ljubila i lizala mu muda. Želela sam da vidi bol u mojim očima od kojih nije odvajao pogled.

Desetak udaraca kasnije već sam iskreno plakala, ljubila, sisala, lizala, drkala, jecala, u krug. Prvi mlaz sperme jurnuo je u usta. Gutala sam. Šiba je ponovo pala, pa još jednom, pre novog nalet sperme. Drkala sam, gutala, a šiba je još jače sevala po mojoj guzi. Konačno se smirio i stao. Progutala sam svu spermu, isisala ostatak, dok je njegov sada već polu opušteni kurac pulsirao u mojim ustima.

Obrisala sam suze, a on je klekao pored mene, zagrlio me i ćutao. Polako je odvrnuo šrafove sa štipaljki, što je izazvalo novi talas bola i moje ječanje. Nežno mi je masirao bradavice, dok bol nije prestala. Onda me je okrenuo na stomak. Zajedno smo proverili u kakvom je stanju moja guza. Osećala sam da pulsira vrelinom i bolom koji se smanjivao, ali nije prestajao. Bila je jarko crvena, išarana od moje ruke, kaiša i šibe.

Samo sam ga poljubila.

– Hvala ti što postojiš – rekla sam kroz osmeh.

išibana robinja prima kurac od pozadi

Autorka: marija25000

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

marija25000


Ženu ne možeš posedovati. Ona samo može voljno da se preda … ako zaslužiš.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x