Četka, varjača, šiba… moja guza je ozbiljno stradala tog dana

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Za kaznu sam mu slala snimke kako se lupam po dupetu, a onda je usledio i seks pomirenja

Pola sata kasnije bili smo u spavaćoj sobi. Imao je veliki krevet bez ograda. Jedan stativ je postavio pored kreveta, jedan u dnu, suprotno od uzglavlja, a jedan u najdaljem uglu sobe i namestio kamere na njih. Imala sam osećaj da ulazim u snimanje porno filma. Srce mi je radilo kao ludo.

– Namesti se na krevet – rekao mi je. Klekla sam poslušno na sredinu kreveta, raširila noge i oslonila se na jednu ruku. Došao je do donje kamere, usmerio je na moju guzu i podesio je. Onda je odmahnuo glavom. – Nije dobro ovako. U helankama si. Bolje se skini.

Osetila sam talas poniženja. Ali, ton koji je bio skoro naredbodavan mi se svideo. I poslušala sam, ustala sam, svukla se gola i vratila u položaj u kom sam bila. Raširene noge, celo golo telo sve je bilo otkriveno za kamere.

– Tako je dobro – rekao je sa odobravanjem kada je podesio donju kameru. Zatim je gornju usmerio prema mom licu i podesio i treću koja je iz daljine snimala celu scenu.
– Hoćeš odmah da počnem? – pitala sam. Seo je pored mene na krevet, mazio me po leđima, kliznuo rukom između nogu i zadržao se tu. Lagano je prstima prodro u mene. Uživala sam u dodirima, mada mi je bilo malo neprijatno sa tolikim kamerama u okolini, iako su bile isključene. Ali, nisam se pomerala.
– Ako si spremna, možemo.

Klimnula sam glavom i progutala knedlu. Pitala sam se da li pretpostavlja koliko me je ovo napalilo pre dve večeri. On je uključio snimanje na jednoj, drugoj i trećoj kameri i stao pored one koja mi je snimala lice. Scena je bila postavljena. Idemo do kraja – pomislila sam.

drkanje pičke tetoviranoj robinji

I počela sam. Prvo lagano, zatim sve jače, da udaram dlanom po goloj guzi. Lice mi je stalno bilo okrenuto ka njemu, prema kameri pored koje je stajao. Udarala sam sve brže. On je samo stajao i gledao. Bolelo me je, peklo, ali nisam prestajala. Nije se pomerao. Sve što se čulo bio je zvuk udarca kada mi ruka padne na kožu. Bila sam sve bolja u ovoj predstavi. Ali, ovoga puta sam ga gledala u oči. I udarala, čvrsto stegnutim dlanom, jednu pa drugu stranu guze. Pet minuta kasnije sam stala. Dlan mi je brideo, a koža na guzi imala je finu ružičastu boju kada sam je pogledala. Sa obe strane. Onda sam vratila pogled na njega i poslala mu poljubac. Videlo se da je uživao.

– Da li sam bila dobra? – pitala sam.
– Odlična – odgovorio je.
– Ovo je bio prvi deo moje specijalne kazne. A sada, nešto što do sada nikada nisam uradila – gledala sam ga u oči.
– Iznenadi me – rekao je kroz osmeh.
– Skini se i dođi. – Osmehnuo se. Na sebi je imao samo donji deo trenerke. Brzo se našla na podu.
– I? Šta ćemo sada?
– Želim da te ljubim i da idemo do kraja – izgovorila sam. Podigao je obrve uz osmeh. Folirao se da ne shvata. Kamera je i dalje snimala.
– Folirantu – rekla sam uz osmeh – Dobro, do sada ti nikada nisam dozvolila da ideš do kraja kad ti pušim, nisam probala tvoju spermu. Sada, prvi put, imam nameru da to uradim. Naravno, ako i ti to želiš.

Izgledalo je gadno. Ali, odlučila sam da probam i to pred kamerama. Bolje da bude kao moja želja, nego njegova.

– Sviđa mi se ideja.
– Onda dođi – rekla sam oblizujući usne.

U prolazu je spustio kameru pored kreveta malo niže, da bi mogla da snima dešavanja direktno na krevetu.

Njegovo tamno oko me je gledalo kada se go ispružio ispred mene, kao posluženje. Na trenutak sam samo posmatrala njegov ukrućeni kurac, uživala u pogledu i njegovom položaju. Zatim sam spustila ruku na njegova muda, mazila ih i polako spustila usne prema njegovom krilu. Volela sam taj osećaj nežne glatke kože pod jezikom. Usisala sam glavić u usta, zatim krenula niže, uvukla ga u usta koliko god sam mogla, gotovo celog. Mazio me je po kosi i uživao, sklanjao je da mi ne pokriva lice okrenuto prema kameri.

devojka drka kurac iznad svoje glave

Počela sam da ga drkam. Prvo polako, pa sve brže. Kamere su beležile svaki detalj, oboje smo to znali. Nisam žurila. Lizala sam mu glavić, ljubila muda, sisala ga i drkala. Zatim sve brže.

Znala sam kako da ga izludim…

Nije dugo izdržao. Pod rukom sam osetila da mu muda postaju tvrđa i sklopila usne oko glavića, spremna. Prvi mlaz sperme šiknuo mi je u usta. Vrelo, slano, pomalo ljigavo, ali nije bilo strašno. I dalje sam drkala i sisala. Novi mlaz, njegovo ječanje, pa još jedan i još jedan i još jedan, sve manji i manji. Tek onda se, poluopušten, smirio. Sperma mi je klizila niz grlo. Gutala sam, ali nisam ga puštala iz usta, sisala sam sve do poslednje kapi. Mazio me je lagano po kosi, a ja sam uživala dok mi je njegov opušteni kurac pulsirao u ustima.

– Ovo je zaista bilo specijalno zadovoljstvo – rekao je pre nego što je ugasio kamere. Onda je seo pored mene.
– Sve u redu? – pitao je dok me je mazio po licu.
– Jeste. Sasvim – poljubila sam mu dlan – Znaš, ukus sperme nije tako strašan. Mislila sam da je gadniji.
– Znači, mogu da očekujem da ćeš ovo da ponoviš?
– Ponekad – nasmejala sam se – Nije baš toliko dobar. Nisam ti gadna sada?
– Ludo moja. Ni malo. Draža si mi nego ikada. I to ne samo zbog užitka koji si mi pružila, već zbog toga što osećam da si mi bliža nego ikada. Išla si do kraja. Dozvolila mi da ti svršim u usta, grubo rečeno, a to znači da ti gotovo ništa moje nije strano. Uz to, bila je to tvoja želja. To mnogo znači. U bezobrazan seksualni čin ubacila si mnogo, mnogo ljubavi – govorio je. Bio je potpuno iskren. Klimnula sam glavom.
– Heh, znaš, ono ponekad je upravo prešlo u često – rekla sam uz osmeh.

Nasmejali smo se oboje od srca. Njegova ruka mi je lagano mazila guzu, još crvenu. Osetila sam nenadanu želju da me udari, ali sam ćutala. Zatim je skliznuo među moje noge. Usne, jezik na mom klitorisu, bacile su me u euforiju. Deset minuta kasnije stigao je snažan orgazam. Dok sam se još cela tresla, seo je pored mene i nežno me zagrlio.

Samo sam ćutala, srećna i zadovoljna. Još uvek sam osećala njegov opušten kurac kako mi pulsira u ustima. Znala sam da će se to ubuduće često dešavati. I želela sam to.

* * * * *

Kasnije tog popodneva, sedeli smo zajedno pored računara. Snimci sa sve tri kamere bili su ubačeni. Bila je čudno tiha dok smo pregledavali snimke zajedno, postavljali ih i uklapali tako da se istovremeno vidi njeno lice i udarci koje je sebi zadavala. Delovala je nervozno. Onda smo stigli do završnog dela. Kada je montaža snimka bila gotova, ona je bila nekako tužna.

– Izgledam kao prostitutka. Mora da me mrziš. Gore nego u pornićima. Kako uopšte možeš da poželiš ovakvu drolju? – rekla je plačnim glasom. Bio sam malo iznenađen rekacijom.
– Ne. Ne izgledaš kao prostitutka, ni na snimku, ni ovako. I ne umem da te mrzim, probao sam prethodnih dana, ali nisam uspeo. Nikako. Za to si ti kriva. Da nije bilo onih snimaka koje si mi poslala, možda bi posle nekog vremena i uspeo. Ali ne, ti si morala da budeš ti. Da mi pokažeš i dokažeš ljubav na ekstreman način. I ne samo to, nego i da nastaviš. I, šta ja sada da radim? Digne mi se samo kada pomislim na tebe, a kamoli kada si blizu. Još gore, ne znam da li bih te pre svlačio ili oblačio, vodio ljubav sa tobom ili te vodio na večeru, pričao sa tobom ili te samo gledao. Shvataš? I dobro si prošla, jer ću da razbijem svakoga ko za tebe ikada kaže da si drolja. To ti opraštam samo ovaj put – izgovorio sam najiskrenije u dahu. – Ostala je nema sa poluotvorenim ustima. Samo smo se gledali. Uhvatio sam je za ruku. – Da li si me razumela? Kada prave drolje snimaju porniće, rade to zbog novca i ničeg drugog. Ti si ovo uradila iz čiste želje, ljubavi, strasti, potrebe da me zadovoljiš, bez očekivanja da ćeš i ti dobiti nešto. To nema nikakave veze sa pornićima, kurvama ili bilo čime sličnim. A, sada ćemo da obrišemo sve snimke, sklonićemo kamere i više nećemo ovo da radimo. Nije mi bila neka ideja – rekao sam rešen da to i uradim i okrenuo se prema računaru. Sekundu kasnije njena ruka me je zaustavila.

perverzan pogled devojke koja liže spermu sa kurca

– Nemoj da brišeš. Želim da ostanu. Stvarno želim – rekla je – Nisam na to gledala tako. Potpuno si u pravu i zato želim da ostanu.
– Dobro – odgovorio sam kratko – Sigurno želiš da nastavimo?
– Sigurno. Sutra ću biti još bolja, obećavam. Nadam se da tvoja želje neće da bude preteška. – Nasmejao sam se i nisam odgovorio. Ona ništa više nije pitala.

Narednog dana, scena je bila ista. Tri kamere su bile postavljene oko kreveta, ona je nasmejana i dobro raspoložena svukla svu odeću sa sebe i namestila se na krevet. Dok sam podešavao kamere uživao sam u njenoj pozi: nagužena, rašrenih nogu, oslonjena na jednu ruku čekala je da dobro usmerim sve kamere i upalim ih, povremeno bi izazovno protresla guzova. Smestio sam se ponovo pored kamere koja je snimala lice. Tu sam mogao da ulovim svaku reakciju.

– Mogu da počnem? – pitala je. Klimnuo sam glavom. Kamere su bile uključene. Uz osmeh mi je ponovo poslala poljubac. U ruci je držala četku za kosu. Ravna daščica sa zadnje strane bila je savršena za njenu guzu. I počela je, nimalo nežno, da udara. Prilično precizno pokrivala je celu površinu guze ravnomerno. Posle 50 udaraca videlo se na njenom licu da bol postaje snažna. Mrštila se, pravila bolne grimase, ali je nastavila, bez zastajkivanja. Pratio sam svaki pokret i nisam odvajao svoj pogled od njenih očiju. Ukupno 250 udaraca, po 125 sa svake strane, palo je pre nego što je stala. Ubrzano je disala. Četka je bila opasno oružje. Koža na guzi nije bila ružičasta kao prethodnog dana, već poprilično crvena.

Dok sam gledao celu, prilično nestvarnu scenu, voleo sam je sve više

Bol koju je nanosila sebi zbog mene, zbog nas, poniženje koje je trpela da bi je dokazalu, govorili su toliko toga, da reči nisu ni bile potrebne. Uz sve to bio sam maksimalno napaljen.

– Da li sam bila dobra i danas? – pitala je posle malog predaha. Kako to da objasnim. Ne dobra, odlična ili perfektna. Trebala mi je gradacija koja je iznad toga.
– Neponovljiva – samo sam rekao.
– Šta sada mogu da uradim za tebe? – pitala je dok je mazila guzu polako i gledala me izazovno u oči – Koja je tvoja želja? – Zanimala me je njena rekacija na ono što ću da kažem.
– Mnoge stvari smo do sada isprobali, ali ovoga puta se spremi za nešto drugačije. Za analni sex. – Lice joj se zaledilo. Odmahnula je glavom.
– Ne želiš? – pitao sam. Videlo se da ubrzano razmišlja. Onda je prelomila i nasmejala se.
– Baš si… ufffffff… Ok, ne znam da li želim, ali hoću da probamo – odgovorila je i zapretila mi prstom kroz šalu – A, mislila sam da je ono tvoje „jebaću te u dupence” samo fraza. – Dobro me je nasmejala. Tu sam psovku zaista ponekad koristio u zezanju.

* * * * *

Imao je spreman gel kojim je prvo namazao prste i moj anus. Verovala sam da zna šta radi. Nisam bila spremna na ovo, ali kada je već tražio i kada sam tu gde sam, prihvatila sam i pokušala da se opustim. Osetila sam njegovu ruku na guzi, zatim između nogu i vlažan gel na čmaru. Jednom rukom mi je raširio guzove, drugom me lagano masirao po anusu. Povećavao je pritisak. Osetila sam njegov prst koji je polako skliznuo unutra. Bilo je malo neprijatno u početku. Ali, kako su mi se mišići opuštali i navikavali postajalo je sve prijatnije. Osetila sam njegove poljupce na guzi, na vreloj izlupanoj koži. Drugu ruku spustio je na moj klitoris i počeo da se igra sa njim, zatim je i tu prstima ušao u mene. Opuštala sam se i počela da uživam, da pratim kukovima njegov ritam. Prvi put sam osetila prste i u guzi i u pički. Posle nekoliko minuta igranja, želela sam da ga osetim u sebi, da se nabijem na njegov kurac. I, nisam čekala dugo. Ustao je, klekao iza mene, raširio mi guzove, prislonio glavić na anus i pokušao da prodire u mene.

tip prstima jebe devojku u čmar

– Ako te boli, kaži, istog trenutka prestajemo – rekao je. Klimnula sam glavom u znak odobravanja.

Nije bilo lako. Raširila sam guzove u želji da pomognem i pomalo se nabijala na njegov potpuno ukrućeni kurac. I uspelo je. Osetila sam kao prodire u mene. Kao da me je celu ispunio. Išao je polako, malo po malo. Kako je ulazio u moju guzu sve više, shvatila sam da je ono bio samo početak. Čvrsto sam držala raširene guzove i glasno stenjala. Nije me bolelo, ali sam se osećala kao da me cepa na pola. Zastao je za trenutak.

– Uffff… ufff… – stenjala sam – Nastavi… ufff… samo nastavi – odgovorila sam.

I ušao je ceo u mene, dohvatio me za kukove i počeo da polako ulazi i izlazi. Stenjala sam jako, svaki put kada bi se pomerio. Blagi bol i osećaj da će mi guza eksplodirati najbolje opisuju ovaj osećaj. A, ipak, uživala sam. Za prvi put bilo je lakše nego što sam mislila. Ubrzavao je ritam, a ja sam se prilagođavala. Anus mi se opustio, počela sam kukove da pomeram u njegovom ritmu. Jednu ruku spustila sam između nogu i lagano mazila klitoris. To je pojačalo uživanje. A onda, duboko u sebi, osetila sam vrelu tečnost kako me puni. Svršavao je uz glasne uzdahe.

Kada je izašao iz mene i legao na krevet, još nekoliko trenutaka sam ostala raskrečena i držala guzove, previše uplašena da se pomerim. Pa ipak, ništa se nije desilo kada sam skupila noge. Sve je bilo u redu, osim što sam osećala da mi iz guze polako niz nogu, kap po kap curi njegova sperma. Tek tada sam se setila da su kamere sve snimile. Na njih sam potpuno zaboravila. Neke nisu bile na istom mestu kao jutros, nisam ni videla kada ih je pomerio.

– Da li je sve OK? – pitao je. Klimnula sam glavom uz osmeh.
– Jeste – rekla sam – Sve je OK. – Ugasio je kamere i nežno me gledao.
– Ovo je bilo potpuno… – pokušavao je da nađe reči.
– Perverzno? – nastavila sam.
– Ha, ha, ha… Da i perverzno, ali pre svega posebno iskustvo. Otkrivam neke delove tebe za koje nisam imao pojma da postoje – rekao je.
– Ni ja. Otkrivamo zajedno. A nisam znala ni da si ti tako perverzan. Razvalio si mi guzu – odgovorila sam. Ćutao je. Uhvatila sam ga za ruku. – I to je dobro, jer hoću opet – rekla sam. Shvatila sam da je razmišljao da li je preterao. – Zaista je bilo posebno iskustvo. Sada će ti i moje dupence povremeno biti na raspolaganju. Želela sam i ja ovo da probamo, samo nisam imala hrabrosti. Sada je sve mnogo lakše.

Nasmejao se, zagrlio me je i dugo držao tako. Samo smo ćutali i uživali jedno u drugom.

Tog popodneva ponovo smo zajedno montirali snimak. Dok sam gledala kako četka pada na moju guzu i pratila izraze lica, ponovo sam osetila da se palim. Kamera je snimala dalje, krupno, kako prstima prodire u mene, onda iz drugog ugla kako polako prodire u moju guzu, kako me jebe u dupe crveno od batina, moje lice. To me upalilo još više. Iznenađujuće, ali nisam se osećela kao kurva. Setila sam se svega što je rekao juče.

tip je jebe u guzu i svršava joj u čmar

Kada je sklapanje videa bilo gotovo, spustila sam ruku između njegovih nogu. Bio je napaljen kao i ja. Pogledi su nam se susreli. Bez predigre, svukla sam mu trenerke i bokserice, smakla gaćice i zaskočila ga tu na stolici. Bilo je to najstrasnije vođenje ljubavi i najkraće do tada.

Narednog dana, sledio je treći, poslednji deo kazne. Kamere su bile ponovo na istom mestu, ja ponovo gola, nagužena i spremna za završne batine, sa varjačom u ruci.

– Sve je spremno lutko – rekao je kratko.
– Ne, hoću još nešto. Želim da i ti budeš go – rekla sam. Bez oklevanja svukao je odeću. Prijalo mi je da gledam njegovo golo telo i poluukrućen kurac. Upalio je snimanje i zauzeo svoje mesto pored kamere koja mi je snimala lice i gornji deo tela. – Počinje završne predstava – izgovorila sam, podigla ruku sa varjačom i opalila po goloj guzi. Čekalo me je 250 udaraca.

Do 50-og bol je bila podnošljiva. Onda sam rešila da sebi otežam. Jedan za drugim, bez pauze 25 udaraca palo je prvo na levu polovinu guze. Bol je sada već bila ozbiljna. Grizla sam donju usnu, ali nisam prestajala. Usledila je serija od 25 po desnom guzu. Sada su obe polovina gorele. Onda sam povećala ulog. Serija je bila od 50 po levoj, pa po desnoj strani. Ozbiljno je bolelo i peklo, a ostalo je još 50 udaraca. Njih sam ravnomerno rasporedila na obe strane. Kod poslednjih deset, gotovo da sam zaplakala. I to je bilo to, spustila sam varjaču i pogledala ga. Bio je prezadovoljan. Dovoljan dokaz za to bio je njegov potpuno dignut kurac. Zatim sam pogledala guzu. Bila je mnogo crvenija nego juče, mnogo crvenija nego ikada pre. Odjednom, nisam bila sigurna da li je želja koju sam imala za njega, dobra ideja.

– Bila si odlična mala – rekao je. Klimnula sam glavom uz osmeh opuštanja, dok sam nežno mazila guzove. – I, koja je tvoja završna želja? – pitao je. Znala sam da mi je guza sada veoma osetljiva. Neka je osetljiva – pomislila sam – Vreme je da platim punu cenu. Pored kreveta je bio orman koji smo retko koristili. – Otvori orman – rekla sam.

On je zbunjen poslušao. Znala sam da kamere snimaju. U njemu sam veče pre toga ostavila šibu, ogoljenu, bez lišća, spremnu za batine. Bila je duga oko metar. Sama bih je upotrebila da me nije pozvao treće večeri. Uzeo je u ruku još uvek zbunjen.

– Ovo je poslednji deo moje kazne. Do sada sam samo od sebe dobijala batine. Sada želim da ti nastaviš. To nikada nismo radili. Želim da me TI kazniš. Rukom, četkom, varjačom ili šibom, čime god poželiš. Ili još bolje, svim tim stvarima.

Bila sam surova prema sebi

On je zamahnuo šibom i presekao vazduh. Bilo je jezivo. Nisam znala šta da očekujem od nje.

– Dobro. Ako to uradimo, nisam siguran da ćeš lako da sediš sutra. Guza ti je već dobro crvena.
– Neka – odmahnula sam glavom – To nije važno. Prišao mi je sa prutom u ruci.
– Pomalo ćemo onda od svega? – pitao je i seo pored mene, spustio ruku na moju guzu i nežno je mazio. Klimnula sam glavom u znak odobravanja. – Po 25 udaraca rukom, četkom, varjačom i šibom. Odgovara?
– Odgovara – rekla sam i istrtila guzu – Kazni me. Poprilično lagano je ošamario desnu stranu moje guze, zatim levu, tako deset puta. – Jače – samo sam rekla. Sledećih deset udaraca bili su jači, skoro kao oni koje sam sebi priredila. Onda je potpuno ukrutio šaku i opalio po desnoj polovini guze.
– Uffffff… tako… to je kazna – zastenjala sam. Bol je bila intenzivna. Istom jačinom udario je još četiri puta i stao. Koža mi je bridela. Uzela sam četku sa stola i pružila mu je. – Još 25 udaraca, molim te – rekla sam. Više nije bio nežan. Bez zastajkivanja je udrao ravnomerno sa svake strane. Tih 25 udaraca bilo je jače, mnogo bolnije od mojih. Ali, želela sam da odmah nastavi. – Uf, uf, uf, to je bolelo – rekla sam kada je završio i pružila mu varjaču. – Idemo dalje. Još 25 udaraca molim te – ponovila sam. Udario je po dnu guze, tamo gde ja nisam mogla da dohvatim, snažno.

gospodar kažnjava robinju spenkovanjem

– Auf… aghhhh… ajjjjj – samo se čulo moje stenjanje posle svakog udarca. Bolelo je strašno, duplo više nego kada sam se sama tukla. Ovoga puta nisam mogla da kontrolišem snagu udaraca, niti mesto gde padaju, svaki je bio iznenađenje. Suze su mi bile u očima kada je završio.
– Da li ti je dosta? – pitao je. Uzela sam šibu i pružila mu je.
– Ne. Još 25 udaraca moliću – rekla sam plačnim glasom. Uzeo je šibu, ustao, odaljio se od kreveta i prislonio je na moju guzu. Trenutak kasnije čuo se rezak fijuk kroz vazduh. Bol me je paralisala. Duboka i oštra. A već je sledeći udarac pao.
– Ahhhhh – oglasila sam se. Udarci šibom su sekli, pekli, iritirali i izazivali snažnu bol. Do desetog su mi se već suze slivale niz lice. Nisam očekivala da toliko boli. On je stao.
– Da li je sada dosta? – pitao je. Ma koliko želela da kažem da jeste, nisam to izgovorila. Ali, cenila sam to što pita. Odmahnula sam glavom i obrisala suze.
– Nije. Još 15 udaraca, moliću. Zaslužila sam – bila sam uporna i istrtila guzu još više. Želela sam da boli.

I nastavio je. Nisam se pomerala, samo sam plakala sve jače posle svakog udarca i ponavljala da ne bi stao. – Još 14 udarca molim te… … Ahhhh… šmrc… ufff… još 13 udaraca molim te… Afffffff… još 12 udarca molim te… auuuuuhhh… još… još jače… agrrrr… šmrc… još deset udaraca molim te – kraj šibe zakačio me je po pički. Vrisnula sam od bola i poskočila na krevetu, ali sam se brzo vratila u položaj. – Joššš… ufff… još devet… ahhh… jače ljubavi… uhhhhhhhhh… još osam… šmrc… auuuf… još sedam – čvrsto sam stezala prekrivač na krevetu, bolelo me je mnogo, ali se više nisam pomerala. Šiba je sekla vazduh i pržila moju kožu. – Auf… još šest… šmrc… sama sam kriva za sve… uffff… nemoj da staješ… pet, još pet… ah… još četiri… šmrc, šmrc… još, još tri… i neka budu jaka – ispunio mi je želju, šiba je pala ukoso preko dotadašnjih udaraca, a kraj je završio na spoju guze i butina.

Bilo je to nešto najbolnije što sam osetila do tada. Visnula sam i poskočila na krevetu. Ruka mi je refleksno krenula ka guzi, ali sam je brzo vratila:
– Uhhhhh… još… još… još dva… ajjjjjj… i poslednji – taj je bio najjači.

Poskočila sam na krevetu, uplakana, uhvatila se za guzu i blago je mazila. Bol se polako smanjivala. On je spustio šibu. Suze su mi klizile niz obraze. Kada sam pogledala guzu, bila je crvena i išarana od šibanja. Znala sam da neće proći brzo.

Seo je pored mene i mazio me po kosi. Nagužena, i dalje se nisam pomerala, samo sam tiho plakala. Onda sam ga pogledala i kroz suze mu rekla:

– Volim te najviše. Hvala ti i izvini za sve. Oprosti mi molim te.
– Sve je zaboravljeno – rekao je, ugasio kamere, podigao me i zagrlio. Nije mi puno trebalo da se smirim u njegovom naručju. Onda me samo na trenutak pustio, otišao do kupatila i doneo kremu.
– Legni na stomak, da se pobrinemo za tu guzu – izgovorio je, a ja sam poslušala. Klekao je pored kreveta i nežno počeo da me masira i utrljava kremu na kožu dobro crvenu od batina i šibanja.
– Možda sam bio previše grub. Odmahnula sam glavom i uživala u njegovim dodirima i hladnoći kreme.
– Ne, nisi. Znaš, jedno je kada sama sebe izlupam, ovo je bilo potpuno drugačije. Bez ikakve kontrole. To sam i zaslužila. Hvala ti na tome. Želim da ostavimo moju grešku iza nas.
– Koju grešku? – pitao je kroz osmeh. Samo sam uzvratila osmehom.

dom šiba subicu po guzi

Nastavak: Ledeni dodir je klizio niz moju kičmu…

Autorka: marija25000

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

marija25000


Ženu ne možeš posedovati. Ona samo može voljno da se preda … ako zaslužiš.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x