Koliko je zapravo normalna ta ženska fantazija silovanja?

Nemali broj žena, kada sanjari o seksu, nekad sanjari i o tome da su na seks na neki način prisiljene, ili da su vezane, da su im vezane oči… Žene se često stide ovakvih fantazija, smatrajući ih nenormalnim i/ili sramotnim, mada one to uopšte nisu. Koliko je ta zabranjena fantazija, ženska fantazija silovanja, zapravo normalna?

Odmah da razjasnimo, za slučaj da je nekome takva vrsta objašnjenja potrebna: to što ženske seks-fantazije uključuju silovanje, seks pod naređenjem, vezivanje, vezane oči i slično, ni u kom slučaju ne znači da bi žena želela da joj se to zaista desi. To je nešto što je uzbuđuje dok o tome fantazira – a istovremeno zna da je to samo fantazija i da je potpuno bezbedna.

U čemu je onda „fora”? Zašto bi žena uopšte imala takve fantazije? Postoji li neko značenje u njima? Postoji – i vrlo je jednostavno. Žene s ovakvim seks-fantazijama silovanja najčešće su vrlo opterećene svakodnevnim obavezama, neretko imaju i odgovorne poslove, i zato maštaju o tome da u krevetu neko drugi preuzme kontrolu, da one ne kontrolišu baš ništa, da ni za šta nisu odgovorne.

jebana u sve rupe, ženska fantazija silovanja

Nije kod svih žena s ovakvom fantazijom objašnjenje ovo koje smo naveli. Postoji još jedna mogućnost, a to je da je žena naučena da je seks nešto prljavo, nečisto. U tom slučaju i sama će se osećati nečistom ako u seksu uživa, osećaće se krivom.

Međutim, ako je na seks prisiljena, pa još i vezana tokom samog (izmaštanog) seksualnog čina, onda tu nikakve krivice nema – nije ona to htela, nije na to svojevoljno pristala, naterana je. Tako i u raznoranim „bezobrazlucima” može da uživa, a da se ne oseća krivom ni prljavom.

Dakle, mada je reč o nečemu što je fantazija silovanja, koja bi nekima mogla čak i da deluje zastrašujuće, ničega zastrašujućeg ni nenormalnog tu nema – samo želja da se opusti, oslobodi obaveza, želja da uživa u ispunjenju svojih potreba (koje svako ima) a da se pri tom ne oseća krivom.

vezana i jebana u redaljci

Izvor: Nadlanu

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments