Perverzna domaćica: Rasturi mi pičku!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Udala sam se mlada, bio mi je prva ljubav. U početku smo imali seks skoro svaki dan, naučio me je kako da uživam, svršavala sam po više puta.

Nismo menjali navike ni kad sam rodila sina koji je, srećom, bio mirna beba. Stenjanje i dahtanje pored kreveca mu je bila uspavanka.

Kad je trebalo da se vratim na posao, muž je počeo da radi honorarno i zaključio da treba da dam otkaz, da se posvetim jedincu i kući. Prihvatila sam to, radosna što ću biti po ceo dan s bebom.

Vreme je prolazilo, sin je rastao, a muž je sve manje vremena provodio u kući. U međuvremenu je promenio posao, sad je radio za neku stranu kompaniju bez radnog vremena i vrlo često na terenu.

Seks se proredio prvo na jednom mesečno, a posle sam slavila dan kad se desi. Nisam ni primetila kad i koliko smo se udaljili. Kad je sin upisao fakultet, već sam se uspaničila jer je i on sve manje vremena provodio u kući.

Po ceo dan sam bila sama i, naravno, nesrećna i nezadovoljna, kao i svaka dokona domaćica. Sama u kući stala bih gola ispred ogledala, zagledala svoje telo i pitala se zašto me muž neće.

Iako već u godinama, nisam se ugojila, možda samo malo opustila. Male sise su mi još uvek bile čvrste, stomak ravan, samo su mi se bokovi malo raširili.

Često sam masturbirala koristeći samo prste ili bih upotrebila krastavac, tikvicu ili šta već nađem u kući. Zamišljala sam da se jebem s mužem kao nekad. Svršavala bih i plakala u isto vreme, nedostajao mi je njegov kurac!

Uveče bih ga u krevetu dugo gledala kako spava i pitala se gde sam pogrešila. Pokušavala sam da ga stimulišem, zavlačila se bih se pod pokrivač ljubeći mu opušteni kurac, ali bi mi svaki put okrenuo leđa mrmljajući kako je umoran i za par minuta bi zaspao. Bila sam očajna.

drkanje krastavcem

Sin je otišao na more s devojkom, pa sam uveče muža dočekala u laganoj providnoj haljini bez veša. Posle večere je seo da gleda TV, a ja sam mu prišla opkoračila ga i sela mu u krilo podižući haljinu.

Raskopčala sam mu šlic, izvukla kurac i počela da se trljam mokrom pičkom o njega. Napalila sam se nenormalno i želela sam ga u sebi konačno. Počeo je da se napinje, a ja sam skliznula između njegovih nogu i obuhvatila ga usnama.

Lizala sam ga i sisala, tek se napola ukrutio. Povukla sam mu pantalone da ih skinem kad je iz džepa ispao paketić kondoma. Pogledala sam ga zbunjeno, a on je počeo da viče da sam dosadna, stalno ga napadam kad je umoran. „Vidim od čega si umoran!”, vrisnula sam i bacila mu one kondome u lice. Nije ni pokušao da se opravda, ćutke je ustao i otišao u kupatilo.

Čula sam vodu, tuširao se, a ja sam sedela na podu, pičke još uvek vlažne i napaljene. Čula sam ga kad je ušao u spavaću sobu i zatvorio vrata za sobom. Otišla sam u kupatilo i plačući masturbirala pod tušem. Nisam mogla da svršim, pa sam sva slomljena otišla u Lukinu sobu da spavam. Ležala sam gola i zamišljala mog muža kako jebe neku drugu. Zaspala sam tek pred zoru. Nisam čula kad je otišao.

žena drka pičku

Probudila sam se s vlažnom pičkom, sanjala sam da se jebem s nepoznatim muškarcem. Nisam htela da ustanem, milovala sam mokru pičku, trljala klitoris sve brže, ali opet nisam mogla da svršim.

Ustala sam i skuvala kafu. Nervozno sam pušila uz kafu i razmišljala kako sam se zaglavila sama i nedojebana. Shvatila sam koliko sam, pored pune kuće, usamljena. Nisam imala kome ni da se požalim, dok sam bila dobra mama i supruga pogubila sam kontakte s intimnim prijateljicama.

Nisam tada znala da će mi pička biti vrlo zadovoljena

Uzdahnula sam duboko i prionula na svakodnevne poslove: pijaca, prodavnica, kuhinja. Umesila sam neke kolačiće i stavila ih u rernu. Skinula sam se gola i otišla u spavaću sobu da probam da se zabavim dok se ispeku. Milovala sam se lagano, stiskala bradavice i spuštala ruke niz telo, raširila sam noge i trljala pičku, razmičući prstima usmine. Trljala sam klitoris dok nisam ovlažila pa lagano ugurala dva prsta u pičku. Gurala sam prste u pičku i palcem trljala klitoris opuštajući se sve više, bila sam mokra i bližila se vrhuncu.

drkanje klitorisa

Prekinulo me je zvono na vratima. Brzo sam navukla svileni kućni ogrtač i otvorila. Pred vratima je stajao Marko, drug mog sina s nekim paketom u rukama. „Izvinite, Luka me zamolio da mu donesem ove knjige dok je na moru. Ja idem za par dana pa se nećemo sresti”, rekao je buljeći u moje nabrekle bradavice koje su napinjale tanki svileni ogrtač.

„Uđi” rekla sam, „taman si stigao na vruće kolače”. Otišla sam u kuhinju da stavim kafu i izvadim kolače iz rerne. „Jel’ treba pomoć, čula sam iza sebe dok sam se uspravljala s kolačima u rukama. Svilena traka ogrtača se odvezala i dok sam se okrenula ka njemu da odgovorim skidajući rukavice za rernu, shvatila sam da pilji u moj otkriveni brežuljak. Dlake su mi još uvek bile mokre od masturbiranja.

Brzo sam skupila i stegla ogrtač oko sebe i rekla: „Izvini, sad ću ja da se obučem” i krenula ka vratima. Presekao mi je put i prošaputao: „Nemojte, godinama maštam o ovom trenutku”. Pička mi je pulsirala dok sam mu govorila: „Šta ti je dete, mogu majka da ti budem”, a lice mi je gorelo od sramote. Prišao je sasvim blizu i obuhvatio mi dlanovima obraze, stezala sam čvrsto ogrtač uz sebe i govorila sve tiše: „Nemoj Marko… Luka… nije u redu… ne smem…”

pička kroz otvor

Srce mi je udaralo jako a pička je već curkala. „Toliko te želim već dugo” prošaputao je i poljubio me. Jezici su nam se preplitali dok mi je bubnjalo u glavi – šta to radim?! Ruke su mu skliznula niz moj vrat i ramena, ne znam kad sam pustila ogrtač koji sam grčevito stezala, samo sam osetila kad je skliznuo na pod.

Zažmurila sam i osetila njegove usne na nabrekloj bradavici. Nežno je lizao i sisao a ja sam zastenjala napaljeno. Ruke su mu klizile po mom telu, kolenom mi je nežno razmaknuo noge i skliznuo prstima između njih. Trljao mi je pičku, mrmljajući kako sam vrela i mokra. Dahtala sam napaljeno dok mi je gurao prste u pičku, van sebe od uzbuđenja.

Podigao me je na slobodnu površnu kuhinjskog elementa. Raširio mi je noge i počeo da mi liže vrelu željnu pičku. Drhtala sam celim telom od uzbuđenja. Stisnuo mi je usnama nabrekli klitoris i ja sam ciknula i zatresla se na ivici orgazma. Uspravio se i počeo da se skida. Gledajući to mlado mišićavo telo ponovo sam pomislila – šta ja to radim, nisam normalna! Kad je svukao pantalone i gaćice pomislila sam kako želim taj kurac u sebi više nego išta na svetu. Zaboravila sam i ko je on i ko sam ja, samo sam ga htela što pre u sebi.

kurac iz pantalona

Uspravan, debeo, prekriven napetim žilama, s glavića mu se teglila sluzava kapljica. Primakao se i lagano me povukao na svoj nabrekli tvrdi kurac. Lako sam skliznula koliko mi je bila mokra pička.

Obgrlila sam ga rukama i nogama, a on me je poneo tako na kurcu do spavaće sobe. Legao je na leđa ne ispuštajući me, a ja sam odmah počela da mešam i nabijam se na taj nabrekli mladi kurac. Bio je tvrd kao kamen i ja sam pomamljeno poskakivala na njemu. Pička mi je mokra šljapkala dok sam se nabijala žestoko.

Bližila sam se vrhuncu kad me je podigao i okrenuo na leđa. Zavukao mi se između raširenih nogu i počeo da mi liže prenapaljenu pičku. Počela sam da se tresem osećajući nadolazeći orgazam, a on se podigao i zario mi snažno kurac do kraja. Vrisnula sam svršavajući, a on je ostao duboko u meni lagano pomerajući kukove, produžavajući mi ekstazu. Rukama mi je stisnuo sise i grickao naizmenično bradavice. Mešala sam kukovima dok mi se pička orgazmično grčila oko njegove debele tvrde kite. Stenjali smo oboje glasno, potpuno mokri od znoja.

jebanje milfice

Izvukao je kurac iz mene i okrenuo me na bok. Podigao mi je nogu u vis i ugurao kurac nazad u vrelinu moje pičke. Ubrzao je i sad se snažno zabijao do kraja glasno dahćući. Izludela od uzbuđenja glasno sam stenjala: „Jebi me… rasturi mi pičku… joooš hoću joooš…”

Letela sam iz orgazma u orgazam, pička mi se grčila i curila oko njegove debele kite. Naglo je izvukao kurac koji se trzao a iz njega letela sperma u isprekidanim dugim mlazevima. Iz moje pičke je pojurio potok natapajući krevet.

Markov kurac me je potpuno razoružavao

Dugo smo ležali jedno pored drugog dolazeći do daha. Ustala sam da uzmem cigarete i više mi nije bilo čudno što sam gola pred Lukinim drugom. On je počeo da priča kako je rado dolazio kod njega jer je znao da sam ja uvek kod kuće da im skuvam kafu dok uče. Uvek je pratio svaki moj pokret dok im serviram ručak na kome je rado ostajao samo zbog mene. Čak mi je rekao koju moju haljinu najviše voli, koja najbolje ocrtava moje obline, a ima predivan dekolte iz koga je uvek izvirivao čipkasti brushalter.

spooning

Setila sam se da je čak par puta prespavao kod Luke, a on je priznao da me je čuo kako plačem u kupatilu i skapirao da nešto s mojim brakom nije u redu. Virio je iz sobe dok sam se šetala u spavaćici po kući, pa bi se vratio u krevet s dignutim kurcem plašeći se da se Luka ne probudi i provali ga. Sve me je više želeo i drkao je često misleći na mene.

Na kraju je priznao da je danas došao da pokuša, znao je da sam sama, a knjige su bile samo izgovor. Gledala sam ga zapanjena, nisam znala da li da se ljutim što je iskoristio moju ranjivost ili da mu budem zahvalna na nikad jačim i lepšim orgazmima.

Ustala sam i otišla pod tuš da se saberem od šoka. Posle par minuta opuštanja pod mlazom vode osetila sam njegove ruke na leđima. Nežno me je nasapunjao i masirao, prelazio je rukama preko stomaka i sisa, bradavice su se napaljujuće ukrutile. „Nemoj da se ljutiš molim te… Ja sam sad najsrećniji čovek na svetu pa makar me izbacila iz kuće i zabranila pristup zauvek!” Nasmejala sam se i poljubila ga.

Razoružavala me je njegova iskrenost. Ljubili smo se i trljali sapunicom jedno drugo. Masirala sam mu kurac koji je počeo da raste. Čučnula sam ispred njega spirajući mu vodom sapunicu s napetog kurca, pa ga obuhvatila usnama.

pušenje pod tušem

Uvlačila sam ga u usta što sam dublje mogla, dok nije narastao toliko da nisam mogla da ga gutam celog. Uživala sam u osećaju tvrdog kurca u ustima i njegovom tihom stenjanju.

Podigao me je i okrenuo prema zidu. Naslonila sam se dlanovima na pločice i izbacila kukove. Podigao mi je jednu nogu na ivicu kade i ugurao svoj debeli tvrdi kurac u moju napaljenu pičku.

Tucao me je lagano, masirajući mi prstima klitoris. Uvijala sam kukovima napaljena kao nikad. On se kretao sasvim lagano izluđujući me svojom debelom kitom i prstima koji su klizili po mom nabreklom klitorisu. Zatresla sam se nekontrolisano u snažnom orgazmu, noge su mi klecnule, ali me je on svojim mišićavim telom pritisnuo uz pločice zarivši kurac do kraja. Cvilela sam u ekstazi dok mi se pička grčila oko njegove debele kite. Stenjao je kroz zube: „Kako ti je vrela pička… svršiću…”

razbijanje pod tušem

Počela sam da mešam kukovima stiskajući mu pičkom vrelu kitu, stenjao je sve glasnije. „Napuni me… hoću da me napuniš spermom”, rekla sam dahćući napaljeno. Izvukao je kurac do pola, a onda ga snažno zabijao sve glasnije stenjući, zario ga je do kraja cimajući kukovima dok je svršavao.

Osetila sam kako mi curi sperma iz pičke dok se on opuštao. Divan osećaj koji sam već zaboravila.

Nastavak: Perverzna domaćica: Nema seksa, samo ćeš da ližeš!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x