Probudio je kurvu u meni, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Probudio je kurvu u meni, II deo

Stigla sam na posao sa 5 minuta zakašnjenja. Bila sam vedra i nasmejana kao retko kada. Svi su primetili pozitivnu energiju koja izbija iz mene. Koleginica koja mi je pozajmila lisice je samo šapnula da mogu da ih zadržim ukoliko sam toliko srećna usled novog iskustva… Samo sam se značajno nasmejala i namignula joj.

Ceo dan mi je protekao u sređivanju utisaka i moram priznati da mi je mačka celog dana pulsirala i savršeno sam je bila svesna celog dana. Imala sam osećaj da svi muškarci to vide i osećaju, jer mi se činilo da mi se smeškaju više nego inače i celog dana sam osećala muške poglede na sebi. Poglede pune naboja i želje… Ili sam, pak ja sada postala svesna nečega što sam ranije uspevala da ignorišem i ne primećujem.

Prijao mi je osećaj i počela sam da se poigravam sa njima, posebno mlađima, sedajući ležernije, puštajući suknju da se malčice podigne, svesno se naginjući da mogu da vide grudi kroz prorez košulje… Daleko od toga da je to bilo upadljivo, ali sa stilom i uzbudljivo.

Vratila sam se kući, slušala muža i njegova objašnjenja koja me baš i nisu interesovala ali sam ga ispoštovala. Prespavao je popodne dok sam ja otišla do teretane. Vraćajući se iz teretane ušla sam da se istuširam. Vrata kabine su se otvorila i osetila sam na dupetu ruke svog muža. Nisam se okrenula već sam mu se prepustila zamišljajući Marka iza sebe, koji je probudio pravu kurvu u meni. Trajalo je dva minuta. I dalje sam bila okrenuta zidu sa rukama na pločicama kada je izašao. Sprala sam sa sebe osećaj traljavog i mekog sexa sa kojim sam živela ceo život, ne znajući za bolje, i izašla.

Preokupirana sam bila razmišljanjem o prethodnim događajima i smenjivala u glavi slike svojih svršavanja i bestidnih nabijanja na kurac dečka kome sam čak i guzu jednom oprala kao bebici, uspavljivala ga sa njegovom majkom… Kako ću se ponašati prema njegovoj majci?

Marko mi je svakodnevno slao SMS-ove koji su me užasno palili ali bih nekad nekad odgovorila na neki, pokušavajući da prekinem ludilo koje me je u stvari probudilo kao ženu u svakom smislu i mom životu dalo jednu novu dimenziju.

Nisam mogla da mu odolim nikako, volela sam kurvu u koju sam se pretvorila

Igrom slučaja sam saznala da me muž vara sa svojom koleginicom, što je ubrzo dovelo do razvoda i muževljevog iseljenja iz stana. Neverovatno, ali mi razvod uopšte teško nije pao. Možda sam čak malčice to doživela i kao olakšanje jer sam počela da bivam odbojna prema njemu, nije mi prijao njegov dodir, sex je bio užasan, i bilo mi je drago što se sve završilo „njegovom“ krivicom.

Sve češće sam odgovarala Marku na SMS-ove, koji me je obasipao komplimetnima i izlivima nežnosti, ali sam uspevala da ga držim na distanci. Postala sam hronična uspaljenica, mislim da sam bila svesna svoje ribice sve vreme. Mesec i po od susreta sa Markom nisam imala odnose, sem dva puta traljavo sa mužem.

drka pičku

Ćerka se vratila za BG u studentski dom, pošto je provela kod mene desetak dana zbog razvoda. Ponovo sam se osećala kao šiparica, počela da izlazim, bila u trendu. Telefon samo vibrira od poruka, cveće, čokoladice…

Usudila sam se da odem na kafu kod Mire koja me je pozvala, jer je sama i da se ispričamo. Mislila sam da oseća da nešto nije u redu jer sam imala tremu da pričam sa njom, a srce mi je lupalo kao ludo. Mislim da su mi se dojke tresle od njegovog lupanja. Pile smo kafu i pričale; pitala me o razvodu, kako podnosim itd. Kad je Marko ušao, srce mi je zalupalo još jače i oduzela sam se. Pozdravio se sa nama i seo kraj mene da popije kafu sa nama. Bilo mi je neprijatno, jer sam bila ležerno obučena u kućnu haljinicu koja je dosezala jedva do kolena ispod koje sam imala samo gaćice i majicu na bretele bez brusa. Dekolte se nije mogao sakriti i skupiti, a zavaljenoj u trosedu butine su mi bile obnažene.

Dok mu je majka kuvala kafu i pričala o nekoj haljini što je gledala, šapnuo mi je da izgledam božanstveno i da će čim odem doći do mene i da se ne zadržavam dugo. Poljubio me u vrat, nežno i vrelo, a rukom lagano stisnuo sisu, da sam zamalo vrisnula. Ustao je i rekao majci koja se vraćala iz kuhinje da mu ipak odnese kafu u njegovu sobu jer ima nešto da „završava na kompu“.

lizanje vrata

Dok sam uvlačila dim, zatražila sam joj da popijemo nešto, jer sam osećala da mi treba, a i da dobijem na vremenu jer se iz aviona videlo da su mi bradavice virile iz tkanine koja je oko nje.

Dok mi je spuštala pelinkovac stigao mi je SMS. Gledala sam u nju i telefon koji je otvarao poruku: „Što ne kažeš Miri da si vlažna? Jesu li ti bradavice budne? Reci joj da će njen sin da te smiri čim popiješ piće?“ Zagrcnula sam se zamalo i odgovorila da nije pristojan. Mira me je značajno pogledala i upitala je li neki opak frajer čim sam tako odreagovala. Na moju odbranu da nije, samo mi je rekla da se njoj bradavice ne skamene od SMS-a neke matore koleginice.

Samo sam crvenela od ludosti situacije i prokomentarisala da je možda u pravu. Miri je zazvonio mobilni, izvinila mi se da mora da siđe na 10 minuta da dâ sestri neke pare, pozvala Marka da mi pravi društvo dok se ona ne vrati. Ja ustadoh da krenem, ali mi reče Mira da se začas vraća i zamolila me je da je sačekam da mi završi priču i da treba da me pita nešto. „Sipaj Tanji piće i budi dobar“, našalila se izlazeći…

Imali smo samo 10 minuta dok mu se majka ne vrati…

Uz zvuk zatvaranja vrata osetila sam vreo polubac u vrat i ruke koje obuhvataju moje sise koje su stojale slobodno sa bradavicama željnim dodira. Uh, kako mi je prijalo!
– Marko molim te, vratiće se, nemoj molim te… – izlazilo je iz mene dok sam se tresla od želje za njim.

Jedna mi je sisa bila slobodna u vazduhu dok je majica stajala između njegovog dlana i druge, u pozi u kojoj sam već bila polu gola maltene, jer se kućna haljinica otvorila… Osetila sam leptiriće u stomaku, gaće su mi bile užasno mokre, mutio mi se razum od straha i želje, bradavice su me bolele koliko su natekle od njegovih dodira… Pičkica je ključala u iščekivanju i plašila se da me ne posluša i ustukne.

uzajamno drkanje

– Molim te nemoj, vratiće se jaoj, molim te Marko – dok sam kao kurva u drugoj ruci stiskala preko njegovog šortsa svom snagom taj božanstveni kurac koji mi se činio kao da je od čelika koliko je nabrekao i otekao. Shvatila sam da ga želim možda i više nego on mene, ali sam kao starija to pokušavala bezuspešno da sakrijem.

Samo me je zavalio u trosed, na istom mestu na kojem sam sedela sve vreme, podigao noge, pomerio mokre gaće i svetlo dana je ugledala ta božanstvena kurčina o kojoj sanjam od kad me je posetio onog jutra.

Obrisao mi je vreeeelu ribicu iz koje je urnebesno curilo i prst sa koga se cedila moja sluzava tečnost prislonio na usnu i ugurao mi ga nežno u usta. Dok sam osećala ukus sokova lagano i nežno je ušao u mene, glatko kao u kurvu koja jesam. Tako čvrst i debeo, prijao mi je beskrajno, bez stida sam stavila ruke ispod dupeta pokušavajući da se namestim da što lepše i dublje uđe u mene.

Probudio je kurvu u meni, III deo

Dok je snažnim ritmičnim pokretima ulazio u mene osećala sam se kao da me drma struja i ne znam odakle je izašlo iz mene:
– Jebi me, jebi me, tvoja sam kurva, pocepaj me, rasturi me, živim za tebe… – što je bilo prošarano mojim nekontrolisanim uzdisajima.

Uzeo me je u naručje stojeći, držeći me rukama za dupe, dok sam se ja jedno rukom pridržavala za njegov vrat a drugom skupljala sise koje su letele kao lude pod njegovim naletima. Kao grom me je pogodio orgazam snage vulkana. Raspolućena tom neverovatnom kurčinom sam jecala u naletima orgazma jačim i jačim, kad sam osetila vreo mlaz koji mi je punio utrobu tamo duboko, gde je najlepše osećati udare glavića i špricanje njegovog semena.

Spustio me je na trosed i rekao da bi trebalo da počistim nered koji sam napravila pokazujući mi na svoju batinu koja je stojala pravo umazana semenom bele boje. Uz slast sam posisala sve što je postojalo na njemu i gurnula ga jer više ne bih znala šta bih da je Mira ušla.

rasturanje od kurca

Ustala sam i krenula kući. Pozvala sam Miru da joj se izvinim jer su me zvali prijatelji i da sam smetnula s uma da moram ići na zabavu večeras.

Ušla sam u stan i pogledala se u ogledalu; da li sam postala žena koja obožava kurac, ili kurva? Krenula sam da se tuširam i sređujem, obukla svilenu haljinicu do pola butina, sandalice i svesna svog jebozovnog izgleda krenula na zabavu.

Marko je bio ispred zgrade i ponudio se da me preveze jer upravo kreće. Dobio je od mene muževljev ključ uz njegovo obećanje da će kad je siguran 100% da sam sama kući svratiti kad se vraća iz grada u sitne ili jutarnje sate da me opusti.

Znala sam da postajem nečija ljubavnica, ili što bi prost narod rekao, jebaljka, ali mi je prijala pomisao da će me taj mladi bezdušni razbijač iznenađivati u najdubljem snu svojim dubokim masažama moje poludele utrobe.

Probudio je kurvu u meni, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x