Poze koje preporučujemo za seks u kadi

Želite seks u kadi ali niste sigurni? Ili vam treba ideja za najbolju pozu za seks u kadi?

Predlažemo da vaš partner sedne u kadu tako da mu kolena budu savijena. Zahvatite ga nogama i sednite mu u krilo okrenuti prema njemu. Postavite podlaktice na ivice kade kako biste se lakše podizali i spuštali.

Ova poza je odlična za G-tačku jer omogućuje da kontrolu tempa i menjanje ugla pomerajući se napred-nazad. Osim toga, muškarac se bez problema može posvetiti vašim grudima i klitorisu.

Poze koje preporučujemo za seks u kadi

Iako je seks u kadi veoma uzbudljivo iskustvo, savetujemo da ga ne praktikujete previše često, jer voda može razblažiti vašu prirodnu vlažnost i dovesti do povećanog rizika od infekcija.

Jedna od idealnih poza za vođenje ljubavi u kadi jeste ona kod koje muškarac leži naslonjen na rub kade, a žena ga obrnuto zajaše, nasloni svoje grudi na njegova kolena, ruke spusti na dno kade i lagano se podiže i spušta.

Ova poza je odlična jer omogućava oboma da imaju kontrolu nad ritmom, a istovremeno se sve dešava pod savršenim uglom za stimulaciju G-tačke, što garantuje vrhunski orgazam.

Poze koje preporučujemo za seks u kadi

Izvor: Opušteno

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments