Dominacija ili bahaćenje?

Pre nekog vremena imala sam neprijatnu situaciju. Ja kao subica sam podložna i potčinjena samo svom Domu i nikom više niti to mogu, ali drugi Domovi ili Domine to ili ne razumeju, ili neće da razumeju. Ne znam i ne zanima me, jer kao što sam ranije rekla, svaka subica ima pravo na svoje mišljenje i time se vodim bez obzira ko je u mom društvu.

I always behave, just not necessarily well.

Moj Dom i ja smo izašli napolje, bilo je lepo vreme a ja sam bila tako naložena da sam htela celu noć samo za sebe i Njega, ali nažalost, ništa od toga se nije desilo.

Seli smo u neki kafić i za stolom preko puta nas je sedeo jedan par, ona plava, starija žena sa izbačenim grudima, znate one žene koje su malo krupnije, pa svoj nedostatak pokušavaju da prikriju izbačenim grudima, e taj tip žene, a pored nje je bio muškarac sitniji od nje i niži. Na prvi pogled pristojan i donekle ok. Mada, nešto mi je bilo čudno, pa sam zamolila Doma da priđemo da se upoznamo.

Ustajemo, prvo moj Dom, pa ja za Njim i na sebi nosim svoju ogrlicu sa katancem. Prilazimo, pitamo ih da im se pridružimo i oni pristaju. Seli smo i započeli neku bezveze priču, međutim ona je uočila moju ogrllicu i pitala da li smo u BDSM-u, na šta joj je On odgovorio sa osmehom na licu da jesmo. Kad eto čuda, i Ona je Domina. Ćutala sam sve vreme islušala šta gospođa Domina ima da kaže.

Čim je progovorila o BDSM-u, i to kako ga ona shvata, došlo je meni kao subici da joj puknem šamar. Provocirala je mog Doma, pokušala da ga ponizi, da izdominira, u jednom momentu mu je zatražila da je zamoli za nešto što je u meni probudilo ogroman bes.

Ona nazovi Dom, inače mom muškarcu, mom Domu, mom čoveku, da traži da je moli!!! I dalje sam ćutala i čekala šta će da se dogodi. Naravno, čim je tražila da je ON zamoli objasnio joj je da to kod njega ne ide tako i da to nikada neće uraditi i onda je pokušala da dođe do mene da dobije novu kuju ili šta god, na šta sam joj ja jasno rekla da se ja ne potčinjavam ženama.

To što je ona uradila za mene nije bila dominacija, već bezobrazluk, bahaćenje i pogrešno ponašanje nazovi Domine.

Za mene su Domovi zaštitnici sub osobe, nebitno da li je to muško ili žensko, ako ti se neko daje da sa njim radiš šta želiš, onda tog nekog treba da čuvaš i da znaš kako da se ponašaš a ne da se bahatiš i kao dominiraš i ugnjetavaš suba sa kojim si da bi time dokazala svoju dominaciju. NE!

Dominacija za mene ima mnogo veći smisao i mnogo veće značenje. Ne dominira onaj koji je jači niti onaj koji će fizičkim bolom da te navede da ga slušaš, dominacija je kada ti ceo tvoj um tj. um suba ili subice, funkcioniše tako da je dovoljan Domov pogled da ti kaže kada si prešla granicu koju je On ili Ona postavio/la. Kada uspeš pogledom da smiriš suba onda je tvoja dominacija prava. Sve dok ti moraš da ga nadjačavaš fizički i verbalno, tvoja dominacija je površna i kako je došla, tako će i otići jer niko neće da trpi takve gluposti, ma koliko bio submisivan.

Zato dragi moji Domovi i drage Domine, nemojte se bahatiti i praviti budale od sebe i misliti da ako ismevate nekog da tako dominirate, ne, tako samo spuštate sebe u očima vaših subova i subica i činite da oni pobegnu od vas što je pre moguće.

Podložnost je nešto što se treba zaslužiti, kao i dominacija. Kada se to zasluži, onda čuvajte to i gajite i negujte, nemojte nikad zaboraviti da koliko god ste dominantni, bez subice Vi ne biste bili ono što jeste i što vas čini velikim u očima potčinjenog.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o