Naučila sam sina da se jebe, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Slavila se nova 2000-a, po mnogima kao presudna, godina ali po meni godina koja će promjeniti moj život. Društvo je bilo puno poznatih prijatelja, slavlje do zore, svi su tu kao nekada, ali ja sam ostala sama. Rastavljena nekoliko mjeseci prije toga. Prevara, možda sam i pogresila što mu nisam oprostila, možda ovo nebi ni pisala, možda???

Muzika i more vina, raspoložena, puno sam popila, pjesma i slavlje me poneli. Oko pola četiri ujutro krenula sam kući.  Veoma pijana i nekako više otkačena, nije mi se baš spavalo. Tamo gdje sam bila nije bio niko nepoznat da ga povedem sebi da smiri moju strast koja se budila nošena vinom.

Jedva sam izašla iz taksija. Već je bilo skoro pet sati, malo sam se istuširala u nadi da će me alkohol pustiti, ali vino me sve više hvatalo, sve je više na mene djelovalo, da sam počela gubiti i razumno ponašanje. Neobično za mene, izašla sam gola iz kupatila, bila sam jako uzbuđena, ne znam, ali trebao mi je muškarac kao nikada do tada prije. Legla sam onako gola, počela sam da se milujem u nadi da će me to smiriti, ali nije.

vino i masturbacija

Milovala sam svoje grudi i kad sam dodirnula svoju kokicu bila je mokra. Stavila sam prst unutra i uzdahnula duboko, ali nije me to tako zadovoljavalo. Trebao mi je muškarac ili još vina da se saberem. Nagrnula sam kućni ogrtač i uopste ga nisam vezala. Krenula sam da si naspem čašu vina. Bila sam sva van sebe, uzbuđena i mokra, osjećala sam se ludo. Osjećala sam se tako ludo.

Pala mi je najluđa ideja na pamet. Ali brzo sam od toga odustala. Nasula sam si čašu vina i krenula nazad u svoju sobu. Prolazeći hodnikom ideja je sve više rasla u mojim grudima. Popila sam nekoliko gutljaja vina, ali nisam mogla da se saberem. Sasvim u pijanom stanju, uzbuđena i nadražena dole, osjetila sam ljigavost između svojih nogu koja me sve više palila. Trebao mi je neko da ugasi tu žar u meni.

Otvorila sam vrata druge sobe polako. Spavao je na leđima, samo onako u boksericama, nešto je sanjao, jer mu je bio dignut. Sva sam se tresla od uzbuđenja. Gledala sam u njega i ništa drugo nisam vidjela. Ogrtač je bio raskopčan, samo sam ga sa sebe skinula, bila sam gola. Držala sam čašu vina u ruci, popila sam još nekoliko gutljaja.

dok spava

Ugasila sam njegovu lampu koja je gorila. Malo sam pritvorila vrata tako da je sasvim malo svjetlosti sa hodnika ulazila u sobu. Sjela sam pored njega dok je spavao.

„Joj, šta to radis?”

Pomilovala sam ga nježno po bedrima, srce mi je jako lupalo, polako sam rukom prilazila dignutom kurcu. Polako sam ga izvukla iz gaćica i počela da ga ljubim i sisam. Trajalo je nekoliko sekundi.

Onda se probudio! Ja sam i dalje ljubila taj ljepi tvrdi kurac, nisam obraćala pažnju. Pogledao me i samo izgovorio nekoliko riječi: „Joj, šta to radis?” Ali nije se otimao niti se bunio. Ljubila sam ga do kraja je bio u mom grlu skoro. Uspravila sam glavu, stavila mu prst na usne i poljubila ga sa jezikom. Prihvatio je igru.

pijana puši

Stavio je kondom odmah i legao ponovo u kevet, ostalo je bio moj dio posla. Sjela sam na kurac i počela da se jebem jako.
On je uzdisao više od mene za početak, bio je tada veoma mlad. Jednostavno pijana skakala sam po kurcu, ubrzo je svršio. Malo je trajao predah. Stavio je novi kondom i legao među moje noge. Ušao je cijeli u mene, počeo je da me jebe jako. Nije imao iskustva, ali nije bilo loše, uživala sam dok me je jebavao.

„Hoću odozada sad”, rekla sam mu. Okrenula sam se a on ga je stavio u mene. Mješala sam kao luda. Kako sam se uzbudila, ne mogu to opisati. Pijana mješala sam dok je on pokušavao da mi smiri kukove. Zabijao ga je jako u mene, a meni je trebalo još i još i jos. „Jebi me jebi me, molim te jebi me, jako, jakoooooooo!” Dvadesetak minuta je trajalo, počela sam da se otkačujem totalno, počela sam da gorim, da svršavam kao nikada do tada.

misionarska poza

Radio mi je sve što sam htjela, baš sve. Lizao mi je sve što sam mu tražila, jebavao me je sve kako sam tražila. Nevjerovatno jebao me cetri puta u dva sata. Svanula sam na kurcu. Zora je svitala, a ja sam jahala kurac i jebavala se za novu koju sam dočekala na kurcu, baš onako kako sam i željela.

Ništa nije govorio, samo je jebavao, sve je radio što sam željela. Nije bio iskusan, ali uz moju pomoć izgledalo je sve to jako dobro. Poslije trećeg puta dugo sam ga pušila, bio je polu-dignut. Malo me je jebavao, malo sam ga pušila, pa opet tako. Pa odozada, pa sa strane, pa na njega svakako. Uh, jebavali smo se jako dobro.

Svršio je po četvrti put, skoro ništa više nije bilo u kondomu. Bila sam u totalnom ludilu, mješala sam kao luda, mali je uzdisao jako dok mi je stezao kukove i guzove, zabijao ga je do kraja u mene.

jahanje kurca

Osjetila sam kako svršava i još više mješala da osjetim tu ljepotu, koju sam ja jako osjećala. Napokon sam se izjebala onako kako mi je bilo potrebno u tom trenutku pod dejstvom vina, pijana. Zaspala sam kraj njega. Goli, zaspali smo obadvoje.

Jutarnje trežnjenje

Probudila sam se oko podne. Gola, ležala sam kraj svog sina!!!!!! Onako još pijana, brzo sam ustala. Vidjela sam na podu četiri korištena kondoma, došlo mi je muka. Umalo nisam povratila na pod. On je spavao gol na krevetu. Uzela sam svoj ogrtač i pobjegla odatle. Ušla sam u svoju sobu. Glava me je jako boljela. Šta sam ja to uradila? Šta sam ja to uradila? Sve je prolazilo mojom glavom, sve pomalo, svega sam se sjetila, bilo je to gnusno. Otišla sam u kupatilo, povratila sam, sama sam se sebi gadila. Glava me zaboljela, bilo me je stid same sebe. Kako ću pred njega, pa ja sam luda, joj Bože oprosti mi, ja sam luda – ponavljala sam u sebi. Okupala sam se i ponovo legla u krevet.

tuširanje sa pićem

Sve sam zamračila. Jako sam se kajala za sve, osjećala sam se prljavo. Prljavo jer sam se jebavala sa sinom, i to četiri puta. Joj, uh, šta da radim?, nisam znala u tom trenutku. Alkohol me je nadvladao totalno, totalno sam bila van kontrole. Nisam se oblačila, onako gola u tom razmišljanju sam i zaspala. Totalni mrak u sobi omogućio mi je mirniji san od vina koje je još kolalo mojim venama.

Osjetila sam kao kroz san da me neko ljubi i miluje mi kokicu. Otvorila sam oči ali mrak u sobi, ništa nisam skoro vidjela, ali sam osjetila. Na digitalnom satu je bilo tri poslije podne. Crvena mala svjetlost digitalnih brojeva malo je obasjavala. Uspjela sam se malo izmaknuti i upaliti lampu. Bio je to on opet. Joj!

„Ne, ne, nemoj molim te da me diraš, bila je to greška, greška alkohola i molim te da mi oprostiš. Molim te, nemoj…”, govorila sam mu ali on nije prestajao. Samo ne to! Stavio je prst unutra, osjećala sam se jako ljepo, ali i nenormalno. Legao je među moje noge koje sam sama širila želeći ga u sebi, ne znam zašto…

sin liže mamu

Branila sam se onako kao „nemoj, nemoj” ali kad je ušao u mene, polako sam se prestajala braniti i počela sam lagano da mješam. Još se osjetio zadah alkohola iz mojih usta. „Joj, nemoj, nemoj, molim te, ovo nije dobro.”

Ne znam odakle mu, ali mali je jebavao super. Kurac mu je bio tvrd i dignut. Kad sam ga dodirnula nije imao kondom. „Joj nemoj, izvadi ga, joj nemoj u mene, molim te, joj.” Molila sam ga ali nije prestajao. Podigao je moju lijevu nogu naviše i zavukao ga do kraja u mene, utonula sam u grijeh.

Zatvorila sam oči, nisam više ništa govorila. Nisam više molila da ga izvadi. Nisam više ništa rekla, samo sam izdisala jako pod njegovim prsima. Ljubio mi je vrat i nastavio da jebe. Dugo je potrajalo, nismo mjenjali poze. Odjednom je ubrzao, bila sam uplašena. „Joj, nemoj u mene, nemoj u mene.” Izdigao se i počeo da svršava, samo nekoliko kapi je izašlo. Drkala sam ga dok je on jako stenjao. Nekoliko kapi vruće sperme palo je na moje grudi. Legao je pored mene, duboko je disao. Mlad, lijep i stasit dečko. Imao je tada manje od 19 godina.

svršavanje po stomaku

„Joj, znaš šta, joj, moramo da razgovaramo, ne, ne, ne možemo da to radimo.” „Možemo”, rekao je, „i hoćemo!” „Ne, ne možemo, grijeh je to sine, grijeh!!!” „Nisi tako sinoć mislila”, rekao mi je. Samo sam ušutila. Samo sam ušutila, jer me je bio stid. „Znaš, pa ne možemo”, rekla sam mu. „Možemo i hoćemo, kad god hoću”, rekao mi je. „Ali to je grijeh i nije dobro. Šta ako ostanem trudna?”, pokušala sam da ga uplašim da odustane. Ali samo mi je rekao: „Nećeš!!!”

Izašao je iz sobe, ostala sam očajna. Ostala sam kao posljednja drolja. Šta sam uradila? Šta sam uradila? Cijeli dan nisam izlazila van iz sobe. Obukla sam donji veš i pidžamu. Bila sam van sebe. Bila sam očajna, trebalo mi je piće ili tablete. Nešto, bilo šta. Uzela sam bocu vina i vratila se u sobu. Popila sam ju do dna i ponovo sam bila pijana, ali tada mi je bilo svejedno. Tada sam ga čekala, spremna na sve. I došao je, cijelu noć se ponavljalo. Jebavala sam se kao luda, jebavala sam se zanosno.

Lizao mi je kokicu, a ja sam mu pušila kurac i jebavali smo se u mnogo poza. Luda i pijana, sve mi je to bilo ponovo ljepo. Ali ujutro kad sam se probudila ponovo sam se gadila sama sebi, želeći da to prestane. Nisam više uzimala alkohol.

spooning sa kevom

Navečer sam se zaključala u sobi. Kucao je molio me da uđe. Molio me, skoro je zaplakao. „Molim te, molim te.” „Ne”, rekla sam mu, „ne”.
Otišao je sa mojih vrata.

Nastavak: Naučila sam sina da se jebe, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

super

1
0
Would love your thoughts, please comment.x