Macine sise i pušenje pod stolom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Kako su mangupi krenuli i kako je sve počelo

Stigla Mikijeva Maca u Bukurešt. Trebalo Mikiju i njoj jedno dva dana da se namire. Sad već mogu i da se druže sa ostalim svetom. I Dejan iskoristio boravak u Bukureštu za provod sa Alinom. Nije loša Rumunka. Traži i obećava. Ali prvo o Maci. Alina stiže na red kasnije. Vreme je da Miki predstavi svoju Macu Dejanu. Da vidi Dejan kakav pičić stoji iza tog seksi glasa. Da gleda i da se pali. To Miki mnogo voli. Kad se mangupi pale na njegovu pičkicu. Voli to i Dejan. I da se pali na Mikijevu malu ali i da pali Mikija sa svojim pičkicama. Čim stignu njegove na red.

Dogovorili se da se nađu u srpskoj kafani u Bukureštu. Miki i Maca već stigli. Naručili piće. Čekaju Dejana. Ulazi i Dejan. „Maco, ovo je moj drug Dejan. Sekretarica je pričala sa njim pre dva dana. Ti još nisi imala prilike.” Rešio Miki da od početka pravi perverziju. Voli Miki perverziju. A Dejan još više. Svo troje se smeju na ovakav početak. „Razumeo je Dejan šta si poručila preko sekretarice”, nastavlja Miki da pali trojku za stolom. „I da znaš da se dasa mnogo zabrinuo oko one tvoje pretnje.” Uplašio se moj drug za reputaciju naše firme. „I treba”, smeje se Maca. „Ja ne pretim na prazno gospodine Markoviću. Tek toliko da znate.” „To sam odmah shvatio”, odgovara Dejan. „Više sam se ja uplašio da se Vi gospođo Danila ne razočarate kad postrojite te poslovnjake. Koliko čujem iz priče, Miki vas razmazio, pa je teško naći pravu dimenziju po vašim zahtevima. Čuo sam da ste mnogo zahtevni kad je veličina u pitalju.” Smeju se svi troje. Voli Maca, a vole i mangupi da se priča o dimenzijama.

„Što smo se zapričali”, izvinjava se Dejan. „Treba da se predstavim. Ja sam Dejan.” „Danila”, odgovara Maca. „Samo me Miki zove Maca.” „Kako ja da vas zovem?”, pita je Dejan? Ne bi li da i on odmah dobije povlašćeni status kod Mace. I sve ostalo što uz taj status ide. „Videćemo”, smeje se zagonetno Maca. „Možda budem i za vas Maca?” „Videćemo, od vas zavisi. Ako od mene zavisi trudiću se”, ulaguje se Dejan rasnoj Mikijevoj pičkici. „Nego Danila vi imate mnogo sličan glas Mikijevoj sekretarici.” „Ha, ha, ha”, smeje se Danila. „Samo sa seksi glasom i biram”, ponosno dodaje Miki. „To je prvi kriterijum.” „Šta su još kriterijumi?”, zapitkuje Dejan. „Maca će da ti kaže”, odgovara Miki. „Nešto će da kaže a nešto da pokaže. Zar ne Maco?”, obraća se svojoj Danili. „Hoćeš li prvo da kažeš moje kriterijume ili odmah da pokažeš?” „Šta bi ti druže?”, pita Dejana. Ni ne čeka odgovor. „Šta pitam kad znam”, nastavlja Miki. „Dejan bi Macu da vidi. Siguran sam. Za priču ima vremena.”

Dejan je naravno o saglasan. Sve bi da vidi na Maci. Svaki pojedinačni Mikijev kriterijum. Siguran je mangup da nisu svi kriterijumi samo vizuelni. Mnogo je Miki probirljiv. Moraju kandidatkinje i da se pokažu na delu. Taj deo bi bio baš interesantan. Proučava Dejan Macin izgled. „Ustvari koristimo mnogo lep rečnik ovde.” Opipava Dejan Mikijevu pičkicu očima. A kad gledaš Macu, sise joj se ne mogu zaobići. Kakve sise… – misli Dejan. „Kakve sise druže”, pokazuje pogledom Mikiju. Vidi Miki šta se Dejanu mota po glavi. I zna šta mu se dešava u gaćama. Ustvari obojici se u gaćama dešava isto. Rastu im kurčine na Macu i na perverziju koja se sprema.

Što ti je jebozovna cura druže…

„Jebozovna je druže”, gleda Miki upitno u Dejana. „Zar mi nije Maca jebozovna?” Opet ne čeka odgovor. Prvo zna da je Maca jebozovna, a drugo vidi da mu drug već počinje da slini i balavi. „Šta si se ti skupila Maco?”, govori svojoj jebozovnoj pičkici. „Pokaži te sise Dejanu. Da vidi dasa u čemu ja uživam.” „Neću odmah da ga uplašim”, smeje se Maca. Neka se malo pripremi. I neka zamišlja.

„Ha, ha, ha da ga uplašiš”, smeje se Miki. „Zamišlja Dejan tvoje sise već mesec dana. Samo o tome pričamo dok se vozimo.” Dejan ga gleda upitno. U smislu otišli smo mi u priče mnogo dalje od Macinih sisa. „U pravu si druže, pričamo i druge stvari. Pričamo i kako dobro pušiš lutko.” Uživa Maca u ovim pohvalama svog perverznog dečka. Ume Miki i da pretera ali izgleda pred Dejanom joj ove perverzne pohvale prijaju. „Ali od tvojih sisa priča kreće”, nastavlja Miki da prezentira muška maštanja dok putuju kroz mrak Bugarske. „Na tvoje sise nam se kare ukrute. Pušenje ide posle u priči. Što nam se ukrute kare dok pričam Dejanu kako dobro pušiš kurac”, nastavlja da hvali svoju pičkicu Miki. „Je li tako Deki?” Zna Deki da se njegov odgovor ni ne očekuje ali uspeva da klimne glavom. „Al’ sam se raspričao”, prekida sebe Miki. „Bogami jesi”, smeje se Maca. „Kad misliš kako ti pušim samo balaviš.” „Ćuti Maco, reaguje Miki. Nego pokaži bre mala Dejanu te tvoje sise. Šta ih skrivaš? Od kada se ti stidiš?”

Macine sise na stolu

Otkopčava polako Maca dugmiće na žaketu. Gleda u Mikija. „Tako je Maco, pokaži sise Dejanu”, bodri je Miki. „U njega gledaj. Da zna da njemu pokazuješ.” Oblizuje Maca usne dok se otkopčava. Ne zna Dejan na šta da se skoncentriše. Priseća se Mikijeve priče kako Maca dobro radi jezikom. Miki sagledava ceo problem. „Sise joj gledaj druže. Jezik ide posle.”

sise u javnosti

„Izvinite Dejane”, mazno govori Maca. „Oblizujem usne kad se uzbudim. Sad sam puno uzbuđena. Uzbuđuje me što me tako bezobrazno gledate. Hoćete li da nastavim Dejane?” „Vidiš koliko mi je Maca lepo vaspitana”, smeje se Miki. „Lepo te pita da li hoćeš da joj vidiš sise.” „Mmmmmmm”, izlazi Dejanu iz grla. Nešto mu se grlo suši. A sa druge strana, nešto mu se mnogo kurac diže. I jedno i drugo, ali ipak mu se više kurac diže u iščekivanju Macinih sisa.

Cvrknu i zadnje dugme. Otvara Maca žaketić. Gleda Dejana direktno u oči. Onaj jezik joj ne miruje. Oblizuje Maca usne. I ona se uzbudila. „Kako me gutaju očima”, pali se Maca. „Kladim se da sam im digla kurčine obojici.” Samo da Dejan ne svrši kad mi vidi sise – misli Maca. Kao onaj pederčić što je Mikiju doneo važan posao. Neće me valjda i ovaj ovaj dasa razočarati. Liči mi da je jebač. I da ima kurčinu. Miki mi je obećao pravog jebača. Sa dobrim kurcem.

Širi Maca žaketić. Gleda kurvica kako Dejanu oči cakle u iščekivanju. Otvara se pičkica za poglede. Donekle ide polako. Tek da nagovesti šta ima da pokaže. Dejan gleda kako joj izviruju teške sise ispod rubova žaketa. „Mmmm” stenje dasa na nagoveštaj. Otvara Maca skroz žaketić. Iskočiše dve lubenićice na sto pred Dejena i Mikije. Vibriraju masivne Macine sise. Miki podmeće ruku pod onu bliže njemu. Kipi mu Macina masivna sisa iz ruke. Stiska joj Miki nabreklu bradavicu. „Vidi druže”, ponosno se smeje Miki. Uzmi je u ruku. Hvata Dejana za ruku. „Uzmi joj drugu sisu druže.” Dejan podmeće ruku pod Macinu drugu sisu. Odmerava joj težinu u ruci. „Mmmmmm što si dobra. Što su ti jebozovne sise Danila”, govori joj uzbuđeno. Sedi Maca ponosna i napaljena. Dva frajera joj mese sise na stolu u restoranu. Dejan joj stiska bradavicu.

„Mmmmm”, sad izlazi iz Macinih usta. „Drug ti voli snažno”, obraća se Mikiju. „Nasilan ti je drug. Sad ću da vidim koliko sam ga popalila. Sad ću da ti proverim kurčinu mangupe”, govori Dejanu. Spušta ruku pod sto, Hvata Dejana za kurac. „Opa, popalili ste se Dejane”, smeje se zadovoljno Maca. „Sviđa vam se moja sisa mangupe.” Otvara mu šlic.

Dejan ne nosi gaće kad se sprema za jebačinu. „Kuronja je bez gaća”, konstatuje Maca. Ispituje ga rukom od muda do glavića. Zadovoljan osmeh joj se širi po licu. Izgleda da sam prošao test – misli Dejan. Miki reaguje na Macin osmeh. Zna da Maca proverava Dejanovu kurčinu. „Šta kažeš?”, pita je. „Debela kurčina” smeje se Maca. „Što si ga krio do sada?” „Prijaju mi vaši komplimenti Danila”, uzbuđeno govori Dejan. Kurac mu vibrira u Macinoj ruci. I dalje joj masira sisu i steže bradavicu.

pokazuje sise

Za stolom pored… gleda ih zgodna kurvica

Skroz su zaboravili na ostale goste. Za stolom odmah pored njih sede dva frajera od nekih trideset godina. Sa njima zgodna pičkica. Možda malo malađe od njih. Možda je devojčica jednom od njih ili su samo društvo? Frajeri razrogačenih očiju gledaju Macine velike sise u Mikijevim i Dejanovim rukama. Razgovor im dopire do glavnog stola. Pričaju srpski. Miki i Dejan čuju njihovo šaputanje. „Vidi šta rade ova dva matorca sa ovom pičkicom”, komentarišu mladići. „Pogledaj joj sise.” Devojčica sa njima ucaklila očima. Čuje se i njen šapat. „To su pravi frajeri. Dobiće kurvica dva kurca večeras”, govori za sebe. U glasu joj uzbuđenje, poštovanje i zavist. Izgleda da njeni pratioci nisu baš sposobni da joj pročitaju želje.

Miki i Dejan se ponosno smeju na devojčicine komentare. „Drkaj mi Maco kurac ispod stola”, naređuje Miki svojoj Maci. Govori dovoljno glasno da ga čuju za susednim stolom. Da pičkica čuje da mu Maca drka kurac. Miki im je okrenut leđima. Ne vidi ovu pičkicu. Zna Dejan da Miki čeka ocenu. Dejan mu klima glavom. Dobra je. Miki šalje još jedan znak. Oseća da komšinica traži avanturu. Ima Miki dobar instinkt kad pičkice hoće da se jebu. U tome se nikad ne prevari. Dejan ponovo klima glavom. Hoću, idem za njom kad ode u toalet – komuniciraju razvratnici znakovima. Maca im drži kurčine u rukama a oni već odabrali novi plen.

Maca se posvetila svom Mikiju. Drka mu kurac ispod stola. Suviše je veliki sto. Mora na čas da pusti Dejanovu alatku iz ruke. Dejan drka sam. Maca vidi da Dejan ne može da izdrži. Vidi da sam drka kurac. „Nemojte Dejane, molim vas”, zvoni seksi Macin glas. Želi Maca da joj i Dejanova kurčina napuni ruku. Čim je Miki isprska svojom spermom. „Zar nećete to zadovoljstvo kao pravi gospodin da prepustite dami? Ja ću da vam izdrkam tu vašu kurčinu.”

handjob u javnosti

„Mmmmmmm, Maco” škripi Dejanu iz grudi. Gleda Macu kako rukom ispod stola drka kurčinu svom Mikiju. Ne prestaje pičkica da se oblizuje. U pravu je Miki, njegova Maca obožava da puši kurac. Ne može da se kontroliše kad uzme Mikijevu golemu karu u ruku. „Drka mi Maca druže”, ponavlja Miki. Dahće Miki sve brže. „Svršiću” govori joj Miki. Pokušava da bude tih. Slaba vajda. Makar tri stola ispod oka prate akciju. Krenulo je kada su Miki i Dejan na stolu pokupili Macine teške sise.

Dejana gleda pičkicu za susednim stolom. Drka kurac i fiksira je pravo u oči. Vidi da kurvicu pali radnja za glavnim stolom. Izgleda da bi kučkica najviše volela da je trenutno na Macinom mestu. Kako ovaj Miki oseća pičkice – misli Dejan. Nije ovu ni video, a pogodio da traži kurac. Blago joj se nasmeje i klimne joj glavom. Pokazuje joj da on i njegov prijatelj, za razliku od njenih muških pratilaca, razumeju njenu želju. Pičkica mu vraća osmeh. Posle, daje joj Dejan znak glavom. „Kad završimo ovde.” Smeje se kurvica preko puta. Čeka kučkica svoj red.

Pod sto Maco… puši mi kurac

„Svršiću”, opominje Miki svoju pohotnu pičkicu. Prekida Miki na trenutak Dejanove dogovore sa njihovim sledećim plenom. „Hajde jebaču svrši mi u ruku”, traži Maca od svog dečka. „Hajde kuronjo napuni mi ruku iz te tvoje kurčine.” Nije Maca mnogo tiha. Pali se Maca kad je muškarci gledaju i slušaju dok drka Mikijevu kurčinu ispod stola u restoranu. „Pod sto Maco”, naređuje Miki. „Pod sto. Puši mi kurčinu. Kupi mi spermu.” „Gledaju ljudi”, izaziva ga Maca. „Baš zato”, hvata je Miki za kosu. Obara joj glavu na svoju kurčinu.

pušenje pod stolom

„Liži mi muda”, dahće Miki. Nestade Maca pod stolom. Spustila se na sve četiri. Kleči među Mikijevim nogama. Okrenula sva nagužena dupe ka Dejanu. Upalo joj dupe među Dejanove noge. Otvorile joj se obe rupice ispod malih gaćica. Cure joj sokovi iz obe. Dejan oseća miris vrele pičetine. Penje mu se opojni miris Macine pičke uz noge preko kurca. Pravo u nos. Mora da je probam pod rukom – misli napaljeni Dejan.

Spušta ruku Maci među noge. Skroz je mokra. Curi joj sluz niz butine. Kupi Dejan koliko god može svojom velikom šakom Macinu sluz iz pičke i iz čmara. Miriše joj napaljen pičetinu. Opojni miris Macine pičke tera ga da joj proba ukus. „Mmmmmm, druže”, govori Mikiji. „Kakva ukusna pička.” Miki prevrće očima. Vidi se da rukama navlači Macinu glavu na kurac. Maca mu ga prima celog. Skroz do jaja. To samo ona može. Svršava joj Miki direktno u grlo.

Počinje i Maca da se prazni. Puna Mikijeve kurčine u ustima i puna Dejanovih prstiju u pički i u čmaru. Nagužena pod stolom u restoranu između dva kurata tipa. Odavno nije imala ovakvu avanturu. A zna da kučkica da ovo nije kraj. Ovaj Mikijev drug što joj prstima razvlači pičku i čmar još nije namiren. I istina je, nije Dejan namiren. I to ne krije. Snažnim potezom cepa Maci gaćice. Sad je moj red pičkice – govori joj ovim gestom – a ovo je moj trofej. Diže Dejan svoj trofej iznad stola. Prinosi ga licu da još jednom omiriše Macinu pičku.

fingering pičke

Smeje se već opušteni Miki. „Daj i meni druže”, traži da i on pomiriše. „Ne može prijatelju ovo je moj trofej” smeje se Dejan. Stavlja mirišljave Macine gaćice u džep. „Bogami jesu Macine gaćice dobar trofej”, smeje se Miki. „Izlazi bre Maco”, zove Miki svoju devojku. „Šta još radiš pod stolom?” „Ne mogu”, smeje se bezobrazno Maca ispod stola. „Sramota me. Uneredio si me. Sva sam ulepljena.” „Izlazi, sredićemo te Dejan i ja. Hajde malo da Dejan uživa dok si tako ulepljena od mog kurca. A ima okolo i publike koja jedva čeka da te vidi.”

Izlazi Maca… umazana i nasmejana

Izlazi umazana Maca ispod stola. Umazana i nasmejana. Seda na stolicu između Mikija i Dejana. Odmah hvata Dejana za kurac. „Ti si na redu kurčino”, obraća se Dejanovom kurcu. Počinje da mu drka. „Mora da čistimo moju Macu Deki”, smeje se Miki. „Važi druže”, odgovara mu Dejan promuklim glasom. Ne može da se skoncentriše sa kurcom u Macinoj ruci. Kupi Miki Maci spermu prstom. Daje joj da poliže. Kupi i Dejan prstom sa brade. Liže im Maca prste i uživa. Gleda u Dejana dok liže Mikijevu spermu. „Hoću i iz tvog kurca”, pali ga onim svojim uzbuđenim i promuklim seksi glasom. „Dobićeš kurvice”, škrguće Dejan. „Drka mi Maca kurac druže”, obaveštava Mikija da je Maca u akciji na njegovom kurcu.

Uživaju i muškarci sa susednih stolova. Samo je kučkica preko puta ljubomorna. Kako hrane kurvu – misli klinka. Ovaj moj muž mi ne daje ni njegovu u usta. A da ni ne pomišljam da mi skuplja spermu od nekog drugog dase sa obraza da poližem. „Kakva kurva”, kaže kučkica mužu. „Baš je kurva”, prihvata njen dasa. Saglasni su supružnici oko Macinog opisa. To je jedino u čemu se slažu. Za dasu je kurva što radi, a za njegovu ženicu što je Maca privilegovana. Što njoj muž ne daje priliku da ona to radi?

drkanje ispod stola

„Svršiću”, opominje Dejan Mikijevu curu.„ Gotov sam. Hoću u tvoja usta”, stenje. „Hoću da ti svršim u usta.” Gleda Maca ponosno u Mikija. „Gotov ti je ovaj kurati drug. Ne može da izdrži dugo kad mu drkam.” „Pod sto Maco”, opominje je i Miki. „Svršiće Deki na prazno.” Ide Maca drugi put danas pod sto. Guta mala Dejanovu kurčinu. Steže mu rukom jaja. Dajan joj navlači glavu na kurac. Sipa joj spermu u grlo. Guta Maca skoro sve. Ali ne baš sve. Treba nešto da ostana za sa prsta kad izađe. Što će da drkaju pederi sa ostalih stolova. Kupi Dejanu sve sa glavića i iz glavića. Sviđa joj se i Dejanov ukus. Dobro ga je moj Miki odabrao. Ispunio je obećanje. Eto je opet umazane za stolom. „Gde se ti to toliko umažeš ispod stola?” smeje se Miki. „Drug ti mnogo prska”, odgovora Maca raspoloženo.

Kupe joj obojica kuronja spermu sa lica. Maca liže Dejanovu spermu. Za okolnim stolovime ima izgleda drkanja. Što pederi sami, što pametnije ženice svojim muževima. Treba malo vremena da se naše društvo za stolom primiri posle ove burne akcije. Ispijaju svo troje pića.

pušenje pod stolom

Red je na kurvicu sa susednog stola

Dejan gleda za drugi sto. Vreme je da proveri ovu kurvicu sa susednog stola. Pokazuje joj glavom da je njen trenutak. Kurvica mu uz smešak klima glavom. Ustaje i kreće ka toaletu. Dejan čeka oko dva minuta pa ustaje i on. Miki ne vidi šta mu se dešava iza leđa ali čita Dejanov osmeh. „Kaži mi druže kako je u toaletu”, smeje se bezobrazno. „Mislim nivo higijene”, cereka se perveznjak. „Mora da je sve kako treba”, odgovara Dejan uz osmeh. „Kazaću ti kad se vratim.”

Ulazi u ženski toalet. Mlada kurvica je već tamo. Popravlja šminku na ogledalu. Istrćila mala guzu u miniću. Oblizuje se dok popravlja karmin. „Mnogo ste lepi gospođice”, deli joj Dejan kompliment dok joj prilazi od pozadi. Odmah je hvata oko struka i okreće prema sebi. „A Vi ste bezobrazni gospodine” odgovara mu ona. Dejan je pripija uz sebe. „Moraćete opet da popravljate karmin”, govori joj Dejan. Ulazi joj jezikom u usta. Pičkica mu prima jezik. I nudi mu svoj. „Mmmmm, mala lepo se ljubiš. Je li si tako dobra i kad pušiš?”, šapuće joj bezobraznik.

Moraće mala da puši karu… u toaletu

„Ja ne pušim nepoznatima gospodine”, odgovara kučkica sva napaljena njegovim nastupom. „Ja sam Dejan”, govori joj uz osmeh. „Sad se znamo. Ta restrikcija više ne važi. Sad ćeš da mi pušiš kurac lepa devojčice.” „Ne pušim ni poznatima u javnom toaletu”, nastavlja kurvica da provocira Dejana. „A Vi ni ne biste mogli ponovo posle vaše prijateljice. Ne može da vam se digne, sigurna sam.”

„Mmmmm, devojčice”, izlazi iz Dejanovog grla. Voli kad pičkicama pravi iznenađenje. „Nemoj biti tako sigurna u nešto što nisi videla.” Hvata je za ruku i vodi je ka svom kurcu. „Mislim da bih ipak mogao. Šta ti kažeš?” „Aaaaa”, izlete iz male kurvice. Nije se ova kurvica još sretala sa ovakvim frajerima. Kurvicu izgleda namiruju šminkeri i pederčići. Nije još mala dobila pravog jebača.

„Vi ste manijak gospodine. Veliki manijak.” Steže mu rukom veliku kurčinu. „Uvek ste bez veša gospodine.” „Samo kad vodim zgodne kurvice na pušenje”, odgovara Dejan. Procenio je da ova kučkica voli da bude kurvica. I dobro je pogodio. Vidi kako joj se pičić steže kad ju je nazvao imenom koje je pali.

drkanje u wc-u

Sad više ni ona ne mora da se pretvara. Razmenjuju pljuvačku i jezike. „Dobro se kurvice ljubiš”, ponavlja joj Dejan. „Vi ste prostak gospodine: Kako to tretirate damu. Ja ne pušim kurac. Dame to ne rade.” Kakva kurčina – konstatuje u sebi kučkica. Ovaj je izgleda pravi. „Ti jesi prava dama kurvice mala. Zna li tvoj muž da si kurvica? Ili to kriješ od njega?” „Ja sam dama za mog muža gospodine. I za vas sam dama gospodine.” „Jesi lutkice. Prava si dama. Zato ćeš da mi pušiš. Ja dajem moju karu samo damama.”

„Mmmmmmm”, prede lutkica. „Prostačino i manijače.” Počinje da drka Dejanov kurac napaljena njegovim provokacijama. Gori od želje da mu popuši tu veliku kurčinu u toaletu. A znatiželjna je i da zna više o događaju u restoranu. „Čija je dama sa vama?”, radoznala je mala. „Ova kurva što vam obojici puši pod stolom u restoranu?” „To je Mikijeva devojka”, odgovara Dejan. „Ti si kučkice izgleda ljubomorna”, smeje se Dejan. „Sviđaš mi se kurvice. Ne sekiraj se ići ćeš i ti pod sto, veruj mi. Ja ću da izaberem restoran gde ćeš da radiš pod stolom kučkice.”

„Ne pušim perverznjacima pod stolom”, napaljeno odgovara mala.„ Ja sam udata žena i dama.” „Jesi kurvice lepa. Takve dame kao ti to i najbolje rade.” Već vidi sebe mala kučkica kako kleči ispod stola sa dva velika kurca u ustima. „A vi ste mnogo bezobrazni i perverzni”, ponavlja svoj opis mala. „Vaša dama ispod stola, to je devojka ovoga što je sa vama, hoće da bude sigurna kurvica, kakvi su njihovi odnosi?” „Da, njegova.” „Deli je sa vama?”, uzbuđena je kučkica na pomisao da će Maca da dobije dva kurca. „Da, danas prvi put. Miki i ja se od skora znamo.”

pušenje u toaletu

„Kakav Vam je prijatelj”, pita kurvica

„Kakav je Miki?”, nastavlja kurvica da ispituje. „Pričaću ti dok mi pušiš”, šapuće joj Dejan. „Hajde popuši mi kurac kučkice.” Trese se pičkica od pohote. „Ne mogu sad Dejane. Stvarno ne mogu. Dugo sam u toaletu. Muž mi je ljubomoran.” Razume i Dejan problem. Neće da pokvari ono što obećeva ova rasna kurvica.

„Moraš makar da mi poljubiš kurac”, insistira Dejan. „Treba da se upoznate.” Samo poljubac prihvata zgodna kurvica. „I ja mislim da treba da se upoznamo. Ne srećem takve prostake svaki dan.” Spušta negovanu glavicu do Dejanovog kurca. Ljubi Dejanov veliki kurac teatralno napućenim usnama. Da ne pokvari karmin. Cokću joj usne dok Dejanu ljubi glavić.

Što će kurvica da puši – misli Dejan. „Dobro vas je vaša prijateljica očistila”, primećuje sa svoje strane kučkica. „Nije kurva ništa ostavila iza sebe.” Krivo joj je što ne može da mu isisa makar malo sperme iz tog ukusnog glavića. „Dobićeš i ti kurvice”, smeje se Dejan. „Imamo moj drug Miki i ja puno tečnosti za tako lepa usta kao tvoja.”

Smeje se i kučkica. Pravi se uvređena. „Vi ste veliki prostak Dejane.” Sviđa joj se što joj ovaj kurati perverznjak tako lako čita želje. „A sad stvarno moram da idem Dejane”, dodaje mala. „Ja sam Mira. Evo vam broj telefona. Planirajte sutra. U deset pre podne. Obojica, vi i vaš drug. Kakav je on?”, mora ipak da zna šta je sutra čeka. „Gori nego ja”, smeje se Dejan. „Zar je to moguće?”, sva je srećna ova kurvica. „Rasturićemo te kučkice”, obećava joj Dejan uz osmeh. „Neće te muž primiti nazad kad vidi šta smo ti radili.” Šalje mu kurvica poljubac dok odlazi. „Primiće me on. Zaljubljen je moj muž u mene. Sve mi oprosti.”

puna usta sperme

Vraća se Dejan za sto. Komšiski sto je već prazan. Shvatila je zgodna kučkica da postoji rizik da ne odoli i da se vrati u toalet ako ostane. Kad je ovaj prvi ovakav, kakav li je drugi ako je još gori. „Dugo te nema druže”, konstatuje Miki. „Obavio sam i razgovor druže. Sutra u 10 imamo sastanak. U okolini Bukurešta. Važno je i mnogo obećava.” „Ugovorio si sastanak?”, sav ozaren pita Miki. „Jesam”, odgovara Dejan. „Za obojicu. Velika su očekivanja, da znaš. Spremi se da prezentuješ svoj proizvod.” „Uvek sam spreman. Mogli smo i sad odmah.” „I ja sam predložio ali suprotna strana nije u mogućnosti do sutra u deset. Ima interne obaveze. A treba i da provedeš vreme sa Macom. Dugo niste bili zajedno.”

pušenje ispod stola

Nastavak: Mira, naša jebozovna dama iz restorana

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x