Pohotna koleginica izjebana je u vikendici za privođenje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Radim u firmi gde je skoro svako sa svakim – ono… Nisam ni ja izuzetak. Kresnuo sam se sa par koleginica kad mi se pružila prilika. Ipak, nisam se zaustavio na tome i tražio sam nove prilike.

Pre nekog vremena sam ošacovao jednu zgodnjikavu crnku koja šljaka u našoj kuhinji. Baš me onako privukla, iako joj i muž šljaka u našoj firmi. Sa njim nisam bio posebno blizak i zato mi i nije bilo bezveze da planiram da mu startujem ženu. Ali nikako da se ukaže neka situacija da sretnem koleginicu nasamo.

Bio sam strpljiv i jedno veče, sasvim neočekivano, krenem kolima posle druge smene kući i naiđem na nju koja se vraćala kući pešice. Bilo je hladnjikavo i pomalo vetrovito i koleginica nije imala ništa protiv mog predloga da je povezem. Usput smo razmenili par uobičajenih rečenica. U jednom trenutku, blizu njene zgrade sam zaustavio auto da bi izašla. Pre nego što sam stao bacio sam pogled na njeno ljupko lice u polumraku. Nije bilo izborano, iako je imala oko četiri banke. Baš je delovalo zavodljivo sa diskretnom šminkom.

Pohotna koleginica izjebana je u vikendici za privođenje

Napravio sam jedan nameran potez da bih joj malo otkrio svoje namere. Umesto da spustim ruku ka ručnoj kočnici, zakačio sam je, kao slučajno, po glatkom kolenu u unihopu. Umesto da se naljuti i uznemiri, diskretno se osmehnula i rekla nežnim glasićem:
– Hvala na vožnji kolega.

Sačekao sam par trenutaka pre nego što sam nastavio put ka kući da je malo otpratim pogledom dok se približavala svojoj zgradi. Posle par koraka se okrenula ka meni i bacila mi zavodljivi pogled i osmeh preko ramena. Bio je to signal da se verovatno sprema nova recka u firmi.

Dani su prolazili i nikako da se ponovo sretnem sa zgodnom crnkom nasamo. Ubrzo je bila i proslava firme na kojoj je ona blistala, al’ jebi ga, pored nje je bio muž i nisam mogao ništa da uradim. Sretao sam je tih dana par puta u prolazu, ali nikad nismo bili sami. Mogli smo tek da se ljubazno javimo i razmenimo po smešak. Njen ljupki smešak kad me vidi davao mi je dobre signale.

Izgleda da je i koleginica čekala priliku da budemo nasamo i da nastavimo lepu igricu…

Jednog dana ja prelomim šta ću da uradim. Pošto sam znao da radi sa mužem u suprotnoj smeni, zamolio sam jednog drugara koji radi u firmi za dostavu brze pošte da joj odnese jedan poklon od mene. Poklon sam kupio u jednom seksi šopu i upakovao ga u lep ukrasni papir. Namenio sam joj seksi crno-crveni korset, tange i samostojeće čarapice. Na ukrasni papir sam nalepio ceduljicu, napisao sam ko šalje, stavio broj telefona i napisao da jedva čekam da vidim kako joj pokloni stoje.

Ortak je odradio posao kako treba. Ispričao mi je da je bila iznenađena i zbunjena poklonom, ali je ipak uzela. Ortak mi je rekao da sam imao sreće jer je bila sama u stanu. Muž je, kao što sam rekao, radio u suprotnoj smeni a ni klinci nisu bili tu.

devojka u seksi vešu leži na krevetu

Posle toga sam već postao nestrpljiv. Danima je nije bilo da se javi. Jednog dana sam je slučajno sreo na hodniku i napokon smo smo bili sami. Oborila je stidljivo glavu i diskretno se osmehnula i rekla:
– Hvala na poklonu. – Prosla je još par koraka gracioznim hodom i kad je ukapirala da nema nikog okolo rekla: – Javiću se.

Ponovo mi je dala onaj zavodnički osmeh i pogled preko ramena. Sada sam već bio siguran da se strpljenje isplatilo. Nastavio sam da čekam.

Jednog nedeljnog prepodneva sam se smarao kod kuće, kad je zazvonio mobilni. Sa druge strane, njen nežni glasić od koga kao da sam osetio da mi se već diže kurac:
– Halo kolega, V. ovde, šta radiš? Samo da ti javim da sam probala tvoje poklone pošto mi muž i deca nisu tu i mislim da mi dobro stoje. – Obajsnila mi je da ne dolazim kod nje zbog komsiluka nego da će krenuti u neku manju kupovinu i da se nadjemo u jednoj sporednoj ulici za pola sata.

Ko kec na deset! Koleginica je htela da je povalim

Nisam imao ništa u planu tog dana, kao da je znala. Sjurio sam se kolima do te ulice i jedva čekao da se sretnem sa njom. Našli smo se ubrzo. Bila je u sportskoj varijanti ali to je samo maska, videćete posle.

Ušla je diskretno u moj auto i pitala me gde je vodim, a ja sam joj odgovorio u vikendicu na selo.
– Super, obožavam prirodu – reče V. i ponovo me počasti onim njenim zavodljivim smeškom. Jedva sam čekao da dođemo do vikendice.

Kad smo izašli iz kola, bila je prilično uplašena i stalno je gledala okolo da je neko ne vidi. Na sreću, nema razloga za to jer u prečniku od par stotina metara od vikendice nema nikog. Tu vikendicu je napravio jedan moj ortak koji je preko. Bila je najviše za privođenje, kako mladih pičkica tako i udatih gospođa kao što je moja koleginica. Dok je on tamo, ključ je kod mene i sve je elegantno.

Pohotna koleginica izjebana je u vikendici za privođenje

Ušli smo unutra i seli na glomazni kožni kauč. Pričali smo o običnim stvarima, deci i tako to. Otišao sam u kuhinjicu da stavim kafu (za nju kakao) i kad sam se vratio zamalo nisam prosuo sve iz šoljica. V. se skinula u onaj seksi veš koji je obukla ispod one neupadljive trenerke. Vidi se da je iskusna i opasna, da nije od juče. Prekrstila je kurvinski noge zabacila kosu sa strane, napućila usta i još jebozovnijim glasom pitala:

– Kako mi stoji, a? – Meni se kurac ubrzo digao do kraja pred tim prizorom. Kad sam se približio stočiću pored kauča da spustim kafu i kakao, prišla je ne ustajući sa kreveta i ne raskrštajući noge i uhvatila me za nabrekli kurac preko farmerica.

Počela je da ga nežno mazi jednom rukom a drugom da otkopčava šlic. Strgla mi je pantalone i gaće, malo nežno izdrkala i počela isto tako nežno i izazovno da mi puši.

– Muž me stalno zeza što se ne javljam na telefon, što ga zaboravljam, ko da idem u štetu, a sad sam stvarno otišla u štetu… – reče V. dok mi je nežno lizala glavić i kurac od korena do vrha i poče da se kikoće… Inače, zaboravila je telefon, naravno kao slučajno. Toliko ga je dobro obrađivala jezikom i usnama i gledala me odozdo jebozovnim pogledom, da sam se toliko napalio, uhvatio je za kosu i počeo da je jebem u usta. Stenjala je glasno dok sam joj ubacivao kurac u usnu duplju. Iskusno je procenila da bih brzo svršio i u jednom trenutku mi je izvadila kurac iz svojih usta.

Pohotna koleginica izjebana je u vikendici za privođenje

Ubrzo je iskusno raširila noge i prstima razmakla picu pokazujući jezikom šta očekuje od mene. Od njenih jebozovnih uzdaha sam se ponovo napalio i kurac mi se opet digao do kraja. Popeo sam joj nožice uvis na ramena i iz sve snage ubacio kurac u njenu vrelu pičku.

Uživali smo par minuta u žestokom tucanju. V. je uzdisala i stenjala jako od velikog zadovoljstva i ponavljala:
– Toooo, toooo, razvali mi pizdu, pocepaj me, napuni me… – Počeli smo da svršavamo u približno vreme a ona je bila van sebe od zadovoljstva kad sam počeo da joj punim pičku toplom i gustom spermom. – Toooooo, aaaaa kako je dobro, aaaaa obožavam kurac… – vrištala je V. od zadovoljstva.

Uskoro je već bila obamrla od kurca i doneo sam neko fino žensko pićence da se malo osveži, a sebi viski. Mazili smo se malo na kožnom kauču. Ona mi je nežno mazila kurac i jaja, koji se zbog njene vešte ručice ponovo uskoro digao.

Ščepao sam je iz sve snage i posadio je leđima okrenutu na kurac da me objaše. Toliko je dobro uvijala i mešala guzom i nezasito jahala, da sam za par minuta ponovo bio blizu da svršim. Čim je osetila da ću brzo da svršim prestala je da me jaše i počela da me izaziva, guzeći na krevetu u onom seski vešu.
– Umorila sam se, ajde sad malo da me jebeš otpozadi.

vuče je za tangice i nabija je na kurac

Iskidao sam joj oštećene tangice, skinuo korset, jer je bila vrela i znojava, i ostavio sam je samo u čarapicama. Sjurio sam joj kitu otpozadi iz sve snage, koja je još uvek bila dovoljno tvrda, i jebao je nežno i polako da se malo oboje odmorimo od uzbuđenja, a ona je podjednako uživala i rekla da sam super jebač, jedan od boljih sam kojima je bila a nije ih bilo malo, i opet počela da se zavodljivo kikoće. To me je ponovo napalilo i počeo sam opet žestoko da je jebem zguza.

Mešala je kao prava pornićarka, tako da sam ubrzo svršio, ali ovog puta ne u pičku nego po njenoj guzi i leđima. Svršila je ponovo i ona. Na kraju me je još jednom pohvalila dok smo leškarili na kauču i pijuckali piće.

Pošto je već prošlo dosta vremena, obukla se ponovo u onu neupadljivu trenerku, navukla rezervne gaćice, malo se sredila u kupatilu. Požurila je na taksi jer nismo hteli zajedno da se vraćamo u grad, za svaki slučaj. Otpratio sam je do taksija dole do sela, a ona je još uvek bila vrela i u očima joj je sijalo zadovoljstvo što je sebi priuštila dobro karanje.

Kad je ulazila u taksi, odaljio sam se pedesetak metara da taksista nešto ne posumnja, a V. mi je opet uputila onaj izazovni smešak preko ramena i uletela u taksi. Siguran sam da je taksista ipak znao koliko je sati kad ju je video, ali verujem da je nije startovao, bio je prilično mator. Kad je došla kući, poslala mi je poruku da je imala sreće jer se muž i deca nisu još vratili a ona je imala vremena da se sredi.

Pohotna koleginica izjebana je u vikendici za privođenje

Jednom smo se sreli posle one odlične jebačine i resili da više ne čačkamo mečku. Zbog porodice, dece, posebno zbog njenog muža koji radi u našoj firmi. Ispostavilo se da se ona tucala pre mene sa još jednim kolegom, ali za to se nije saznalo. Nije ni za nas. Nisam ja seljak da se hvalim javno. Vidite i ovde da joj ne pišem ime. Ipak, nikad neću da zaboravim kako se ekstra kara moja koleginica V, a nadam se da će se i ona uvek sećati mog kurca.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x