Moj školski drug me nije ni poljubio, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moj školski drug me nije ni poljubio, I deo

Prva stvar koja mi je došla u um kad sam se probudila je bio moj školski drug Darko i to kako se sinoć poneo prema meni. Onda sam, još uvek ležeći u krevetu, gurnula ruku dole i zadovoljila se. Tek nakon toga sam ustala, skuvala kafu i pijuckala razmišljajući kako da provedem tu sunčanu subotu, ali prokletnik mi nije izbijao iz glave.

Negde oko tri popodne stigla mi je poruka: „21:00, adresu znaš.”

Bila je od Darka. Setih se da sam mu dala broj telefona ranije prošle večeri, dok sam mu se nabacivala, u fazonu – da se nađemo na piću dok si još tu i ispričamo se. Namršteno sam zurila u poruku, ne verujući koliko je bezobrazan. Prvo sam mislila da mu ne odgovorim ništa, ali neki đavo mi nije dao mira. Posle pola sata sam mu poslala samo jedan znak pitanja. Iskulirao me je. Popizdela sam i u sebi ga oterala u kurac.

Ali opet taj đavo… Kako je popodne odmicalo, tako se nešto u meni pokretalo. I, da skratim priču, eto mene u kolima, u 21:00, kako tražim parking. Ne znam da li umem da objasnim svoj poriv, osim što i pored baš svakakvih iskustava u životu, negde sam sačuvala u sebi princip da je bolje kajati se zbog urađenog, nego zbog propuštenog.

Moj školski drug me nije ni poljubio, II deo

Ulazna vrata zgrade su bila samo pritvorena. Popela sam se na drugi sprat, preispitala svoju odluku još jednom, pa pozvonila.

Moj školski drug mi je otvorio i odmerio me od glave do pete. Imala sam na sebi majicu, farmerke i crvene cipelice sa visokom štiklom. Nije rekao ni reč, a nisam ni ja. Samo se pomakao u stranu da me propusti. Prošla sam kroz predsoblje dok je Darko zatvarao vrata. Kada sam ušla u sobu, skamenila sam se. U fotelji, na suprotnom kraju, sedela je žena i posmatrala me. Okrenula sam se ka Darku, koji je stajao tik iza mene.
– Moja supruga Zehra. Doputovala je danas na kratak odmor. Upoznajte se. – Pogledom sam ga pitala – zašto?… Zašto je to uradio? Samo mi je mirno uzvratio pogled. Htela sam da izađem, ali Darko je stajao u vratima predsoblja.
– Pusti me da prođem – rekla sam i progurala se pored njega. Nisam bila spremna na ovo.

– Stani – rekao je ženski glas iza mene, dubok i odsečan. Zaustavila sam se i osvrnula.
– Izvinjavam se, nije trebalo ovako da bude – rekoh
.- Nego kako? – uzvratila je. To je bilo dobro pitanje, jer šta sam mogla da kažem? Trebalo je da se pojebem sa tvojim mužem? Zaćutala sam i nevoljko oborila pogled. Zehra je ustala i prekrstila ruke. – Dođi ovamo. – Vratila sam se u sobu.
– Čujte, žao mi je što je ovako…
– Dođi ovamo, kažem!

Imala je neobičan naglasak, verovatno mešavinu turskog, nemačkog i srpskog. Visoka, vitka, duge crne kose. Na sebi je nosila jednostavnu crnu mini haljinu i tanki kožni opasač sa zlatnom kopčom. Prišla sam nekoliko koraka, pa zastala. Zehra me je streljala pogledom. Napravila sam još nekoliko koraka i stala pred nju. Iako sam bila na štiklama, a ona je bila bosonoga, i dalje me je nadvisivala za pola glave. Stavila je ruke iza leđa.
– A da se predstaviš?
– Ljiljana – rekoh. Skoro da sam joj pružila ruku, ali sam se na vreme zaustavila, shvatajući koliko bi to situaciju učinilo još iščašenijom.
– Lepo je da se predstaviš ako si se jebala sa moj muž.

Moj školski drug me nije ni poljubio, II deo

Smeškala se dok je to govorila, ali crne oči se nisu smeškale. Sve je u njenom stavu i glasu, pa i u tom osmehu, bilo preteće. Nije bilo prvi put kako mi se dešava da se nečija žena suoči sa mnom zbog kresanja sa njenim mužem – ali to je po pravilu bilo putem besnog telefonskog poziva, ili čak samo poruke, nikad uživo.
– Nisam se… – počeh, ali hitro kao zmija njena ruka sevnu ka meni i opali mi šamar. Glava mi je poletela u stranu, zateturala sam se, a obraz mi je ujela vatra.
– Lažeš – rekla je mirno, ali su „Ž“ i„ Š“ prosto ključali. Zapanjeno sam se uhvatila za levi obraz. Oko mi je zasuzilo.
– Pričaj šta si radila. – Krajičkom oka sam primetila da moj školski drug Darko seda na trosed i mirno posmatra scenu. Pogledala sam iskosa u njega, očekujući ne znam ni sama šta… Neku pomoć?

Bez oklevanja, Zehra mi je udarila šamar i na drugi obraz. Oteo mi se jauk.

– Šta gledaš? U mene gledaj! Pričaj! – Obrazi su mi pulsirali, a u oba oka se skupljale suze. Oborila sam glavu i zurila u pod. Zehrini nokti na stopalima su bili ofarbani u crno. On, Darko, mi je smestio ovo. Oboje su mi smestili.
– Pušila sam mu – jedva progovorih.
– Mene gledaj kad govoriš! Šta si radila? – Na „govoriš“ je stigao još jedan šamar i još jedan jauk je napustio moje grlo. Podigla sam glavu i uperila suzni pogled u Zehrine tamne oči.
– Pušila sam mu kurac. – Zalepila mi je još jedan šamar.
– Kurvo. – Zacvilela sam i vratila pogled ka njenim očima, dok su mi dve suze upravo klizile niz obraze koji su plamteli. Zehra je posegnula šakama ka mom licu, od čega sam se trgla, ali ona se samo osmehnula i spustila dlanove na moje obraze. Zadrhtala sam. Palčevima mi je obrisala suze.
– Šta si ti? – rekla je blago.
– Ja… Ne znam.
– Znaš veoma dobro.
– Kurva – odgovorih dok mi je glas drhtao.
– Kurvetina. Tako?
– Da. – Osetila sam se kao devojčica pred ovom ženom koja je mojih godina. Još suza je poteklo iz mojih očiju, ali Zehra nije popuštala:
– Kaži!
– Ja sam kurvetina – zajecala sam, a Zehra je pljunula. Pljuvačka mi je pala između obrva, pa skliznula niz nos.
– Ponovi – rekla je, držeći i dalje moje lice među dlanovima.
– Ja sam kurvetina. – Pljunula me je opet, veliku pljuvačku na nos i usne. Onda je konačno pustila moje lice, odmakla se korak, stavila ponovo ruke iza leđa i naredila:
– Skini se.

Osećala sam se slomljeno, bez snage i bez hrabrosti da se oduprem. Nije više bilo od čega da se odustane, da se promeni odluka… Jer više ništa nije ni bilo do mene. Odmah sam počela da se svlačim, ni ne usuđujući se da obrišem pljuvačku sa lica. Zehra me je ćutke posmatrala. Dok sam svlačila farmerice krišom sam bacila pogled u stranu, ka Darku. On je sedeo zavaljen u trosed i bez reči posmatrao celo ovo ponižavanje.

Moj školski drug me nije ni poljubio, II deo

Poslednji sam skinula brus, pustila ga da padne na pod, pa gaćice. Sve to pod Zehrinim usredsređenim pogledom. Zatim je nastavila ćutke da me odmerava, dok sam stajala potpuno naga i ogoljena pred njom. Posle celog jednog minuta, tokom kog je prešla pogledom preko svakog delića mog tela, rekla je:
– Okreni se.

Okrenula sam se za 180 stepeni, izlažući leđa i zadnjicu njenim očima, kao na pijaci belog roblja. Prošao je još jedan dug minut. Onda sam začula neki šum iza sebe, a u sledećem trenutku nešto me je žestoko opeklo po donjim leđima. Kriknula sam i odskočila, okrećući se ka Zehri. Držala je u ruci kaiš i već je ponovo zamahivala.
– Ne! – viknuh, pokušavajući da se zaštitim rukama, ali kaiš je pao popreko na moj stomak. Zapeklo me je đavolski. Presamitih se i padoh na kolena, ali Zehra se nije zaustavljala. Ošinula me je preko plećke, i nastavila da me nemilosrdno kaiša, dok sam se ja uvijala po podu, bezuspešno pokušavajući da zaštitim neki deo tela. Sigurno je palo još 6-7 udaraca, a onda je vrhom kaiša pogodila pičku i tu sam sve zvezde videla. Kriknula sam, pokrila prstima usmine i počela da se bukvalno tresem od bolova.

Tek tad je prestala…

– Molim te, molim te… – ponavljala sam izbezumljeno. Ležala sam na podu, postrance, jednom stranom lica zarivenom u tepih. Kao kroz izmaglicu videla sam Zehrina stopala kad mi je prišla i ošinula me po leđima divljački, za kraj. Celo telo mi je bilo u vatri.

Uhvatila me je za kosu i povukla. Pratila sam je na kolenima i rukama. Naslonila se zadnjicom na komodu, razmaknula noge, malo zadigla suknju i otkrila gust crni žbun. Nabila mi je facu među svoje noge. Nije mi bilo potrebno išta reći – odmah sam počela da ližem njenu raskvašenu pičku. Vrtela sam jezikom, masirala male usmine usnama, oblizivala sok i gutala ga. Zehra je bila zadovoljna – disanje joj se produbilo i postalo čujno. Usudila sam se da položim dlanove na njene butine. Nije imala ništa protiv, ali je rekla nešto na nemačkom. To je bilo upućeno njenom mužu, kojeg sam potom čula kako mi se približava s leđa. Mislila sam da će mi nabiti moj školski drug kurac od pozadi, pa sam malo natrćila guzu. Međutim, usledio je još jedan udarac kaišem na moja već povređena leđa. Jauknula sam, ali me je Zehra zgrabila sa obe šake za kosu i pritisnula mi lice uz pičku. Darko je nastavio da me kaiša, ali trenutno ipak nije udarao ni blizu toliko snažno kao njegova žena. Peklo me je i žarilo po leđima i dupetu, ali to je bio bol koji sam mogla da podnesem… i koji mi je čak počeo prijati. Usisala sam Zehrin klitoris među usne, što je izazvalo glasan uzdah sa njene strane i još jednu reč na nemačkom…

šamaranje pičke, bičevanje pičke

Moj školski drug Darko je pojačao udarce kaišem, koji je fijukao i pucao na mojoj koži. Trzala sam se od bola, ali Zehra nije puštala moju kosu iz šaka. Trljala se mokrom dlakavom pičkom po celom mom licu, i kad me je Darko ošinuo posebno jako – vrisnula sam, a ona je počela da svršava. Mislila sam da će mi svu kosu počupati koliko me je snažno privukla, nabijajući moj nos u svoju pičku.

Uzdasi su joj se stišali i konačno me je pustila iz ruku. Klonulo sam sela na pete, brišući nadlanicom sline i vaginalne sokove iz nosa. Zehra je opet nešto rekla Darku. Uplašila sam se šta će mi sad uraditi, ali on se udaljio i otišao prema kupatilu. Zehra se okrenula, dupetom ka meni, malo raširila noge, opet me uhvatila za kosu, pa mi nabila facu među svoje guzove. Ni ovaj put nije bila potrebna nikakva verbalna naredba – smesta sam počela da ližem Zehrin čmar. Gurnula sam jezik u taj njen pupoljak, pa provrtela vrhom, šireći šakama guzove, kako bih prodrla dublje. Čula sam kako se Darko približava, a trenutak kasnije njegova ruka me je povukla za kosu, odvajajući me od Zehrinog anusa. Stao je iza svoje supruge, sad potpuno nag, sa kurcem koji je bio prav kao strela, opkoračivši me tako da sam se našla između njegovih nogu. Posmatrala sam kako istiskuje lubrikant iz tube pravo na Zehrin čmar, pa ga utiskuje palcem. Prst je propao unutra kao u nekakav mekani kolačić. Onda ga je izvadio, pa učinio isto kažiprstom, pa srednjim prstom, pa opet palcem… a naposletku je gurnuo kažiprst i srednjak istovremeno. Zehra je pustila jedan uzdah zadovoljstva.

Moj školski drug je izvadio prste, stavio nešto lubrikanta na glavić, pa ga prislonio uz anus koji se caklio. Pritisnuo je, i nastavio da pritiska dok se čmar otvarao. Sve se to dešavalo tik iznad mog lica. Imala sam mesto u prvom redu. Kad je glavić nestao u Zehrinoj guzi, odmah je i pola kurca skliznulo unutra, a to je bilo propraćeno još jednim uzdahom. Darko je počeo da ga zabija, prvo polako, pa brže, dublje… Na trenutke bi glavić skoro provirio, a onda bi se Dare sjurio tako da mu jaja udare o ženinu rascvetalu pičku. Njegove snažne šake su bile utisnute u guzove dok ih je razvlačio u stranu, kako bi mogao da uđe još dublje. Dahtao je i gotovo režao. Posegnula sam za njegovim jajima i tek ovlaš prevukla noktima po njima. To je izazvalo promenu tonaliteta u uzdasima koje je ispuštao, a mošnice su mu se skupile u čvrstu grudvu. Onda je zastenjao baš glasno i počeo da svršava. Prepoznala sam to po drugačijem ritmu kojim je zabijao kurac… sporijem, dubljem. Praznio se i cedio u Zehrinu guzu.

svršavanje na čmar, robinja liže spermu, FFM trojka

Polako je isukao kurac iz čmara. Polumlitav je ispao tik pred mojim nosem. Sa vrha glavića se rastegla staklasta nit semene tečnosti, a ja sam je sprečila da padne na pod tako što sam je pokupila isplaženim jezikom. Zehrin anus, crven i otvoren, polako se vraćao u prvobitno stanje.

Moj školski drug se odmaknuo, stao iza mene, zgrabio me otpozadi za vrat i prisilio da opet zarijem lice među Zehrine guzove. Poljubila sam njen čmar otvorenim ustima. Bio je mekan i vreo, slatkast od lubrikanta. Gurnuh jezik. Osetila sam kako se čmar nadima i pulsira, a onda je iz njega potekla sperma. Darko je pritiskao moj potiljak uz ženino dupe, tako da nisam mogla ništa drugo nego da otvorim usta i usrčem spermu koja je isticala iz anusa. Zehra je zastenjala, napela se i prducnula još nekoliko kapi pravo u moja usta. Progutah i njih.

Onda se uspravila, obišla oko mene kao da ne postojim i prišla svom mužu. Čula sam kako se ljube iza mojih leđa, dok sam ja klečala okrenuta ka zidu i brisala nadlanicom lubrikant sa usana i obraza. Nekoliko tihih reči na nemačkom, izgovorenih sa toplinom sa kojom se reči razmenjuju nakon seksa. Posle toga sam ih čula kako se udaljavaju. Pogledala sam u stranu – Darko je pomagao Zehri oko otvaranja cibzara na leđima njene haljine, dok su išli ka kupatilu. Razmenili su još nekoliko reči, nasmešeni. Zehra se zakikotala dok su ulazili, a onda su se vrata zatvorila i ostala sam sama u prostoriji.

Deja vu – pomislih. Pridigla sam se i pokupila svoju odeću sa poda. Jebeni deja vu. A uletela sam im u mrežu kao neka glupa leptirica. Poslužila kao prolazni epizodista u njihovoj perverznoj predstavi. Dok sam se oblačila, pogledala sam jednu posebno intenzivnu crvenu prugu od kaiša na mom stomaku. To mi je suvenir i podsetnik, barem u nekoliko narednih dana, dok se ne povuče. Tiho sam izašla iz stana.

Moj školski drug me nije ni poljubio, II deo

LillyOdSlova

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x