Moj školski drug me nije ni poljubio, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Na dvadesetu godišnjicu mature smo se konačno okupili nakon što smo propustili i onu za 15 i onu za 10. Nikad nismo bili naročito kompaktan razred. Ali tu je bio taj moj školski drug… Razmišljala sam da li da odem, ali sam na kraju ipak rekla sebi – Lilly, ne budi baba. Izgledaš dobro, imaš dobar život, skockaj se i pokaži se tamo!

Dugo sam birala šta ću obući. Moralo je da grmi, ali nisam htela ni da preteram pa da ispadne očajnički pokušaj zasenjivanja „konkurencije“, nego onako kežual sexy. Na kraju sam se odlučila za crvenu kožnu suknju malo iznad kolena i crni bodi otkrivenih ramena. Bodi sam kupila namenski za ovu priliku. Skratila sam kosu mesec dana ranije i jako mi se dopalo kako moj vrat i ramena izgledaju u tom komadu odeće. Samodržeće najlonke, plitke čizmice, blejzer… tip-top.

Stigla sam među poslednjima, atmosfera je već bila otkravljena ali većina je i dalje sedela za dugačkim stolom. Ispozdravljala sam se redom sa svima, bogzna kako srdačno, istrpela sve procenjivačke poglede, uputila nekoliko svojih, pa na kraju sela za slobodno mesto. Slučaj je hteo da to bude pored Darka. Nekad smo ga zvale „Darko Grbavi“, nas tri – Vesna, Tanja i ja. Nismo to radile u njegovom prisustvu, naravno, a ni moj školski drug Darko nije bio zaista grbav, nego je imao to neko bezvezno držanje kakvo često imaju mršavi i visoki sramežljivi tinejdžeri. Jebi ga, bile smo zmije, znam, a Dare tako ćutljiv i povučen, bio je laka meta.

devojka u tangama i samodržećim čarapama

Ovaj Darko sada… Frajer. Raskrupnjao se i „umuževio”. Godine se ga oblikovale baš kako treba. I samo letimičan pogled na okupljene mužjake bio je dovoljan da moj školski drug Dare zauzme titulu najboljeg tipa dvadesetogodišnjice mature.

Ušli smo u razgovor – živi u Austriji, zubar je, oženjen, ima sina, itd, itd… Slušala sam ga, ali zanimljivije od tih informacija mi je bilo to koliko se promenio u ophođenju i držanju. I dalje se iza muževne pojave negde nazirao onaj tihi dečak, ali sada nije bio tih od sramežljivosti i nesigurnosti – gledao me je u oči sve vreme, nije zamuckivao – već je bilo nečeg nerazmetljivo samouverenog u njegovom držanju.

Kasnije, kad se atmosfera još zagrejala, pa smo ustali i ćaskali u grupicama (bilo je i nekoliko pokušaja đuskanja) primetila sam da se žene lepe za našeg poboljšanog Darka.

E pa nećemo tako, drugarice…

Trgnula sam džin iz svoje čaše, poručila još jedan, pa se priključila. Ubacila sam flert u višu brzinu. Počela sam da imam grešne misli po pitanju ovog oženjenog čoveka. Krivim džin za to, a pomalo i dosadu. Smorili su me banalni razgovori, želela sam nekakvu akciju. Moguće da sam bila i pomalo navalentna, priznajem. Kako god, kad je došao fajront i kad smo se svi pozdravljali, moj školski drug se ponudio da me odveze kući. Čim smo seli u kola, rekao je:
– Idemo do mene.

tip muva ribu u kolima, ruka na pički

Tek tako, bez pitanja. Osmehnula sam se. I dalje mi je bilo zabavno kako je moj školski drug Dare sazreo, ali me je pomalo i zbunjivalo. A onda me je još više zbunio kada je na jednom semaforu, čekajući zeleno svetlo, samo spustio šaku na moju butinu. Pogledala sam ga iznenađeno, ali on nije uzvratio pogled. Gledao je ispred sebe i ćutao. Poželela sam da se poljubimo, tu u kolima na semaforu, međutim čim se upalilo zeleno Darko je sklonio šaku i vratio je na volan. Od tog trenutka, pa dok nismo stigli na adresu, ćutali smo oboje.

U mračnom ulazu zgrade poželela sam ponovo da me uhvati i poljubi, ali ni tada se to nije desilo. Pratila sam ga uz stepenice do drugog sprata i stana koji je, rekao je još ranije te večeri, iznajmio na nedelju dana. Kad smo ušli ponudio me je pićem.
– Slučajno imam džin – rekao je.
– Ne, ne mogu, popila sam već previše – odgovorih.
– Moramo ipak nazdraviti – bio je uporan i već je vadio čaše, ne prihvatajući „ne“ kao odgovor.

Šetkala sam se po dnevnoj sobi praveći se zainteresovana za neke bezvezne reprodukcije po zidovima. Prišao mi je sa čašom, kucnuli smo se. Stajao je vrlo blizu. Kada je otpio gutljaj, moj školski drug je odložio čašu na komodu. Učinila sam isto. Prišao je još bliže, obujmio me levom rukom oko struka i privukao sebi. Stavila sam šake na njegova leđa i prepustila se. Usne sam otvorila u očekivanju poljupca. Prešao je dlanom preko mog ramena i vrata, do lica. Spustio palac na moje usne. Poljubila sam ga u prst. Prelazio je kružnim pokretima preko donje usne, pa gornje… a onda vrhom dodirnuo moje zube. Jako sam se napalila. Spremno sam prihvatila njegov palac i usisala ga u usta. Zgrabio me je za dupe i stegnuo snažno. Vrtela sam jezikom oko palca. Držao me je čvrsto uz sebe, tako da sam osetila na stomaku koliko je već tvrd. Onda je skliznuo rukom sa guzova, uz leđa, uhvatio me za kosu na potiljku i zabacio mi glavu. Izvadio je mokar palac. Usta su mi ostala otvorena, a oči sam sklopila, čekajući njegov jezik. Ali nije me poljubio.

robinja sisa prst svom gospodaru

Pribio me je uz komodu, još uvek me držeći za kosu, a onda uhvatio rub bodija i cimnuo ga nadole odsečnim pokretom, obnaživši moje grudi. Iznenađeno sam ga pogledala. Uzvratio mi je pogled i osmehnuo se dok je palac i kažiprst sklapao oko moje ukrućene bradavice. Glasno sam uzdahnula. Poigrao se malo njom a onda je stisnuo, prilično jako. Zastenjala sam od prijatnog bola. Bože, koliko sam želela da me poljubi! Ali umesto toga, on je još jače povukao moju kosu, a onda snažno uštinuo bradavicu i još je uvrnuo… To je zabolelo, ali ozbiljno. Jauknula sam, a moj školski drug mi je istog trena pljunuo u usta. Zaprepašćeno sam ga pogledala. Pustio mi je kosu, i dok sam ja instinktivno brisala nešto pljuvačke sa gornje usne, on je obema rukama grubo svukao moj bodi dole do pupka.
– Darko! – Spustio je kažiprst na moje usne.
– Psst. – Zatim me je jednim brzim i veštim pokretom okrenuo za 180 stepeni, pribio uz komodu, i šakom me naterao da se malo savijem u pasu. Nisam bila uplašena, ali je ovo sad bilo ponižavajuće.
– Darko, šta…?

Naglo mi je zadigao suknju, tako da sam se uplašila da će je pocepati, i pre nego što sam uspela ikako da reagujem – zgrabio je bodi blizu mesta gde je kopča i snažno trgnuo. Kopča je momentalno popustila. Instinktivno sam se okrenula ka njemu i učinila glupost – ošamarila sam ga. Istog momenta mi je uzvratio duplom merom – dva šamara jedan za drugim, na levi pa na desni obraz. Zavrtelo mi se u glavi i posrnula sam. Darko je to iskoristio da me ponovo okrene leđima ka njemu, zgrabi jednom šakom za dojku, a drugu mi zavuče među noge. Probala sam da sastavim butine, ali njegova šaka je već bila na mojoj pički i srednji prst je uklizao unutra. Bukvalno me je odigao od poda kada mi je stegao sisu i nasadio me na prst kao na nekakvu kuku. Probala sam da se oslobodim, ali jednostavno nisam imala ni delić potrebne snage. Opet mi je uvrnuo bradavicu, od čega sam ciknula.

Moj školski drug me nije ni poljubio

– Raširi noge!
– Darko, boli me…
– Onda raširi noge.

Nisam ih baš raširila, ali sam popustila stisak butina. On je to iskoristio tako što je momentalno zavukao još jedan prst u moju vaginu. Konačno mi je pustio sisu, pa gurnuo srednji i domali prst u moja usta. Držao me je čvrsto uz sebe i oponašao pokrete prstiju u vagini pokretima prstiju u mojim ustima i obrnuto. Nisam mogla ni reč da progovorim, ali iz grla su mi izlazili nekontrolisani zvuci i krkljanje kada bi zabio prste skroz do korena jezika. Grubo mi je fingerovao ribicu i trljao dlanom klitoris.

Osećala sam se kao lutka u Darkovim rukama…

Kad je izvadio prste iz pičke, zgrabio me je za kosu, okrenuo ka sebi i tako mokre mi ih je gurnuo u usta. Držao mi je glavu zabačenu i posmatrao me kako sisam pičkine sokove. Gledala sam ga u oči dok sam to radila, prkosnim i izazivačkim pogledom, iako me je u potpunosti kontrolisao. Pružila sam ruku ka njegovom međunožju i stegla tvrd kurac preko pantalona.
– Tucaj me – rekla sam čim je izvadio prste iz mojih usta.

Držeći me za kosu povukao me je dole, naterao da kleknem. Odmah sam počela grozničavo da otkopčavam kaiš, dugme, šlic… Svukla sam mu pantalone i bokserice zajedno, jednim pokretom. Oslobođen kurac me je udario po licu. Spremno sam ga prihvatila u šaku tako tvrdog i vrelog, pa usisala glavić u usta, izvlačeći iz rupice slankastu sluz. Darko nije imao strpljenja za to – zgrabio mi je glavu u obe šake i navukao me na kurčinu. Glavić mi je ušao u grlo, a po nosu su me zagolicale stidne dlake. Možda je on mislio da ću se zagrcnuti, možda je baš to i hteo, ali nije slutio koliko sam dobra u ovome.

Opustila sam jezik i grlo, i pustila da me moj školski drug tuca u usta. Stavila sam dlanove na njegove guzove, dok su se oni stezali i opuštali u ritmu kojim me je jebao. Onda ga je gurnuo najdublje što je mogao, pritiskajući moju bradu uz jaja, pa se zaustavio u tom položaju. Glavić je zapulsirao u mom grlu i tako ipak okinuo nagon za povraćanjem. Zakrkljala sam i uspela da se odgurnem pre nego što bi bilo prekasno. Zakašljala sam se kad je kurac izašao.
– A ne, nećeš mi se ispovraćati ovde u sobi.

Moj školski drug me nije ni poljubio

Nije mi ni dao priliku za repliku „neću se ispovraćati“… već me je vukao za za kosu i primoravao me da ga četvoronoške pratim dok je išao prema kupatilu. Peklo me je u skalpu dok me je čupao. Nije mi se dopalo što me tako tretira.
– Darko, nemoj, boli me…
– Požuri! – Dovukao me je sve do tuš kabine i onda me bukvalno ubacio u nju.

Tu je nastavio da me tuca u grlo. Radio je to divlje, gotovo besno, a u meni se probudio neki inat, pa sam ga prskosno gledala u oči i čak bih povremeno promeškoljila jezik, nadražujući vreli komad tvrdog mesa u ustima. Ponovo je uradio ono – zabio kurčinu do kraja i tako ga zadržao, ali ovaj put je još i promešao kukovima levo-desno. Uspeo je tako da pogodi neku osetljivu tačku, pa sam se opet zagrcnula i probala da se odgurnem, ali sad mi je držao glavu doslovce u zagrljaju sa obe ruke, tako nabijenu na kitu. Uhvatila me je mala panika, oči su mi zasuzile, stomak mi se zgrčio, osetila sam kako mi se nešto penje uz jednjak… i povratila sam. Sluzava masta mi je pokuljala na usta, preko kurca, a nešto mi je otišlo i u nos. Čula sam kako je pljusnulo kad je palo dole. Tek tada me je Darko pustio. Presamitila sam se, iskašljavajući i pljujući ostatke. Glupo je, ali od svega što je moglo da mi proleti kroz glavu u tom trenutku je da sam još uvek obučena, da su bodi i suknja zarozane u bezobličnu krpu iznad kukova i da su mi najlon čarape mokre. Bilo me je sramota.

Moj školski drug Darko me je opet zgrabio za kosu (izgleda da mu se to baš dopadalo) i povukao nazad ka kurcu sa kog se cedilo. Odgurnula sam se od njegovih butina, ali mi je on tad pukao šamar i povukao jače. Otvorila sam usta i prihvatila ga opet u sebe. Nisam se osećala dobro, ali samu sebe sam u ovo uvalila, i što pre Darko svrši – pre će se mučenje okončati. Nastavila sam da radim jezikom, da stiskam glavić grlom, znajući da je to magični manevar koji nijedan muškarac ne može dugo da izdrži. Bila sam u pravu – Darko je prvo ubrzao pokrete, a onda izvadio kurac, stegao ga šakom i počeo da mi svršava po licu. Zažmurila sam dok je topla sperma padala po nosu, obrazima, usnama, čelu…

Moj školski drug me nije ni poljubio

Darkovo disanje se usporavalo i postajalo tiše. Šmrktala sam i kašljucala, obraz mi je brideo od onog šamara. Jedan mlaz sperme me je pogodio u kapak, pa sam vrhom prsta pažljivo pokušavala da ga obrišem odatle. Kad sam uspela i opet otvorila oči, Darko je još stajao pred tuš kabinom i gledao od gore u mene sa zadovoljnim izrazom lica.
– Gade – rekla sam.

Nije ga to poremetilo, ni najmanje. Čak se i osmehnuo. Sigurno sam izgledala smešno i jadno, tako zarozane odeće, raščupane kose, crvenih očiju, ispovraćana, lica ulepljenog spermom, na kolenima. Moja uvreda nije imala nikakvu težinu.

Krenula sam da se pridižem, ali je Darko spustio dlan na moje teme i odlučnim pritiskom me vratio dole. Pogledala sam ga upitno, a on mi je, sada bez osmeha, uzvratio čvrstim pogledom. Tek tad sam primetila da još uvek drži kurac među prstima, poluopušten i sluzav. Počeo je da piša po meni.

Prvo je jedan slabašan i stidljiv mlaz briznuo iz glavića i pao mi na grudi, oblivajući ih vrelinom. Htela sam da ustanem i prekinem ovo ponižavanje, ali sam se plašila novog šamara.
– Nemoj Darko, molim te.

Nije se obazirao na moju molbu, nego je mlaz, koji je već ojačao, usmerio ka mom licu. Zatvorila sam oči i stisnula usne. Šarao je toplom pišaćkom po licu, spirajući spermu, dok sam ja klečala kao skamenjena. Urin se slivao na moje grudi i niže… pomislih kako će mi natopiti odeću, ali tu sad više ništa nije moglo da se učini. Strpljivo sam čekala da se Darko olakša. Kada je mlaz konačno minuo, prstima sam uklonila pišaćku sa trepavica i otvorila oči. Moj školski drug Darko mi je ćutke pokazao da ustanem, izvukao me iz kabine i bukvalno izgurao van kupatila, bez reči. Zatvorio je vrata iza mene. Stajala sam sama u predsoblju, popišana i zbunjena, nisam znala šta da radim. Iz kupatila se začuo zvuk vode; Darko se tuširao. Odlučila sam da se više ne zadržavam. Pronašla sam njegove pantalone i iskoristila ih da se obrišem. Namestila sam odeću koja je bila mokra i zaudarala na urin. Obukla sam blejzer, zakopčala ga do grla i krenula napolje. Na ogledalu u predsoblju sam se pogledala – izgledala sam baš kao neko ko je izjeban u usta i popišan – crvene oči i razmazani tragovi maskare. Obrisala sam ih koliko sam mogla papirnom maramicom i izašla, dok je iz kupatila još uvek dopiralo šuštanje vode.

Moj školski drug me nije ni poljubio

Trebalo mi je neprijatnih petnaest minuta peške do kuće, izbegavajući malobrojne prolaznike u to doba noći. Mislila sam o tome kako me na kraju Darko nije ni pojebao. Gad me nije ni poljubio nijednom.

LillyOdSlova

Nastavak: Moj školski drug me nije ni poljubio, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x