Muž i ja smo se jebali sa seksi koleginicom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zbog opovecavanja obima posla, morali smo Nikola i ja da zaposlimo nekoliko radnika. Na konkursu su se pojavile sve same žene, što meni nije smetalo, jer po prirodi nisam ljubomorna. Odabir smo napravili po obrazovanju, ne po izgledu. Ali obe devojke su, moralo bi se priznati, bile izuzetno zgodne i seksi, samo je Sanja uvek nosila široku garderobu, tako da se to nije isticalo. Bile su simpatične, uglavnom nasmejane i radile su odlilčno svoj posao.

Jednom prilikom nekako baš ispade prvi u mesecu, otkrila sam u Sanjinom radu stvarno katastrofalnu grešku koju nisam mogla da ne prepravim. Rekla sam to Nikoli i otišla na kratku pauzu. Tog dana Sanja je prvi put nosila usku majicu kroz koju su joj kipile ogromne grudi. Pogledala sam u svog muža i rekla mu:
– Mmmm ne izgleda loše ova mala?
– Pa u pravu si…
– Nemojte raditi ništa bezobrazno dok ja nisam tu.
– Naravno da nećemo!

izazovna koleginica

Nasmejali smo se oboje, zatim sam ja otišla. Nisam mnogo razmišljala da li će me Nikola prevariti, nekako imali smo dobar brak i dogovarali smo se uvek da kada bi jedno drugo prevarili da bi bili iskreni i priznali jedno drugom. Mada u priči o seksu i našim fantazijama, oboje smo težili ka sličnim stvarima, a jedna od zajedničkih fantazija bila nam je da budemo trojka, odnosno dve žene i jedan muškarac…

Zazvonio mi je telefon, videh broj. Javila sam se:
– Mala za koliko možeš da se vratiš?
– Brzo, što?
– Pa imam ovde problem koji ne mogu sam da rešim sa Sanjom.
– Ok, dolazim odmah!

Sela sam u auto i vratila se u kancelariju. Kad sam ušla u nutra imala sam šta i da vidim, Nikola se čudno smeškao.

– O čemu se radi mačak?

U tom momentu shvatila sam da on u stvari uživa, ubrzano je disao, i jednu ruku držao je ispod stola. Čuo se čudan zvuk, gledajući u mene Nikola mi je pokazao očima na svoje krilo. Prišla sam malo bliže i videla seksi Sanju ispod stola u plavom čipkanom brusu.

Muž i ja smo se jebali sa seksi koleginicom

Shvatila sam da mu je ona pušila u tom momentu kad sam ja ušla na vrata, i klečala je postiđena, kao da je uradila nešto strašno.
– Pa nastavi mala, što si stala, da vidimo kako to izgleda kad mu druga obrađuje zmaja.

Gledala me je zapanjeno, nije verovala šta joj govorim:
– Ali ja… – zbunjeno će ona,
– Mala daj da vidim šta znaš.

Klimnula je glavom i počela opet da oblizuje Nikolin kurac

Prišla sam pored njega da vidim bliže kako to izvodi. Uzbuđenje je raslo, on je uživao i, gledajući u mene, povukao me je za ruku, poljubio me vrelo i strasno. Ona je uvlačila kurac i rukom ga pri korenu nadrkavala, radila je to vrlo iskusno, a mene je to palilo.

– Skloni ruku i gutaj ga celog ako možeš.

Poslušala me je i pokušala da ga uvuče celog. On zastenja, pogleda me i zavuče ruku između mojih nogu, osetivši koliko su mi tangice vlažne, i zastenja još više.

– Pali te da je gledaš malena?
– Aha…..uživaš li?
– Aaaaaaaa, dobro puši.
– Da joj se pridružim?
– Uf, toooo, pokaži joj kako ti to malena radiš.

ffm trojka, predigra

Spustila sam se niže i rukom uhvatila njegovu kurčinu koja je pulsirala, malo ga oblizala, jezikom obišla ivice glavića, malo ga provocirala, što sam znala da ga izluđuje, i pogledavši u Sanju koja je grizla svoje usne (očigledno je i nju to palilo), uvukla ga malo, pa izvukla, pa uvukla ponovo i to skroz do korena. Pa izvukla, pa ponovo. Obožavala sam da mu pušim kurčinu, pogotovo grlom.

Uzdisao je, stenjao, osetila sam da mu prija. Malo sam ubrzala, gledajući Sanju kako guta njegov prst. Videla sam da je željna kurca, prepustila sam joj da nastavi, ali se nisam mrdala od nje. Ona ga je uvukla halapljivo kao da nikad nije, videla sam da joj se bradavice krute, lagano sam rukom prešla preko njih.

– Mmmmmmm – reagovala je.

Pružila sam ruku tako da Nikola može da mi obliže prste i dobro ih ovlaži, i tako mokrim i vlažnim prstima dotakla sam joj bradavice. Mislila sam da će joj eksplodirati sise, a zatim drugom rukom dotakla njenu seksi guzu. Bila je vrela. Preuzela sam pušenje od nje, i dobacila joj:
– Skini pantalone.

Klimnula je glavom, i poslušala me. Ispod pantalona imala je svetlo plave čipkaste tange. Gledala sam Nikolu kako je upija očima, oblizala mu kurčinu, i polizala jaja, stavila njegovu ruku na kurac da ga drka polako. Skinula sam se i ja, i neočekivano mi je prišla Sanja i počela da mi ljubi bradavice. Mmmmm, kako je to nežno radila, nekako drugačije, uzbuđivalo me je to još više, a i Nikolu.

Muž i ja smo se jebali sa seksi koleginicom

Gledao je kako mi pipa polako telo, jednu sisu pa drugu, nekako mi se činilo da to ne radi prvi put. Okretala me je prema stolu, naslonila sam se na sto, podigla jednu nogu na Nikolinu, a drugu stavila na sto.

Polako je prilazila mojoj već vlažnoj pički

Na samu pomisao da će mi polizati, svršila sam. Mazila me je polako prstima, milovala mi klitoris i prstom kružila oko mog vlažnog otvora. Izluđivalo me je to. Spustila se i zabila mi vlažan jezik u moju mokru pičku. Lizala je profi, čak je i Nikola prišao da malo pomogne.

Ona se podigla i sela pored mene, nežno mi ljubeći bradavice, dok je on prstom trljao moj klitoris, a jezikom ulazio u pičku, i pljunuo je. Tako vruća pljuvačka slivala se niz moju nabreklu pičku, sve do guze.

ffm trojka u kancelariji

Lagano je prstom okruživao moj anus, i tek blago ušao. Znao je da sam jako uska i da je to granica.

– Aaaaaaaaah, toooooo, mmm…

Ona je sve to posmatrala, gledala je kako me obrađuje, shvativši da opet svršavam. Poljubila me je, osetila sam po njenom jeziku da je i ona vlažna, i rukom počeh i ja nju da milujem. Pipala sam joj klitoris i polako je trljala. I dalje je htela da me ljubi jezikom, što sam joj i dozvolila, i kako je ona meni dirala jezik, ja sam tako polako prstom ulazila u njenu obrijanu usku pičku.

Osetila sam da je svršila. Nikola se pridigao i polako svojom kurčinom ušao u mene, pa izašao, pa mi ga gurnuo koliko je mogao. Ludela sam, bio mu je tako krut, i tako je pulsirao da sam svršila u sekundi. Ona je nastavila da me miluje rukom i nežno mi pravi svojim seksi jezikom krugove oko bradavica.

Stenjala sam, dovodili su me do vrhunca

Ustala je i kleknula pored Nikole, on izvuče svoju kurčinu i preda joj ga. Opet mu je pušila, rukom ga pri korenu blago drkala, brže i brže. Prišla sam mu i poljubila ga, osetila sam da ga pali nenormalno, i rekla mu:
– Uđi u nju da vidiš kako joj je vrela pička.

Klimnuo je glavom, podigao je i naslonio na sto, a ja sam joj prišla sa druge strane, da gledam to. Igrao se svojim kurcem sa njenim klitorisom, to ju je palilo, glasno je stenjala, a on je sjurio svoju kurčinu pravo u njenu vrelu pičku.

Muž i ja smo se jebali sa seksi koleginicom

– Aaaaaaaaa – zastenjao je, i počeo da je puni polako. Dodirivala sam joj bradavice i blago rukom povremeno trljala njenu pičkicu.

Izvukao je svoju kurčinu i okenuo se prema meni:
– Okreni se mala, malo da te…

Obožavala sam kad me jebe od nazad, uvek mi se činilo da ga tako osetim celog u sebi. Sanja je ostala na stolu trljajući svoju seksi vrelu pičku, to me je još više palilo. Svršila sam i osetila da se i njemu bliži kraj, i lagano sam ga odgurnula:
– Mačak nije fer, i ona hoće zguza. Zar ne mala?

Pogledala sam je, a ona klimnu glavom i brzo se namesti. Pljunuh mu na kurčinu, malo ga oblizah, i prepustih ga njoj. Kako je krenuo da ulazi u njenu pičku, ona poče da stenje jako:

– Aaaaaaaa, hoćeš li me jebati u guzu?

ffm trojka, lizanje i jebanje

Nikola pogleda u mene, ja klimnuh glavom. Izvuče svoj kurac, odmeri njenu guzu, ja je malo raširih, i pljunuh, da joj lakše uđe ova komadina. Krenuo je polako da joj stavlja glavić, malo je zastenjala, ali se nije predala. Videlo se da će proći, bila je razrađena.

Malo po malo, ušao je i polako je jebao u guzu

– Jače, jače, to…
Ubrzao je ritam, videlo se da ona uživa, a njemu je to prijalo. Videla sam po njemu da neće još dugo:
– Mačak, izdrkaj ga po njoj?
– Ne, hoću da ga izdrkam njoj u usta, može?

Nije joj baš bilo to po meri, ali se nije usprotivila. Izvukao ga je i počeo da drka. Nas dve smo se spustile i ona je zinula da primi vreo mlaz. Kako ga je izdrkao, ona je pljuvala, a on je izdrkavao još. Ja sam to posmatrala i povukla ga sebi, malo ga oblizala, i izvukla mu poslednje kapljice.

anal, ffm

Sanja ustade, još zadihana svi od dobrog jebanja, pokupi svoje stvari i uđe u kupatilo. Nas dvoje smo se sjurili na trosed zagljeni, malo se ljubili, i ušuškali jodno pored drugog. Kad je izašla iz kupatila pogledala nas je, prišla, poljubila prvo mene, strasno, sa sve jezikom, a onda i njega:
– Jesmo li sad ok za greške?

Pogledala sam je i odgovorila joj:
– Samo nastavi tako, vidiš kakva ti je kazna.
– Da, pa nije loše nekad pogrešiti!

Nasmejala se i otišla. Sutradan je sve bilo po starom, niko nije znao šta se dogodilo, samo smo se mi drugačije gledali…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x